A znacie jakies Taktyki dla Phantom Summonera bo chce nim zostac i jestem poprosu ciekawy
W c4 PSvsNurek dla mnie najlepiej uzywac soullesa +nm lekki Szarzujesz na maga razem z summonem probujesz wzucic na maga Mage Bane(jezeli jest zbuffowany) i modlisz sie zeby nie wszedl w ciebie sleep. W c5 PSvsNurek robisz tak samo szarzujesz na nurka tylko ze mozesz juz biegac w innym secie polecam maja albo dc. Jedyny wyjatek stanowi nekro ktory ma 2 wyjscia.1 Jezeli przyzwie summona to mosi byc debilem bo kazdy summoner Betray piekny skill dzieki ktoremu mozesz stluc nekro jego wlasnym summonem ^^ 2 Nekro wlaczy bez summona czyli jest nikim w c5 mam skille zadajace sredni dmg napewno dobiegniesz
PSvsTank walka jest prosta bijesz summonem najlepiej Silhouette a samemu uciekasz (w c5 wzucasz Wind Shackle). Wyjatki stanowia walki z DA w c4 mozesz probowac albo uspic ta panterke albo zabic C5 natomiast tluczesz panterka DA
PSvsLucznik tutaj polecam Silhouette a cala zabawa polega na tym zeby dobiec do lucznika i z debuffowac/ze stunowac zanim on nas ze stunuje
PSvsNozownicy
do wyboru Silhouette/Soulles taktyka taka sama jak przy luczniku.Kiedys slyszalem ze naj lepiej jest uciekac a summonem lac nozownika tylko jets jeden maly dylemat czy magiem da sie uciec od nozownika:P
PSvsWC/OL Bardzo proste wlaki wystarczy miec kubiki i tluc tluc tluc i zdejmowac ich debuffy z summona (jezeli
w ogóle beda mogli je wyczarowac:) )
PSvsDestro to taka walka z ruskim czolgiem
Summon leje a ty run Forest run
PSvsGlad w c4 kladziesz chlopaka jak chcesz w C5 ........ mozesz jedynie liczyc ze ty pierwszy wywalisz w niego stuna
PSvsReszta WS(taka sama taktyka jak z DA) WL wystarczy ze sam go tluczesz z odleglosci a on tlucze sie z summonem a jak biegnie na ciebie to uciekasz