'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Zadnego woja dalej nie ma xD A ja mam drame czy na end game byc holy czy ret palem :P W sumie od tego zaleza moje profki -_-

Pequet

Lol. Ja mam druida mogę tankowac ;p więc warrrek jestem niby, ja ci radze reta jeden z lepszych dps, poza tym leczenie nuudy ;p

Ryltar

CytatLol. Ja mam druida mogę tankowac ;p

Tylko druid nie moze byc ciagle uncrushable.

Cytatja ci radze reta jeden z lepszych dps

Nie :P Wiecej niz 1337 dps nie uciagnelem(dla porownania hunter tyle z palcem uciaga) :P

Cytatpoza tym leczenie nuudy ;p

Nie zawsze jest nudne ale w pvp jest ciekawie ^^

Pequet

Ryltar, moze druid nie jest no costam ;p ale na low lvl sie nada. 1337 to malo.. jak na pala slaba bron miales pewnie

Ryltar

Cytat: Pequet w Październik 29, 2008, 07:33:50 PM
1337 to malo.. jak na pala slaba bron miales pewnie

...To jest limit ret pala.Kumpel BM hunterem wyciaga 1600 a arms woj wyciaga 1450.

Edit:Dobra mam konto.

Ryltar

Tez z tego beke mialem ale wiecej dps nie uciagnie sie.Chyba ze seal twistem ale czym ja mam twistowac na raidzie jak nie mam SoB?

doman18

To może podsumuje żeby Ryl i inni mieli łatwiej

Nathel (Soulern)
Undead Priest
-Tailoring
-Skinning(?)

Nestarion (Mlor)
Tauren Shaman
-Herbalism
-Alchemy

Amairgen (Pequet)
Druid Tauren
-Herbalism
-Alchemy

Drakul (doman18)
Undead Warlock
-Mining
-Jewelcrafting (eh musiałem ustąpić soulernowi ale i tak koffam posążki :D)

Masz racje Ryl, sam support się trafił (no może nie zupełnie)
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

Moze mi sie tak trafilo ale juz ledwo wczoraj wszedlem to same emo dzieci lataly -_- Najlepsze jest to ze mnie na pm od ciot wyzywaja a sami nie potrafia zrobic prostego Q i padaja xD

Landin

gdzie gracie bo chce z wami ołnić?

Ryltar

http://wow.gamefreedom.pl/ <-- This Chyba ze zly serw wybralem :P

Czyli mi zostaje kowalka i mining.

Zaharias

No juz 7 lvl i pierwszy totemik:). Jaka profka przyda się dla shamana?
JackFlak 4ever

Mlor

leatherworking, juz sa 2 alchemy
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Dodam ze dla healera alchemia najlepsza ze wzgledu na kamien :P

Edit:LOL nie chce mi sie grac w hordzie xD

Scroller

Pograłbym z checią z Wami ale Horda strasznie zasysa ;X
For The Alliance!

Chociaz z drugiej strony, lepiej grac w paskudnej i smierdzacej Hordzie niz samemu na jakims no-name serwerze :D
Powiedzcie tylko czy bardziej sie przyda Orc Shaman czy Tauren Druid ;D Reszta w Hordzie jest albo paskudna, albo nie klimatyczna :D

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Szewa

Może i ja się skusze zagrać tutaj ^^

Mlor

Scroller horda jest fajna i bardzo klimatyczna, kto widzial kiedys gnoma warriora/warlocka :D? Albo dwarfa huntera :P
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

doman18

No ja musze powiedzieć że serwer bardzo fajny. Owsze czasem sie trafi ktos na 25 lvlu ktory usilnie chce namowić kogoś (mnie) na 17 na duel a jak odmawiasz 10 raz wymawia cię od nóbóf ale niezbyt często sie to zdarza :D. Od strony technicznej natomiast nie jest to oczywiście retail ale jest o NEEEEBOOOO lepszy od takiego BourningWOW. Czasem drobne usterki sa a ale nie że przy przenoszeniu z inv do banku blokują sie albo przepadają przedmioty a petom nie można włączyć skilla do passiva. Wiekszość drobnych bugów nawet nie wymaga reloga. Np po śmierci czasem się zdarza że wyłączy się bieganie. Trzeba wtedy wcisnąć / na numerycznej. Albo gdy się włączy petowi skill samohealingu to nawet po jego wyłączeniu on dalej się healuje. Wystarczy wtedy zmienic status peta albo przełączyć na stay i potem znów na follow i już jest ok. Owszem czasem są bugi z questami. Jak na razie ja (chyba) zaliczyłem 2.

