Gracia Final?

Zaczęty przez Tro1an, Czerwiec 19, 2009, 01:56:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YoungPadawan

jak właziłem na serwer testowy to wszystko wyglądało jak jakaś dodupna java...screeniiees plix.

Koszałek - naprawdę, trudno mi uwierzyć, że mają pliki rutaila, bo skoro Innova zapłaciła za nie naprawdę grubą kasę, to praktycznie niemożliwym jest taki share, a RPG-Club twardo zapowiedział, że do września nawet nie będą prowadzili rozmów o share plików.
I'm offline.

Koszałek Opałek

Twoja sprawa i twoje oczy.

Cytat: PowerHelper
Insanity всего хорошего.
Kleverok работает максимум по оффу, можно посмотреть на тестовом.
На данный момент так:
http://www.lineage2.com/news/graciafinal_03.html
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

YoungPadawan

tekst na forum wiele znaczy, SCREENY PROSZĘ, z działającymi features od Hellbounda do Finala (certyfikaty z sub, attribute system z 300/600 elementu, enchant skilli z Gracii Final, Vespery, pvp modyfikacje, nowa olimpiada, Kamaloka/Pailaka/Crystal Caverns/instacje na Gracii [najlepiej screen jak ktoś Tiata bije])

@down - sry master, że cię uraziłem, spadam z tego topicu by swą robaczywą obecnością nie plugawić miejsca twego przebywania
: <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
I'm offline.

Koszałek Opałek

Tylko powiedz mi - co Cie to grzeje?
Przeciez ty masz tyle wspolnego z The Abyss co gajowy z polowem dorsza.

zajrzyj sobie na testowy i sprawdz ... teraz ma ci screeny uplodowac? LOL ^3 - lepszych pomyslow juz nie masz?  :rotfl:

Osobiscie wszelkie spekulacje lataja mi kolo dupy  :rotfl: - przestawia, obejrze i bede wiedzial.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

Wraith

Nie każdy posiada cierpliwość pozwalającą trochę poczekać, co z całego szumu wokół tematu wyniknie i czy na The Abyss w istocie zawita sprawna Gracia Final. Czasem łatwiej poprzeżywać coś, jak mrówka okres, co nie?

(Swoją drogą, pierwszy post tu naskrobałem.)
Zuy i mhroczny Gronostaj z Abyssa x3.

'Lepiej być faszystą niż pedałem.' - A. Mussolini.

Valdoo

Sprawdziłem właśnie wszystkie skille Berserkera, Duelista i Overlorda, według mnie wszystko działa poprawnie tak jakbym tego oczekiwał na Globalu.
L2 RU - Lancer
Valdoo - Berserker 59+ / Offline (4ever)
-----------------------------------------
W8ing for Gracia Final on Abyss ;]
Server x7
Vancore Shillen Templar / DC/ Saggi/ Sorc

Inidriel

Ja się bawiłem TH i ES. Nie jestem jakimś ekspertem zważywszy, że nie miałem okazji popylać tymi postaciami na offku, no i od Interlude nie grałem w L2 praktycznie wcale.

TH - shadow step, trigger skille działają. Trick, switch, bluff nie mają 100% landing rate. Jedyne co mnie zmartwiło to fakt, że Critical Wound na 20+ prób ani razu nie wszedł...

ES - ten ostatni summon silny jak cholera. Ostatnio sprzedałem kryta (z nuke'a) za 16k dmg mobowi w Monastery of Silence. Reszta bez zastrzeżeń (jak na razie, bo mało grałem).

Niektóre augmentacje nie działały mi (np. music lvl 10 :P ), a silence miał blisko 100% landing rate.

Ponadto nie da się kasować niechcianych buffów.

Dzisiaj potestuję enchant skilli.

Imo, nie jest źle, takie mini bugi łatwo usunąć.

YoungPadawan

Cytat: Inidriel w Lipiec 07, 2009, 06:08:50 AM
^^
to nie pliki od Innovy/RPG-Club'u : >
I'm offline.

