Gracia Final?

Zaczęty przez Tro1an, Czerwiec 19, 2009, 01:56:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koszałek Opałek

Cytat: nienawidzehomikuw w Lipiec 08, 2009, 11:54:28 AM
Mi na testowym na ketrze :P

I z teco co patrze to Flame Icon i Spirit of Phoenix nie działają - bije mnie 10 mobów na ketrze i nawet spirit nie wskakuje na 1 lvl, a co dopiero 3.

czyli nie jest tak piknie ... jak spiewali

@sebal - zaraz wbije
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

muchosQQ

Pelno ruskich serwerow jedzie juz na ct2.3 extenderze, pewnie to ten sam crap.

Koszałek Opałek

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

Ray90

Patrzac na ruskie forum i klutnie w temacie miedzy ruskami to jesli juz wprowadza Gracie Final to pewnie w 2011 r.

x3nomorph

Zassalem sobie pacza do serwera testowego abyssa, wrzucam do katalogu (zmieniajac nazwe na system1) odpalam i:

Cytat2009.7.8 15:39:28
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2140  @ 1.60GHz @ 2686 MHz 2047MB RAM
Video : Radeon X1950 Pro (6925)
PosCode : LS1(83) 0:0:0 2/0 [433]

Can't find 'intUItemWindowHandleexecFindItemWithEnchantNum' in 'NWindow.dll'

History: UPackage::GetDllExport <- UFunction::Bind <- UField::PostLoad <- UStruct::PostLoad <- UFunction::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <- (Function NWindow.ItemWindowHandle.FindItemWithEnchantNum) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::LoadPackage <- XMLDataManager::CreateScript <- XMLDataManager::CreateFrameWndScript <- XMLUIManager::CreateWindows <- NConsoleWnd::InitializeXMLUI <- NConsoleWnd::Initialize <- NConsoleWnd::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine
new future.

Ray90

Z tego co widze to i tak server testowy teraz nie dziala.

Cytat: x3nomorph w Lipiec 08, 2009, 03:39:47 PM
Zassalem sobie pacza do serweru testowego abyssa, wrzucam do katalogu (zmieniajac nazwe na system1) odpalam i:

CPU : GenuineIntel  Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2140  @ 1.60GHz @ 2686 MHz 2047MB RAM

History: UPackage::GetDllExport <- UFunction::Bind <- UField::PostLoad <- UStruct::PostLoad <- UFunction::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <- (Function NWindow.ItemWindowHandle.FindItemWithEnchantNum) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::LoadPackage <- XMLDataManager::CreateScript <- XMLDataManager::CreateFrameWndScript <- XMLUIManager::CreateWindows <- NConsoleWnd::InitializeXMLUI <- NConsoleWnd::Initialize <- NConsoleWnd::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

nienawidzehomikuw

Cytat: x3nomorph w Lipiec 08, 2009, 03:39:47 PM
Zassalem sobie pacza do serwera testowego abyssa, wrzucam do katalogu (zmieniajac nazwe na system1) odpalam i:

Nazwe starego zmień na system 1. A nowy wgraj i wejdź przez niego (system>l2.exe) - mi śmiga.

Cytat: Koszałek Opałek w Lipiec 08, 2009, 02:24:36 PM
bardzo mozliwe
No ale w sumie skille z 81/82/83 działają świetnie, wszystkie animacje, dual daggery i nowinki z Finala całkiem nieźle śmigają. Do żadnego l2j nieporównywalne nawet

:( Twój Stary

Koszałek Opałek

Jak dla mnie - jest po prostu BOMBA!

Przeciez GF z malutkimi mankamentami jest o niebo lepsze niz ILGaraciowy serv

Ray90

Z forum wyczytalem cos innego ze oni wOla ILGraciowy server

nienawidzehomikuw

No jest ok, ale PW ma wind riding na 81 tam :< Na 83 powinien być.
I jeszcze na dodge mnie trafiają:<

Cytat: Ray90 w Lipiec 08, 2009, 04:20:28 PM
Z forum wyczytalem cos innego ze oni wOla ILGraciowy server
To ich chyba pogięło, ten Final jest całkiem ok.

:( Twój Stary

Koszałek Opałek

Ray90 - na forum jest malutka grupa "krzykaczy" - jak zreszta na kazdym wiekszym forum ;),
ktorzy zawsze krzycza jednym glosem - obojetnie ktory co powie, mozesz spodziewac sie tego samego od innych.
Jak przyjrzysz sie, to zobaczysz, ze czesto sa to te same osoby.
Do tego dochodzi kilku lolPr0Lucznikow, i pare "jednostronnych", lub raczej "jedno-rasowcow",
ktorzy po prostu sporo straca z tego swojego "pr0" na przesiadce ;).

