best drop

Zaczęty przez eXtreme^, Marzec 24, 2007, 11:31:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eXtreme^

jaki byl wasz najlepszy drop z moba/pk albo undrop, moj to deadman staff^^

Silver Ranger FTW!:D

Dev

na lowrate theca dol i gora, jeden po drugim mobie mi wypadlo :D
Na x300 droplem z PK tarcze S (nie do kupienia w sklepie :))
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KingRusher

na low rate avadon geiters

NetSuuN

izo

na low rate(ok 5x) kawalki seta avadona hevy w jedna dluuuuga noc w kata witch (2x brastplate, gaiters, circlet, boots, zubei shield, sporo keymatow i recek na sprzet B) - lvlowalem kowala na 62   :) nie wiem jakim cudem ale mialem fart jak stodola :D

a z PK - jakies bronie TopC, tony szotow, potek, 25k cD, bizu nie licze  :D

z siebie - kolczyk C +3, trohe matsow i keymatsow - ogolnie crapy

a i bedac PK z 27PK i 35k karmy (lvl 36?) stracilem wszystko D w co bylem ubrany :D
po niechcianym delvlu mialem 1lvl i kilkanascie punktow karmy, ktorych nie dalo rady stracic przy zgonie :D

echoes

z mobka->elemental sword (przy szansie na drop 0,01 w woa),dc helm (shrine of loyality) (raty 4x) plus pierdoly typu zubei gora dol na fp jednego wieczoru czy kris tez na fp na nastepny dzien rano
z siebie-jako tk nie przekroczylem 5pk wiec nie dropie na karmie ale jak mnie mobek pojechal to stracilem sls'a
z pk-tarcza dc (ale oddalem mu :P ) i jakies smieci typu bizuteria c czy ss-y

jawron

Sam - nic, tylko jakieś shity d grade.

Party - toony sprzętu, dc buty/rękawice/tarcze, tak samo tallum, dużo biżuteri phoenixa, inne tego typu drobiazgi (w klanie dropnęły się nawet 2x soul bow ^^ ), ogólnie każde party trwające ponad godzinę - jakiś dropik.

ale i tak najlepsze dropki były tutaj:
http://jawron.staszic.eu.org/shot1.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot2.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot3.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot4.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot5.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot6.jpg
http://jawron.staszic.eu.org/shot7.jpg

:D:D:D

A ze mnie gość wydropił bw robe set/homu conversion/valhalla acumen/dark elven long bow/ph necklace/mj earring/bo earring +4/ring of ages +5 i ring of blessing :( - włam na konto :/
wannabe
]|[

mussaszi

Hmmm
Hełm Zubei (B)-katakumby
Avadon gloves,Doom boots (B) fg
Kolega z klanu ostatnio tyrafił Carnage Bow (A)

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

eXtreme^

jawron widzalem te screeny na forum serava GJ ;)

Nightmare93

Najlepsza rzecz... oczywiście Blood Tornado na x7 8)

mik0s

Ino jeno kiedyś dropiłem na starym exi amulety ol dla siebie. Zatrzymałem się na jednym, którego nie mogłem zdobyć. Zdropić, nie zdropiłem, ale wyłowiłem ze zwłok 5 top fistów D, które miały 20x mniejszą szansę na drop niż amulet. No i w hugo partsów do plate shield'a.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Siena

Avadon Breastplate, 2x B.O. Ring, Adamantite Ring, Sealed Tallum Robe(ale w pt. i nie poszła do mnie :P)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Ryltar

Bone Dagger na abyss x300 z Elpy na 78 ^^

Meyko

A mi z Overlorda Lizardmana wypadlo .. IRON ORE!!! I to kilka razy. :rotfl: :dw_4_2: :dw_4_3: :dw_4_1: :dw_2_3: :dw_2_2: :dw_2_1: :dw_4_3:

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

eXtreme^

Cytat: Meyko w Marzec 27, 2007, 11:33:10 AM
A mi z Overlorda Lizardmana wypadlo .. IRON ORE!!! I to kilka razy. :rotfl: :dw_4_2: :dw_4_3: :dw_4_1: :dw_2_3: :dw_2_2: :dw_2_1: :dw_4_3:
myslisz ze jestes smieszny:|

Meyko

Ja nie mysle ...
Mysliszs ze Twoj avatar taki wypasiony i smieszny jest? A jednak go umiesciles w ustaieniach forum.
Pozdrawiam

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

eXtreme^

on nie mial byc smieszny..

