Wasza Ulubiona Postać

Zaczęty przez ASrock, Maj 26, 2007, 08:32:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wasza Ulubiona Postać

Warlord
10 (3.5%)
Gladiator
29 (10.1%)
Paladin
20 (7%)
Dark Avenger
13 (4.5%)
Treasure Hunter
28 (9.8%)
Hawkeye
16 (5.6%)
Sorcerer
10 (3.5%)
Necromancer
11 (3.8%)
Warlock
5 (1.7%)
Bishop
19 (6.6%)
Prophet
3 (1%)
Temple Knight
10 (3.5%)
Sword Singer
5 (1.7%)
Plains Walker
21 (7.3%)
Silver Ranger
12 (4.2%)
Spellsinger
17 (5.9%)
Elemental Summoner
8 (2.8%)
Elven Elder
13 (4.5%)
Shillien Knight
36 (12.6%)
Bladedancer
14 (4.9%)
Abyss Walker
35 (12.2%)
Phantom Ranger
8 (2.8%)
Spellhowler
31 (10.8%)
Phantom Summoner
14 (4.9%)
Shillien Elder
8 (2.8%)
Destroyer
15 (5.2%)
Tyrant
38 (13.3%)
Overlord
16 (5.6%)
Warcryer
10 (3.5%)
Bounty Hunter
13 (4.5%)
Warsmith
8 (2.8%)
Berserker
12 (4.2%)
Soul Breaker (male)
10 (3.5%)
Soul Breaker (female)
5 (1.7%)
Arbalester
4 (1.4%)
Inspector
0 (0%)
Kochany mod Frohike )
24 (8.4%)

Głosów w sumie: 286

Ulv

hehe JEDYNIE a tu wyliczanka większości klas ludzkich...
Ludzie są ok. LElfy też. No i orkowie nawet. A z DElfów lubię jedynie SK, którym grałem jakiś czas na x30.
Aha i nukerzy sux ;]

Frohike

Cytat: Yoker w Luty 03, 2008, 11:34:02 AM
mnie najbardziej denerwuje u TH jego movement speed. Pal diabli. Niech ma te 137, ale gdyby chociaz mogl jakos spowolnic przeciwnika. A tak? SR go zakituje, PR go zakituje, nuker po wlepieniu slowa go zakituje. PW/ AW nie dosc ze sa szybsi to jeszcze spowalniacz maja.

PS. co prawda ostatnio TH gralem na c4, niemniej jednak mialem go na 78, 100% na serwie rate x10 wiec wiem co mowie.
Gdzieś czytałem, że będzie można w jakimś kolejnym update (CT1.5 / CT2 ?) enchantować Lure, tak żeby działało jak slow w pvp :)

Zarean

Cytat: Ulv w Luty 03, 2008, 01:32:45 PM
hehe JEDYNIE a tu wyliczanka większości klas ludzkich...
Ludzie są ok. LElfy też. No i orkowie nawet. A z DElfów lubię jedynie SK, którym grałem jakiś czas
Yea, sorry, it`s my fault.

Ale jak już mówiłem ludzcy light armor userzy mnie zawsze zniechęcali i nigdy nimi nie zagram.
Cytat: Hermit w Luty 03, 2008, 12:13:17 PM
No dokładnie bez tego to kaplica. I co z tego ,że ma Dasha jak biega jak ...  człowiek. BOsta na atk.speeda ma ,bo przy jego Dexie blowy by się pół godziny ładowały. A skille ma ,ale to są poprostu mieszane skille Pw i AW
Właśnie, jego dex jest żenujący więc widać, że jest "ograniczony"(pojęcie umowne).

RoxyFox

Cytat: Zarean w Luty 03, 2008, 01:08:30 PM
I na dodatek: JEST CZŁOWIEKIEM(z ludzi jedynie lubię Tanków, Warlorda, Warlocka, Sorca, Bisha i PP no i może Necro[ludzcy light armor (L)userzy sux]).

Temat o ulubionej postaci ale jak już zeszło na offtop o TH to przynajmniej podawaj jakieś argumenty.

"Wiesz nie będę się z Tobą kolegował bo sobie wyobrażam że masz zjebany ryj..." Tak nie można

Hermit

Ale jest różnica między tym ,że ty sobie wyobrażasz ,że ma krzywy ryj ,a tym ,że ja wiem ,że ma krzywy ryj.

Pr > all
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ulv

Ryltar

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Ryltar

Elp>all+GM

jeszcze poprzednie rozumiem, ludzie pisza co lubia najbardziej, ale ty poprostu spamujesz, slowne ostrzezenie   /Reina

Ulv

KGB/FBI > all

jak wyzej, slowne ostrzezenie   /Reina

eXtreme

Cytat: Dev w Luty 03, 2008, 11:43:45 AM
TH smierdzi bo nie ma focus death. Koniec, jest ograniczony i jeszcze do tego ślepy. Grałem nim na x10 abyss, jego ślepota tak mnie wkurzała że dobiłem 67 i dałem se spokój ...
ze slepota to sie zgodze haha na oli moim aw chodzilem z daggem no grade bo i tak zaden th mnie nie mogl trafic. th po za dobrymi passywami jest nikim =]. imo pw najlepszy dzieki skillowi "dodge" aw sie najfajniej gra a th sux. z ludzi jedyne co mi sie podoba to bish, paladyn i glad 8)
xxx

RoxyFox

No akurat dagger wali z blowow i z tego się głównie obrywa. A przez jego 2 targety to mu nie tak latwo zaznaczy i wsadzić co trzeba.

