Ile wyciskacie ??

Zaczęty przez Slomek, Grudzień 06, 2007, 08:13:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

primabolan

CytatSuplementy odpadaja !!
kup gainer...i pij go z mlekiem...gz
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Slomek

Kupilem kiedys bialko serwatkowe
Reakcja mojej starej

Co ty koksy bierzesz zobaczysz zdechniesz od tego wywal mi to
50zl w plery
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

primabolan

Cytat: Soul w Grudzień 09, 2007, 06:30:59 PM
To moze o czyms innym rozmawiamy zupelnie? Ja tam jestem na silce raz w tygodniu i jest taka maszyna, ze zapiera sie nogami, siedzac i sie ciagnie. Moze jakies wioselka. Moze to miesnie plecow pracuja? Zalezy jak interpretowac obrazek xD. W kazdym razie na tym cwicze i podnosze 150 (rzadko, bo jak juz wspomnialem wole malo, a duzo) i sie nie pograzam, bo wiem co mowie :)

Może poprostu myslimy o innych mięśniach, a ja jako prosty człek nie potrafię sięsprecyzować dokładnie ^^

A jak sprawia Ci satysfakcję jechanie po mnie, to proszę Cię bardzo. nie krępuj się, bo grunt, że ja sobie wierzę i nie mam celu w okłamywaniu Was :)
zaraz sie okaże ze to w funtach albo co gorsza w karatach wagomiar podałes  :D

Cytat: Slomek w Grudzień 09, 2007, 06:35:09 PM
Kupilem kiedys bialko serwatkowe
Reakcja mojej starej

Co ty koksy bierzesz zobaczysz zdechniesz od tego wywal mi to
50zl w plery
Gainer to przede wszystkim "węgle"potrzebne do budowania masy...

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

Slomek

CytatGainer to przede wszystkim "węgle"potrzebne do budowania masy...
Ty to wiesz ja to wiem ale moja starsza tego nie wie i nie szlo jej przegadac. Dobra nie wazne ide na siłke :]

primabolan

60% dieta 30% cwiczenia 10% suplementy
Cytat: Soul w Grudzień 09, 2007, 06:42:23 PM
czym są karty wagomiar? :D
karat - jednostka wagi
http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3920306

Soul

o Boże. Nie skojarzyłem tego xD. Dziękuję ^^

Shaman

Slomek przede wszystkim węglowodany i na wieczór białka... czyli dużo makaronów i pieczywa, a na wieczór dużo nabiału itp.

I leć tzw piątke. Moj kumpel z siłki ma tez taki problem i mniej wiecej tak to wyglada u niego
wstaje 8 sniadanie
10- sniadanie drugie
13-14 lunch :)
17 silka
po silce posilek glowny
na godz przed snem jeszcze cos z samego bialka itp
No i duzo snu... to podstawa min 7h. I systematyczny trening.

w ciagu miesiaca przybywa mu przy braniu hmb i odzywki weglowodanowej ok 3kg na miesniu jak robi akurat cykl (wskoczyl juz z 60 na 71kg przy ladnej budowie odkad zaczal systematycznie pracowac). Ale by przybrac wage beztluszczową to duzo pracy trzeba....

Soul n/c.... myslalem ze jestes powaznym człowiekiem ale widze ze lubisz isc w zaparte zamiast jak facet przyznac sie ze po prostu walnoles.... bo z opisu wynika że ściąganie na grzbiet robisz po 150 a to tez jest bzdura jeżeli przy klacie bierzesz 85...
zrozum ze cala obrecz gorna jest ze sobą scisle powiazana i jezeli robisz wznosy hantelkami w pochyle na bark to pracuja tylko barki ale wszystko co robisz na wyproscie ma udzial klaty i brzucha....

zreszta co ja ci tlumacze .... przeciez ty wiesz lepiej a nawet cwiczenia nie umiesz nazwac i nie wiesz jakie miesnie za co odopwiadaja.... ehhh... szczegolnie ze wszyscy ci to mowia tutaj....

