Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quentim

Cytat: ZUZIA w Grudzień 29, 2009, 11:06:09 PM
HODJELOPTEAM PFFF

Ta bo hod i mh musi sobie w title wpisywac ziomalskie frazy z nazwa klanu ktorego sa przydupasami.

Tak przy okazji to gratuluje kolejnego inteligentnego posta, na nowy rok narodzil sie nam nowy mistrz cietej riposty, te wypociny kojaza mi sie tylko z tym:

http://www.youtube.com/watch?v=sFR8N_sLvFs

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

YaYaYami!

O kurwa mać. XD O mało mi zwieracze nie puściły, Bielak i jego drużyna świętego ognia jest zajebista. Jejku. Idealne zwieńczenie dnia, jak się człowiek może dowartościować. W dodatku są patetyczni. :S
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

bula

Cytat: ZUZIA w Grudzień 29, 2009, 11:06:09 PM
Cytat: bula w Grudzień 29, 2009, 10:36:59 PM
Cytat: ZUZIA w Grudzień 29, 2009, 06:49:50 PM
Cytat: DarthMyth w Grudzień 29, 2009, 05:13:58 PM
Cytat: CattyWitch w Grudzień 29, 2009, 03:15:42 PM
No ale tym razem +2 dla nas. Co ostatnio podkreślaliście, jak było 0. A swoją drogą jak Endy mówił ten Twój "czaróś" mocno bije ale ee dał radę :)

Pozdro
Killa
bo nie kazdy moze sobie w swieta siedziec przed kompem >< mnie nie bylo

Gefrajter i endymion kmioty barowe gdybym ja policzyl ile razy wy padliscie ;)a ile razy spadaliscie az wam gacie z dupska spadaly  ahahahah ale mielismy polewke na maxa ;))))))) lol nie badzcie zalosni ;)co w tym dziwnego ze padam na bs lolz co za cholota ;)
Gefrajter czemu ty tak sie boisz BECKER-a ?

A tu z innej beczki ;)
Darth musial zgubic zbedne kilogramy w lesie  ;P

Aaaaaa Alarion co musial ? hmmm cholera wie co on robil ;)

Rok 2009 uwazam za udany ;) bawilismy sie przednio ;)

naucz sie -_-'a cytowac debilu

Dzieci neostrady darthmytch i reszta debili z starego mosthated  ;)now  HODJELOPTEAM PFFF. Juz wam kiedys napisalem ze powinniscie zalozyc kolko wzajemnego trzepania dywanow ;p lolz   buraki na maxa ;p hahahaahahahahahah naraq 
nie jestem z hod, nawet nie gralem na franzu, fail debilu

i seriously naucz sie cytowac bo to co w poprzednim poscie zacytowales mialo sie nijak do tego co napisales

Alarion

haha, ktoś ma jeszcze obiekcje, że mógłby się znaleźć większy debil na tym forum?> ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: Alarion w Grudzień 30, 2009, 02:02:31 AM
haha, ktoś ma jeszcze obiekcje, że mógłby się znaleźć większy debil na tym forum?> ; p
nie :), misiu przebija Astilie :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Madith

po 1 ograniczcie sie z wulgaryzmami.
po 2 - nie kłóć sie z debilem, bo sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.
po 3 - Darth, co to za snajpa ? Moj brat ma chyba taka sama :d
po 4 - Bielus, pk afk postaci sie nie liczy QQ wiec twoje liczenie nie ma sensu bo Ci wyjdzie zero :D
po 5 - czy ktos zauwazyl, ze jak MadMax dostal bana to Zuziak zaczął postować ?:O
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

ZUZIA

Cytat: mdh w Grudzień 30, 2009, 09:34:32 AM
po 2 - nie kłóć sie z debilem, bo sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.
po 4 - Bielus, pk afk postaci sie nie liczy QQ wiec twoje liczenie nie ma sensu bo Ci wyjdzie zero :D
po 5 - czy ktos zauwazyl, ze jak MadMax dostal bana to Zuziak zaczął postować ?:O

Arissa napisalem za jak ich pekowalem to spierdalali w las az im gacie spadaly , wiec skoro uciekali to fak mac nie mogli byc afk ,no chyba ze maja nanoboty ,

PO 2 ,4 ,5 ,6 ,PO 70 AH JUZ SIE POGUBILEM SIE ILE MA BYC PO  ALE PO 80 mdh co ty za jakies brednie snujesz , pomieszalo ci sie forum ?na forum hodnobparty  tez rzucasz minusikami ;) choc watpie bo jak widac nie masz zadnych praw.

Ps.Zastanawiam jakie jest zadanie SIEROTY w Fusion  skoro przebywa na forum HOD wtyczka ?zatyczka?