Ogolnie wszyscy sie ciesza - pogadaj na ogolnym ingame.

Valdoo

Jest już jakaś informacja na temat wprowadzenia G Final ?
Nie mogę się doczekać startu na x3 Pr0 EE xd
L2 RU - Lancer
Valdoo - Berserker 59+ / Offline (4ever)
-----------------------------------------
W8ing for Gracia Final on Abyss ;]
Server x7
Vancore Shillen Templar / DC/ Saggi/ Sorc

Inidriel

Też nie mogę się doczekać. Do tego nie będę sam bo dołączy też grupka znajomych (o ile nie zrezygnują, pewnie część odpuści :P). Nie ma to jak gra 4 fun, bez pośpiechu i wyścigu zbrojeń itp.

Gracia Final na tym serwerze wcale nie jest taka zła, są bugi, ale który priv jest bez wad? IMO warto zagrać, szczególnie, że ta kronika jest jeszcze bardziej 'newbie friendly' ;)

Także w8ing 4 info.

Ray90

Fajnie by bylo jak by sie okreslili czasowo

Valdoo

IMO lepiej nie wiedzieć, niż potem czuć rozczarowanie że się nie wyrobili :P

Z tego co "starałem się" wyczytać to:
1. Przejście na Gracie Final nastąpi pod koniec miesiąca.
2. Klient Graci Final będzie po Rosyjsku (ruoff) jak i po Angielsku. ( coś o Francuskim mówili ale to nie pewne).
3. Są poważne błędy w Geodata, ale pracują nad tym.

Informacje nie są w 100% pewne...

L2 RU - Lancer
Server x7

Ray90

Nie wiem czy dobrze slyszalem ze na offie mozna zmieniac sube z mainem ? jak tak to na abyssie by sie to przydalo.Mam nadzieje ze nie sprawdzi sie to co pisza na forum servera i gracie final zobaczymy na serverach jeszcze w tym miesiacu.

Inidriel

Pewnie będzie takowa możliwość. Oczywiście za odpowiednią opłatą.

Ray90

Jak dla mnie to co teraz robią to śmiech na sali.

Valdoo

Cytat: Ray90 w Lipiec 15, 2009, 07:11:49 PM
Jak dla mnie to co teraz robią to śmiech na sali.

Dlaczego ?  :o Chciałbyś dalej grać na bugged IL z interfejsem Gracii II ? 
L2 RU - Lancer
Server x7

Ray90

Nie nie mam nic przeciwko zmianie clienta mówiąc śmiech na sali miałem na mysli dzisiejszą akcje adminów Abyssa.

x3nomorph

Czyli? Ja tam zaobserwowalem normalne prace techniczne, zdarzalo to juz sie wieeeleee razy
new future.

Meyko

Cytat: Ray90 w Lipiec 16, 2009, 03:37:09 AM
Nie nie mam nic przeciwko zmianie clienta mówiąc śmiech na sali miałem na mysli dzisiejszą akcje adminów Abyssa.

Smiech na sali to raczej sposob budowania przez ciebie zdan. Jak niby mialbys zamiar wprowadzic tak duze zmiany na serwerze. Bez testow? 19 postow i moze stad zero pojecia. Ale moze opowiedz lepiej, jak ty bys sie zabral do tego, hym?

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Valdoo

Cytat15.07.2009, 18:05 - stres i badania techniczne.
Na serwerach gier są prace techniczne będą trwać kilka godzin. Jeśli używany Rady z dnia 5 lipca i pobrać nowego klienta, a następnie natychmiast połączyć się z serwerem Gracia końcowe badania i oceny ich potencjału. Również na serwerze badania należy podkreślić, badanie w celu ustalenia, jak dobrze radzi sobie ona z wielką linii, więc prosimy o jak uruchomić wiele okien i przechowywać je w Internecie, nawet jeśli nie masz ochoty grać. Pamiętaj, że instrukcje dotyczące łączenia się z serwerem test znajduje się tutaj. Pod koniec testu w grze będzie tego samego klienta, co jest dzisiaj na głównych serwerów. To tylko test. Przejście do nowego klienta nie jest wykonywana na główne serwery.

Autor: = GM = dzunbej
Google Tłumacz.
Ciekawe...
L2 RU - Lancer
Server x7

Gang

google zajebiście tłumaczy :) ale wiadomo o co chodzi dać w dupe test serwerowi
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Valdoo

gorzej z CPU ... 2-3 konta max ...
L2 RU - Lancer
Server x7