Ogólnie bardzo miło się gra w takiej spółce kraftowo-produkcyjnej i im więcej nas będzie tym prawdopodobnie milej się bedzie grało. Decydujcie sie szybko bo później ciężko wam będzie nadgonić różnicę poziomów i będziecie musieli sami sobie radzić

@Ryl
zgłoś się do nas jak będziesz grał albo chociaż podaj nick zeby na listę cię wpisać w grze

@Pequet
Mam już tego skilla na oddychanie. jak będziesz miał czas to wbijaj

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Ryltar

CytatPograłbym z checią z Wami ale Horda strasznie zasysa ;X

To nie horda ssie tylko ich miasta -_-

CytatPowiedzcie tylko czy bardziej sie przyda Orc Shaman czy Tauren Druid ;D Reszta w Hordzie jest albo paskudna, albo nie klimatyczna

Orc/Tauren Warrior :P

Cytatkto widzial kiedys gnoma warriora/warlocka

Ja :P I powiem ci ze Gnom Warrior jest cholernie silny.Trudno stargetowac(bo jest maly) i ma anty root/snare wiec jest genialny poprostu bo tego woj nie ma.

CytatAlbo dwarfa huntera

Gralem i fajna klasa ale NE bardziej mi sie spodobal bo mozna robic ambushe z ich rasowym stealth.

CytatOwsze czasem sie trafi ktos na 25 lvlu ktory usilnie chce namowić kogoś (mnie) na 17 na duel a jak odmawiasz 10 raz wymawia cię od nóbóf ale niezbyt często sie to zdarza

Czasem? Co 2-3 osoba...

CytatOd strony technicznej natomiast nie jest to oczywiście retail ale jest o NEEEEBOOOO lepszy od takiego BourningWOW.

Ta jest slabszy od tego softu co mial allseron xD Moby maja 0 skilli z tego co na razie zauwazylem :P

CytatDecydujcie sie szybko bo później ciężko wam będzie nadgonić różnicę poziomów i będziecie musieli sami sobie radzić

Jak mi sie chce to robie 10 lvl dziennie od 1 do 56 a potem to mi spada do 5-7 lvl dziennie :P

Cytatzgłoś się do nas jak będziesz grał albo chociaż podaj nick zeby na listę cię wpisać w grze

Ryltar nick :P

CytatMam już tego skilla na oddychanie.

Dobry trash buff xD

doman18

CytatTa jest slabszy od tego softu co mial allseron xD Moby maja 0 skilli z tego co na razie zauwazylem

No ja tam nie wiem bo porównać z rzeczywistością nie mogę. Ale np ostatnio robiłem q w Silverpine Forest na tych wysepkach. Miałem 19 lvl i trzeba było łatać tych wodnych ludków i zbierać ich łuski. Na burningu to brałem 2-3 niebieskich (oracle) na klate (znaczy mój void brał) i szybko sie uporałem z q. Dlatego jakie było moje zdziwienie gdy zaggrowałem 3 a te mnie zrootowali jakimś lodem i tylko dlatego że wcześniej wyrzuciłem za sobą posążek i jednego fearem a drugiego drainem potraktowałem to jakoś przeżyłem. Dodatkowo mój pet oczywiście już nie ma oporów przed łataniem ludzie Dalarana ale za to teraz magowie Dalarana przywołują węże (serpent) i łatają mnie czarami. Na Buning mnie naparzali pałami :D. Więc uważam że nie jest tak źle.

CytatDobry trash buff xD
xD agree ale już obiecałem Pequetowi :D

Mlor

Soulern wyslalem ci troche "matsow" (?) do tailoringu, drakul ci tez cos przeslalem :P
I'm OFFLINE

Soulern

THX Mlor.

Cytat: Ryltar w Październik 31, 2008, 12:31:52 AM
CytatPograłbym z checią z Wami ale Horda strasznie zasysa ;X

To nie horda ssie tylko ich miasta -_-

Miasta w Hordzie są dobre, wszystko jest intuicyjne i proste - po ewentualne wskazówki co do np. trainerów profesji można się też zapytać guarda. To allianckie miasteczka są jakieś dziwne: wszystko porozrzucane, nieprzemyślane, nie wiadomo gdzie wejście...

Cytat: Scroller w Październik 30, 2008, 10:27:18 PM
Pograłbym z checią z Wami ale Horda strasznie zasysa ;X
For The Alliance!
Ally ssie. Głupi ludzie, jakaś Światłość, pedałkowate tańce NE...

HORDE!

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Pequet

Mnie "trash buff" potrzebny do q na forem pływającą q cholernie trudny bez spella potek
...

Landin

Siedzicie na jakims ts moze ci ktorzy tu grają ?Bo tez bym do was sie przylaczyl :)

Mlor

I'm OFFLINE

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel