T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Khav

Powiedzcie mi drodzy Terianie;D Czy jest jakaś możliwość potestowania tego produktu? Coś Arimas pisał o 7-dniowym zaproszeniu. Jest coś takiego?? Może ktoś coś takiego podesłać??
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Dziękować.. Ale potrzebuję wskazówek.. Założyłem konto.. i mam możliwość tylko kupienia gry, ale nigdzie nie ma triala..;/ gdzieś to jest ukryte?
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mc6

ale brzydki set ;p,
btw jedziesz na detalach nr 3? ;p

Arimas

Cytat: Mc6 w Maj 04, 2012, 11:00:22 PM
ale brzydki set ;p,
btw jedziesz na detalach nr 3? ;p
Co poradzę, że lepiej wyglądający set miał sporo gorsze staty :D

tak 3, lekko modowane w ini, a co? :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Po to dali mozliwosc zmiany wygladu setow, chociaz na low lvlach szkoda kasy, bo ciagle cos nowego leci.

Obsess

Nowa porcja z dzisiaj :P

Sety i bronie na 48lvl  (light, robe, heavy):

Lokacja:

Koniec z pegazem :P

Khav

No to jak z tym trialem? Jest gdzieś opcja triala dla wszystkich, czy tyko na zaproszenie? Jeżeli opcja nr. 2.. ma ktoś zaproszenie?:> chce sie wyrwać od l2;d

haran

Tyle czasu wszystkie bety były, a ty teraz się obudziłeś :p
Ja niestety nie wiem jak to działa :(

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Kiru

Cytat: Khav w Maj 05, 2012, 12:33:46 PM
No to jak z tym trialem? Jest gdzieś opcja triala dla wszystkich, czy tyko na zaproszenie? Jeżeli opcja nr. 2.. ma ktoś zaproszenie?:> chce sie wyrwać od l2;d

znajdz kogos kto ma kolekcjonerska wersje tery popros go zeby sie zalogowal na swoje konto na oficjalnej stronie jak sie zaloguje ma opcje "tell a friend" tam wpisuje twoj email i dostajesz kod na 7dni ja juz wykorzystalem swoje zaproszenie ale napewno sie ktos znajdzie tu na forum   :D

bleble12

Cytat: Kiru w Maj 05, 2012, 01:26:24 PM
Cytat: Khav w Maj 05, 2012, 12:33:46 PM

znajdz kogos kto ma kolekcjonerska wersje tery popros go zeby sie zalogowal na swoje konto na oficjalnej stronie jak sie zaloguje ma opcje "tell a friend" tam wpisuje twoj email i dostajesz kod na 7dni ja juz wykorzystalem swoje zaproszenie ale napewno sie ktos znajdzie tu na forum   :D

7 dni albo 15 lvl
nope

Tyr

Wystarczy na początek jak kupie klucz za 100zł++ i to już ma w sobie te 30 dni grania? Czy dodatkowo muszę dokupić od razu dodatkowe dni? Tak jak to kiedyś było w l2?
Lineage 2 Classic EU

Shen

Arimas

Cytat: Tyr w Maj 05, 2012, 06:08:09 PM
Wystarczy na początek jak kupie klucz za 100zł++ i to już ma w sobie te 30 dni grania? Czy dodatkowo muszę dokupić od razu dodatkowe dni? Tak jak to kiedyś było w l2?
masz 30 dni gry w tym

Tyr

dziekuje :)
właśnie kupiłem
Lineage 2 Classic EU

Mc6

coraz więcej 60 lvli a end game jak nie było tak nie ma ;p Przez 2 lata broniłem Tere ale teraz -_-', sami się prosili żeby gra zdechła po miesiącu, dobrze widzieli, że nie ma co robić na 60 lvlu a jeszcze przyśpieszyli expa kilkukrotnie...sie -_-'(zdenerwowałem) ;p

Shen

Kazdy kto chociaz troche sie interesowal tera wiedzial jak wyglada sprawa po wbiciu max lvl. Ja mam na celu ubicie wszystkich bamow, potem moze bossow solo, wiec predko sie nie znudze. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Tyr

Dopiero co byl start a juz nabili maks levele? ;p
Lineage 2 Classic EU

Obsess

Cytat: Tyr w Maj 05, 2012, 08:22:15 PM

Headstart był tydzień temu, a exp w Terze naprawdę szybko leci na questach. Ja mam 50 lvl, a robiliśmy sobie przerwy, niektórzy nie spali od 2 dni i wbili już 60 ;p

AndyBishop

Mam 2 tyg zwolnienia lekarskiego i tak się zastanawiam czy warto zainwestować w tere.
Jak myślicie za miesiąc będzie szansa sprzedać konto tak żeby sie zwróciło? Jak mi sie nie spodoba gra

Tyr

Cytat: Obsess w Maj 05, 2012, 08:33:54 PM

Headstart był tydzień temu, a exp w Terze naprawdę szybko leci na questach. Ja mam 50 lvl, a robiliśmy sobie przerwy, niektórzy nie spali od 2 dni i wbili już 60 ;p

Ach ok, spoko no-life :P
Lineage 2 Classic EU

bleble12

Cytat: Tyr w Maj 05, 2012, 08:43:51 PM
Cytat: Obsess w Maj 05, 2012, 08:33:54 PM

Ach ok, spoko no-life :P

Spokojnie da rade, my małą grupką już pod 50 podchodzimy też, razem szybciej ot co :)
nope

haran

Ja co prawda solo cisnę, ale 46 jest. Niestety od poniedziałku mniej czasu będzie :(
Czas sobie gildie znaleźć, bo z randomami czasami na instancjach jest wesoło, śmiech przez łzy.
NT przejścięte w składzie warrior+mystic+berserker bez żadnego deada, a jak z nami był lancer i sorc to ludzie padali :o
Czy lancer ma problemy z utrzymywaniem aggro, czy ja tylko na takie noobstwo trafiam?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

LinC

imo lancer, wielokrotnie bywalem z takimi lancerami gdzie boss sie na mnie nigdy nie zagrowal a lancera nawet healowac prawie nie trzeba bylo ;) czasem tez bywali tacy co padali na 2mobach w instancji  hahaha