Hellbound

Zaczęty przez zulek, Maj 03, 2009, 10:58:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mata

Nie robiąc nowego tematu zapytam tutaj.
Mianowicie jak otworzyć hellbound'a w oknie bo na full screenie ciężko zrobić dualboxa
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

Ruuddy

u góry koło "X" masz setting i tam odznacz fullscreen

ScovY

Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Ruuddy

Cytat: mata w Czerwiec 11, 2009, 07:14:45 PM

Nie robiąc nowego tematu zapytam tutaj.
Mianowicie jak otworzyć hellbound'a w oknie bo na full screenie ciężko zrobić dualboxa

A nie jak przełączyć :P

ScovY

Aby zapobiec następnemu pytaniu typu "a czy można przełączyć z okna na cały bez wyłączania gry" pozwoliłem sobie dopisać alt+enter  heh :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

WizaV

Gdy włączam gre jest ok , wpisuje passy , wyskakuje please wait i tak czekam czekam i nic :<Co robic?!

Ruuddy

Wyłączyć kompa i iść z qmplami na piwo :)

powiernik

2 pytania:

1)w giran w luxery shop sa do nabycia aniolki i diabelki za odpowiednie matsy...kto je dropi ?

2)nie moge wziac questa na nowe skille dla glownej klasy oraz transformacje...bug ?

powiernik

Jeszcze jedno pytanko...nie moglem sie doszukac wiec zapytam tutaj...jak zmienic kolory w glownym chat'cie ?...np. kolor krytyka (jak na razie wszystko mam jednego koloru).

TeJP

PO co oni robili beta testy jak i tak jest w chuj i wiecej bugow?

PLZ BACK TO IL OR C4 <33333
zzOMGzz AW/sk

Morok111

Cytat: powiernik w Czerwiec 12, 2009, 11:45:27 AM
2 pytania:

1)w giran w luxery shop sa do nabycia aniolki i diabelki za odpowiednie matsy...kto je dropi ?

2)nie moge wziac questa na nowe skille dla glownej klasy oraz transformacje...bug ?

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! człowieku po jakiego **** zakładasz nowy post nie czytajac tematu? 2 strony wcześniej pytałem sie własnie o te aniołki i udzieliłem dokładniej (nie tylko ja) odpowiedzi... wystarczy poczytac wpierw temat w którym się pisze, ale wiadomo nauka czytania dopiero w 4 podstawówce się zaczyna....

propo skili, nie bug tylko nie dopracowane są... czytaj ekhm tzn przeglądaj forum to będziesz wiedział...
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

ScovY

Cytat: powiernik w Czerwiec 12, 2009, 12:00:10 PM
Jeszcze jedno pytanko...nie moglem sie doszukac wiec zapytam tutaj...jak zmienic kolory w glownym chat'cie ?...np. kolor krytyka (jak na razie wszystko mam jednego koloru).

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,28861.0.html
( /edit omg nie tego linka dałem co chciałem xD musiałem źle skopiować heh. Ja kolorki ściągałem z tej strony )
http://www.lineage2media.com/downloads.html

Cytat: Ruuddy w Czerwiec 12, 2009, 09:01:08 AM
Wyłączyć kompa i iść z qmplami na piwo :)

I to jest złota myśł  :P
server red - "ScovY

retired Dragon Network

miesny20

MAM PROBLEM Z ODPALENIEM L2 od razu DOSTAJE C ERROR Z TAKIM NAPISEM,                               History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine 
PROSZE  O POMOC :)     

Ruuddy

Reinstal  (albo sam instalacja) Hellbound'a

Ascher

Ja mam problem typu.
Gdy odpalam lunchera pisze mi "file not found"
a gdy włączam przez system "l2' to jest oczekiwanie na log i nic więcej.

Ma ktoś link do ściągnięcia hellbounda z takiego źródła gdzie można zatrzymywać download a potem znów przywrócić ?
bo mam brata co siedzi od 18 do 4 nad ranem a potem od 7 znowu siedzi kto inny więc nie ściągnę tego za pierwszym razem.A ja siedzę do 3,5 h.
Czyli max mogę ściągać około 6,5h a to będzie jakieś 10h chyba z prędkością 120kb/s

Chyba że ktoś ma rade na mój problem.
Bo mam hellbounda ale updatowanego na inny popularny serwer.
spytam jeszcze brata czy nie ma czystego ale nie sądzę .

Ruuddy

CytatGdy odpalam lunchera pisze mi "file not found"
Ja tak miałem jak chciałem uruchomić loader z pasku start :P Ale to nie jest związane z tobą xD
Skoro masz taki podzielony czas ściągania to... Ściągaj śmiało z FilePlanet
Cytathttp://www.fileplanet.com/183099/180000/fileinfo/Lineage-II-Hellbound
Jeżeli dobrze pamiętam (wiec masz 50% szans :P) to ściąga Ci się tam taka aplikacja którą będziesz mógł zamknąć w każdej chwili a potem wznowić ściąganie, jak nie to torrent :P
Cytathttp://thepiratebay.org/torrent/4208639/Lineage_2__Hellbound_(T1.5)

dasman

no bo wyskakuje mi tenblad co innym i robie tak jak ktos na forum napisal z tymi paczami a daje te blad jest ..jak to zrobic zeby mi gra zaczela smigac??

ScovY

Cytat: dasman w Czerwiec 26, 2009, 06:33:50 PM
pomoze ktos???

Moze napisz z czym mamy Ci pomóc. Twój pierwszy post i od razu pytanie czy pomożemy...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

dasman

bo nie moge helbunda uruchomic bo mi taki sam blad co innym wyskakuje a robie tak jak ktos podal na forum i dalej nic dalej ten blad
:(

Ruuddy

Cytat: dasman w Czerwiec 28, 2009, 12:19:44 PM
bo nie moge helbunda uruchomic bo mi taki sam blad co innym wyskakuje a robie tak jak ktos podal na forum i dalej nic dalej ten blad
:(
jak bys mial ten sam problem i robil to co jest napisane to albo bys to zle robil, albo nie masz tego błędu co inni :)

orri

jak ci coś nie śmiga to wywalasz z kompa l2>instalujesz jeszcze raz>ściągasz patcha>używasz go ZGODNIE Z PRZEZNACZENIEM :P
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

dolce

Witam mam problem z l2 hellbound juz nie mam na to sil. Instalowalam juz kilka razy na nowo, pache tez dobre wgrywam a za kazdym razem wyskakuje mi taki sam blad na samamym poczatki:
History: alcOpenDevice <- UALAudioSubsystem::Init <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

exaited

Siemka all :D Mam taki problemik :D Chyba tu nigdzie nie ma o tym nansane :D

Właśnie zainstalowałem klienta HB i chce zoabczyc czy chodzi :D Wchodze w lineage 2 potem system i odpalam przez ikonke l2.exe :D Gra się łauje, włącza się i wyskakuje od razu takei coś : GameGuard file is damaged, potem zeby reinstall gameguard, i potem cso tam error code i jakies tma liczby :D

proszę o pomoc :}

Ruuddy

Re-instal Game Guarda

bwioslo

mam hellbounda a gdy go wlaczam pojawia mi sie Critical Error  :oops: Co zrobić?

2009.8.15 12:42:43
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2003 MHz with 2047MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: FD3DPredefinedShader::LoadShaderFileToString <- FD3DPredefinedShader::Load <- FD3DPredefinedShader::FD3DPredefinedShader <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine