'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

doman18

Cytatdo tego chodzi jakby dopiero wstal z grobu
O tak! A do tego jak skacze!! W każdym jego ruchu jest jakaś dzikość, zwierzęcość. Ostatni raz tak podobały mi się animacje postaci przy Legacy Of Kain: Soul Reaver gdzie Raziel poruszał się w podobny "dziki" sposób. Zreszta sam motyw z oderwana szczeką też jest bardzo podobny.

Cytatfatk ork na rogala sie nie nadaje, nawet nie przez garba ...... wyobrazcie sobie 2m+ orka szerokiego na 1.5 m probujacego sie skradac zeby komus zapakowac potajmnie sztylet w plecy  .... totalny fail jezeli chodzi o sensownosc (a raczej realizm) tej profki u tej rasy

Nom dokładnie. Rozumialbym jeszcze jakby ten ork miał sie chować w buszu , bo łatwo wtapiałby się w roślinność ^^ ale ork rogal=błeee. Mi także jakoś Krowy nie pasują do hordy. Jakoś za łagodnie im z oczu patrzy :D . Bardziej bym widział tu Draenei. NE też mogłyby być po stronie hordy zamiast BE. Po porstu imo bardziej pasują do "naszej" strony. Ale wiem wiem , wtedy alluchy by psioczyły że po ich stronie nie ma klimatycznych (mrocznych) ras

//EDIT
Daloby się zrobić osobny topik w którym by się tylko wpisywało kto gdzie gra pod jakim nickiem, rasa i jakie profki tak jak to jest w działach serwów l2? Wszelkie zmiany serwów i postaci byłyby tylko przez eycję. Bo "nowym" nie chce się przekopywać przez kilkanaście stron żeby szukać gdzie kto gra.

//Soulern: Dałoby się. Wystarczy, że zrobisz nowy temat. ^^
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

DIO

krowom moze i lagodnie z oczu patrzy ale jak zobaczysz takiego taurena z 2x wiekszym toporem na plecach niz ty sam to juz czlowiek nie patrzy na oczy  :D

a poza tym lepiej grac horda bo forsaken /train >> all

Ryltar

Cytatfatk ork na rogala sie nie nadaje, nawet nie przez garba ...... wyobrazcie sobie 2m+ orka szerokiego na 1.5 m probujacego sie skradac zeby komus zapakowac potajmnie sztylet w plecy  ....

Troll jest wiekszy od orka ale jest zgarbiony trolle mialy chyba cos okolo 2,3-2,5m :P

Cytatnie no przesadzam troche jak zwykle z tym wygladem ale jakos sie do mojego trupka przyzwyczailem, truposz wyglada (kurde kosci mi z pod peleryny wystaja z pod koszuli zebra wylaza  ) do tego chodzi jakby dopiero wstal z grobu .....no i na shadow priesta pasuje po prostu idealnie

Undead dziwnie sie skrada :P

CytatMi także jakoś Krowy nie pasują do hordy.

Raczej Forsaken nie pasuja bo Taureni w 3 wojnie byli z trollami i orkami od poczatku.

CytatAle wiem wiem , wtedy alluchy by psioczyły że po ich stronie nie ma klimatycznych (mrocznych) ras

I tak nie ma mrocznych ras.

Cytatkrowom moze i lagodnie z oczu patrzy ale jak zobaczysz takiego taurena z 2x wiekszym toporem na plecach niz ty sam to juz czlowiek nie patrzy na oczy

Tauren jest genialny bo ma b.duze bronie i mi to sie podoba jak cholera ^^ Takic Cat's Edge jest duzy na humanie juz(przez cale plecy i do ziemi siega cos jak sword Gatsu) wiec na taurenie jest jeszcze wiekszy :P

DIO

sam bys sie dziwnie skradal jakbys byl nadgnity tak jak przecietny forsaken :D

btw Draenei nie moga byc w hordzie poniewaz orki wymordowaly chyba 80% ich populacji wiec raczej malo prawdopodobne ze chciayby walczyc ramie w ramie z orkami

doman18

Ehh ja rozumiem że historia ułożyła rozkład ras tak a nie inaczej ale mi chodzi o sam klimat i wygląd rasy.