Soul

Ale Ty nie rozumiesz Shaman chyba. Nie powiedzialem, że nie wezmę więcej niż 85, ale nie będę w to brnął, bo Ty przecież i tak wiesz lepiej niż ja :)

Slomek

Dzieki Shaman mozesz dac sobie Plusa :]

Shaman

Cytat: Soul w Grudzień 10, 2007, 08:10:18 AM
Ale Ty nie rozumiesz Shaman chyba. Nie powiedzialem, że nie wezmę więcej niż 85, ale nie będę w to brnął, bo Ty przecież i tak wiesz lepiej niż ja :)

ehhh masz racje... napisal to za ciebie pijany krasnoludek....
Cytat: Soul w Grudzień 08, 2007, 07:06:42 PM
Ja 85 na klatę i 150 na bary ^^
skończ juz bo naprawde niewiele brakuje bym calkowicie stracil szacunek do ciebie..... :/ naprawde juz daj spokoj bo żałosne sie to robi....

Cytat: Slomek w Grudzień 10, 2007, 09:18:19 PM
Dzieki Shaman mozesz dac sobie Plusa :]
hehehe juz daaawno nie dostalem plusa :P adminom nikomu sie nie chce ich dawac .... dzieki :) niech mod albo SM da mi plusa prosze :P

mam ciekawa ksiazke o dobieraniu produktow do danych potrzeb cwiczen silowych i kulturystyki... poprzegladam ja i wypisze ci rzeczy na przybieranie wagi najlepsze. Fajna ksiazka bo napisana pod dyktando Boba Parisa i zawiera zwylke grupy pokarmow i normalne produkty a nie jakies wyszukane badziewia....

/Cubu$
Masz plusika, za pomoc dla powodzian :*

Beatronix

tak wracając do wypowiedzi soula, ja sie kompletnie nie znam na siłce, ale czasami musimy iść na nią na wfie i wy mi powiedzcie dlaczego na atlasie (jak te "rączki" popycham od siebie) to biore coś ok 80-90 (nie pamiętam dokładnie) a na ławce 50 to za cholere nie wezme??=)

(mam 190cm i 72 kg)

Slomek

Bo na atlasie masz podane najprawdopodobniej w funtach.

primabolan

Cytat: Slomek w Grudzień 14, 2007, 03:07:29 PM
dokladnie...

Thaald

bzdura...
na atlasie masz mniejszy zakres ruchu + nie tracisz sily na utrzymanie sztangi(zeby sie bujala)
pamietam jak na przyszlo raz kilku koazkow na trening...dowalili sobie po stowce na atlasie,zmienili ustawienie drazka tak ze mieli ruch jedynie 10cm i ciskali po 100kg!...tylko pozneij mieli skwaszone miny jak wzieli sie za wyciskanie na laweczce hehe

FullMetal Alchemist fan

primabolan

Cytat: Thaald w Grudzień 14, 2007, 07:32:46 PM

bzdura...
na atlasie masz mniejszy zakres ruchu + nie tracisz sily na utrzymanie sztangi(zeby sie bujala)
pamietam jak na przyszlo raz kilku koazkow na trening...dowalili sobie po stowce na atlasie,zmienili ustawienie drazka tak ze mieli ruch jedynie 10cm i ciskali po 100kg!...tylko pozneij mieli skwaszone miny jak wzieli sie za wyciskanie na laweczce hehe

to ze mozna regulowac kąt lawki to luz-zgodze sie...
ale tez wiele atlasow/maszyn ma podany w funtach ciezary...

