Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

Cytat: Daimos w Lipiec 22, 2007, 12:18:20 PM
joł

nowy klipek:
http://files.filefront.com/220707avi/;8112083;;/fileinfo.html

endżoj menz

wielki respect za spam CP stary <3 u

a w sumie to nawet nie najgorzej 4/10 bo w sumie nic Ciekawego nie bylo..

ahaa i jak juz skonczy sie pvp to mozesz wyłączyć frapsa bo takie latanie pozniej z mobami to takie...

Daimos

Cytat: fedur w Lipiec 22, 2007, 01:16:37 PM
Cytat: Daimos w Lipiec 22, 2007, 12:18:20 PM
joł

nowy klipek:
http://files.filefront.com/220707avi/;8112083;;/fileinfo.html

endżoj menz

wielki respect za spam CP stary <3 u

a w sumie to nawet nie najgorzej 4/10 bo w sumie nic Ciekawego nie bylo..

ahaa i jak juz skonczy sie pvp to mozesz wyłączyć frapsa bo takie latanie pozniej z mobami to takie...

nie robie tego dla publiki tylko dla mojego klanu, dzięki za uwagę.

Daimos

Cytat: Marc1n w Lipiec 22, 2007, 01:10:04 PM
LOL a nie jedno party stary. Już nie wciskajscie kitu. 2, że my tam szliśmy grupą jak pisałem nawet nie całym pt na buffkach z CH+BD, więc wiecie. Przeciwko CoV i dwóch healerom u was napewno na całą grupę, bo Betonz padał w 2 na 3 akcjach i od razu dostawał reza. Także napisałem, że ostatnim razem już wpadliśmy jak byliście nieżywi.
Co do filmiku. Znowu to samo :/ Sorry, ale akcje podczas bicia mobów takich jak są w IT są dziwne i nie wnosza nic nowego. Ale co kto lubi. War to war. Druga akcja, to chyba się nie skończyła i jest urwana w pewnym momencie. Aha, Betonz, fajne spamujesz CP potki, nawet jak masz full CP, Nostromo FTW, ale warto czasami chyba wcisnąc stop spam.

PALE HAJS ZIOMUŚ

fedur

opcja edytuj jest na tym forum...

Cytat: Daimos w Lipiec 22, 2007, 02:07:35 PM
nie robie tego dla publiki tylko dla mojego klanu, dzięki za uwagę.

ale umieszczajac ten filmik na ogolno dostepnym forum musisz sie liczyc ze zdaniami.. wiec nie mow ze robisz to tylko dla klanu
ale i tak nie jest najgorzej...

Kabra

LOL a nie jedno party stary. Już nie wciskajscie kitu. Przeciwko CoV i dwóch healerom u was napewno na całą grupę, bo Betonz padał w 2 na 3 akcjach i od razu dostawał reza.

http://files.filefront.com/Marcinek2avi/;8114874;;/fileinfo.html

4 party i 8 healerów. Przyznajemy się :(

Arthas

Cytat: Marc1n w Lipiec 22, 2007, 12:21:02 PM
BTW. Fajne PvP było na WDC. Was to tam chyba było prawie 2 full party i CoV, a nasi napaleni 5tką ludzi 3 razy szli, albo raz 8mką :P I teraz pytanie. Potem was zjechało jakieś party od nas, ale nie my. My jak przyszliśmy, to już leżeliście. Kto tam na was wpadł :?:
Cytat: Kabra w Lipiec 22, 2007, 12:59:49 PM
Rofl mielismy 1 party i to wiekszosc ludzi z soul bowami, pojechalismy was 3 razy i wtedy wpadlo party zasady z herosami + wy jak juz lezelismy.
LOL a nie jedno party stary. Już nie wciskajscie kitu. 2, że my tam szliśmy grupą jak pisałem nawet nie całym pt na buffkach z CH+BD, więc wiecie.
http://files.filefront.com/Marcinek2avi/;8114874;;/

BH miało 10 osób, to nie 2 party, bardziej jedno. Wy szliscie w 9 osób, czyli party. Więc kto tu "wciska kit" Marc1nku i próbuje sie dowartościować?? Do tego na filmiku że tak powiem nasz forumowy pefałperze stałeś jak ciota tbh.

Kabra, what a lame, wysylwac posta przedemna, nie wiem kto ci dal pozwolenie.

