Witaj
Gość

Wątek: Nowy serwer - Flame, Screeny, Pogaduchy, Spam  (Przeczytany 122049 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Nowy serwer - Flame, Screeny, Pogaduchy, Spam
« Odpowiedź #325 dnia: Październik 09, 2012, 09:56:58 am »
przeszkadza ci to?

Ahh ta nienawisc czlowieka co pogra miesiac, gora da, wbije moze max 76, ale jak zawsze ma duzo do powiedzenia : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #326 dnia: Październik 09, 2012, 10:22:30 am »
Będe grał jak będę chciał ile będę chciał i gdzie będę chciał. Mogę postać i serwer zmieniać co 5 minut jeśli mam akurat taką ochotę a zdaniem podludzi (zwłaszcza tych grubych i brzydkich) nigdy się specjalnie nie przejmowałem. Dla mnie to jest gra sprawiająca przyjemność a nie sposób na robienie z siebie celebryty (nic dziwnego z takim wyglądem w show biznesie nie zawojujesz, chociaż patrząc na sukcesy Grycjanek...). Po prostu uważam za strasznie żałosne jak paru imbecyli (imbecylek?), plącze na forum core ze mu ludzie przychodzą i źle piszą o ich ukochanym serwerku a sami wchodzą tu i -_-'ą smuty.

Pewnie od samego startu będzie można spokojnie kupic adene i sporo ludzi przyjdzie tu tylko po to żeby na tym zarobić. Większość o tym doskonale wie a wytykanie tego na forum jest troche żałosne. Ale jak widzę kilka osob z core uwaza sie za lepszego bo na ich serwerze takich procederow nie ma. Nie ma kto kupowac adeny bo juz tam nikt nie gra.

Ok koniec spamu. Michał możesz już wrócić do jarania się frapsem jak najlepszy klan core walczy o najbardziej -_-' zamek w siegu party na party.  hahaha

a teraz szybciutko klikamy na guziczek zgłoś do moderacji, bedzie epaluetka

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 10:26:11 am wysłana przez Quentim »

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #327 dnia: Październik 09, 2012, 11:41:17 am »
Będe grał jak będę chciał ile będę chciał i gdzie będę chciał. Mogę postać i serwer zmieniać co 5 minut jeśli mam akurat taką ochotę a zdaniem podludzi (zwłaszcza tych grubych i brzydkich) nigdy się specjalnie nie przejmowałem.

Ja się tobie nie dziwię, że zmieniasz serwer co 5 min, bo jakbym miała taki wygląd jak ty to bym wstydziła się wyjść z domu, a siedzenie w jednym mieście w grze faktycznie może po 5 min się znudzić (tyle wiesz o moim, czy Alariona, czy czyimkolwiek wyglądzie ile ja o twoim)... nie wiem skąd to przeświadczenie, że gruby i brzydki to nie człowiek O.o Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła mieć takiego znajomego jak ty dzieciaku...

Dla mnie to jest gra sprawiająca przyjemność a nie sposób na robienie z siebie celebryty (nic dziwnego z takim wyglądem w show biznesie nie zawojujesz, chociaż patrząc na sukcesy Grycjanek...). Po prostu uważam za strasznie żałosne jak paru imbecyli (imbecylek?), plącze na forum core ze mu ludzie przychodzą i źle piszą o ich ukochanym serwerku a sami wchodzą tu i -_-'ą smuty.

Robimy dokładnie to co wy robicie... przychodzicie na forum Core i pociskacie smuty, że dud servur i nikt tam nie gra... dlaczego, więc zabraniacie nam robić to samo?

Pewnie od samego startu będzie można spokojnie kupic adene i sporo ludzi przyjdzie tu tylko po to żeby na tym zarobić. Większość o tym doskonale wie a wytykanie tego na forum jest troche żałosne. Ale jak widzę kilka osob z core uwaza sie za lepszego bo na ich serwerze takich procederow nie ma. Nie ma kto kupowac adeny bo juz tam nikt nie gra.

Nikt wam nie zabrania niczego kupować... a o Core wiesz tyle ile usłyszałeś od kolegi z piaskownicy, więc jeśli nie chcesz słuchać naszych smutów to sam przestań smucić dzieciaku...

Ok koniec spamu. Michał możesz już wrócić do jarania się frapsem jak najlepszy klan core walczy o najbardziej -_-' zamek w siegu
party na party.  hahaha

Ty nigdy nie uraczysz takiego siege farmerze i carebearsie, chyba, że na naszych frapsach, więc ciesz się, że czasem ktoś z nas wrzuci jakiś, będziesz miał się z czego uczyć.

Pozdrawiam

Dla twojej wiadomości... nigdy jeszcze nie użyłam tej funkci.

Pozdro i poćwicz płaczku.

• Pochwał: 2

• Bycie glamur jest zajebiste
« Odpowiedź #328 dnia: Październik 09, 2012, 11:56:12 am »

« Odpowiedź #329 dnia: Październik 09, 2012, 12:15:29 pm »
o widze qquentimkowi nerwy puscily i pisze juz takie bzdury jakie mu slina na jezyk przyniesie : D

1) nie mam potrzeby raportowania nikogo, a juz na pewno takiego fajnego hatera placzka jak ty

2) siege to ty sobie tylko na frapsie obejrzysz, albo lezac na ziemi i fame farmiac

3) lubie jak piszesz o swojej "swobodzie wyboru", a jeszcze bardziej lubie jak sie
 napinasz jako defender kazdego serwera na ktorym bedziesz mial zamiar pograc te swoje kilka tygodni, jadac po innych. Przyklady: Core (kiedy my jeszcze gralismy na Lancerze), Nostalgia uber pr0 own over 90000000 interlude serwer, a teraz RPG : >

pozmyslaj jeszcze, fajnie sie to czyta, a jeszcze bardziej zabawne jest to, ze jak ja bym napisal post tej samej dlugosci, to by byl QQ ze "nie wiem co Alarion napisal w tym wall of textie ale (...) "    : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: -4

• (-.-)[-.-]{-.-}
« Odpowiedź #330 dnia: Październik 09, 2012, 12:20:41 pm »
matko, serw jeszcze nie ruszył a ten już adenę kupuje oO
to dopiero będzie wyścig szczurów...

Nie wszyscy maja czas naiwaniac... 24/7  a zadajac to pytanie bardziej mialem na mysli czy wgl bedzie sprzedawana bo nie wiem czy gm czegos z tym nie robi.

PS: teraz wszystkie otwierane servery to jest jeden wielki  wyscig szczurow
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 12:22:31 pm wysłana przez jh0ri »
Тихий!!! Тихий!!!

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #331 dnia: Październik 09, 2012, 12:23:23 pm »
(tyle wiesz o moim, czy Alariona, czy czyimkolwiek

też się śmiałem z Alariona, do czasu aż zobaczyłem jego zdjęcie w flame topicu Core i zrobiło mi się go po prostu szkoda  :)

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

• Pochwał: 2

• Bycie glamur jest zajebiste
« Odpowiedź #332 dnia: Październik 09, 2012, 12:32:26 pm »
A co Wy homosie jesteście, że aparycję płci męskiej oceniacie?

Bo dla mnie to jeden kij jak facet wygląda, brzydki, nie dba o siebie? - super o jednego adoratora wśród płci pięknej mniej tzn szanse maleją.  W internecie to wszyscy wyróżniają się niesamowitą aparycją.

Nawet nie wiem czy widziałem fotę Alariona, ale jakoś mnie to nie obchodzi, takie samo zdanie miałbym w przypadku kogoś innego, także Was, to tak uprzedzając następne posty.
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 12:40:39 pm wysłana przez xRelapse »

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #333 dnia: Październik 09, 2012, 03:09:22 pm »
Ale wy się spinacie  :o

A co Wy homosie jesteście, że aparycję płci męskiej oceniacie?

Bo dla mnie to jeden kij jak facet wygląda, brzydki, nie dba o siebie? - super o jednego adoratora wśród płci pięknej mniej tzn szanse maleją.  W internecie to wszyscy wyróżniają się niesamowitą aparycją.

Nawet nie wiem czy widziałem fotę Alariona, ale jakoś mnie to nie obchodzi, takie samo zdanie miałbym w przypadku kogoś innego, także Was, to tak uprzedzając następne posty.
Piwo za to

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #334 dnia: Październik 09, 2012, 03:47:30 pm »
Shantique zawsze broni grubych i brzydkich xD

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #335 dnia: Październik 09, 2012, 04:38:32 pm »
Będe grał jak będę chciał ile będę chciał i gdzie będę chciał. Mogę postać i serwer zmieniać co 5 minut jeśli mam akurat taką ochotę a zdaniem podludzi (zwłaszcza tych grubych i brzydkich) nigdy się specjalnie nie przejmowałem. Dla mnie to jest gra sprawiająca przyjemność a nie sposób na robienie z siebie celebryty (nic dziwnego z takim wyglądem w show biznesie nie zawojujesz, chociaż patrząc na sukcesy Grycjanek...). Po prostu uważam za strasznie żałosne jak paru imbecyli (imbecylek?), plącze na forum core ze mu ludzie przychodzą i źle piszą o ich ukochanym serwerku a sami wchodzą tu i -_-'ą smuty.

Ok koniec spamu. Michał możesz już wrócić do jarania się frapsem jak najlepszy klan core walczy o najbardziej -_-' zamek w siegu party na party.  hahaha

Pozdrawiam

AUHWUHUAWUHAU

Good one, usmialem sie. : D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Try Me
« Odpowiedź #336 dnia: Październik 09, 2012, 05:14:06 pm »
bo to też są ludzie!

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #337 dnia: Październik 09, 2012, 05:55:58 pm »
bo to też są ludzie!

Dziękuję ; P

Dużo ludzi się wybiera na rpg'a?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

« Odpowiedź #338 dnia: Październik 09, 2012, 06:23:25 pm »
bo to też są ludzie!
Diabeł co z Tasmanii pochodzi to zombie na kroplówce, on nie swój, on zuo wcielone, jest.

To je Tazman, go nie nabijesz.

« Odpowiedź #339 dnia: Październik 09, 2012, 07:56:31 pm »
shani widzę ze chyba strasznie Cie zabolało co napisałem skoro zeszłaś do mojego poziomu i wyzywasz mnie od dzieciaków nie znając mnie w ogóle, nie wiedząc ile mam lat. Szacuj ze matka Cie urodziła kilka lat wcześniej, po prostu powód do dumy. Oczywiście będziesz chciała napisać ze chodziło ci o zachowanie a nie o wiek, wiec przeanalizujmy co sama napisałaś:

Dla twojej wiedzy nie obchodzi mnie kto na jakim serwerze gra. Jednym nie podchodzi god, innym po prostu nie chodzi. Jedni wolą cyrylice inni boty a jeszcze inni pve farme. Ja to rozumie ale gdy to jest powód dla jakiegos kretyna do jarania sie tym ze ten kto nie gra na moim serwerze jest gorszy ode mnie to aż mi rece opadaja. Jezeli kiedykolwiek napisałem cos nieładnego o core to byla to tylko prowokacja dla analiona który wchodził do tego działu pisać smuty. O tym jak gram tez nie wiele wiesz a wyzywanie mnie od careberów i farmerów to juz totalny fail, jeśli nie wierzysz zapytaj Michasia. Co do jednego masz racje. Prędzej będe oglądał epicki 14 osobowy siege o inadril na frapsie niz w rzeczywistości bo raz ze coremi nie odpowiada, dwa ze w niedziele wieczorem mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Pozdrawiam starszą siostre
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2012, 07:58:40 pm wysłana przez Quentim »

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

« Odpowiedź #340 dnia: Październik 09, 2012, 08:03:51 pm »
core playerzy obrazający rpg to już szczyt szczytów  hahaha