Kll

100 kg na atlasie != 100 kg na laweczce, to jest na zasadzie jakbys mial 100 kg na wozku i je musial popchnac, a w 2gim przypadku jakbys musial to przeniesc, ciezar ten sam a wysilek inny.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Shaman

thaald i kill maja racje... tam jest inny zakres pracy bo maszyna przenosi ci obciazenie ktore na sztandze musisz samemu wypracowac... no i zauwazcie ze jest jeszcze inny myk do tego. Na atlasie ruch idzie w gore i w dol a nie doł/góra.... to tez pomaga bo daje na chwile w pozycji dolnej na odpoczynek miesnia i rozluznienie a na sztandze tego nie uswiadczysz...

Słomek znalazlem juz rzeczy na to przybranie masy wiec podesle ci na pm

Thaald

Cytat: Shaman w Grudzień 15, 2007, 08:49:21 PM
Słomek znalazlem juz rzeczy na to przybranie masy wiec podesle ci na pm

niech wbije na www.sfd.pl i czyta czyta i czyta...

FullMetal Alchemist fan

Vigor

lub
http://kulturystyka.com.pl/

dużo jest stron o takiej tematyce.
Ogulnie to ćwicze amatorsko jak mam czas- wieczorkiem ,,pakuje". Nie chodzi mi o mase, bardziej o rzeźbe. Jak zaczynałem tak już na poważnie rozciągałem 2 ,,gumki w ekspanderze. Minoł ok rok rozciągam 5 tyle że ćwiczyłęm z przerwami nieregularnie. Nie biore żadnych białek i tym podobnych rzeczy- wole naturalnie. Dobra tu się nie śmiać.. wcześniej przed tym jak zaczołem ćwiczyć miałem 29 cm obwód w ,,bicepsie", a nie jestem zbyt masywny. Ostatnio mierzyłem mam 36 i ciągle rośnie. Najważniejsze to chcieć i mieć wiarę. Możesz zacząc z myślą tylko by przyszpanowac przed laskami(nie oszukujmy się ale po to się ćwiczy ^^), albo z myślą poważnych treningów. Wyznacz sobie cele i dąż do nich :) Moje cele jakie sobie wyznaczyłem ,,kiedyś" :
1. Wyrzeźbić mięśnie skośne i proste brzucha.
2.Uwidocznić tzw. mięśnie obłe i czworoboczne grzbietu.
3. Trening klatki piersiowej.
4. Mięśnie ramienia z naciskiem na triceps i biceps.( bardziej na triceps) 
Sam sobie obmyśliłem i rozpisałem plan treningu.Tak było na początku teraz już wszytkie grupy mięśni trenuje. Wszytko powoli osiągnąłem. I staram się dalej coś sobie wyznaczać. Pozdro

Shaman

kulturystyka.com.pl jest strasznie zapchana informacjami... i tymi niezlymi i takimi zalosnymi wrecz... jak ktos sie nie orientuje co i jak to ciezko mu tam wyniesc cos pozytecznego :P

ja tam tylko przepisalem pare rzeczy slomkowi odnosnie diety dla ludzi chcacych nabrac masy ogolnej ciala... nie jest to dieta dla wyczynowcow co jada na przybraniu jedynie masy miesniowej...
a te info posluzylu kumplowi do przybrania 13kg w dosc krotkim czasie (kilku miesiecy) i uzyskania niezlych wynikow.

niestety dla osob z tak szybkim metabolizmem jak Slomka kazdy kg na plus to duzo pracy i latwiej to z jakimis odzywkami uzyskac (mowie odzywki a nie dopalacze).... ale bez nich tez mozna...

Gniewny

Skromnie 100kg waga 75kg wzrost 179. Staż 7 lat zero odzywek, zero koksów, ćwiczę bo lubię do tego biegam w okresie nie snieżnym, trochę boksu i basenu.

Slomek

To mozesz wysyłac Shaman. :] Chetnie zastosuje sie do twojej diety

Dev

Ja biorę miliard na klate ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Alice

Jedyne co wyciskam to cytrynę do herbaty i pryszcze. Sorry nie mogłam się powstrzymać ^^
W życiu nie ma nic niemożliwego. Są jedynie wydarzenia w najwyższym stopniu nieprawdopodobne.