Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kactuzz

Apocalyptik

Cytat: HellSign w Luty 12, 2012, 06:48:34 PM
Cytat: Apocalyptik w Luty 12, 2012, 05:32:53 PM
Cytat: Lokocz w Luty 12, 2012, 02:27:12 PM
eh chce sie jeszcze komus grac w kroniki dla bezrekich? :S

predzej bym sie zastanawial czemu graja na kronikach gdzie mozna miec refleks zolwia a  7v7 trwa pol godziny

interlude true skill kronika f1 f1 f1 f2 f1 f1 f1 f2 or f1, assist, f1, ass

to moze zdefiniuj czym jest true skill

We ride together, we die together.

nawrot

Gram obecnie na l2 Core EU wbiłem ten 90 lvl i stwierdzam że GoD to kronika do dupy. Interlurde to Interlude. Na tym godzie same błyski (bajeczne strasznie) pvp trawające zbyt długo ogólnie bez sensu. Głupia kronika już Gracia lepsza ;) 

ugh

Cytat: nawrot w Luty 13, 2012, 06:49:25 PM
już Gracia lepsza ;)

Gdyby nie 100% buff steal :(

Na pewno zawitam na dex x5 interlude. Mam nadzieje, że nie będzie za dużo customowych rzeczy.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

kactuzz

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

KaRom

Może i ja sobie zawitam rekreacyjnie na dexa... :) Taka mała odskocznia od Core GoD :) ale do marca jeszcze kupka czasu xD i nie wiadomo czy fail startu nie będzie ;)

Edit: Będzie dozwolony dualbox? :)

Było by epicko jak by nie można było odpalić duala :D
Buszek Swintuszek`

Russe

Gram obecnie na l2 Core EU wbiłem ten 90 lvl i stwierdzam że GoD to kronika do dupy. Interlurde to Interlude. Na tym godzie same błyski (bajeczne strasznie) pvp trawające zbyt długo ogólnie bez sensu. Głupia kronika już Gracia lepsza ;)
Może nie do dupy ale z pewnością były lepsze. tak po prawdzie sam bym tu przyszedł gdyby nie to, że mam na core dobrą ekipę.
A może by wrócić na oficjal :)

KaRom

Cytat: Russe w Luty 16, 2012, 02:51:13 PM
Może nie do dupy ale z pewnością były lepsze. tak po prawdzie sam bym tu przyszedł gdyby nie to, że mam na core dobrą ekipę.

Nom, ja zawitam na pewno... nawet tylko dlatego że, GoD ma duże wymagania co do sprzętu, a ja... mam za słabego kompa :)

Tylko nie wiem w jakim stopniu zaangażowania będę hasał po serwerze xD No GoD nie zostawię z tego względu że, kiedyś sobie kupię lepszego kompa i będę ciskał :D hahahaha...
Buszek Swintuszek`

camar

buszek a twoj const zostaje na offie? ja gram dalej na ru interludzie ale chce tutaj przyjsc chociaz na poczatek zobaczyc jak bedzie, chce grac random ale ustawilbym sie z kims zeby jakiegos boxa na spolke zrobic ^^

Feron

KaRom

Cytat: camar w Luty 16, 2012, 04:06:20 PM
buszek a twoj const zostaje na offie? ja gram dalej na ru interludzie ale chce tutaj przyjsc chociaz na poczatek zobaczyc jak bedzie, chce grac random ale ustawilbym sie z kims zeby jakiegos boxa na spolke zrobic ^^

Zostaje, a raczej na 99%... GoD jest kozak kroniką, ale trzeba dużo grać i mieć dobrego kompa... ja ani tego ani tego nie mam :D Właśnie jedyny powód dla którego nie wiem czy będę grał tylko na Interlude jest mój const (nie ten z lineage.ru) :D Jak będę grał tutaj to na pewno się dogadamy co do boxa :D

CytatTimeForDrama

Co to? kto to? :D Jakieś info? Strona? Forum?

Pozdrawiam,
Buszek Swintuszek`

jh0ri

Zgadzam się że bez boxa było by epicko  , online musi najpierw dopisać .
Wtedy bd mode On :)
Тихий!!! Тихий!!!

KaRom

Cytat: jh0ri w Luty 16, 2012, 07:35:32 PM
Zgadzam się że bez boxa było by epicko  , online musi najpierw dopisać .
Wtedy bd mode On :)

No jak nie ma dualboxa, to ludzie bardziej ze sobą współpracują :) a tak to support bleee bo trzeba się wszystkim dzielić i wole swojego boxa :)
Buszek Swintuszek`

jh0ri

Mam nadzieje że będzie większy online niż na Insomni.
Тихий!!! Тихий!!!

Russe

Cytat: jh0ri w Luty 16, 2012, 08:31:18 PM
Oni nie mieli czasem c5?
A może by wrócić na oficjal :)

KaRom

Cytat: Russe w Luty 17, 2012, 10:21:35 AM
Cytat: jh0ri w Luty 16, 2012, 08:31:18 PM
Oni nie mieli czasem c5?

Raczej na pewno :) Myślę że, będzie większy, ze względu na to że wstają same słabe bez historii lub ze słabą historią serwery, które się kładą po 2 miesiącach... Ludzie nie mają gdzie grać na Interlude... Alternatywą jest iść na Ruski serwer na którym jest duży online ale, cyrlica dominuje :(

Tak jak prorocy wypowiadali swe wizje (że serwery prywatne znikną lub nie będą się cieszyć popularnością) - serwery prywatne nie upadną, ponieważ nie każdy lubi GoD'a, fajnie by było jak by innova otworzyła oficjalny serwer Interlude... :D uuuu... by bylo gruuuubo xD
Buszek Swintuszek`

LynxXx

Spellajter robimy Cp na dexa?:) tak ja za starych dobrych czasow :)
Ten server  powinien postac dlugo i mysle ze bedzie grubszy online ;P

SPELLLAJTER

Cytat: LynxXx w Luty 17, 2012, 11:08:16 AM
Spellajter robimy Cp na dexa?:) tak ja za starych dobrych czasow :)
Ten server  powinien postac dlugo i mysle ze bedzie grubszy online ;P

Jeżeli się zdecydujemy, że zagramy to skład już teoretycznie mamy. Sporo zależy od daty startu.

KaRom

Tylko ja mam tak że, jak wciskam FORUM na stronie dexa to mnie wrzuca na FB? :D

Co do rate na serwerze, to zauważyłem że na FB ludzie głosują za x30>x5>x7

Jak będą x30 to będzie klapa :( szybko się znudzi... :(
Buszek Swintuszek`

kactuzz

Bedzie x5 już chyba zdecydowane. To troszkę mało więc będzie sporo katowania, x7-x10 byłoby idealnie.

RazielIII

Cytat: KaRom w Luty 17, 2012, 12:39:23 PM

No forum to nie ma juz od ponad pol roku ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

KaRom

Cytat: RazielIII w Luty 17, 2012, 12:41:56 PM
Cytat: KaRom w Luty 17, 2012, 12:39:23 PM

No forum to nie ma juz od ponad pol roku ;p

Huh... czyli nie tylko ja tak mam :D Nie wiem, nie odwiedzałem DEX'a ponad pół roku, no ale thx za wyjaśnienie :)

@kactuzz - Eeee tam... nie będzie takiego katowania :) Jeżeli będziesz miał CP lub kilku znajomych na TS/VT to tego nawet bardzo nie odczujesz :)

Jakiś Polski klan tam się wybiera?
Buszek Swintuszek`