PS. Nie czepiam sie bledow jakie ktos popełnił piszac posta, bo zdarzaja sie literówki itp. ale "Chodź jak mowilem" to lekko przesada.
PS2. Fedur, to ze Marc1nek jest twoim pvp/pve/pk guru,nie czyni z ciebie jego adwokata, jak mówiła moja Pani przedszkolanka, on sam sie umie ladnie wypowiadać. A ludzie piszacy posty w stylu #304 #255 naprawde powinni 90% czasu spedzac w offtopicu a reszte gdziekolwiek, byle  nie tam gdzie jest jakas ciekawa dyskusja.
PS3. http://img410.imageshack.us/img410/296/pkbsl6.jpg

EDIT:
Zapomnial bym dodać, majac 90kk długu, c jawele, jedną broń, 68lvl, bierzesz sie za OE to kur.. gratz!
Musiałeś sprzedać maja i zamienić na talluma ( lol sh1t) żeby mieć za co żyć ;( bidulka...

Daimos

jaki dół zapomniałem auto ss załączyć ale nub

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

fedur

Cytat: Arthas w Lipiec 22, 2007, 03:26:09 PM

PS2. Fedur, to ze Marc1nek jest twoim pvp/pve/pk guru,.

i tu Cie zaskocze... nie mam guru w zyciu a tym bardziej w tak błahej rzeczy jaką jest l2...

Cytat: Arthas w Lipiec 22, 2007, 03:26:09 PM
nie czyni z ciebie jego adwokata, jak mówiła moja Pani przedszkolanka, on sam sie umie ladnie wypowiadać. A ludzie piszacy posty w stylu #304 #255 naprawde powinni 90% czasu spedzac w offtopicu a reszte gdziekolwiek, byle  nie tam gdzie jest jakas ciekawa dyskusja.

skarbie nigdy nie uwazalem sie za adwokata Marcina i nie mam zamiaru bo sam ma jaja i umnie sobie poradzic sam. Wiec komentujac te frapsy czy cala ta sytuacje poprostu wyrazam swoje zdanie... a to czy mi sie fraps podobal / czy jest dobry to zalezy od mojego gustu a nie czy tam jest Marcin czy nie... wiec gtfo misiu

Marc1n

Tak, w takim składzie był robiony 1wszy rush, bo nie wiedzieliśmy, że tam ktoś jest. Potem dobrana jest jedna osoba z CH, na koniec mówiłem, że 8 osób, sry, pomyliłem się, 9. Niech wam będzie, 10 archerów na full buffie vs. 4/5/9 ludzi przypadkowo zabranych z CH. Dlaczego stałem. A brałem /assist po Sandro, a jak widać na screenie mam super detale, a na forum pisałem, że mam laptopa i "super" się na takim gra. Więc sorry, tłumacze się, ale mogę mieć doczyty GF6200 64Mb takie które czasami widać. I tak się ciesze, że na mass mnie nie zafreezowało.
CytatZapomnial bym dodać, majac 90kk długu, c jawele, jedną broń, 68lvl, bierzesz sie za OE to kur.. gratz!
Nie mam 90kk długu, mam już a jewele, tak, mam jedną broń, mam 69, za OE brałem się 4 miechy temu...a Ty masz bota. Czujesz moc :?:
HATE ME MOAR!

montezuma

Cytat: Kabra w Lipiec 22, 2007, 02:56:13 PM
LOL a nie jedno party stary. Już nie wciskajscie kitu. Przeciwko CoV i dwóch healerom u was napewno na całą grupę, bo Betonz padał w 2 na 3 akcjach i od razu dostawał reza.

http://files.filefront.com/Marcinek2avi/;8114874;;/fileinfo.html

4 party i 8 healerów. Przyznajemy się :(

nic ciekawego, by byl smiech jak bysce przegrali.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Kabra

heh chcielismy tylko pokazac ze nie byla to walka 5 osób vs 2 party jak to marcin próbuje wmówić.

Domin

Cytat: Kabra w Lipiec 22, 2007, 05:44:12 PM
heh chcielismy tylko pokazac ze nie byla to walka 5 osób vs 2 party jak to marcin próbuje wmówić.

True !
Andersen umarl juz dawno~, jak by ktos o tym zapomnial .