//Soulern: Co do trzech postów, które usunąłem niżej. Do spam topiku mi z tymi /fixed...

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Zarean

Kurcze, czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego nie potrafię się połączyć z serwerem? Od dwóch godzin próbuję, nawet dałem odzyskaj hasło, a ciągle mi wyskakuje, że moje dane nie są poprawne. Realmlist sprawdzałem, wszystko ok. Normalnie chcesz sobie od tygodnia trochę przysiąść, a tu dupa :|

doman18

Serv przepełniony, ja też tak mam

Zarean

God damn it...
Czyli mam dalej próbować, czy czekać?

DIO

Cytat: doman18 w Listopad 29, 2008, 08:25:24 PM
Serv przepełniony, ja też tak mam

nie jest przepelniony, po prostu jest dead i nie ma kto go zrestartowac ....... trzeba czekac

jakzobaczycie na stronie glownej liczbe graczy inna niz 759 = serwer zyje :p do tego czasu trzeba chyba wyjsc do ludiz czy cos

Zarean

Na shoucie forum pisze, że jest freeze i mamy czekać(ale ta wiadomość była o 15 o.O)
Cóż... to czekamy

DIO

"Odpowiadając zbiorczo na te wszystkie PW z mojej skrzynki: nie możecie się zalogować, bo serwer zwyczajnie się zawiesił. To nie jest nic groźnego, żadne dane z bazy nie przepadną, ale musicie uzbroić się w cierpliwość.

Kto zna się chociaż trochę na Linuksie dobrze zrozumie sytuację gdy powiem, że daemon działa teraz jak nigdy spod uprawnień robaczka - roota (po ostatnim freezie w środku nocy własnoręcznie odpalił MaNGOSa, ja nie mogłem tego zrobić ze zwyczajnego powodu przebywania w łóżku). Na żaden sposób nie mogę skillować tego wątku choćbym chciał, bo coś uruchomionego przez roota nic nie może ruszyć - tym bardziej user zalogowany zdalnie via telnet - a siedzi ów proces cały czas w pamięci serwera i zabiera około 20% CPU / 50% pamięci. Jedynym wyjściem jest więc na chwilę obecną czekanie na robaczka - wysłałem do niego kilka smsów, odpowiedział na nie, a więc wie o problemie. Pisał, że będzie w stanie pojawić się około godziny 17:00-18:00, lecz widocznie mu coś wypadło - życie. Czekajcie cierpliwie. "

Goodbye shadowform today <cry>

Ryltar

A ja jestem po transferze i ledwo wszedlem i juz mamy BG ^^ Z 750 killow zrobilo mi sie 1025 i honor z 4,2k(okolo) do 5,8k ^^

Niedlugo machne jakis film tylko wiecej rzeczy S3 zdobede.

Pequet

Gra ktoś na andeeri ale w ally? Bo ja mam alta i jakby ktoś jeszcze grał to razem milej :p.

Zarean

Cytat: Pequet w Grudzień 01, 2008, 07:47:28 PM
Gra ktoś na andeeri ale w ally? Bo ja mam alta i jakby ktoś jeszcze grał to razem milej :p.
Nightbird miał grać, ale czy gra to nie wiem.

DIO

a ja nie mam internetu :( i nie bede mial do przyszlego tygodnia (calkiem nowe doznanie dla mnie.... pentagram wydawal z siebie cudne dzwieki juz w czasach gdy celerony wchodzily na rynek a teraz nie wiem co ze soba zrobic )

wiec szybkie info dla klanu, nie bedzie mnie jeszcze z tydzien conajmniej (  w przyszlym tygodniu dopiero maja do mnie zadzwonic na kiedy moga przyjechac podlaczyc sprzet)

a na razie chodze wczesnie spac, nawet do ludzi wyszedlem, swiat za oknem zobaczylem :D normalnie czuje sie jak w epoce kamienia lupanego gdzie ludzie internetu nie mieli i musieli sobie jakos radzic

Zarean

Tylko pamiętaj, to może wciągnąć cię bezpowrotnie :D

Tymczasem Good Luck

Ryltar

Real Life...eh ta gra jest dosc fajna ale abonament dosc drogi(rachunki,szkola,ubezpieczenia,jedzenie...) i gra moze nieraz wkurzyc.

