Witaj
Gość

Wątek: Official Flame topic  (Przeczytany 217697 razy)

• Pochwał: 0

• Shady Aftermath
Odp: [L2OFF] New DEXlude server x5
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 27, 2012, 12:20:06 am »

Btw. Ktoś mi powie kiedy start DEX'a beta?

WTF ziomek, podziel sie co bierzesz! Pierw piszesz ze start bety eXi jest 1 marca, potem pytasz sie ziomkow o jakie exi chodzi, nastepnie mowisz ze chodzi ci o to, ze start bety dexa jest 1 marca a teraz sie pytasz kiedy beta startuje, JA TO CHCE!
przecież pisał wcześniej że się pomylił
Chyba nie zrozumiales, pomylil sie i sam sie poprawil, powiedzial ze chodzilo mu o start bety dexa 1 marca, a teraz pyta sie ponownie o to co sam napisal.

WTF ziomek, podziel sie co bierzesz! Pierw piszesz ze start bety eXi jest 1 marca, potem pytasz sie ziomkow o jakie exi chodzi, nastepnie mowisz ze chodzi ci o to, ze start bety dexa jest 1 marca a teraz sie pytasz kiedy beta startuje, JA TO CHCE!

hate moar
Zejdz z komputera, skoro w kazdym poscie widzisz hate. 
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• eat my sh1t
« Odpowiedź #151 dnia: Luty 27, 2012, 01:01:00 am »
a na dexie bugów nie było ;d? hahaha
haa.. nie takich bugów :)
nie no dupowanie itemów przez stridera to mały bug :D?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

• Watch your Back
« Odpowiedź #152 dnia: Luty 27, 2012, 11:00:17 am »
" Hm wejde na L2Forum dawno nie byłem poczytam drame. "
Wspierane Serwery>Nowy IL Dexlude x5...
"Nie otwieraj musisz sie oprzeć skończyłes z L2.

NIEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!1!1!1!1111
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

• No i co?
« Odpowiedź #153 dnia: Luty 27, 2012, 11:04:49 am »

przecież pisał wcześniej że się pomylił
Chyba nie zrozumiales, pomylil sie i sam sie poprawil, powiedzial ze chodzilo mu o start bety dexa 1 marca, a teraz pyta sie ponownie o to co sam napisal.

hate moar
Zejdz z komputera, skoro w kazdym poscie widzisz hate.

Do do DEX: 01.03 wstaje beta, beta ma trwać 7-14 dni. ma ktoś info potwierdzone?

Ej ziomek, pomyliłem się z EXI zamiast DEX, przeprosiłem za wprowadzenie w błąd, a post wyżej świadczy o tym że albo nie potrafisz czytać, albo nie chcesz czytać, żeby robić później HATE. Jak zauważyłeś to na końcu jest znak zapytania, tak więc to oznacza że ja pytałem, bo jest znak zapytania, dlatego pytam o coś, bo na końcu widnieje znak zapytania... mogę tak w kółko żebyś zobaczył że ja pytam a nie daje info!
Buszek Swintuszek`

• Watch your Back
« Odpowiedź #154 dnia: Luty 27, 2012, 11:14:57 am »
Szukam info na temat dotacji. Czy będzie cos w stylu premium account, które zwiększa otrzymywany exp, kupienie 2nd class transfer items ?

OFftop

hehe Własnie sprawdziłem na stronce Dex czy moje konto jeszcze istnieje. I tak istnieje a w informacji o ostatnim Logout jest godzina 3:10 w nocy, rok 2010 :D. To były czasy.
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2012, 11:23:54 am wysłana przez Slomek »

• Watch your Back
« Odpowiedź #155 dnia: Luty 27, 2012, 12:37:14 pm »
To był chyba Baium. Pamietam jak dziewczyna sie wkurzała, że budzik jest nastawiony na 2:30 :D

« Odpowiedź #156 dnia: Luty 27, 2012, 09:08:02 pm »
w interlude buffy OLa nie dzialaly na party tak?

• Pochwał: 12

• And The Heavens Shall Tremble
    • gOOoogLe
« Odpowiedź #157 dnia: Luty 27, 2012, 09:16:15 pm »
nie dzialaly

« Odpowiedź #158 dnia: Luty 27, 2012, 09:19:13 pm »
Gram dosc nieregularnie i nie moge sobie pozwolic na cp, jaka postac moze w miare samemu expic w interludzie, ew w duo? jaka polecacie?

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #159 dnia: Luty 27, 2012, 09:29:07 pm »
Deska + WC/BD box
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #160 dnia: Luty 27, 2012, 09:44:07 pm »
deska + bd/wc
summoner + wc/bd
Fajnie tez sie expilo w kata BD na ch buffie ale to trzeba miec sprzet.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #161 dnia: Luty 28, 2012, 09:58:39 am »
Szukam info na temat dotacji. Czy będzie cos w stylu premium account, które zwiększa otrzymywany exp, kupienie 2nd class transfer items ?

na dexie nigdy nie było dotacji, były w prawdzie zbiórki na nowy dysk itp ale bez korzyści w grze za to.

• Watch your Back
« Odpowiedź #162 dnia: Luty 28, 2012, 10:05:24 am »

na dexie nigdy nie było dotacji, były w prawdzie zbiórki na nowy dysk itp ale bez korzyści w grze za to.

