BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

mozesz dodac servery do ulubionych, zawsze cos.

Elenestir

denerwujące jest to że nie ma pokazanego pingu serwera :/ wywalają czasami że za duży ping chciałbym go zobaczyć...

Frohike

Cytat: Shen w Sierpień 17, 2009, 07:30:32 AMcamper siedzacy w jednym miejscu nigdy dlugo nie zyje jesli chociaz jeden commando po drugiej stronie jest ogarniety.
W sumie racja :P

Cytat: Elenestir w Sierpień 17, 2009, 12:24:32 PMNa CC campie na tej górce od razu biorę samochód tak najszybciej jest się tam dostać i widzę już jak nationale podchodzą pod flagę i zdejmuję ile się da :D ewentualnie przycampie na innej górce koło bazy nationali tam też jest jedna flaga ale widać i tak około 60% mapy. Na Seaside albo latarnia albo gdzieś za drzewami. VV tu jest dużo miejsc do campienia górki, kościół itp. Na BB na górkach i ewentualnie gdzieś na statku :D zawsze koło mnie można znaleźć gdzieś mine
No czyli siedzisz tam, gdzie mi się nawet nie chce wchodzić :P Jedynie co na statku czasem posiedzę, ale głównie to gdzieś biegam naokoło niego. Zresztą na tej mapie dużo siedzę w czołgu.

Cytat: Elenestir w Sierpień 17, 2009, 12:24:32 PMEdit. Fro ty się przeraziłeś patrząc na swoje staty a co ja mam powiedzieć :P robiłem podobnie jak ty i dopiero od może 2 dni zaczynam troszkę podciągać staty :) na razie ratio 0,78 :/ kiepsciutko
No ja podobne miałem jak pierwszy raz zajrzałem na swój profil :p

Cytat: Inidriel w Sierpień 17, 2009, 12:33:58 PMMnie wkurza ten algorytm co niby wybiera postaci z podobnymi umiejętnościami
Mnie wkurza ten algorytm, co jest odpowiedzialny za pociski. Mianowicie czasami nawet jak się schowam za budynkiem, to i tak dostaję jeszcze kilka kulek od gościa co do mnie dopiero co strzelał.

Cytat: Inidriel w Sierpień 17, 2009, 12:33:58 PMMyślę, że będę śmigać ze snajperką very slow(ew. tą medium)
Ta medium snajperka jest beznadziejna. Bierz albo wolną, albo szybką.

Cytat: Elenestir w Sierpień 17, 2009, 12:43:09 PMTak swoją drogą to jakich bandaży i tych do naprawy pojazdów używacie? Dodam że najbardziej zależy mi tu na opiniach commando
Ja biegam z tymi najtańszymi bandażami i przedostatnimi narzędziami.

Cytat: fedur w Sierpień 17, 2009, 02:13:40 PMPoradnik dot Bandaży:

logujesz sie do gry,

patrzysz czy Frohiq jest online, jezeli nie ... czekasz.
ooo jest online, odmawiasz paciorek żeby naszlo go grac na Soldieru...
wbijasz do jego gry
piszesz na ogolnym chat:

Kocham Fronkiego mojego Lobuza malego.

i trzymasz sie jego dupy a on bedzie Cie leczyl i nie musisz wydawac na bandaże..

- calej zabawy , fronki dobija wszystkie fragi! (tak tak, ot nie żart... ugly!)
Haha :D W sumie prawda :P

Cytat: Elenestir w Sierpień 17, 2009, 02:48:09 PMKupuj sobie ubrania :D im wyższy lv tym więcej odblokowanych ubrań
Ja sobie kupiłem dwie bluzy i jedną zakładam jak biegam z pistoletem, a drugą jak z nożem (wtedy jeszcze ściągam czapkę) :P Broń zmieniam co jakiś czas i strój przynajmniej mi się nie nudzi :P I oba całkiem klimatycznie wyglądają :>

Cytat: netheril w Sierpień 17, 2009, 05:22:21 PMz ubran na razie tylko czapeczke wzialem :P chcialem kupic kurtalke zielona ale ze nie bylo zielonych spodenek to powiedzialem ze piernicze XD buciki sie za wiele nie roznia i tak wychodzic ze niema co kupowac ><
Ty sobie lepiej kup te ciuchy co ja mam i będziemy już całkowicie wyglądać tak samo (Mef chciał być taki fajny jak Fro i zrobił postać z taką samą skórą, fryzurą i zarostem jak ja mam :P).