Qentim nabku kup moze kup na allegro automatyczny sliniaczek  bo widze az cie sciska z zazdrosci;pppp po 90

Lece na sylwka ;)Wiec mozecie sie spokojnie rozstawic ;p

A wiec wszystkim szczesliwego nowego roku ;)
ps.po raz 999999

Jak widac  forum bije rekordy ogladalnosci , mysle ze wystaczy  , juz nie chce mi sie czytac wiecej smiesznych wypocin kolka rozancowego ;)
wiec to juz moj ostatni post  , jestescie banda nawiekszych kretynow jakich spotkalem ;).........juz nie będę pisal po po po raz 1000000000
Trzymajcie sie kmioty barowe ;)
REVENGE IS MAIN

ZUZIA

I COKOLWIEK KIEDYKOLWIEK BYSCIE TU NAPISALI I TAK JESTESCIE I ZOSTANIECIE KMIOTAMI ;)

Dla jasnosci mowie o hod nob party members ;p ah + gefrajer + bula + mdh reszte dodajcie ;)
REVENGE IS MAIN

Alarion

Cat Drama Maker

Madith

Cytat: ZUZIA w Grudzień 30, 2009, 10:39:47 AM

Arissa napisalem za jak ich pekowalem to -_-'alali w las az im gacie spadaly , wiec skoro uciekali to fak mac nie mogli byc afk ,no chyba ze maja nanoboty ,

PO 2 ,4 ,5 ,6 ,PO 70 AH JUZ SIE POGUBILEM SIE ILE MA BYC PO  ALE PO 80 mdh co ty za jakies brednie snujesz , pomieszalo ci sie forum ?na forum hodnobparty  tez rzucasz minusikami ;) choc watpie bo jak widac nie masz zadnych praw.

Ps.Zastanawiam jakie jest zadanie SIEROTY w Fusion  skoro przebywa na forum HOD wtyczka ?zatyczka?

Qentim nabku kup moze kup na allegro automatyczny sliniaczek  bo widze az cie sciska z zazdrosci;pppp po 90

ps.po raz 999999

Jak widac  forum bije rekordy ogladalnosci , mysle ze wystaczy  , juz nie chce mi sie czytac wiecej smiesznych wypocin kolka rozancowego ;)
wiec to juz moj ostatni post  , jestescie banda nawiekszych kretynow jakich spotkalem ;).........juz nie będę pisal po po po raz 1000000000

na forum hod juz dawno zostalem pozbawiony jakichkolwiek praw bo nie gram w tym klanie. Co do Sieroty to nie pytaj mnie bo nie wiem i wisi mi to.

Widac, nawet do 5 liczyc nie potrafisz QQ

Wracasz na sylwka do szpitala ? Przyda Ci sie ..

Ludzie zawsze lubi smiac sie z innych ludzi, zwlaszcza jak ktos na sile staral sie byc "normalny" ale niestety mu to nie wychodzi..to ludzi smieszy i wpadaja tu jak do zoo zeby poogladac sobie malpy....biale malpy..

po Twoich postach, kazdy stwierdzi sam kto tu jest kretynem..ale nie liczylbym na lagodną ocene twojej osoby..

Cytat: ZUZIA w Grudzień 30, 2009, 10:42:17 AM
I COKOLWIEK KIEDYKOLWIEK BYSCIE TU NAPISALI I TAK JESTESCIE I ZOSTANIECIE KMIOTAMI ;)

Dla jasnosci mowie o hod nob party members ;p ah + gefrajer + bula + mdh reszte dodajcie ;)

Widac, ze jestes troche zakompleksiony...Nie wiem, masz problemy w pracy/domu/cos z glowa, ze wyżywasz sie na forum ??

Wiesz..jak dla mnie to dlatego caly czas piszesz o hod noob etc etc bo chcialbys, zeby Twoje biedne odrodzenie bylo tak dobre jak MH czy HoD ale niestety do tego potrzeba ogarniajacego lidera i dobrych clan membersow a w odro wszystkiego brakuje (chociaz kilka osob jest calkiem fajnych).

Skoncz waść, wstydu (sobie) oszczędź...
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Quentim

Qentim nabku

Dla ciebie panie inzynierze nedzna namiastko homo erectusa.

