BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

hehe dzieki Mefkowi (:*) rozkminilem soldiera :d

caly czas jak gralem z Yamim, Mefem i Astą praktycznie w top3 teamu :D <3
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Frohike

Cytat: Elenestir w Sierpień 08, 2009, 10:17:13 AMWe wszystkich snajperkach widać jak ziomek oddycha? Czy są jakieś stabilizatory, albo zmniejsza się to wraz z lv postaci? Chodzi mi o to że snajperka jak celujesz idzie w górę i w dół
Lol, w życiu bym tego nie zauważył, gdybyś nie napisał O_o Jakoś kompletnie mi to nie przeszkadza, ale może dlatego, że używam tej very long, very slow sniperki. Ale nie wiem czy to coś zmienia ;o

Cytat: Elenestir w Sierpień 08, 2009, 02:08:02 PMbo po jednej rundzie zbieram średnio nawet 5k expa :D
Wtf? :P

Cytat: Alarion w Sierpień 08, 2009, 06:43:30 PMNiby mapa na której mi idzie prawie najlepiej, bo staty: 124 wins 44 loses
Ale to są chyba staty, ile Twoja drużyna wygrała na tej mapie, a nie indywidualne :)

Cytat: mdh w Sierpień 09, 2009, 07:12:48 PMKurde...sam nie wiem kim grac :D

Zrobilem commando i soldiera, maja po 5lvl...i na tej i na tej postaci nie moge nikogo zabic ...wtf ?:O
Musisz się ograć. Mi też na początku średnio szło, ale w sumie wczoraj zmieniłem taktykę (Commandosem) i od razu były efekty. Na CC miałem staty 6:0 (wygraliśmy rundę z 4 "życiami" w zapasie, także była bardzo wyrównana walka), a na SS 12:5 i prawie 2k pkt (i tylko 1/3 killi z czołgu). Ale też trzeba mieć fart. Nieraz miałem tak, że obadałem teren czy nikt nie idzie, wyłaniałem się ze Stealth żeby kogoś ubić ze snajperki, a tu nagle zza rogu wybiegał mi Gunner na plecy QQ Shit happens. Inna sprawa, że ten Commandos naprawdę zaczyna coś robić jak ma już porozwijane skille. Według mnie Stealth na maxa i chociaż 1 lvl Elixiru (i jeszcze najlepiej przynajmniej 1 lvl Piercing Shota i potem Troop Trap) to podstawa. Ja na początku biegałem głównie za flagami, żeby lvl wbić. Teraz bardziej biegam za ludźmi.

Nie żebym był hardcorem i mega wymiatał, ale myślę, że mam potencjał i jakoś mi się zaczyna układać ta gra :P

Ogólnie polecam pobindować klawisze, żeby wszystko było pod ręką. W myszce mam Dasha, Cleanse/HP potek i Hide (czytaj: Elixir, bandaże, Stealth) i wokoło drugiej ręki Reload, zmianę broni, Piercing Shot i TNT. BARDZO dużo to daje.

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 09, 2009, 09:57:24 PMAj tam cięzko, jedyny problem jest z Gunnerami, wyciąga 210 HP. Ale PS 5 LVL i wszystko jest do zabicia. Niech ktoś zagra Gunnerem. :E
Właśnie widziałem Cię dzisiaj jak kosiłeś tym Gunnerem :P Szkoda tylko, bo zestrzeliłem Cię raz i dostałem D/C :<

...albo graj tym Soldierem Mdh :P

YaYaYami!

Cytat: Elenestir w Sierpień 09, 2009, 10:01:55 PM
długo trwa ten ps na 5lv? Bo na 1 to jest masakra chyba tylko snajperów campiących gdzieś i nieruszających da się ubić :P

Siedem sekund. Aj tam znów nie da się ubić. Gunnerowi nic nie stoi na przeszkodzie, Commmando to jest jakieś 2 sekundy strzelania z bliskiej odległości. :]

Cytat: Frohike w Sierpień 09, 2009, 10:16:39 PM
Właśnie widziałem Cię dzisiaj jak kosiłeś tym Gunnerem :P Szkoda tylko, bo zestrzeliłem Cię raz i dostałem D/C :<

Musisz trochę więcej trenować, drogi Padawanie. xd

I ku obaleniu twierdzenia Alariona. Gunner nie jest ujowy ob-_-'ńcu. ;]
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

YaYaYami!

Oj, pamiętam! Fajnie się grało. Trzeba to powtórzyć.
G4y Elf lovah.