Zarean

Cytat: Ryltar w Grudzień 05, 2008, 03:53:36 PM
Real Life...eh ta gra jest dosc fajna ale abonament dosc drogi(rachunki,szkola,ubezpieczenia,jedzenie...) i gra moze nieraz wkurzyc.

No, szczególnie jak nie możesz się wylogować, bo musisz jeszcze tyle rzeczy zrobić.

Kolejny weekend bez WoW`a :| Ba, tydzień ;(

Lama Pidżama

Ja tam zaczalem na Andeeri jako NE z tegoz powodu ze dwoch kumpli z l2 pocina wlasnie w ally heh ;D

DIO

back online

moje zycie bez internetu

1. w pracy wykonywalem wszystko starannie i sumiennie
2. do zywych ludzi wyszedlem a nie tylko gg,ts,vent
3. wiecej niz 6 godzin snu na dobe
4. przestalem palic fajki (na razie tydzien) bo dotarlo do mnie ile pieniedzy na to wydaje, wole oddac te pieniadze tylko po to zeby w koncu miec internet :D
5. przypomnialem sobie jak sie obsluguje telewizor
6. zaczalem jezdzic samochodem tyle zeby zwrocic uwage ze nie pali wcale malo :D

ogolnie zaczalem zyc jak czlowiek

ale ile mozna  :P

nadrobie braki w mandze/anime z 2 tygodni i wracam na andeerie

btw ale po tych 2 tygodniach nie rozgryzlem najwiekszej zagadki ludzkosci

do czego mozna uzywac PC jezeli nie ma podlaczenia do sieci? stoi taka metalowa puszka, wentylatory szumia, diody migaja, nawet na monitorze sie cos dzieje i tyle, istnienie tego obiektu nie ma zadnego sensu

Lama Pidżama

DIO widze ze traumatyczne chwile przeżywasz :D

Asta Entreri

przeżywał, zbawienie(neta) odzyskał :P
yorghuś, jak tam twój nieudany reroll na shamana? :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

DIO

dlaczego nieudany? zebralem sie w sobie i jakos mi sie gra

po prostu chce healera a priest jest za delikatny, bloody elfy zostawie bez komentarza (dlatego paladyn odpada) wiec tylko krowa zostala . Bedzie dobrze nie trzeba nic psuc, jedyne czego mi zal to mount

Asta Entreri

jednak się zrerollowałeś? o imposible...za wcześnie grać skończyłem skoro mnie taki niusik ominął

w sumie też shamiego chciałem zrobić, ale jakoś zostanę przy moim BEdałkowatym mage'u bo conjurować żarcie i wodę umie, lol.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Ryltar

A ja ide na off bo dostalem kur**y dzisiaj jak i caly klan.

Poszlismy sobie na Sunwell.Wszystko ok na poczatku problemy z ubiciem trash mobow(bo 1 tank byl) ale dalismy rade.Bylismy kolo 1 bossa i zgon serwa.Po chwili wstaje i wszyscy leza.No ale chuj my twardo idziemy znowu i po chwili znowu zgon.Tak akcja powtarza sie z 8 razy.W koncu stoimy przed bossem zostala nam grupka mobow do przejscia(wszystkie za nami martwe) no i co sie dzieje? Serw zdycha zaraz jest online i niespodzianka wszystkie moby sa rezzniete(a jak) zanim sie pokaze ekran i obraz zazwycaj sie lezy i tak wylozyl sie caly rajd.Wszyscy sie wkurwili i powiedzieli ze wbijaja pale na ten serwer ktory pada co 10 sec...