Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

Cytat: DonKoks w Lipiec 10, 2010, 01:27:10 PM
a co gustd expisz daggerem z normalnych hitów, które szybkie dają niezłe obrażenia? haha.
Obrażenia sztyleciarzy opierają się na tzw.blow'ach jakbyś nie wiedział...
Obrażenia berserkera najczęściej są dzięki jego mocnym skillom zaułważalne, uwierz mi że zerkiem z normalnych hitów nie będziesz bił ani dużo ani szybko.

buhahah, a ty expisz dagerem bijac skilami? :D

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

DonKoks

Cytat: gustd w Lipiec 10, 2010, 01:28:49 PM
a co gustd expisz daggerem z normalnych hitów, które szybkie dają niezłe obrażenia? haha.
Obrażenia berserkera najczęściej są dzięki jego mocnym skillom zaułważalne, uwierz mi że zerkiem z normalnych hitów nie będziesz bił ani dużo ani szybko.

nie gram daggerem QQ

swan

on chcial postac ktora szybko bija, a dagger bijacy z blowow bije szybko. zerk juz niestety wolniej, ale spelnia reszte wymagan

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

gustd

Cytat: DonKoks w Lipiec 10, 2010, 01:33:30 PM
Cytat: gustd w Lipiec 10, 2010, 01:28:49 PM

nie gram daggerem QQ

no to po co sie wypowiadasz o dagerach? :X

@swan: na highrace to sobie mozesz stabowac, na low rate exp stabami jest zarezerwowany dla pelnego pt z ee, albo dla lol dagerow grających solo i lubiących gryźć glebe ;x

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

swan

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

gustd

Riyan

No to teraz narobiliście mi dylematu..  :D
W takim razie, która postać bardziej spełni moje wymagania:
Tyrant or Dagger?

BTW. Dagger nie opiera się na szybkości ataku?

/ScovY
BTW Witam na forum nowego użytkownika i odsyłam do regulaminu  :D

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,35720.0.html

A swoją drogą to powinieneś sam wybrać postać która bardziej by Ci odpowiadała.
Zostałeś nakierowany na 2  opcje i wydaje mi się, że wybór należy do Ciebie. Znajdą się zwolennicy tyranów i daggerow którzy poprą swoją ulubioną klasę.

Przepraszam za kłopot ^^

Kamal

W przypadku daggera bardziej operujesz skillami.

Alarion

bzdura. Tak było, ale przed GF. Teraz Tyrek leci prawie tak samo na skillach jak dagger.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2010, 09:26:36 PM
bzdura. Tak było, ale przed GF. Teraz Tyrek leci prawie tak samo na skillach jak dagger.
lul skillujacy tyrek na pvp to fail. Moze w hf sie to zmieni(ladowanie przy f1)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

jak tyrek nei umie się szybko zbic na zealota to moze bije ze skilli :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Kwadrat

jak tyrek jest retardem i nie wie, ze z obszarowek zrobi 3x wiekszy dmg niz z regularow, to niech bedzie  :)

Alarion

Nie chcę nic mówić, ale polecam zorientować się jakie skille zależą stricte od P atacku (nie ma ich wiele, ale obszarówki glada/tyrka to właśnie kilka z nich) i zobaczyć co robi(ło do GE) party z gladem i tyrkiem, gdy np. Campiło się port spota i enemy portowali się jednocześnie, czekając te 2-4 sekundy na doczyt. 1 nasze party już pokazało, że party S/s80 może siędo tego czasu poskładać w połowie ponad.

Fakt faktem natomiast, że od tej kroniki więcej trzeba będzie bazować na regularach, bo damage został obcięty (= wydłużenie PvP), a na dodatek nasz tyrek skarży się, że kilka sekund mu re use skilli wydłużyli.

Cat Drama Maker

Azella

Cytat: Kwadrat w Lipiec 11, 2010, 11:07:22 PM
jak tyrek jest retardem i nie wie, ze z obszarowek zrobi 3x wiekszy dmg niz z regularow, to niech bedzie  :)

raziel mode czy doświadczenia z pts? tak się nieszczęśliwie składa że mam tyrka w conscie i kurczaczek jakoś bije z rególarów i zazwyczaj szybciej miśki padały/padają niż od naszego pw :( cryty po2-3k w s80 z jednej reki ale co tam skile są cool jak nie umiesz się zbić na zealota w 10s...

