Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaRom

Cytat: Slomek w Marzec 27, 2012, 09:24:38 AM
Ta znam ten quest, mozna tez z niego matsy wyciągać. Nie pamietam od którego lvl sie go brało, co sobie sprawdze zaraz.
Co do questa murzyna to chcialem narobic pelno DE i farmic ten quest ale adventurer weapon jest tylko dla jednej postaci na konto :P

Dostajesz 500 k, kupujesz sobie broń no-grade za jakieś 200 k i jest lepsza od tej od kotka. Później przekładasz tylko z postaci na postać (kupujesz tylko potki na cast.speed)
Buszek Swintuszek`

Russe

Jak się nazywa ten Q ??
Skleroza rzecz ludzka :P
A może by wrócić na oficjal :)

KaRom

Hm... Ja też nie pamiętam, ale drogi kolego. Dobijasz 21 lvl, idziesz po schodkach to budynku w którym wybierasz buffy i skręcasz w lewo - tam stoi taki Pan nad którym świeci się " !! " bierzesz od niego questa i musisz iść zabić mobka (quest monster), po zabiciu wracasz i dostajesz 513 k chyba :)

/Edit: Jaki item d-grade najlepiej kupić żeby było opłacalne skrystalizowanie i przerobienie na SSD/BSSD?

Z góry dzięki za odp.
Buszek Swintuszek`

Russe

Cytat: KaRom w Marzec 27, 2012, 11:17:50 AM
Hm... Ja też nie pamiętam, ale drogi kolego. Dobijasz 21 lvl, idziesz po schodkach to budynku w którym wybierasz buffy i skręcasz w lewo - tam stoi taki Pan nad którym świeci się " !! " bierzesz od niego questa i musisz iść zabić mobka (quest monster), po zabiciu wracasz i dostajesz 513 k chyba :)

/Edit: Jaki item d-grade najlepiej kupić żeby było opłacalne skrystalizowanie i przerobienie na SSD/BSSD?

Z góry dzięki za odp.
Z pewnością jakieś duale. Kiedyś miałem dobrą rozpiskę dla każdego grade.

Tytus86

W jakim mieście jakbyś mógł podać byłbym wdzięczny :)) Ktoś może wie jak nazywa się ten quest?
Z góry dzieki

/Edit   http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=151 to chyba ten

LookAtMyBallz

quest nazywa się Dangerous Seduction albo coś takiego, bierze się go w D.Elf Village u  Tetrarch Vellinor, który stoi w Shilen Temple. Bierzesz q, idziesz do school of dark arts, zabijasz jednego quest monstera i oddajesz questa. Jesteś bogatszy o 500k :D

KaRom

Cytat: Tytus86 w Marzec 27, 2012, 02:50:55 PM

W jakim mieście jakbyś mógł podać byłbym wdzięczny :)) Ktoś może wie jak nazywa się ten quest?
Z góry dzieki

/Edit   http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=151 to chyba ten

Tak to ten quest ;)
Buszek Swintuszek`

Sepharim

Pilnie poszukuje ostatniej latki do IL - Lineage 2 Final Update 07.12.07. Wszystkie linki jakie znalazlem sa juz nieaktywne ;s Wiec jesli ktos mialby na kompie to bylbym wdzieczny jakby wrzucil na jakis darmowy hosting ;> Z gory dziekuje.

Prozak

a ja szukam linku do clienta interlude bo na dysku juz nie mam niestety

KaRom

Cytat: Prozak w Marzec 27, 2012, 04:27:27 PM

http://games.on.net/file/7053/Lineage_II_The_Chaotic_Throne_-_Interlude_Client

Proszę bardzo, jeżeli coś nie pyknie to polecam połazić po stronach różnych serwerów IL i często podają tam linki do klientów IL ;)
Buszek Swintuszek`

Prozak

Cytat: KaRom w Marzec 27, 2012, 04:36:41 PM
Cytat: Prozak w Marzec 27, 2012, 04:27:27 PM

http://games.on.net/file/7053/Lineage_II_The_Chaotic_Throne_-_Interlude_Client

Proszę bardzo, jeżeli coś nie pyknie to polecam połazić po stronach różnych serwerów IL i często podają tam linki do klientów IL ;)

dzieki dzieki :)

pant

ja wlasnie kończe 2nd, został mi nahir który dropi item 1/50 , spawnuje się co półtorej minuty i kolejeczka pełną parą, -_-' mnie to bo już siedze 2h

Rival

Cytat: pant w Marzec 27, 2012, 06:43:04 PM
-_-' mnie to bo już siedze 2h
a wydawało mi się że gry mają służyć rozrywce? odstresowaniu? odpoczynkowi?
czasem lepiej sobie podarować niż się męczyć.

Russe

Ciekawe czy TH też ma w swoich Q takie głupie quest monsterki :D
Jeśli tak to dobrze, bo nie spieszę się i może zerg już pójdzie dalej  :afro:

GladiuszC

Wydaje mi się, czy ilość zadanego dmg wpływa na podział exp w party ? Zaczynałem expić mając 18lvl WC i 17lvl maina, a jak skończyłem to WC miał 25 a main 27. Nie oddalałem ich od siebie ani na krok, obydwie postacie biły 1 target i były oczywiście w pt, ale jak patrzyłem na liczbę otrzymanego xp to wucek dostawał zawsze trochę mniej. Ogarnia to ktoś? Z góry mówię, że nie pamiętam już niektórych szczegółów tej pięknej kroniki :D .
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Kamyl89

dobrze tam rb schodza 55 w 2 pt:D

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Slomek

Cytat: Russe w Marzec 27, 2012, 08:09:24 PM

Nie ma, ale szykuj sie na bicie Porta :) 10 musisz ubic a bez dobrego sprzetu albo pomocy troche posiedzisz ;].
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Galion

Cytat: Slomek w Marzec 27, 2012, 11:26:30 PM
Cytat: Russe w Marzec 27, 2012, 08:09:24 PM

Nie ma, ale szykuj sie na bicie Porta :) 10 musisz ubic a bez dobrego sprzetu albo pomocy troche posiedzisz ;].
e tam, ja cwaniacko lasthitowalem je tylko bez niczyjej pomocy i szybko to zalatwilem, dota lasthit skill ftw :D

NightBird

Cytat: jh0ri w Marzec 28, 2012, 12:22:41 AM
Cytat: NightBird w Marzec 27, 2012, 11:03:22 PM
WTS EWC / EAC...

ktos chetny ?

Po ile Ewc ?

podaj propozycje..
ogolnie dopasowuje ceny do konkurencji wiec zawsze najtaniej l;p
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Yezo