Lejdi
Shanique wrzuciła Ci 2 piękne filmiki jak zrobić tego questa na Retailowych serwach, gdzie jest już Days of Glory.
Ty zapewne nie grasz na retailu, tylko napisałeś w tym dziale, bo jest wyżej niż serwery prywatne :d
Stawiam na priva interlude.
Popraw mnie jeśli się mylę.
Hanellin olewasz na chwilę obecną.
Krok po kroczku...
1.Najpierw idziesz do pewnej pani, na północ od Aden:

Rozmawiasz z nią i ona Cię wysyła w kolejne miejsce:

Tutaj musisz porozmawiać ze skrzynką i zabić anioła, który z niej wyleci, potem znowu pogadać ze skrzynką.
Nie zapomnij po zabiciu anioła pogadać ze skrzynką!I wracasz do tej miłej pani, która kazała Ci tam iść (pani Claudia, jeżeli jeszcze masz wątpliwości).
2.Teraz idziesz do kolejnej persony, konkretnie znajduje się ona w Giran i zwie się Martien:

Plotkujesz sobie z nim i wychodzi na jaw, ze chce on Cię wykorzystać do niecnych celów. Musisz się wybrać do kolejnej skrzynki:

Jak już wleziesz na tę górę i dojdziesz do skrzyneczki, to z nią gadasz. Wyskoczy z niej zboczony archer, którego musisz zabić i
PONOWNIE POGADAĆ ZE SKRZYNKĄ.
Wracasz do Martiena i oddajesz mu różowe dildo ze skrzynki.
3.Przychodzi kolej na cycatą Harne, żeby się z nią spotkać - musisz się udać do Dark Elven Village.

Nie ma niespodzianek - ona Cię wyśle do kolejnej skrzynki. Oto jej lokacja:

Ale jest skromne urozmaicenie! Najpierw musisz porozmawiać ze zwłokami anioła na górze. Po rozmowie pojawi się mobek x8hp, którego wypadałoby zabić. W sumie to wystarczy go bić, aż zniknie, a i tak będzie zaliczone. Po zabiciu zwłok
idziesz do... skrzynki (też widocznej na obrazku, skitrana jest).
Po tych przeżyciach udajesz się do magister Harne.
Mam nadzieję, że to o to chodziło, bo jak nie, to ja już po prostu nie wiem.