Alarion jak ktoś się klepie tylko w fogu gdzie nie ma miejsca na bieganie to może i skilel się sprawdzają. Polecam wyjść poza tą lokację to zobaczysz co te obszarówki robią. Zresztą cool pvp: camp warpa to rozumiem jakieś szczególne osiągnięcie ubić portujące się party?

x3nomorph

Polecam frapsy bwh z ruoffa, fajnie pokazuje jak grac EFEKTYWNIE tyrantem.
new future.

Azella

a kto to? bo to nie mój serwer.

btw spamowanie masówek w lokacjach gdzie można biegać bez agrowania hordy mobów jest tak rozsądne jak skubanie włosów z d4 lwa...

Scorpion

Cytatcryty po2-3k w s80 z jednej reki ale co tam skile są cool jak nie umiesz się zbić na zealota w 10s...
Kryty po 4-5k z obszarowek i to w kilku enemy naraz, ale co tam jak wolisz ganiac za jednym targetem to ok ;)
A tak bardziej serio- tyr na skille i czysto pod regulary i tak jest robiony na max p attack, wiec dmg bedzie taki sam, co najwyzej przezywalnosc mniejsza. Wiec jak enemy sie pakuje na spota to nie wiem co takiemu tyrkowi szkodzi pospamowac z aoe.
...

x3nomorph

BarchWarHead - tyrant z bodajrze Ramsharta (czy jakos tak), naprawde gosc ladnie laczy bicie z lapy ze spamem skili na final secrecie kiedy jest potrzeba. No i do tego pokazuje build calkiem fajnego dps pt opartego na 2tyrantach
new future.

Alarion

Azex, logicznym jest, że w otwartym terenie to się tak nie sprawdza. Jednak z racji tego, że moje pt głównie koksa w Fog aoe, to dobrze rzucone obszarówki zabolą.

A co do campienia port spota, ok, tylko co innego, gdy portuje 2 party a nie jedno, prawda? ; p Jak to zwykle Fame ma w zwyczaju gdy dostaną wpierdol.

Cat Drama Maker

Azella

Cytat: Scorpion w Lipiec 12, 2010, 01:08:03 AM
Cytatcryty po2-3k w s80 z jednej reki ale co tam skile są cool jak nie umiesz się zbić na zealota w 10s...
Kryty po 4-5k z obszarowek i to w kilku enemy naraz, ale co tam jak wolisz ganiac za jednym targetem to ok ;)
A tak bardziej serio- tyr na skille i czysto pod regulary i tak jest robiony na max p attack, wiec dmg bedzie taki sam, co najwyzej przezywalnosc mniejsza. Wiec jak enemy sie pakuje na spota to nie wiem co takiemu tyrkowi szkodzi pospamowac z aoe.

nic nie szkodzi ale jak idziesz się z kimś klepać ewentualnei ktoś ganguje ciebie to gl ze spamowaniem masówek np w gc gdzie 2 mobki szybciej cie poskładają niż nóż z 300 atri.. Zresztą przy zerkach w enemy party bez zealota nic nie zrobisz...

Sebal

Cytat: x3nomorph w Lipiec 12, 2010, 01:09:40 AM
BarchWarHead - tyrant z bodajrze Ramsharta (czy jakos tak), naprawde gosc ladnie laczy bicie z lapy ze spamem skili na final secrecie kiedy jest potrzeba. No i do tego pokazuje build calkiem fajnego dps pt opartego na 2tyrantach

Prosiłbym o linki :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Kwadrat

Cytat: Azella w Lipiec 12, 2010, 12:55:37 AM
raziel mode czy doświadczenia z pts? tak się nieszczęśliwie składa że mam tyrka w conscie i kurczaczek jakoś bije z rególarów i zazwyczaj szybciej miśki padały/padają niż od naszego pw :( cryty po2-3k w s80 z jednej reki ale co tam skile są cool jak nie umiesz się zbić na zealota w 10s...
jak ktos bez cop/cc biega to pewnie i tyle wyjdzie
po drugie chodzilo mi bardziej o mass pvp/siege, gdzie mozna bic obszarowkami conajmniej pare osob

Azella

pograj tyrantem to pogadamy

Kwadrat

powiedzial ktos, kto mowi ze ee > pal na oli
moze jednak nie rozmawiajmy o twojej wiedzy na temat l2, a w szczegolnosci o ogarnianiu

co do tematu
jesli wg Ciebie bicie ~5-10 osob z obszarowek po 1.5-3k < bicie z regularow po 1-1.5k w ludzi na full buffie, to o czym my rozmawiamy? moze jednak najpierw Ty pograj tyrantem, bo ja gralem nim wystarczajaco dlugo