Arthas

Cytat: Marc1n w Lipiec 22, 2007, 04:19:55 PM
Tak, w takim składzie był robiony 1wszy rush, bo nie wiedzieliśmy, że tam ktoś jest. Potem dobrana jest jedna osoba z CH, na koniec mówiłem, że 8 osób, sry, pomyliłem się, 9. Niech wam będzie, 10 archerów na full buffie vs. 4/5/9 ludzi przypadkowo zabranych z CH. Dlaczego stałem. A brałem /assist po Sandro,
Widocznie Sandro nie umie targetować tak samo jak Levar, za mało pve!
Jak idziesz na pvp w 4 osoby, dostajesz w dupala od 10 osób, więc idziecie tam znowu w 5 to Pozdro&Poćwicz i niech moc bedzie z Tobą.

Cytat: Marc1n w Lipiec 22, 2007, 04:19:55 PM
CytatZapomnial bym dodać, majac 90kk długu, c jawele, jedną broń, 68lvl, bierzesz sie za OE to kur.. gratz!
Nie mam 90kk długu, mam już a jewele, tak, mam jedną broń, mam 69, za OE brałem się 4 miechy temu...a Ty masz bota. Czujesz moc :?:
Proud user of L2 Walker. Pozdro i marnuj życie dalej.

Haladir SwS

Wy po prostu jesteście śmieszni mówicie ze jesteście legit a moge się założyć ze i tak używacie bota.
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Rahovart

Cytat: Arthas w Lipiec 25, 2007, 03:26:53 PM
Pozdro i marnuj życie dalej.

Pozdro i marnuj kase dalej. Niektorzy nie potrafia grac w normalny sposob, tylko zawsze szukaja drogi na skroty. Takie polaczki-cwaniaczki. Tyle. Tak sie zastanawiam, niedlugo zaliczycie delevel z tego 78 i co, wyjdziecie z klanu na tydzien, zeby sie zaszyc gdzies w cata i nabic troche %, zeby miec co w PvP tracic? hehe

Domin

Cytat: Rahovart w Lipiec 26, 2007, 11:04:58 AM

Pozdro i marnuj kase dalej. Niektorzy nie potrafia grac w normalny sposob, tylko zawsze szukaja drogi na skroty. Takie polaczki-cwaniaczki. Tyle. Tak sie zastanawiam, niedlugo zaliczycie delevel z tego 78 i co, wyjdziecie z klanu na tydzien, zeby sie zaszyc gdzies w cata i nabic troche %, zeby miec co w PvP tracic? hehe

Raho z calym szacunkiem ale jak maja z tego fun to niech uzywaja l2w ich sprawa - imo.
Co do polaczkow cwaniaczkow to sam wiesz ze 80% charow na franzu to l2w lub pwlvl u chinoli, a polakow botujacych to najmniej tam chyba jest bo dla wiekszosci ustawienie l2w to czarna magia !

Falconek

IMO powinni się przerzucić na LOTRO. Tam wystarczy dobić 10 lvl i można iść na monster play gdzie od razu dostajesz stworka na 50  lvl i masz "end game pvp" bez paru miesięcy botowania. Gra w sam raz dla "walkerowców" z l2.

Arthas

Cytat: Rahovart w Lipiec 26, 2007, 11:04:58 AM
Nobl w 4miechy i od razu możliwośc end game pvp to chyba oszczedność kasy i czasu, niż gdyby ktoś mial klikać rok, expic to ręcznie i jeszcze za to płacić. Kwestia polaczki-cwaniaczki, tochyba tylko ty i Marcin ( + jego ekipa forumowych ziomali ) wierzycie, że RM, czy Invi to sami legit ziomki.
A jak zaliczymy dlvl to odbijemy legit. Sam specjalnie dla naszego forumowego kolegi Marc1na wybotuje tylko majna do 76, a 76-78 i suba ręcznie, żeby od razu móc pvp'ić w klanie i być takim pr0 fajnym ziomkiem jakim jest towarzysz Marcin.

Cytat: Falconek w Lipiec 26, 2007, 01:29:54 PM
IMO powinni się przerzucić na LOTRO. Tam wystarczy dobić 10 lvl i można iść na monster play gdzie od razu dostajesz stworka na 50  lvl i masz "end game pvp" bez paru miesięcy botowania. Gra w sam raz dla "walkerowców" z l2.
Kwestia jeszcze tego że to L2 posiada najlepszy system pvp i dlatego w to ludzie grają. Popevałpisz to zrozumiesz. na razie podniecaj sie pve.