• Try Me
« Odpowiedź #341 dnia: Październik 09, 2012, 08:22:28 pm »
shani widzę ze chyba strasznie Cie zabolało co napisałem skoro zeszłaś do mojego poziomu i wyzywasz mnie od dzieciaków nie znając mnie w ogóle, nie wiedząc ile mam lat. Szacuj ze matka Cie urodziła kilka lat wcześniej, po prostu powód do dumy. Oczywiście będziesz chciała napisać ze chodziło ci o zachowanie a nie o wiek, wiec przeanalizujmy co sama napisałaś:

Dla twojej wiedzy nie obchodzi mnie kto na jakim serwerze gra. Jednym nie podchodzi god, innym po prostu nie chodzi. Jedni wolą cyrylice inni boty a jeszcze inni pve farme. Ja to rozumie ale gdy to jest powód dla jakiegos kretyna do jarania sie tym ze ten kto nie gra na moim serwerze jest gorszy ode mnie to aż mi rece opadaja. Jezeli kiedykolwiek napisałem cos nieładnego o core to byla to tylko prowokacja dla analiona który wchodził do tego działu pisać smuty. O tym jak gram tez nie wiele wiesz a wyzywanie mnie od careberów i farmerów to juz totalny fail, jeśli nie wierzysz zapytaj Michasia. Co do jednego masz racje. Prędzej będe oglądał epicki 14 osobowy siege o inadril na frapsie niz w rzeczywistości bo raz ze coremi nie odpowiada, dwa ze w niedziele wieczorem mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Pozdrawiam starszą siostre

Masz trochę racji w tym co napisałeś... ale tylko trochę.

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #342 dnia: Październik 09, 2012, 08:39:56 pm »
siemka quentim, znowu bedziesz probowal inspektora? :)
a wy dzieciaki jak wam jajka obrosna to nauczycie sie szanowac dziewczyny bo inaczej bedziecie mieli tylko wirtualne :)

kliknalem w kilka linkow moderacji kto mi wyplaci epauletki? talizmany musze kupic
retired

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #343 dnia: Październik 09, 2012, 09:38:28 pm »
ehhh jak tak czytam te posty od kilku tyg to jednak zaczynam doceniać troll skill kamila ;)

żeby nie było, że offtop: server dead już teraz albo za kilka miesięcy.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #344 dnia: Październik 10, 2012, 05:48:07 pm »
a wy dzieciaki jak wam jajka obrosna to nauczycie sie szanowac dziewczyny bo inaczej bedziecie mieli tylko wirtualne :)

kliknalem w kilka linkow moderacji kto mi wyplaci epauletki? talizmany musze kupic

To jest forum tutaj kazdy moze sie podawac za babke/faceta:) Raczej trolling to trolling:)
AyGo

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #345 dnia: Październik 10, 2012, 11:04:06 pm »

To jest forum tutaj kazdy moze sie podawac za babke/faceta:) Raczej trolling to trolling:)

Ale on wiedział czy to kobieta czy nie, oni się wszyscy już z ruoff znają ;).

==============================================
LF klanu bez CP Dworf albo jakiś DD mby.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #346 dnia: Październik 11, 2012, 08:09:01 pm »
A GENOCIDE????
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• BALLS OF STEEL !!!
« Odpowiedź #347 dnia: Październik 11, 2012, 09:52:30 pm »
ogarnia ktoś dote ? da się płacić kartą bądź przelewem czy sms tylko dla pl ?

• Get rich or die tryin'
« Odpowiedź #348 dnia: Październik 11, 2012, 11:56:31 pm »
Okej, poczytałem trochę na temat startu etc, ale mimo to nie znam konkretów. M.in. wyczytałem to:

Start time:
October 15, 2012 17:00 GMT

Ale i tak nie ma tutaj sprecyzowanej godziny startu. Dopytał czy doczytał ktoś na którą będzie ten start na Polski czas? Czy chodziło im o to, że start będzie o 17:00 GMT + 0?

• Try Me
« Odpowiedź #349 dnia: Październik 12, 2012, 08:32:47 am »
17:00 gmt to 17:00 gmt+0