System

Drop z pk na nightmare x30 [dragon] hom+acu+20 ;p ale poszedl do cwh bo byl wypad na krowe ;p
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

NetSuuN

dywyn

Z PK MJ Gloves i Soul Bow QR+3 na Infinity x5. Z moobow nawet nie licze bo naprawde sporo itemkow A garade wypadalo, z tym ze nigdy bron.

NightBird

Cytat: eXtreme^ w Marzec 24, 2007, 11:31:14 PM
jaki byl wasz najlepszy drop z moba/pk albo undrop, moj to deadman staff^^

nie napisales w jakiej grze więc ja napisze:

Silkroad Online:

SoS Blade lvl 52
wylecial z pennon warriora na lodowisku karakoram.

Lineage 2:
Keshanberk (B) - l2x staris X7 - wylecial z tego zielonego w LA. bodajze premo :]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

AyGo

Cytat: eXtreme^ w Marzec 28, 2007, 12:47:16 PM
Cytat: Meyko w Marzec 27, 2007, 11:33:10 AM
myslisz ze jestes smieszny:|

Tak dla twojej wiadomosci to Meyko jest kobieta i smieszna a nie smieszny i w dodatku jest cl klanu w ktorym jestem takze licz sie ze slowami ;/

A wrajac do tematu to za starych w miare dobrych czasow na Dragonie 15x :P wypadlo mi z mooba Avadon helm, Karimana butki a z PK 55 key matsow na jewlery phoenixa...

Aha i jeszcze z mooba kolo devasted castle rekawice dooma x2

A z siebie dropnalem:
rekawice taluma odselowane i na +1, Bloody Orchid+focus+3(myslalem ze pier***** przed kompem bo rok na niego skladalem :P, matsow to juz nie licze :P
AyGo

Endo

Zmoba to Dwarwen cos tam gacie -C- co na poczatek serwa bylo cos
Z siebie no to:
karmian+3
Theca+3
O bizu zapomnijmy
Nick:Endo                Nick:Endo
Klasa:Sps                Klasa:TH
lvl:60                      lvl:70+
Serwer:eXistence      Serwer:SupreMe
Klan:ProNoobs           Klan:Grf

Morgul

Ja chyba na ratach x15 bez żadnego gm shopa na c3 jeszcze, chyba z rok temu wydropiłem z gościa pk (uciakał taki dobity z forbidden gateway a ja na cmentarzu słabiutki byłem) soul separatora hehe To było niezłe, choć w sumie średnio dla mnie ta broń bo warlordem grałem :/
A kiedyś była niezła jatka w c2 jeszcze o jakąś breastplate, chyba blue wolf. Wszyscy się cieli nawzajem i zawszze jak ktoś zginął to ona wypadała więc jakieś 20 raszy w ciągu kwadransa zmieniła właściciela. Coś chyba było zbugowane z nią - do dziś nie wiem heheh :)

Aha, pamiętam na pierwszym serwerze w jakim grałem w l2 - bnb serwerek to mając chyba 18 lvl i nic w kieszeni (grałem orkiem fighterem) znalazłem w trawie bronze breastplate gdzieś przy gludin, niby nic a jak cieszyło... ech gdzie te czasy :)
Pozdrawiam
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

eXtreme^

a mi kiedys na x5 w loa wypadly rece zubeia oczywiscie polecialy do kolesia co regenerowal mane^^