Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Nie wiem po co anime ma filtery skoro anime dogoni mange za rok moze.

DIO

ale bez fillerow dogoniloby za 2 miesiace ;> z 4 czy 5 chapterow trzeba zeby 1 odcinek anime zrobic bo sa strasznie krotkie

Pheonix

no mangi krótsze od anime są niestety :/ naruto jak wie kim jest ojciec stanie się jeszcze bardziej pewny :D

Soul

Cytat: DIO w Marzec 13, 2009, 07:22:26 PM
ale bez fillerow dogoniloby za 2 miesiace ;> z 4 czy 5 chapterow trzeba zeby 1 odcinek anime zrobic bo sa strasznie krotkie
Oj nie. Zdecydowanie nie. Nieraz było tak, że 1chapter anime=1 chapter mangi.
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

zależy ile tekstu jest a ile akcji

Soul

Zawsze dodają trochę do wątku. Nigdy nie ma tak, że jest równo z mangą i że leci słowo w słowo.

Pheonix

musi tak być bo inaczej by manga była za anime a nie na odwrót

Soul

Ryltar

Cytat: Pheonix w Marzec 14, 2009, 01:45:04 PM
musi tak być bo inaczej by manga była za anime a nie na odwrót

Za przyklad moge ci dac Bleach anime i mange.Teraz w anime pokazuja przeszlosc Vizardow i sa takie watki ktorych nie bylo w mandze(bardziej szczegolowo pokazne co i jak) :P

Cyceron

Czego ma go nauczyć? Gdyby potrafił panować nad rudzielcem to nie musiałby używać tej kamikaze techniki. Naruto nie odda swego ciała, powie liskowi, żeby się bujał i sam rozwali paina, albo wpadnie Sasuke i pomoże.

DIO

Sasuke tylko na reke ze konocha jest rozwalona :p chyba zapomniales jaki ma teraz cel

Soul

Dokładnie. Zresztą Naruto jest teraz jakieś 10x mocniejszy niż Sasuke ;)

Ryltar

Sasek to juz ma tego swojego zioma od miecza jako psa a sam chodzi w okularach bo stracil wzrok(jakas wada genetyczna pewnie).

Pheonix

ta ale nie chce widzieć saska dopóki się walka nie skończy !! :D

Ryltar

Oni w polowie przerwa jak juz bedzie mial naruto uderzyc Peina zobaczymy saska ktory bedzie jakies gowna wspominal przez 30 chapterow zeby potem wrocic do walki i zobaczyc jak pein pada od 1 ciosu.

Tomasheq

Cytat: Ryltar w Marzec 17, 2009, 03:58:13 PM
Oni w polowie przerwa jak juz bedzie mial naruto uderzyc Peina zobaczymy saska ktory bedzie jakies gowna wspominal przez 30 chapterow zeby potem wrocic do walki i zobaczyc jak pein pada od 1 ciosu.
Bardzo prawdopodobne :) A jeszcze bardziej prawdopodobne ze Naruto okaze sie ciota bez lisa i nie bedzie potrafil rozwalic Paina wiec wpadnie Sasek i Naruto sie juz w ogóle rozplacze. Zacznie wspominac i Sasuke sie wkurzy rozwali Paina i Naruto i uzna ze musi kupic nowe soczewki bo te z gwiazdka nie robia juz takiej furory jak kiedys :P
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Pheonix

Cytat: Tomasheq w Marzec 17, 2009, 06:30:37 PM
Cytat: Ryltar w Marzec 17, 2009, 03:58:13 PM
Bardzo prawdopodobne :) A jeszcze bardziej prawdopodobne ze Naruto okaze sie ciota bez lisa i nie bedzie potrafil rozwalic Paina wiec wpadnie Sasek i Naruto sie juz w ogóle rozplacze. Zacznie wspominac i Sasuke sie wkurzy rozwali Paina i Naruto i uzna ze musi kupic nowe soczewki bo te z gwiazdka nie robia juz takiej furory jak kiedys :P

dobre. ale dalej mam nadzieje ze sa(emo)suke nie wejdzie nam w kadr przez miesiąc może nawet 2

Soul

/agree. Chyba bym się obraził na mangę. W ogóle niech go już nigdy nie pokazują.

Ryltar

No jak Itachu umarl to ten Uchicha klan jest taki...meh...

Cyceron

Cytat: DIO w Marzec 16, 2009, 11:51:12 PM
Sasuke tylko na reke ze konocha jest rozwalona :p chyba zapomniales jaki ma teraz cel
Zniszczenie władz Konohy, a nie samej wioski. Naruto to jego przyjaciel.

Soul

Kto Ci takich bajek naopowiadał? :D

To dawne i nieprawda. Przynajmniej olano ten wątek.

Mlor

Niezly chapter =]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Pheonix

jest genialny :D stało się to czego się nie spodziewałem :D

Blad3PL

Pheonix

piosenka dobra... taniec nie :D