Pamietam, że nie było. Wyczytałem sobie, że premium account daje jedynie wbicie nawet gdy serwer jest full. Z tego co pisali jednak, serwer IL x5 ma nie miec limitu wiec bez sensu kupowac premium. Jedyne na co wydam złotówki to offline shop.
W IL fajnie sie tez expi SH+SE :)

« Odpowiedź #163 dnia: Luty 28, 2012, 10:34:35 am »
a ja mam takie troche noobowskie pytanie. Na czym polega wersja beta serwera, tzn, ze po jakimś czasie będzie rollback? Z góry dzięki za odp :)

• No i co?
« Odpowiedź #164 dnia: Luty 28, 2012, 11:06:08 am »
a ja mam takie troche noobowskie pytanie. Na czym polega wersja beta serwera, tzn, ze po jakimś czasie będzie rollback? Z góry dzięki za odp :)
Tak, wchodzisz sobie na bete, GM's sprawdzają czy serwer wytrzymuje itd. ewentualnie informujesz ich o jakimś wykrytym bugu... z tergo co przeczytałem, to użytkownicy/gracze DEX stwierdzają fakt że, DEX ma bardzo dobre pliki i sprawdzają tylko maszynę. Tak, jak będzie live to będzie wipe i od nowa ;)
Buszek Swintuszek`

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #165 dnia: Luty 28, 2012, 01:09:53 pm »
Mam nadzieje ze GMi pamiętają o bugach które rozwaliły im serwer i usuną wszystkie. Serwer zapowiada się ciekawie jak każda produkcja dexa, ale  oby więcej klanów się pojawiło, zwłaszcza polskich

• Watch your Back
« Odpowiedź #166 dnia: Luty 28, 2012, 02:18:26 pm »
Podejrzewam że razem z dual boxami bedzie ok 2k-2.3k graczy. Byłby to dobry wynik. Na interlude spokojnie wystarcza 1.5k żywego mięsa.

« Odpowiedź #167 dnia: Luty 28, 2012, 02:19:28 pm »
Jesli ktos z OrderOfWhiteWolf to czyta to prosilbym o kontakt na gg :11289722 xD

• No i co?
« Odpowiedź #168 dnia: Luty 28, 2012, 02:54:14 pm »
Jesli ktos z OrderOfWhiteWolf to czyta to prosilbym o kontakt na gg :11289722 xD

Z tego co czytałem na forum w dziale "serwery oficjalne/core (eu)" to OOWW rozpadło się po tym jak CL zarobił sporo kasy na zamku i sprzedał na allegro (tłumacząc się że, nie ma już czasu na prowadzenie klanu) ... a na pewno quit z serwera :) Na Dexa mają iść 2-3 CP z tego klanu.

Co do Polskich klanów, przydało by się większe zainteresowanie niż j/w napisałem 2-3 CP OOWW i Not4all :(
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2012, 02:56:41 pm wysłana przez KaRom »
Buszek Swintuszek`

« Odpowiedź #169 dnia: Luty 28, 2012, 03:43:25 pm »

Z tego co czytałem na forum w dziale "serwery oficjalne/core (eu)" to OOWW rozpadło się po tym jak CL zarobił sporo kasy na zamku i sprzedał na allegro (tłumacząc się że, nie ma już czasu na prowadzenie klanu) ... a na pewno quit z serwera :) Na Dexa mają iść 2-3 CP z tego klanu.

Co do Polskich klanów, przydało by się większe zainteresowanie niż j/w napisałem 2-3 CP OOWW i Not4all :(
No fakt , tez liczylem na wieksza ilosc polskich klanow na tym serwerze

« Odpowiedź #170 dnia: Luty 28, 2012, 05:38:30 pm »
będzie data startu, będzie więcej deklaracji ... i hope so

« Odpowiedź #171 dnia: Luty 29, 2012, 09:24:32 am »

« Odpowiedź #172 dnia: Luty 29, 2012, 04:01:23 pm »
mam pytanko, odnosnie widzialem na stronie ze beta juz jest up , ile ona bedzie trwala mniejwiecej? i czy macie moze link do patcha , bo jakos ciezko mi znalezc , dzieki za odp

pozdrawiam

« Odpowiedź #173 dnia: Luty 29, 2012, 05:24:52 pm »
mozna polaczycz sie z ta beta?
« Ostatnia zmiana: Luty 29, 2012, 05:26:56 pm wysłana przez phant0m »

• Pochwał: 9

• AWTHPW
« Odpowiedź #174 dnia: Luty 29, 2012, 06:21:22 pm »
Gra na low rate i ogólnie lineage2 jest grą zespołową, więc jak by nie było boxa to było by wyśmienicie, ludzie chętnie by robili support, bo mogli by znaleźć pt bez problemu + sprzedawać buffy, jak za czasów existence x3/4

Jak tak bedzie to zdechnie jak insomnia. Tam tak bylo i zlozenie party trwalo wiecznosc. To dlatego, ze nie ma juz randomow, albo jest ich za malo i ogolnie online jest za maly, a szczerze watpie, ze na dexie bedzie wiecej ludzi niz na insomnii. No i oczywiscie nikt nie chce grac supportem. Na Celesie taki sposob jeszcze dobrze dzialal, ale to juz nie te czasy. Blame cp system :)

We ride together, we die together.