BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YaYaYami!

Cytat: Elenestir w Sierpień 22, 2009, 08:19:19 PM
Ale jemu chodziło że jeśli ma na full wszystko to by potrzebował 50lv :P a tak BTW. Zauważyliście że forum retaila zamarło? :D

Bo idioci, którzy nakręcali flame już się nie udzielają. xd
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Frohike

Cytat: Elenestir w Sierpień 22, 2009, 08:19:19 PMAle jemu chodziło że jeśli ma na full wszystko to by potrzebował 50lv :P
Aaa, chyba że tak :D

Shen

chyba kupie 1400bf i sprawie sobie pare ciuchow na wyprzedazy  :P

cos takiego bym chcial

fedur

nom a wlasnie tak zobaczyłem ostatnio ten news o "przecenach" i sobie pomyslałem że pewien Shenik na tym skorzysta :D

netheril

sie dziwie ze ludziom hajsu nie szkoda na takie rzeczy  :shock:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

fedur

jednym nie szkoda wydać kasy na takie coś a drugim nie szkoda pojść i wydać kase na jointy i sobie skuć morde..

różni są ludzie, i gusta... o ktorych sie nie ...

Inidriel

Mnie to dzisiaj rozwaliło - 50:0, dodam, że nikt nie był afk i drużyny były full :) Taki noob team Royalów się trafił.

fedur

Inidriel why german :<

Inidriel

Shen

Cytat: netheril w Sierpień 23, 2009, 11:19:41 AM
sie dziwie ze ludziom hajsu nie szkoda na takie rzeczy  :shock:
ostatnio duzo pracowalem wiec na brak kasy nie narzekam, gram juz w bfh pare miechow i chce im troche kaski rzucic, te 10 euro co chce wydac to nie majatek

Cytat: Inidriel w Sierpień 23, 2009, 11:53:40 AM

Mnie to dzisiaj rozwaliło - 50:0, dodam, że nikt nie był afk i drużyny były full :) Taki noob team Royalów się trafił.
bywa i tak, jakis czas temu na vv mialem w teamie 8 soldierow, biegalismy caly czas razem i trzy gry z rzedu 50:0, pozniej nie schodzilismy ponizej 43, heal ftw

Inidriel

To prawda heal rulz. Choć akurat tutaj wjazd czołgami zrobiliśmy ;) VV i CC - ulubione mapki, choć mogłoby być ich więcej.

Fedi, my raz graliśmy przeciwko sobie, ale po rozgrywce musiałem wyłączyć kompa :< Na resztę ludzi z forum nie mogę coś trafić.

BTW. Screenshoty są zapisywane do jakiegoś katalogu czy tylko PrintScreen i paste w Paint'cie?

Shen

w folderze z gra jest folder scrnshot, ale jakos nie zapisalo mi tam zadnych screenow, w paint wszystko robie, moze jakis inny klawisz do tego jest

YaYaYami!

Do robienia screenów polecam Frapsa. Macie [link] do scrackowanej wersji. Tylko sobie należy poustawaić klawisze pod siebie i ustawić format na .PNG w celu uzyskania jak najlepszej jakości. :E

Ps. BFH FPS!!!!!!!

Link usunięty za łamanie regulaminu.
/Fro
G4y Elf lovah.

Frohike

Cytat: netheril w Sierpień 23, 2009, 11:19:41 AMsie dziwie ze ludziom hajsu nie szkoda na takie rzeczy  :shock:
Mi szkoda, ale z drugiej strony chciałbym jakieś fajne ciuszki :< Np. te okulary Mavericka + jakąś bluzę :F

Cytat: Inidriel w Sierpień 23, 2009, 11:53:40 AMMnie to dzisiaj rozwaliło - 50:0, dodam, że nikt nie był afk i drużyny były full :) Taki noob team Royalów się trafił.
Royale przegrywają coś w stylu 3/4 meczy... Wkurza to. Zresztą Niemcy mają na każdej mapie (za wyjątkiem SS, tam jest balans) bliżej do najlepszych spotów z flagami ;/ Btw dopiero dzisiaj przeczytałem, jak mniej więcej są przeliczane te punkty początkowe (te 50-50) - wcześniej nie wiedziałem dlaczego rundy czasem tak szybko się kończą :(

Cytat: Inidriel w Sierpień 23, 2009, 12:15:22 PMVV i CC - ulubione mapki, choć mogłoby być ich więcej.
Alarion wspominał, że robią jakąś mapę z zamkiem, a dodatkowo jest news o nowym content - także może się doczekamy.

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 23, 2009, 02:12:36 PMMacie [link] do scrackowanej wersji.
Nie macie. Usunąłem, bo pirackie linki są wbrew regulaminowi.

fedur

nom tak ze 4 nowe mapki rzeczywiście by sie przydały oj tak tak...

Cytat: Frohike w Sierpień 23, 2009, 07:35:34 PM
Btw dopiero dzisiaj przeczytałem, jak mniej więcej są przeliczane te punkty początkowe (te 50-50) - wcześniej nie wiedziałem dlaczego rundy czasem tak szybko się kończą :(

lf for news...

bo moze wlasnie kurde tak czasami aż dziwne.