Alarion

No to widzę, że ekipa coraz większa się szykuje ;p

Jutro może więcej osób zgarnę ze swojej paczki jeszcze (2 osoby poza QQunetimem i Yamim z const.), więc royale szykować się na srogi wpierd*** od nazi xD

Owek, całkiem nieźle grasz muszę przyznać, chociaż w VV fajnie ci się heady sprzedawało ciągle ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: Alarion w Sierpień 10, 2009, 03:09:24 AM

Jutro może więcej osób zgarnę ze swojej paczki jeszcze (2 osoby poza QQunetimem i Yamim z const.), więc royale szykować się na srogi -_-'*** od nazi xD

Owek, całkiem nieźle grasz muszę przyznać, chociaż w VV fajnie ci się heady sprzedawało ciągle ^^
juz tak nie kozacz bo wszyscy wiedza ze hsy ci nie wchodza ;]

BTW. trzeba cos zorganizowac znow bo fajnie sie gralo :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Frohike

Cytat: x3nomorph w Sierpień 09, 2009, 11:05:25 PMGlupoty gadacie, mam 10lvl i pistol + knife na Commanderze FTW.  Grajac zachowawczo spokojnie wyciagne 15:0 staty, kwestia tego zeby ogarniac pojedynczo biegajacych soldierow/commanderow (ni hoya nie rzucac sie na gunnerow jezeli jest szansa zwiac)
W BFH nie ma takiej klasy jak Commander.

Cytat: netheril w Sierpień 10, 2009, 03:42:15 AMBTW. trzeba cos zorganizowac znow bo fajnie sie gralo :D
/agree :D

Madith

Jutro może więcej osób zgarnę ze swojej paczki jeszcze (2 osoby poza QQunetimem i Yamim z const.), więc royale szykować się na srogi -_-'*** od nazi xD

pff..i tak Was z Mefem zabijemy QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

YaYaYami!

Cytat: mdh w Sierpień 10, 2009, 06:21:28 AM

Wy to macie przewagę bo się na wzajem healujecie. :E
Ni uja fair to nie jest, ale i tak Was ownuje.  :P
G4y Elf lovah.

YoungPadawan

yayaymi, dlaczego musiałeś wrzucić akurat obrazek z moimi najbardziej failowymi statami? : <
potem miałem takie pikne 2.3k, a ty musisz mnie z błotem mieszać...więcej misia nie dostaniesz, o!
I'm offline.

Madith

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 10, 2009, 09:27:08 AM

/care QQ

To sie nazywa zgranie :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

netheril

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 10, 2009, 09:27:08 AM

Moj soldier>twoj gunner
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/6445aecb7b19369630fb3783f912906fee501b33.png
Moj commando>twoj gunner
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/089c8381ebc293d25708d02b189e3bbb6330be46.png
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/aad0ec1dc47f18b0579d09a27d69a98cd8dad394.png

KiuKiu  :?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

x3nomorph

new future.

Shen

netheril

Cytat: Shen w Sierpień 10, 2009, 01:25:39 PM
chociaz bywalo lepiej
A potrafisz cos innego niz VV grac? :>

a alarion na tym screenie chyba poszedl party postawic  :P

Shen

Nervoson

Elenestir

Shen

Bled

ten pipsqueak to jest "srednia" snajperka?

Shen

range very long, rate of fire very slow

Morswin

Gra bardzo fajna, ale poczekam do "finala", te bledy mnie dobijaja :/. Nie dosc, ze przez to (15) moge grac tylko na VV to co chwila mnie PB wywala (aktualizacja i to pb_sleep nie pomogla). Tylko jak zrobie reinstall to przy pierwszej grze jest OK, a potem juz bledy.

x3nomorph

Cytat: Morswin w Sierpień 10, 2009, 05:43:31 PM
Gra bardzo fajna, ale poczekam do "finala", te bledy mnie dobijaja :/. Nie dosc, ze przez to (15) moge grac tylko na VV to co chwila mnie PB wywala (aktualizacja i to pb_sleep nie pomogla). Tylko jak zrobie reinstall to przy pierwszej grze jest OK, a potem juz bledy.

Ale co ciekawe maja tak tylko niektorzy, ja tylko raz musialem zaktualizowac pb i smiga  :)
new future.

YoungPadawan

wyczyść cache przeglądarki.
I'm offline.

Shen

Cytat: x3nomorph w Sierpień 10, 2009, 05:47:03 PM
Cytat: Morswin w Sierpień 10, 2009, 05:43:31 PM

Ale co ciekawe maja tak tylko niektorzy, ja tylko raz musialem zaktualizowac pb i smiga  :)
niektorzy i nie na wszystkich postaciach, moim soldierem wbijam normalnie, commando juz nie.  czasem wlasnie wchodze do gry soldierem, potem relog na commando i moge wbic do innej gry niz tylko na vv.