Paladyn vs Shillen Knight

Zaczęty przez Wargacja, Styczeń 31, 2008, 11:05:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatNa AI taki powolny nie jest Smile ... wczoraj oglądałem sobie oli na cadamusie <ruOff> to paladyn dosłownie spamował shield stunem, także skrócenie reusu shield stuna zaliczyłbym na duży + dla Palka, nie tylko w walce przeciwko ST

Bo problem z SK polega na tym ze on od zawsze musial miec duzo skilli i duzy OE na nich.W przeciwienstwie do reszty tankow nie ma jakis konkretnych CC czy heali a polega na land rate debuffow.Po ich wejsciu jestes poprostu jak inwalida a zeby one weszly w przeciwnika z wysokim lvl potrzebny jest duzy oe skilli.Zreszta kiedys jak robilem z bula DA vs SK to po wejsciu od niego wszystkich debuffow robilem mu tak maly dmg ze n/c.

nienawidzehomikuw

No i w takiej walce sporym + dla pala jest chociażby większy pdef.
Ogólnie jak SK się zagapi czy włączy UD np. to jak masz ToLa to można się zawsze 2-3k hp wyleczyć z Sacri :)

:( Twój Stary

Scorpion

Btw czy możliwy jest superior heal z sacrifice?
...

Hermit

Ja uwarzam rze sk przegra, bo pal to nie tank a  czysta rzywa potęga
Superior co? :P
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Vascius

Superior heal, czyli chyba kryt z leczenia, który istnieje od gracii final. Mam racje?

bula

Cytat: Vascius w Lipiec 29, 2009, 01:50:03 AM
Superior heal, czyli chyba kryt z leczenia, który istnieje od gracii final. Mam racje?
masz

Scorpion

Ciekawie mnie to, bo wtedy hp powinno skoczyć w górę o parę k. Btw Alarion jak często(tak na oko) wchodzi u SE(ma najwięcej inta, więc większej szansy nikt nie ma)?
Gdyby to wchodziło chociaż raz na 10 razy, to przy obecnym reuse sacrifice powinno się dać tym coś pokombinować(myślę głównie o długich walkach, takich w których kończy sie tol)
...

Alarion

Niestety nie zaobserwowałem tego, żeby od INT-a zależała częstotliwość crytów z heala. Może tak jest, ale wtedy różnica jest naprawdę niewielka. Zresztą umówmy się, że u mnei spam battle heal to była ostateczność i raczej zostawałem przy bless the blod oraz debuffowaniu przeciwników :) Ew utrzymywaniu poziomu many u bishopa by był perma heal.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Virandile

Magiczne krytyki zaleza od WIT'a.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

YoungPadawan

yay, oh rly? cóś mi się wydaje, że jednak INT wpływa na cryty z heala.
I'm offline.

Virandile

O ile heale to nadal magia to yeah rly.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

My Anime List

Scorpion

Właśnie nie jestem pewien, a nie mogę na blahu nic znaleźć(kiedyś dorwałem jakiś temat, ale mam problem z odnalezieniem)
Gdyby działał jak normalne m cryty, to taki pal 1 na 10 razy leczył by sie po 4k+ z sacri xD
...

Virandile

Chyba raz na 100 jak nie lepiej.

My Anime List

nienawidzehomikuw

Cytat: Scorpion w Lipiec 30, 2009, 04:50:51 PM
Właśnie nie jestem pewien, a nie mogę na blahu nic znaleźć(kiedyś dorwałem jakiś temat, ale mam problem z odnalezieniem)
Gdyby działał jak normalne m cryty, to taki pal 1 na 10 razy leczył by sie po 4k+ z sacri xD
Lul to ile ten x ile jest ten heal, bo po więcej niż 1k to się pewnie leczy tylko na ToLu i fullbuffie z orfenem itd.

:( Twój Stary

Scorpion

If base m crit rate=10%, to chyba dla wszystkich.

Nienawidzehomikuw chodzi o to, że sacri żre kolo 2k hp i tyle samo leczy(na tolu wiecej leczy niz zbija)- jak wbijasz z crit heala, to za 2k hp masz te 6k heala, wiec wychodzi kolo 4k na plus.
...

Limiath

Jak myślicie, kto ma teraz większe szanse na wygraną? (oczywiście pod najnowszego klienta)

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Azarael

Tak czy siak nie będzie to aż tak łatwa walka dla Pala. Sk potrafi napsuć krwi swoimi debufami, SoS, cubici i trochę dziaba ale i tak Pala > sk :D

Solar

Cytat: Azarael w Czerwiec 24, 2011, 05:49:19 PM
Tak czy siak nie będzie to aż tak łatwa walka dla Pala. Sk potrafi napsuć krwi swoimi debufami, SoS, cubici i trochę dziaba ale i tak Pala > sk :D
A przypadkiem kurczak nie zdejmuje debuffów?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

EsTeCzteryRkA

Cytat: Solar w Czerwiec 27, 2011, 11:11:59 AM
Cytat: Azarael w Czerwiec 24, 2011, 05:49:19 PM
A przypadkiem kurczak nie zdejmuje debuffów?
racja
fenik ma cleansy ( czy jak to sie pisze)
do tego ma physical mirrora, takze to nie takie hop ze debuff wejdzie, bo 30% odbicia sie klania, takze moze byc selfown ^^
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Azarael

No zdejmuje ale re-use tego chyba jest jakiś??

EsTeCzteryRkA

Cytat: Azarael w Czerwiec 27, 2011, 11:45:17 AM
No zdejmuje ale re-use tego chyba jest jakiś??
reuse'a nie znam ale sk tez ma reuse na todzie itd;p
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Azarael

Sk nawrzuca syfu swojego i Pala miziać go będzie...

ractail

Cytat: Azarael w Czerwiec 27, 2011, 12:06:11 PM
Sk nawrzuca syfu swojego i Pala miziać go będzie...

No nie wiem, czy na AI + FI z icarus młotkiem to takie mizianie bedzie :P
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Azarael

No trochę zaboli ale na pewno mniej niż pala bez debuffa, SK też pokaże pazur - SoS, Power break, Hex, ToD i ładnie karać będzie :D