Inidriel

Ale zawsze istnieje szansa, że takowe pliki posiadają. Serwer beta stoi od jakiegoś czasu. Może nie aktualizowali go bo załatwiali formalności z Innovą/RpgClubem. Odniosłem wrażenie, że Gracie Final wprowadzają tak nagle (a chyba władze Abyssa mają inną politykę niż DEXa), więc kto wie... :)

YoungPadawan

do gracii part II przymierzali się z dobre pół roku a wyszły ich pliki IL z extenderem na CT2.2, dopiero później zaczęli wprowadzać jakiekolwiek updaty, więc w tym wypadku będzie podobnie, przecież oni nawet nie mają pełnej listy skilli... : >

a właśnie, stigma działa?
I'm offline.

Inidriel

Dzisiaj sprawdzę i wieczorem dam znać.

Koszałek Opałek

upp:

Info o "innovie" jest juz usuniete z forum TheAbyss :bangin: ... czyli back to the roots the abyss ;)

Tak, jak mowilem - pozyjemy zobyczymy, poczekamy, przetestujemy i bedzie wiadomo dokladnie co i jak  :mrgreen:

Na testowym BH smiga - dzisiaj wieczorem ciag dalszy sprawdzania i porownywania.

x3nomorph

Cytat: YoungPadawan w Lipiec 07, 2009, 06:18:22 AM
Cytat: Inidriel w Lipiec 07, 2009, 06:08:50 AM
^^
to nie pliki od Innovy/RPG-Club'u : >

Conajmniej dziwne, na obecnej graci part2 na Abyssie mozna usuwac buffy.
new future.

YoungPadawan

na plikach innovy się dało, sam testowałem : >
I'm offline.

Inidriel

Jednak się da :D Sry... Wczoraj grałem dość późno i to pewnie przez to...

Stigma działa.

Teraz Arbalestera testowałem troszki i stwierdzam, że pułapki nie odpalają się jak ktoś na nie wejdzie. Do tego w quescie na wilka mam zabijać pająki w Mimir Forest, ale tam ich po prostu nie ma. Na wyspie Kamaelów wpadłem 2 razy pod tekstury podłoża.

Valdoo

MoS nie działa tak jak należy.
L2 RU - Lancer
Server x7

Sebal

To pewnie nie są pliki od Innovy. A szkoda, bo byłoby całkiem fajnie =D
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Valdoo

Wszystko jak na razie działa dobrze, tylko w Mosie mobów brakuje ... tzn są ale tylko Aniołki i czasem pojawiają się te drugie :P System Walk i skuteczność skili cieżko ocenić na takim serwerze 2k raty .... większość grając 1 dzień może się dorobić EQ + 16 ...
L2 RU - Lancer
Server x7

nienawidzehomikuw

Rzeczywiście fajne te pliki. Zaraz dobije lvl i zobaczę summona u Penix Najta :O

:( Twój Stary

Sebal

Cytat: nienawidzehomikuw w Lipiec 07, 2009, 11:13:12 PM
Rzeczywiście fajne te pliki. Zaraz dobije lvl i zobaczę summona u Penix Najta :O

Jak to zrobisz, gimme screen or movie :D
Sebal- Life ...

Koszałek Opałek

Wielkich roznic "na razie" nie widze - gdyby ktos cos odkryl - postujcie.

nienawidzehomikuw

Koszałek Opałek

Cytat: nienawidzehomikuw w Lipiec 08, 2009, 11:32:55 AM
http://img104.imageshack.us/i/shot00006t.png/

To zdarzylo mi sie przy wejsciu do cata, jak zjechalem kamera w dol - ale na x3, na testowym nie.

nienawidzehomikuw

Mi na testowym na ketrze :P

I z teco co patrze to Flame Icon i Spirit of Phoenix nie działają - bije mnie 10 mobów na ketrze i nawet spirit nie wskakuje na 1 lvl, a co dopiero 3.

Sebal

Dzięki za info :)

P.S Koszałek, kiedy będziesz na jakimś komunikatorze?
Sebal- Life ...