SH/xx

Zaczęty przez Felo41, Maj 03, 2008, 10:32:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thorns

No tak na szybko zrobilem i przetestowalem no i postac calkiem fajna :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

LuSeR

+heroic zerk +baium i 2.4 wychodzi :), ewentualnie jak się uprzeć to możesz jeszcze +1wit wpakować ;]

Thorns

Cytat: LuSeR w Czerwiec 25, 2008, 09:50:18 AM
+heroic zerk +baium i 2.4 wychodzi :), ewentualnie jak się uprzeć to możesz jeszcze +1wit wpakować ;]

wiesz to juz nie o cast chodzi, tylko uzycie postaci w praktyce :-)  summon z 14k hp duzo daje

miedzy 2,3 cast a 2,5 juz minimalna roznica, jak widac na screenie mozna zrobic z nia masakre

Jedyne co jej brakuje to POW i returna ktory sie przydaje przy duzej liczbie PK :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Morok111

noi okazuje sie ze miałem racje ;)

propo tego sh/ps to jest 1 wada (juz rozpracowałem tego chara :D)
th ma backstabe który idzie prosto w HP, jeżeli jakimś cudem uda mu się utrzymac przy życiu, a sh/ps nie będzie używał heal z sumona (zdarza się) to 1-2 backstaby i nawet TP nie pomoże :D
ale ofc to tylko takie spekulacje ;)

sps/es jest gorszy gdyż nie ma heala własnego i hp mu schodzi w 20 sekund, a ps może się jeszcze poleczyć sumonem... ( +9+10 to już hoho)

i trzeba umieć przede wszystkim grać żeby się nie pogubić na sh/ps, bo może nie jest skomplikowana, ale tez do łatwych nie należy :)

btw.
Thorns
arena leży right? :D bo twój post jest z 24 a z tego co widze co 24 tez leżała, wiec postac zrobiłes wczesniej? czy to jakiś inny serwer? :D
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Thorns

Postac i screen byl zrobiony w niedziele czyli chyba w ost dzien gdy arena stała.
Gdy bedzie UP troche sytuacja sie zmieni bo maja byc NPC buffery :-)

Co do backstabe to nie jest wada sh/ps a raczej zaleta Th ktory moze to wykorzystac z kazda postacia.
Ale uwierz mi na te wszystki pvp 1250/1350 na arenie moim sps/ee  bylo naprawde malo sytuacji by mnie jakis dagger rozwalil
przeważnie padali zanim podbiegli, lub padali szybko w zwarciu, to samo z gladami i lucznikami. szanse maja tylko inni magowie sps/xx  lub sh/ps wlasnie.

I wiesz oczywiscie sh/ps na full buffie bedzie lepszy od sps/ee chodz wszystko wlasnie zalezy od umiejetnosci
sytuacja juz inaczej wyglada na OLY  :wink:  gdzie sps/ee ma duzo przewage.

Felo41

Gram juz swoim sh/ps na dragonie i jestem z niego naprawde zadowolony .Postac genialnie spisuje sie 1vs 1 , na malych ustawkach i na sige . Na expa i na sige chodze z nightshadem , natomiast na male ustawiki zawsze zez spectralem. Nawet na selfie potrafie skosic wiele postaci xx/support. Kumple ktorzy porobili suby na sk kiedy skonczy im sie ud po prostu sa lalkami do bicia. Jezeli chodzi o staty to na razie udalo mi sie na dragonie wycisnac z niej 5k m.atack i 2,1k czasta co uwazam za calkiem niezly wynik.
Ogolnie postac godna polecenia.

Jezeli chodzi o 1vs1 z SpS/EE to jezeli wie  jak ze mna walczyc to wygra na luzie. Gosc jak ma zenchantowane heala na mane to spokojnie sie healuje i czeka az sie wyplucze z many a potem tylko dobija ;/ .

ry4n23

nie wiem thorn jak ty to robisz ale ja na swoim sh/ps przy ustawieniu go na maksymalnego c.speed mam c.speed wiecej niz sps/ee (nie sprawdzalem z baiumem) tylko sps/ES mnie przebija w c.speed...
nie zrobie screena bo juz all pozmienialem i teraz mam c.speeda okolo 1,7k przy 7k m.ataku (bylo ponad 8k no ale am sie spalila :D)

Cytat: Felo41 w Lipiec 22, 2008, 11:55:35 AM
Jezeli chodzi o 1vs1 z SpS/EE to jezeli wie  jak ze mna walczyc to wygra na luzie. Gosc jak ma zenchantowane heala na mane to spokojnie sie healuje i czeka az sie wyplucze z many a potem tylko dobija ;/ .

sps/ee jesli ci nie sprzeda kilka krytow z rzedu to pada/robi returna. jego cancel jest praktycznie beznadziejny w il, ty masz mage bane. walisz vortexa dajesz mage bane i sps ci juz nic nie zrobi. odpalasz arcana agility i bedziesz mu przerywal czary az milo :-)

1vs1 na selfie - tutaj wiadomo ze jesli chodzi o magow to zawsze wygra ten kto ma lepszy self buff wiec sps/ee wygra zawsze.

TeJP

Mam wrazenie ze polowa z Was gra na kartce papieru . Sh/ps nie wyciagnie 2,6k w Interlude.

Osobiscie polecam Sh/SK
zzOMGzz AW/sk