I gdzie tak kłamałem o kimś/czymś lub kogo/co bezpodstawnie oczerniałem?
Dalej banujesz ludzi za wspominanie o tym? Jesteś totalnie odklejony od rzeczywistości.
A kogo to zbanowałem?
Rozumiem, że znikające moby na vos, to retail według administratora/gm serwera Badlands?
Moby z VOS teleportują się, transformują lub powielają w inne. Przestań się kompromitować. Wystarczająco się skompromitowałeś na becie.
Zgłaszane bugi są naprawiane na bieżąco - gorzej, gdy są to przyzwyczajenia z innych zabugowanych privów
No, no, jak chcesz to mozemy zrobić reklamę serwerowi i brnąć w to dalej.
Kompromitacji NędznegoSzczura ciąg dalszy.
Szkoda na ciebie czasu.
Z mojej strony koniec - pluj jadem póki możesz, atencjuszu.
Może ktoś ci uwierzy. Znany jesteś z opluwania innych i hejtowania.
Ja dałem ci dobra radę - ogarnij swoje życie, przestań hejtować w Internecie.
Karawana jedzie dalej.
hhmm ja ogólnie uważam że ten serwer jest mega trudny ,
dajmy na to zadanie na 2 profe gdzie nie dostałem za 1 profe demision crstal na teleporty a przy zadaniu na 2 profe dostaje się po 8 szt toż to jakaś kpina
nie mogę dokończyć zadania bo mam 40 k i nie stać mnie na teleport .
co do twoich buffów , to jak mam zdobyć kasę jak bijesz moba co jest na jasno niebiesko to rzuca mało adeny a jak bije na żółto to nie stać mnie na ssd bo aby go ubić zużywam więcej ssd niż zarabiam ,
a właściwie to czemu moby dają mniej kasy jak są jasno niebieskie lub zielone ? i nie chodzi o to czy dropi czy nie ale oto że ten sam mobek na twoim poziomie daje 2000a ale już na jasno niebieskim 200a?
Różni gracze mają różne opinie.
Gracz na 14 lvl chwalił się, że ma full top nograde i 100+ k adeny. Zna grę, wie jak zarobić, które questy trzeba robić, które moby bić
Uważam serwer za bardzo łatwy - ale tak jak pisałem, w porównaniu do starych kronik i retaila.
Diamond stone? Kiedyś w ogóle tego nie było do questów na 2 profę. Drop calculatory pokazują absurdalne ilości - albo takie jaki są na serwerze.
"Kpina" to naprawdę słaby argument, a nikt nie potrafił mi wskazać miarodajnej informacji, ile powinno być.
Będę się tym zajmować ew. po migracji na klienta Classica, to nie jest teraz priorytetem i ogłosiłem to na Discordzie.
Mam gracza, który zrobił 2 profę dla 4 charów, nie narzekał.
To znaczy narzekał na 1 quest, Wishing Potion, że trudno mu zdobyć amulet dla overlorda.
O co chodzi z buffami i kasą nie wiem, nie wypowiem się - chyba nie ma relacji.
Nie ma buff-shopów, z tego co obserwuję nikt nie sprzedaje buffów gdy można ciągnąc własnego buffera na boxie. Albo być w klanie i korzystać z uprzejmości innych.
Moby dropią wg schematu - przy różnicy poziomów tak samo często, ale mniej.
Na razie się tym nie zajmuję, mogę to zmienić, ale żadni gracze nie zgłaszali problemów z adeną, widać, że drop adeny im pasuje.
Do 40 lvl drop rate adeny jest większy niż raty expa.
Po migracji będzie czas by ew. wyjaśniać różne wątpliwości.
Na bieżąco łatam teraz tylko krytyczne lub bardzo upierdliwe bugi - nie zgłoszono mi jeszcze takiego ani jednego.
Przykro mi, że nie podoba ci się nasz serwer.
Tak jak pisałem - są różni gracze, mają różne oczekiwania i nie każdemu da się dogodzić.