Witaj
Gość

Wątek: Official Flame topic  (Przeczytany 217891 razy)

• Pochwał: 0

Odp: [L2OFF] New DEXlude server x5
« Odpowiedź #1175 dnia: Kwiecień 28, 2012, 02:44:33 pm »
@Hell
Może tak może nie. No ale do tego sierpnia ty już zgrasz na 100 serwerach ;)
Btw. Cos mi się zdaje ze tu nie grasz i o ile wiem pytanie było skierowane do grających. No chyba że gracz chce odpowiedzi czarodzieja Nostradamusa

PS. Maj a ty na forum :(

@Zuk

Tak interlude to właśnie nostalgia. Ludzi będzie lekko 2k+. Jeśli chodzi o perspektywy to cholera wie na razie jest przyjemnie. A wróżenie z fusów to nie moja działka. Na pewno teraz lepiej zacząć nie z wcześniej. Brak wyścigu, więcej sprzętu na rynku no nagrody za akademie większe.
http://Insomnia.org.pl było mineło ;)

« Odpowiedź #1176 dnia: Kwiecień 28, 2012, 11:40:54 pm »
@Hell
Może tak może nie. No ale do tego sierpnia ty już zgrasz na 100 serwerach ;)

this
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1177 dnia: Kwiecień 29, 2012, 09:44:45 am »
Gra się przyjemnie, online jest ok. Pewnie z czasem server-hopperzy zaczną quitowac ale tak będzie na każdym nowym servie z "renomą". Moim zdaniem warto.

« Odpowiedź #1178 dnia: Kwiecień 29, 2012, 12:18:13 pm »
Moge dostac namiary na jakies klany rekrutujace do akademi?

« Odpowiedź #1179 dnia: Kwiecień 29, 2012, 12:57:44 pm »
Moge dostac namiary na jakies klany rekrutujace do akademi?
pm Sze0l, Suprem, Eidos, Beyonder ig ;d

« Odpowiedź #1180 dnia: Kwiecień 29, 2012, 01:59:31 pm »
Da rade jakoś grać bez dualboxa ? Kupywać buffy od ludzi, czy coś? Jak to wygląda?

« Odpowiedź #1181 dnia: Maj 01, 2012, 12:07:35 am »
gz trabel

« Odpowiedź #1182 dnia: Maj 01, 2012, 12:50:35 am »
no quit czaso :<

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1183 dnia: Maj 03, 2012, 12:05:54 pm »
dead serbidor
League of Legends

• BDSM CLUB
« Odpowiedź #1184 dnia: Maj 04, 2012, 11:20:27 am »

Odnośnie kronik zgadza się, dex ma trochę online 2k+, to czy ma widok na przyszłość, zależy jak szybko jesteś wstanie się sfarmić jest maj 25 stopni, dłużej jak do sierpnia to ten dex nie wytrzyma :)

Odnoszę wrażenie ze tu nie grasz tylko piszesz żeby było  :)      Serwer ma się dobrze i nie ma wyścigu kto co złoży jak najszybciej zapomnieliście że to Interlude.. Tylko z 5 party zrobiło sobie wyścig szczurów i są to pt Polaków które jak zawsze po 2 miechach już tu grać nie będą  ..

Co do rozwoju serwer wszedł w etap expienia na 70 + widać to po random pt które są ciągle składane do stakato / mos  pomału i do IT  ja jestem mile zaskoczony że tyle pt jest składanych jeśli grasz suportem o party nie musisz się martwić  widać ze na serwer przyszło dużo osób z głową i nie boją się używać opcji invite  a  Rynek ma sie dobrze  wszystko załatwisz nie ma przesytu..

.    Zabawa dopiero się zacznie za 1 miesiąc kiedy random player  złoży sety dobra broń i zacznie szukać klanu oczywiście  pt no liferów tego nie zobaczą  :)))  to dopiero wówczas będzie można ocenić co z serwerem dalej będzie ..   

Wakacje to najgorszy okres dla Lineage2  nie tylko do tego serwera tak było i będzie,  wielka nuda  mniej ludzi gra ale jeśli serwer  wytrzyma do września  Online zacznie znów rosnąć

« Odpowiedź #1185 dnia: Maj 04, 2012, 01:49:33 pm »
tbd quit?  :D

Nie wiem czy tak dobrze się ma serwer, skoro na epikach nie ma pvp  :oops:
League of Legends

« Odpowiedź #1186 dnia: Maj 04, 2012, 02:16:15 pm »
tbd quit?  :D

Nie wiem czy tak dobrze się ma serwer, skoro na epikach nie ma pvp  :oops:
na moje oko to nie ma co dramatyzować , wszystko się ustabilizuje  jedni przejdą do drugich trzeci do czwartych jedni z drugimi stworzą ally i jakoś zabawa będzie się kręcić :D 8)

« Odpowiedź #1187 dnia: Maj 04, 2012, 06:02:08 pm »
Poza TBD, Winters, Tempest, N4A i GoDs a wcześniej LH nikt nie ma tutaj ochoty na pvp od początku więc nie wiem...

