Kilka Ogólnych Informacji O kamaelach

Zaczęty przez Jicc, Styczeń 28, 2008, 05:23:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jicc

Tak więc Kilka Szybkich Odpowiedzi na pytania o  Kamaelach:

1. W spisie Skili kamaela Widnieją tylko skile Do Light Armora. Czy można Nosić Heavy Armor tą rasą?

Rasa Kamael Nie może Nosić ciężkich Zbroi.

2. Skąd wziąć Specjalną broń dla Kamaela?

Na 20 lvl i po wykonaniu Zadania na zmianę profesji Można wykupić umiejętność (skil) Change Weapon pozwala ona transformować zwykłe bronie W bronie Kamaeli i na odwrót.

3. Czy jest jakaś różnica między kamelem kobietą  a Mężczyzną?

Tak różnią się oni statystykami.

4. Długo się robi 2 Profesję??

Nie Spowodowane jest to tym że Na 2 Profesję(niezależnie jaką wybieramy) wykonujemy tylko jedno zadanie I to w miarę krótkie.

5. Czy Rasa Kamaeli Ma silne Klasy?

jest to pytanie na które mi najciężej odpowiedzieć. Wszystkie klasy Kamaeli Są w miarę silne Czy bardzo? Pożyjemy zobaczymy.

Edit 1 Magia Kamaeli Do 40 Lvl Opiera się na Soulach czyli duszach pokonanych Wrogów(mobów)
Większość spytanych Kamaeli sądzi że ekspi się szybko(w szczególności Korzystając rapieli Do 40)
Co do tak zwanych łuczników Kamaeli Mam bardzo często przyjemność grać w PT nimi i nie narzekam naprawdę Malinka.
pokrótce odpowiedziałem na kilka pytań Zadanych mi. Pisałem szybko i Mogłem Popełnić błędy Liczę na to iż część Ludzi Uzupełni Moje mini FAQ :P z czasem sam podopisuje Kilka Faktów.
Teon -->PM Broghul / PM Podchmielony / PM OczyKobry xD (to było dawno i nieprawda :P )
Cytat: Azarael w Styczeń 05, 2011, 08:18:07 AM
"Ja ork, ja frenzy, ja biec i ubić"
Zanim Napiszesz Temat Wejdź tu!

Frohike

CytatThe HP recovery penalty for the Kamael Guilted Body passive skill has been decreased from 30% to 5%. For example, the amount of HP that the Kamael will receive from a 1,000HP heal is increased from 700HP to 950HP.

Z patch notes CT1.5 :>

Shen

jak dziala final form? po przemianie nadal sa dostepne wszystkie skille i tylko staty sie zmieniaja czy jak? i ile ta przemiana trwa

slon

Blokuje skille klasy i ma tam 2 jakies swoje, podbija troche staty, ogolnie nic specjalnego oprocz wygladu. Na moim kompie mam screeny z PTS normalnie i na Final Form, ale oczywiscie jeszcze go nie mam-_-
?? Serfer kor

Shen

wyczytalem teraz gdzies ze zdejmuje buffy a te skille co daje to slabsze od krytyka i stun slabszy od shoulder charge, to debuff bardziej ta przemiana  :o

Mlor

Slon, final form nie podbija troche staty.. Masz wtedy grubo ponad 2k p defa m defa i ponad 3k p atku, dokladnie nie pamietam. Malo kto ma z toba szanse, przede mna wszyscy uciekali. Co do skilli, to dojstajesz 4 jeden rush (szybkie podbiegniecie do przeciwnika i jakis dmg) i atak z bliska (dmg), do tego dochodzi wysysanie souli, a czwartego nie pamietam. Final forme jest zajebista, szkoda tylko, ze trwa 4 minuty a reuse jest tak dlugi. Polecam na oli sie przemienic ^^
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Mlor

"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Shen

DIO

FInal form ct1 http://img183.imageshack.us/my.php?image=kamstatvb9xx8.jpg - tragedia a nie skil z 79 lvl :D
w Ct 1.5 zostal poprawiony przez zwiekszenie bonusu do patc, matc, pdef i m def ale nie chce mi sie szukac dkladnie ile

wiekszosc ludzi pewnie pamieta jeszcze transformacje sprzed Hellbound i daltego Final form przez wielu uwazany jest za beznadziejny skil