Cytat: Morswin w Sierpień 18, 2009, 09:18:17 AMTe bledy przeszly jakos tak same z siebie i giercze sobie Commando teraz. Na razie 6 lvl i nie wiem w co dodac punkt :D. Oplaca sie teraz wrzucac punkty w ten eliksir, albo pulapki, czy lepiej najpierw wymaksowac stealth'a?
Błędy przeszły, bo teraz trwają prace techniczne i poprawiają niektóre rzeczy. Szkoda tylko, że na mój problem jakoś nie znaleźli rozwiązania :< Z tymi punktami to imo krzywda Ci się nie stanie, jak weźmiesz trochę szybciej (przed wymaxowaniem Stealtha) pierwszy lvl Elixir/PS - a dadzą sporo. Pułapki to się raczej późno bierze, chociaż grałem raz z gościem co miał 13 lvl, pułapki na maxa (reszta punktów w Stealth) i k/d miał całkiem niezłe (7-9k/1-3d w każdej rundzie) - przy czym ~połowa killi właśnie dzięki pułapkom.

Cytat: likas w Sierpień 18, 2009, 11:58:36 AMkurde, od 3 dni próbuje wykonać misje z samolotem na 5 killi i chociaż się dwoję i troję, to mam na razie 3/5 ><
Też tego nie mogę zrobić. Jak zaczynałem grę, to latałem tym samolotem jak szalony i dosłownie w kilku przelotach nabiłem 12 wingclipów. Potem wziąłem tę misję i nie mogę nikogo zabić tym samolotem.

Uff, jaki długi post. Muszę tutaj częściej zaglądać.

netheril

yup im your wannabe QQ a tak serio to wtedy nawet nie wiedzialem ze grasz w ta gre xDDD
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

ZjemCie

likas

Fro, właśnie problem z tą misją jest taki, że wingclipy nie są zaliczane do niej :/. Na szczęście się uporałem i mam teraz plane II, w której trzeba walić w infantry także. To problem jest żeby gościa na afku ustrzelić, a co dopiero jak się porusza.

fedur

co do misi to trzeba pokolei wszystkie robic by odblokwac dalsze? np teraz mam knife lvl II i jakies tam pistol/ vehicle focus czy cos ktore mam daleko w Fronkikowej pupci... i co musze je zrobic zeby miec Knife III? czy dostane wraz z lvl?

ding 12

Frohike

Cytat: netheril w Sierpień 18, 2009, 05:57:55 PMyup im your wannabe QQ a tak serio to wtedy nawet nie wiedzialem ze grasz w ta gre xDDD
Jasne, tłumacz się xD

Cytat: likas w Sierpień 19, 2009, 12:21:40 PMFro, właśnie problem z tą misją jest taki, że wingclipy nie są zaliczane do niej :/. Na szczęście się uporałem i mam teraz plane II, w której trzeba walić w infantry także. To problem jest żeby gościa na afku ustrzelić, a co dopiero jak się porusza.
Nie pocieszyłeś mnie jakoś ;p Btw. udało mi się dziś czołg rozwalić i mam 1/5 :p

Cytat: fedur w Sierpień 19, 2009, 01:30:19 PMco do misi to trzeba pokolei wszystkie robic by odblokwac dalsze? np teraz mam knife lvl II i jakies tam pistol/ vehicle focus czy cos ktore mam daleko w Fronkikowej pupci... i co musze je zrobic zeby miec Knife III? czy dostane wraz z lvl?

ding 12
A pozwoliłem Ci? :D

Żeby mieć np. Knife II, oczywiście musisz zrobić Knife I, etc. Z kolei wiem, że jak zrobiłem na 16 lvl jakieś Infantry-coś-tam, to mi się pokazały 3 nowe misje, Rifle III/Pistol III/Knife III (chyba te), których wcześniej nie było. Także możliwe, że liczy się liczba zrobionych misji i jak masz powiedzmy 10 completed, to dochodzą nowe do zrobienia.