• BDSM CLUB
« Odpowiedź #1188 dnia: Maj 04, 2012, 06:32:32 pm »
Poza TBD, Winters, Tempest, N4A i GoDs a wcześniej LH nikt nie ma tutaj ochoty na pvp od początku więc nie wiem...

Szeol dziwisz się że jeszcze się nie biją uwierz mi będą   ale  część klanów odskoczyła cov  vop  noble  sprzety S   .. Moje pt gra łukami  nie mamy Cova jeszcze i nuki nas  na vopie na 2 hity składają więc nie dziw się że ludzie co grają osobno jeszcze nie szukają klanów do pvp ..  Musicie być cierpliwi  i tyle nikt rozwoju nie przyspieszy  to nie kronika dla cp no life zasada na interludzie jest prosta składasz broń s potrzebny sprzęt i logasz się pobić co dzień na parę godzinek :)

« Odpowiedź #1189 dnia: Maj 05, 2012, 12:02:54 am »
quiterzy 8)

« Odpowiedź #1190 dnia: Maj 05, 2012, 07:32:11 am »

Szeol dziwisz się że jeszcze się nie biją uwierz mi będą   ale  część klanów odskoczyła cov  vop  noble  sprzety S   .. Moje pt gra łukami  nie mamy Cova jeszcze i nuki nas  na vopie na 2 hity składają więc nie dziw się że ludzie co grają osobno jeszcze nie szukają klanów do pvp ..  Musicie być cierpliwi  i tyle nikt rozwoju nie przyspieszy  to nie kronika dla cp no life zasada na interludzie jest prosta składasz broń s potrzebny sprzęt i logasz się pobić co dzień na parę godzinek :)
do składania wystarczą 3/4 osoby i można zrobić wszystko bez specjalnego nolife'u. Problem z logowaniem sie na pvp po złożeniu EQ polega zawsze na tym, że połowa z "top" klanów już quitnęła a reszta dalej sie bić nie chce "bo oni mają sety S a ja tylko DB" na ten przykład ;p

« Odpowiedź #1191 dnia: Maj 06, 2012, 05:58:32 am »

do składania wystarczą 3/4 osoby i można zrobić wszystko bez specjalnego nolife'u. Problem z logowaniem sie na pvp po złożeniu EQ polega zawsze na tym, że połowa z "top" klanów już quitnęła a reszta dalej sie bić nie chce "bo oni mają sety S a ja tylko DB" na ten przykład ;p
ty to lepiej idz internet kup nowy a nie spamujesz ^ ^

« Odpowiedź #1192 dnia: Maj 06, 2012, 11:09:20 am »
jakiś said się tworzy? będzie się z kimś bić? ally tempestow się rozpadnie i będziemy się bić nawzajem ? jak myślicie

« Odpowiedź #1193 dnia: Maj 06, 2012, 02:41:12 pm »
jakiś said się tworzy? będzie się z kimś bić? ally tempestow się rozpadnie i będziemy się bić nawzajem ? jak myślicie
Debatowac mozna by dlugo co do tego co sie wydarzy , moze byc tak ze ally Tempestow sie sypnie (jak by sie tak stalo fajnie by bylo jak by God z N4a trzymali sie dalej razem) . Cos tam mi sie obilo o uszy ze Ally AlcooliX ma zrobic fuzje w 1 clan i stworzyc ally z jakims tam jednym clanem . Co z tego wyjdzie czas pokaze  8)

« Odpowiedź #1194 dnia: Maj 08, 2012, 12:43:33 am »
I co by wyszlo jak n4a nie ma nawet 1 nobla czy s broni ^^. Side jak huj ;d

« Odpowiedź #1195 dnia: Maj 08, 2012, 10:18:13 am »
I co by wyszlo jak n4a nie ma nawet 1 nobla czy s broni ^^. Side jak -_-' ;d
Kwestia czasu i beda miec , nie kazdy jest no lifem :D

« Odpowiedź #1196 dnia: Maj 08, 2012, 11:37:45 am »
dlatego nie kazdy klan moze byc 1 z side

« Odpowiedź #1197 dnia: Maj 08, 2012, 11:40:50 am »
dlatego nie kazdy klan moze byc 1 z side
to nie oznacza ze za tydzien , 2 tygodnie a moze za miesciac nie moga byc 8)

« Odpowiedź #1198 dnia: Maj 08, 2012, 11:51:35 am »
oznacza do póki factory nie quita

« Odpowiedź #1199 dnia: Maj 10, 2012, 12:23:48 am »
Valakas down

Another pve victory ^^
League of Legends