Frohike

Cytat: fedur w Sierpień 23, 2009, 09:27:56 PMlf for news...

bo moze wlasnie kurde tak czasami aż dziwne.
W skrócie: im większa przewaga w ilości posiadanych flag, tym więcej punktów zabiera zabicie przeciwnika. Max jest bodajże 2 punkty za każdy 1 kill.

Oznacza to między innymi tyle, że jak planujecie np. odbić dobrze chroniony Road Block na VV, to upewnijcie się przed atakiem, że posiadacie minimum 2 flagi.

Btw. info dla Elenestira, bo teraz mi się przypomniało. Pytałeś dlaczego nie zawsze jest "Headshot!!" jak się trafia w głowę. Odpowiedź: headshot jest tylko wtedy, kiedy walniemy bułkę z overhitem! :P

ZjemCie

Bułke z overhitem  :shock:?

Frohike

Masz Commando z full HP, strzelasz mu w głowę za 70 i dalej żyje. Potem walisz mu w głowę za 60 - czyli wystarczająco mocno, żeby go zabić tym razem. Pokazuje się napis "Headshot!!" i gość pada martwy.

Masz moba w L2 i bijesz go Vortexami. Przy uderzeniu "kończącym" (tym, po którym mob pada na glebę) pokazuje się napis "overhit", którego wcześniej nie było.

Analogia.

Elenestir

Wkurza mnie to że nie ma pewności czy to będzie headshot, a czasami mam heada jak strzelę w plecy :D fro tobie też się tak zdarzyło? BTW. Jak wkleił ktoś tego screena żeby frapsować to jak można uzyskać taki widok, żeby patrzeć jak by "oczami" jak to jest w większości fps. Z góry dzięki

YaYaYami!

Cytat: Elenestir w Sierpień 24, 2009, 09:38:36 PM
Wkurza mnie to że nie ma pewności czy to będzie headshot, a czasami mam heada jak strzelę w plecy :D fro tobie też się tak zdarzyło? BTW. Jak wkleił ktoś tego screena żeby frapsować to jak można uzyskać taki widok, żeby patrzeć jak by "oczami" jak to jest w większości fps. Z góry dzięki

To tajemnica, alleeeeeeeeee powiem Ci. Ustaw się blisko plecami do jakiejkolwiek ściany, pokombinuj z  lokacją Twojej postaci względem ściany, a powinieneś uzyskać taki efekt. :P

Buuump!

Soon będzie update. ^.^'

http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=61877
G4y Elf lovah.

Frohike

Cytat: Elenestir w Sierpień 24, 2009, 09:38:36 PMczasami mam heada jak strzelę w plecy :D fro tobie też się tak zdarzyło?
Chyba nie O.o

Inidriel

A ja miałem z 2 razy 'Road Kill', gdy użyłem Blasting Strike przy samochodzie i fura spadła na typa ;) Fajnie też wygląda jak zestrzelisz samolot czołgiem :D

Cytat: Inidriel w Sierpień 23, 2009, 11:53:40 AMMnie to dzisiaj rozwaliło - 50:0, dodam, że nikt nie był afk i drużyny były full :) Taki noob team Royalów się trafił.
Cytat: FrohikeRoyale przegrywają coś w stylu 3/4 meczy... Wkurza to. Zresztą Niemcy mają na każdej mapie (za wyjątkiem SS, tam jest balans) bliżej do najlepszych spotów z flagami ;/ Btw dopiero dzisiaj przeczytałem, jak mniej więcej są przeliczane te punkty początkowe (te 50-50) - wcześniej nie wiedziałem dlaczego rundy czasem tak szybko się kończą :(

Cytat: Inidriel w Sierpień 23, 2009, 12:15:22 PMVV i CC - ulubione mapki, choć mogłoby być ich więcej.
Cytat: FrohikeAlarion wspominał, że robią jakąś mapę z zamkiem, a dodatkowo jest news o nowym content - także może się doczekamy.

Z zamkiem? To może być wypas mapka :) Co do Royali to czasem zdarzy się taki zespół, że ruszyć się nie można, ale faktycznie dość często newbie tam grają.

YaYaYami!

Cytat: Frohike w Sierpień 25, 2009, 02:46:59 AM
Cytat: Elenestir w Sierpień 24, 2009, 09:38:36 PMczasami mam heada jak strzelę w plecy :D fro tobie też się tak zdarzyło?
Chyba nie O.o

Weź pod uwagę zmianę trajektoria lotu kuli, względem środowiska. Cholera mogli by jakiś nieznaczący wiaterek dodać. xd
I druga rzecz, rozpatrz to  po prostu jako jakieś niedopracowanie. :]
G4y Elf lovah.

Elenestir

Mi to nie przeszkadza :P nie obrażam się jak strzelę ziomkowi poniżej głowy a będzie Head :D

YaYaYami!

To i tak nic chyba nie zmienia, a mógł by być jakiś efektowny rozprysk krwi czy coś, wręcz eksplozja posoki. ^^'
G4y Elf lovah.