Będe grał jak będę chciał ile będę chciał i gdzie będę chciał. Mogę postać i serwer zmieniać co 5 minut jeśli mam akurat taką ochotę a zdaniem podludzi (zwłaszcza tych grubych i brzydkich) nigdy się specjalnie nie przejmowałem.
Ja się tobie nie dziwię, że zmieniasz serwer co 5 min, bo jakbym miała taki wygląd jak ty to bym wstydziła się wyjść z domu, a siedzenie w jednym mieście w grze faktycznie może po 5 min się znudzić (tyle wiesz o moim, czy Alariona, czy czyimkolwiek wyglądzie ile ja o twoim)... nie wiem skąd to przeświadczenie, że gruby i brzydki to nie człowiek O.o Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła mieć takiego znajomego jak ty dzieciaku...
Dla mnie to jest gra sprawiająca przyjemność a nie sposób na robienie z siebie celebryty (nic dziwnego z takim wyglądem w show biznesie nie zawojujesz, chociaż patrząc na sukcesy Grycjanek...). Po prostu uważam za strasznie żałosne jak paru imbecyli (imbecylek?), plącze na forum core ze mu ludzie przychodzą i źle piszą o ich ukochanym serwerku a sami wchodzą tu i -_-'ą smuty.
Robimy dokładnie to co wy robicie... przychodzicie na forum Core i pociskacie smuty, że dud servur i nikt tam nie gra... dlaczego, więc zabraniacie nam robić to samo?
Pewnie od samego startu będzie można spokojnie kupic adene i sporo ludzi przyjdzie tu tylko po to żeby na tym zarobić. Większość o tym doskonale wie a wytykanie tego na forum jest troche żałosne. Ale jak widzę kilka osob z core uwaza sie za lepszego bo na ich serwerze takich procederow nie ma. Nie ma kto kupowac adeny bo juz tam nikt nie gra.
Nikt wam nie zabrania niczego kupować... a o Core wiesz tyle ile usłyszałeś od kolegi z piaskownicy, więc jeśli nie chcesz słuchać naszych smutów to sam przestań smucić dzieciaku...
Ok koniec spamu. Michał możesz już wrócić do jarania się frapsem jak najlepszy klan core walczy o najbardziej -_-' zamek w siegu
party na party.
Ty nigdy nie uraczysz takiego siege farmerze i carebearsie, chyba, że na naszych frapsach, więc ciesz się, że czasem ktoś z nas wrzuci jakiś, będziesz miał się z czego uczyć.
a teraz szybciutko klikamy na guziczek zgłoś do moderacji, bedzie epaluetka
Pozdrawiam
Dla twojej wiadomości... nigdy jeszcze nie użyłam tej funkci.
Pozdro i poćwicz płaczku.