K

Cytat: Mlor w Lipiec 20, 2008, 03:17:17 PM
Slon, final form nie podbija troche staty.. Masz wtedy grubo ponad 2k p defa m defa i ponad 3k p atku, dokladnie nie pamietam. Malo kto ma z toba szanse, przede mna wszyscy uciekali. Co do skilli, to dojstajesz 4 jeden rush (szybkie podbiegniecie do przeciwnika i jakis dmg) i atak z bliska (dmg), do tego dochodzi wysysanie souli, a czwartego nie pamietam. Final forme jest -_-'ista, szkoda tylko, ze trwa 4 minuty a reuse jest tak dlugi. Polecam na oli sie przemienic ^^

Cytat: Shen w Lipiec 20, 2008, 03:24:43 PM
ciekawe czy na offie tez tak to dziala  :)

Przepraszam za offtop, ale to chyba najlepsza odpowiedz jaka widzialem na tym forum ;] 3 "+" Shenowi dajcie :]

Frohike

Shen

na tych screenach to juz jakos wyglada, ale czy rekompensuje brak paru skilli? przekonam sie za pare lat jak wbije 79lvl  :D

Mlor

Ja mialem akurat full buffa: pp, dance, songi, dodatkowo pof i gm wiec ..
I'm OFFLINE

Ulv

czy ja jestem głupi czy to bug?
gram na L2 Passion i mam 20 lvl i nie mogę wyjść z tej przeklętej wyspy kamaeli. Teleportuję się do gludio, zżera mi kasę a nadal jestem na wyspie... wtf?

Asta Entreri

teleport do Aden rozwiąze sprawę :P
nie wiedzieć czemo tp do gludio jest zwalony a do Aden działa...

BTW nie graj na tym serwerze...chuba że zdonatujesz, a jeśli nie to nie masz tam czego szukać
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Ulv

okej dzięki, i jeszcze sprawa transformacji mieczyka. jaki moge transformowac na ancient sword? znaczy ten dla zerka. dwurak. obojętnie jaki dwurak? i co potrzebne do transformacji? bo probowalem z 1 recznym ale nic sie nie dzieje, jest napisane, ze potrzebuje czegos jeszcze. duszy mialem 2.

Zarean

Nic nie potrzebuje, tylko z d grade jest tak, że te niektóre mid się nie da przekształcić.

SknerusKK

zakladasz 1/2h sworda/luk i uzywasz skilla change weap, tak sie robi bronie kamaeli =] jak chcesz spowrotem zamienic bron kamaeli na zwykla zakladasz ja i uzywasz tego samego skilla

Antilus

nie pamietam juz dokladnie ile dusz ale to dziala tak

luk -> kusza

1h mieczyk niemagiczny -> rapier

dwurak miecz -> ancient sword

magicznych mieczy nie da sie transformowac :P i musisz miec bron D grade o ile pamietam conajmniej
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Niedbały

Witam
Ma pytanie odnośnie suby dla kamaela. Dlaczego jest tak, że Kamaele mogą na subę wziąć tylko inną profesje kamaela?
To znacznie ogranicza rozrywkę. Świetnie mi sie gra kamaelem ale jak pomyśle ze na sube będę musiał znowu wziać kamaela to entuzjazm do tej postaci opada:/
Czemu ma to służyć i czy to może kiedyś sie zmieni?

pigulec

Cytat: Niedbały w Wrzesień 22, 2008, 10:49:29 AM
Witam
Ma pytanie odnośnie suby dla kamaela. Dlaczego jest tak, że Kamaele mogą na subę wziąć tylko inną profesje kamaela?
To znacznie ogranicza rozrywkę. Świetnie mi sie gra kamaelem ale jak pomyśle ze na sube będę musiał znowu wziać kamaela to entuzjazm do tej postaci opada:/
Czemu ma to służyć i czy to może kiedyś sie zmieni?

NC Sh1t wymyślił i tak jest.

Shen

pewnie im sie nie chce robic tekstur kamaeli w heavy i robe setach

Niedbały

Cytat: Shen w Wrzesień 22, 2008, 12:53:29 PM
pewnie im sie nie chce robic tekstur kamaeli w heavy i robe setach

Mniejsza o heavy czy robe sety. Dlaczego na sube nie moge np. wziąć ee albo hawkeye? To dopiero jest wkurzające i głupie:/ Po prostu ciekawi mnie jakie jest tego logiczne uzasadnienie. Co poeta w postaci NcSoftu miał na myśli robiąć takie ograniczenie...

pigulec

Asta Entreri

bossshe...zadał któryś sobie trudu żeby przeczytać legendy l2? skoro nie to już wyjaśniam - Kamaele, sztuk ileśtam, stworzone przez giganta (gigantkę?) Nornil... tak więc skoro nie zostały stworzone przez bogów to logiczne jest, że czymś się muszą wyróżniać spośród innych ras. a tak btw...Ork z rapierem? dziko by to wyglądało...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.