Pojebaly ci sie dni z tym sylwestrem, ale pewnie zabawa bedzie przednia, znowu pkowanie botow bo co innego taki bezmozg potrafi robic.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

bula

Arissa napisalem za jak ich pekowalem to -_-'alali w las az im gacie spadaly , wiec skoro uciekali to fak mac nie mogli byc afk ,no chyba ze maja nanoboty ,

ps.po raz 999999

NO SHIT, teraz przynajmniej udalo ci sie zacytowac odpowiedniego posta

Alarion

Cytat: Quentim w Grudzień 30, 2009, 11:38:40 AM
Qentim nabku

<br -_-'aly ci sie dni z tym sylwestrem, ale pewnie zabawa bedzie przednia, znowu pkowanie botow bo co innego taki bezmozg potrafi robic.

Ale poczuł się pewnie jak poszedł na polibudę ; ) No ale fakt, niektórzy będą mogli o tym tylko pomarzyć, np taki pan biały...

Cat Drama Maker

Endymi0n

Cytat: ZUZIA w Grudzień 30, 2009, 10:42:17 AM
Gefrajter i endymion kmioty barowe gdybym ja policzyl ile razy wy padliscie ;)a ile razy spadaliscie az wam gacie z dupska spadaly  ahahahah ale mielismy polewke na maxa )))))) lol nie badzcie zalosni ;)co w tym dziwnego ze padam na bs lolz co za cholota
Gefrajter czemu ty tak sie boisz BECKER-a ?

Sorry że tak poźno ale mnie tym bardzo rozbawiłeś :) Jeżeli Pkowanie o 4 nad ranem w ciągu tygodnia to dla ciebie faktycznie powód do zadowolenia... to...  :D

Powiedz mi kiedy przed Tobą uciekałem? Bo z tego co pamiętam to kiedy tylko jestem "On" to jakoś pvp (jeżeli do takiego dochodzi bo boisz sie kogokolwiek zaczepić jak przypadkiem nie masz przynajmniej przewagi 3:1) było + dla mnie onestabowcu :)

3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

Quentim

Cytat: Alarion w Grudzień 30, 2009, 11:49:11 AM
Qentim nabku

<br -_-'aly ci sie dni z tym sylwestrem, ale pewnie zabawa bedzie przednia, znowu pkowanie botow bo co innego taki bezmozg potrafi robic.

Ale poczuł się pewnie jak poszedł na polibudę ; ) No ale fakt, niektórzy będą mogli o tym tylko pomarzyć, np taki pan biały...

:D

slon

Dziwi mnie tylko to, ze jak bielak pkuje od dobrego roku po nocach, to potem ma jeszcze sile przez caly dzien lopata napierdalac. Dobry jest:D
?? Serfer kor

Alarion

imho zasiłki tylko... Aczkolwiek dziwię się, że z jego znajomością angielskiego (o polskim nie wspomnę) potrafił wniosek napisać o przyznanie...

Cat Drama Maker

Quentim

Szkoda ze jestem po formacie. Mialem gdzies screena ze sklepikiem zuzi, a w opisie nazwa itema i chip (chcial napisac tanio, ale trosszke nie wyszlo). QQ

Alarion

Cat Drama Maker

YaYaYami!

Leave BJELAK ANOŁN!
Zobaczcie jak się mogą czuć jego fani. QQ
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Endymi0n

Cytat: YaYaYami! w Grudzień 30, 2009, 02:13:09 PM
Leave BJELAK ANOŁN!

Nie rób tak więcej :) Oplułem sobie monitor w pracy bo akurat piłem :)
3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

shevra

Cytat: Quentim w Grudzień 30, 2009, 12:16:58 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 30, 2009, 11:49:11 AM
Qentim nabku

:D
"impra" w remizie na wsi ftw!
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

milan9

Przebywac, a miec dostep do czesci klanowej to dwie rozne rzeczy. To tak gwoli scislosci, chociaz nie przypuszczam zebys mial pojecie o czym pisze.

Elenestir

Cytat: YaYaYami! w Grudzień 30, 2009, 02:13:09 PM
Leave BJELAK ANOŁN!

Prawie popuściłem  :shock: niezłe są emo dzieci :D dzięki nim jest jakaś rozrywka w internecie :D

Gefrajter

Brawo YaYaYami, to jest odzwierciedlenie srelaka na Vencie OS jak się żalił jaki to on nie pokrzywdzony ze go nikt ne lubi, ten czlowiek poprostu zawsze jest .............. any:) :oops:

Koledzy z L2 dziś bo jutro już niestety wyjeżdżam na Wesele- Sylwestra, Chciałbym wam życzyć (tradycyjnie) zdróweczka, przede wszytkim miłości w śród bliskich, dużo ciepła rodzinnego, samych ful dropów (ale najpierw muszę je mieć ja :P ) powodzenia w życiu zawodowym i czego tam sobie wymarzycie  :_delf_6_3: Gefcio  :_delf_1:    Do usłyszenia w 2010