Haladir SwS

Po 4 miesiaczach botowania do 78/78 i zrobienia noblesa zaczołem grać recznie i na 78 lvl WC nabilem 6% recznie gracjac. Na SwS'ie stracilem 14% bo enchantowalem sobie Vita na +6. A wy zanim recznie dobijecie 78/78 minie jeszcze jakies 2 lata bo bot o 100% lepiej expi niż normalny zwykły szary człowiek ktory porywa sie z motyka na księżyc. Czyje sie dumny ze nie zmarnowalem tych 4 miesiecy na recznego koksa. Każdy ma szkołe, prace, dziewczyne, rodzine, i marnuje czas na recznego koksa a tu ustawiasz bota i robisz co chcesz wiec nie wiem czemu to jest zabronione. Po prostu wy macie jakies klapki na oczach i wolicie zmarnować rok na expienie reczne gl hf.
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

karlossg

I'm PVE Whore !! ^^

pzdr
karol

Falconek

Cytat: Arthas w Lipiec 26, 2007, 01:50:05 PM
Kwestia jeszcze tego że to L2 posiada najlepszy system pvp i dlatego w to ludzie grają. Popevałpisz to zrozumiesz. na razie podniecaj sie pve.

L2 posiada najbardziej prymitywny system pvp - jeśli mówimy o samej walce. Gralem pvp wystarczająco dużo, żeby to zrozumieć.
Jedyną przewagą l2 jest to, że jest to w pelni open pvp - ale botterowi akurat nie robi to różnicy.

Domin

W sumie to ja tez lama jestem i boter bo mam 24h na dobe 6 dni w tygodniu sklepy ustawione na 2 osobnych kontach i w wiekszosci mnie nie ma przy kompie  :(! Niestety duzo mi jeszcze brakuje do takich "legalnych" graczy z pirackich serwerow !

Gloot

@ Marc1n NC Soft=Zuo leje na boterów...maja gdzieś czy używasz bota czy nie ważne, że mają z tego kasiore...i to jest wazne. Tylko zeby nie bylo oficjalnie bot jest zakazany(buahuahahaxaxaxa),ale i tak (prawie)kazdy uzywa Walker'a. Kazdy sobie mysli jesli on sobie botuje i mu ch**a zrobia to ja tez zaczne botowac i mi ch**a zrobia. Takie jest myslenie. Jakby sie wzieli za boty od poczatku grałoby sie zajebiscie..Ehh..ten klimacik, lecz mieliby mniejsze  zyski(chodz niekoniecznie). Grajac na offie musisz sie pogodzic z tym, ze grasz z botami ^^, wiem co mówie, bo grałem..Wiem,ze masz ból w serduchu, ze ty napierdalasz 16h/24h ,odmawiasz sobie wyjscia na piwo,dziewczyne etc...(albo tak wolisz lub jestes poprostu nolifem),a inni maja większy lvl/itemy niz ty mając normalne życie.Myślisz,ze jak "top klany" robia?Farmisz na bocie do 76 bez klanu, a potem cie przymuja i jest git.Dlatego dałem sobie spokój,bo nie bawi mnie taka gra.  Ehh... taka jest prawda retail=bot,ebay,brak bugów endgame pvp. Wole stare dobre piraciny xD

Kabra

Cytat: Gloot@ Marc1n NC Soft=Zuo leje na boterów...maja gdzieś czy używasz bota czy nie ważne, że mają z tego kasiore...i to jest wazne. Tylko zeby nie bylo oficjalnie bot jest zakazany(buahuahahaxaxaxa),ale i tak (prawie)kazdy uzywa Walker'a. Kazdy sobie mysli jesli on sobie botuje i mu ch**a zrobia to ja tez zaczne botowac i mi ch**a zrobia. Takie jest myslenie. Jakby sie wzieli za boty od poczatku grałoby sie -_-'iscie..Ehh..ten klimacik, lecz mieliby mniejsze  zyski(chodz niekoniecznie). Grajac na offie musisz sie pogodzic z tym, ze grasz z botami ^^, wiem co mówie, bo grałem..Wiem,ze masz ból w serduchu, ze ty napierdalasz 16h/24h ,odmawiasz sobie wyjscia na piwo,dziewczyne etc...(albo tak wolisz lub jestes poprostu nolifem),a inni maja większy lvl/itemy niz ty mając normalne życie.Myślisz,ze jak "top klany" robia?Farmisz na bocie do 76 bez klanu, a potem cie przymuja i jest git.Dlatego dałem sobie spokój,bo nie bawi mnie taka gra.  Ehh... taka jest prawda retail=bot,ebay,brak bugów endgame pvp. Wole stare dobre piraciny xD

Pirackie serwery/granie na nich też jest oficjalnie zakazane, ale jednak łamiesz ten pkt EULA i na nich grasz. I to jest już OK?