Ryltar

Cytatimo pw najlepszy

gogo C4

eXtreme

xxx

Ryltar

A ja ci napisalem kiedy byl dobry.

freakz4

ryltar ty jestes dziwny widzialem jak pisales ze dla daggera najlepszy dye pod pvp -9str, a w innym temacie jak ktos tak napisał to smiales sie z tego bo cos tam crytyk ze skilla bedzie do dupy ,więc zastanow sie co piszesz,jak nigdy nie grales pw to sie nie udzielaj(czytalem gdzies ze go nie lubisz)zostan przy swoim Sk

ten watek dokonczcie juz sobie na priv, tutaj zakaz flame'u   /Reina

Slomek

Oj wjezdzacie na biednego TH. Dla mnie wlasnie to jest klimatem ze musze uwazac na swoje dupsko bo latwo mi zjechac HP. trzeba sie schowac za jakas scianka uciec zeby wrocic i wpierdzielic blowa w plery. Podoba mi sie gra Th czy innym daggerem bo nimi jesli chcemy wygrywac pvp trzeba grac troche nieuczciwie.
AW i PW lepszy od TH tak???.... Wiec czemu DVP czy Kaganpwnz graja wlasnie TH ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Scorpion

CytatWiec czemu DVP czy Kaganpwnz graja wlasnie TH
Bo nawet Tk znajdzie swojego amatora :P
...

myha

Kaganpwnz to jeszcze można powiedzieć że gra dobrze chociaż jak załączał focus skill mastery i po 30 sekundach nie miał many to mi się chciało śmiać trochę ale to był chyba filmik z początków c4 to można mu wybaczyć bo wtedy mało kto w sumie wiedział co ten skil robi tak naprawdę, ale on przynajmniej czasem stara sie obiegać choć BS tez często w brzuch wali, a dvp to bije tylko od przodu chyba ze mu sie przeciwnik sam odwróci, do tego większość ludzi jakich bije to jakieś a-b grade a on miał sprzęt s na +++i bos jawele
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Yoker

Cytat: Slomek w Luty 04, 2008, 01:13:10 PM
Wiec czemu DVP czy Kaganpwnz graja wlasnie TH ??
bo ja wiem... może dlatego, że są n00bami ;p

bula

Cytatprzynajmniej czasem stara sie obiegać choć BS tez często w brzuch wali
bo ostatnie filmiki jakie robi okagan to raczej w duo z Yonad i jeden wali z przodu drugi od tylu :>

Cytat: freakz4 w Luty 04, 2008, 12:47:54 PM
ryltar ty jestes dziwny widzialem jak pisales ze dla daggera najlepszy dye pod pvp -9str, a w innym temacie jak ktos tak napisał to smiales sie z tego bo cos tam crytyk ze skilla bedzie do dupy ,więc zastanow sie co piszesz,jak nigdy nie grales pw to sie nie udzielaj(czytalem gdzies ze go nie lubisz)zostan przy swoim Sk
ogarnij sie i troche poczytaj ... dla AW/PW najczesciej ludzie biora -9 str dlatego ze ylfy nie maja duzo CON a wlasnie dla TH ludzi czesto biora tylko +dex-str bez +con bo CONa i tak troche ludzie maja a spada szansa na crita z blowow

btw ty nigdy SK nie grales wiec nawet nie pisz "SK", ok?

Siena

Ludzie, troche spokojniej, bo nie lubie jak musze ostrzeżenia dawać.  8)

Aha, fajnie, że sobie gadacie(też w tym uczestniczyłem) o tym czy TH ma klimat ale wszystko się kiedyś kończy, i już zaczynacie przechodzić do tego, że TH na retku wali blowy od przodu. Proponuje zakończyć temat.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

freakz4

Cytat: bula w Luty 04, 2008, 04:56:08 PM
Cytatprzynajmniej czasem stara sie obiegać choć BS tez często w brzuch wali
bo ostatnie filmiki jakie robi okagan to raczej w duo z Yonad i jeden wali z przodu drugi od tylu :>

Cytat: freakz4 w Luty 04, 2008, 12:47:54 PM
ogarnij sie i troche poczytaj ... dla AW/PW najczesciej ludzie biora -9 str dlatego ze ylfy nie maja duzo CON a wlasnie dla TH ludzi czesto biora tylko +dex-str bez +con bo CONa i tak troche ludzie maja a spada szansa na crita z blowow

btw ty nigdy SK nie grales wiec nawet nie pisz "SK", ok?

Walne offtopa bo nie moge,obrońca wielki sie znalazł,naucz sie czytać sie zrozumieniem matole,napisalem ze ryltar pisze raz tak a raz tak to niech wkoncu sie zdecyduje.A co do SK to gralem ale takie granie to prawie nic i dlatego sie nie udzielam na jego temat,wiec takie swoje glupie gadki zebym nic o nim nie pisał to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic.

Dev

A po co tracić str ? To jest bez sensu, dla TH nie odejmuje sie str a dla innych tak, dlatego że właśnie mają mało cona.

Cytatzrozumieniem matole

Słowne ostrzeżenie za insult ...

i za offtop, tobie i freakowi   /Reina
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77