Ding 17.

PS.

"Życiówka" :P

YaYaYami!

Aimbot! CHEATER! NA PAL!

PS. xd

Czołgi były -_-'liwe.

/Że tak powiem, co za kretyn przypisywał słowa do cenzury? Oo
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Mlor

Fro, widze, ze jestes rozchwytywany  :elf_5_1: :elf_5_1:
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Elenestir

Kurcze fro nieźle ci idzie :P

//Soulern: AD dwóch usuniętych tu postów: Chcecie napisać coś niezwiązanego z tematem? Proszę bardzo, pod avatarem jest taki dymek z literkami "PM"... :E

Frohike

Cytat: Mlor w Sierpień 19, 2009, 04:20:33 PMFro, widze, ze jestes rozchwytywany  :elf_5_1: :elf_5_1:
Czy ja wiem :p

Cytat: Elenestir w Sierpień 19, 2009, 10:20:06 PMKurcze fro nieźle ci idzie :P
To był mój dzień, normalnie aż tak dobrze mi nie idzie ;p

Btw biegałem dzisiaj z tą very fast snajperką i jest naprawdę rewelacyjna (tylka wymaga sporego lvl'u i jak najlepiej rozwiniętego Piercing Shota).

PS.
Fedur cheater QQ
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204871408

Elenestir

To nie ma po co się już odzywać jeśli by chciał :P haha. Tak BTW wybrałem sobie ten najszybszy pistolecik fakt że jak nie trafisz to marnujesz aż 3 naboje :D ale szybko się ściąga campiących commando na stealth :P

Ryltar

Tez bym zagral ale te kurestwo sie mi sciaga tydzien...

YaYaYami!

To jakiego masz neta? Radiufke 12 kb/s? xd

Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Ryltar

netheril

Cytat: Ryltar w Sierpień 20, 2009, 11:09:30 PM
Cytat: YaYaYami! w Sierpień 20, 2009, 09:39:54 PM
To jakiego masz neta? Crap-Lan 128 kb/s? xd

/fixed
takie cos jeszcze istnieje? o.O

<- proud owner of neo 512kb/s XD
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

ZjemCie

Cytat: Frohike w Sierpień 20, 2009, 07:01:19 PM
Cytat: Mlor w Sierpień 19, 2009, 04:20:33 PMFro, widze, ze jestes rozchwytywany  :elf_5_1: :elf_5_1:
Czy ja wiem :p

Cytat: Elenestir w Sierpień 19, 2009, 10:20:06 PMKurcze fro nieźle ci idzie :P
To był mój dzień, normalnie aż tak dobrze mi nie idzie ;p

Btw biegałem dzisiaj z tą very fast snajperką i jest naprawdę rewelacyjna (tylka wymaga sporego lvl'u i jak najlepiej rozwiniętego Piercing Shota).

PS.
Fedur cheater QQ
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204871408

WTF jakim cudem on ma wszystkie skile rozwinięte?

Fuss

bo to hakier jest.
Ability bug czy jakos tak, poszukaj sobie na necie jak chcesz byc pro  :?

fedur

dupa! mialem 30 lvl i Fronki mnie zdelevelowal na VV wiec gtfo :F czysta farma :O

YoungPadawan

fedi, jak mogłeś : (
btw - nie 30 a 50 xD
I'm offline.

fedur

no cio testing tego soldiera :<

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 21, 2009, 10:28:21 AMfedi, jak mogłeś : (
btw - nie 30 a 50 xD
30 jest max :)

Btw. trochę poprawiłem te staty już ^_^
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204887078

Elenestir

Ale jemu chodziło że jeśli ma na full wszystko to by potrzebował 50lv :P a tak BTW. Zauważyliście że forum retaila zamarło? :D