L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aasimar

L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

vegnu

Cytat: Aasimar w Grudzień 16, 2009, 01:20:02 PM
hah kolejne mieso z Geno xDD

yeah, bo Ty jestes core member poteznego na celesie swarmu  :o

Force

Cytat: vegnu w Grudzień 16, 2009, 01:54:39 PM

=D

//Matim - spam nie będzie tolerowany.

nawrot

Vegnu a ty jesteś taki PRO powiedz mi co z Klanem na lol Exi  robiłeś ? Tylko pierwszego(chyba) Baiuma ubiliście poza tym DNO największe. Z tego co pamiętam to nawet chyba żadnego zamku nie zdobyliście ? :D Tylko płakaliście macie FOI w ally ...

Aasimar

Cytat: Force w Grudzień 16, 2009, 02:12:12 PM
Cytat: vegnu w Grudzień 16, 2009, 01:54:39 PM

=D
no niestety ale nie core ;/ , ale gralo sie ciekawie
Pierog co zacieszasz ? xD

Aggress1ve

I w ten sposob z topicu z reklama serva zrobilo sie pole bitwy xD
Moj klan jest fajny ! zbesztajcie mnie teraz xD

vegnu

Cytat: nawrot w Grudzień 16, 2009, 03:01:17 PM
Vegnu a ty jesteś taki PRO powiedz mi co z Klanem na lol Exi  robiłeś ? Tylko pierwszego(chyba) Baiuma ubiliście poza tym DNO największe. Z tego co pamiętam to nawet chyba żadnego zamku nie zdobyliście ? :D Tylko płakaliście macie FOI w ally ...

Przedstaw sie, zebym wiedzial na ile mi wypada sie z Ciebie i tej wypowiedzi smiac, aby nie bylo za przykro.

Cytatno niestety ale nie core ;/ , ale gralo sie ciekawie

Tak sie sklada, ze i ta czesc o core memberze, i ta o potedze swarmu na celesie nie byla pisana na powaznie.

bns

hm... nie doszukałem się konkretnej informacji, na stronie serwa - login on, game off.
kiedy wstaje ten serwer?

no i jezeli bedzie tam grala jakas zgrana ogarnieta ekipa chetnie dolacze, moj clan raczej nie zmieni l2ex, skoro owni tam wszystkich, mi z kolei troche sie to znudzilo juz..

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 16, 2009, 10:15:24 AM
Cytat: PangeRus w Grudzień 16, 2009, 01:10:26 AM
Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:44:11 PM
a jednak sie nie rozpadl

kim ten chu.j j.ebany random jest ?

flamuje na wszystkich nie wiadomo o co i bez zadnego sensu.

@kaganpwnz

piszesz ze HC zaliczylo faila na celesie ? gdy "core" ludzie odeszli z tego klanu po tygodniu od startu serva... bo ? za wiele bylo randomow z nanaki + lol leader "-_-'czek" czy tam "siarczek" xD poje.bany idiota.

Frintezza x10
z HC tam gralem ja, alite, noname... nikt wiecej, gralismy w klanie Animal Planet.
Powiedz mi co my tam failowalismy posiadajac w klanie 5-6 baiumow, 6-7 antharasow(wszystkie nasze od startu serwa) + 2 valakasy jako jedyny klan na serverze.
naszego faila mogles ogladac na ostatnim baiumie przed mass quitem z servera gdzie w 3party z supportem na boxie -_-'alismy lexow+ooww+grotesQ+3kings i avalonow ogolnie ponad 100 osob...

Kolego puknij sie w czerep zanim cos napiszesz nastepnym razem, w L2 liczy sie zgranie... jezeli nie masz party ktore "ogarnia" jestes po prostu je.banym randomem i co najwyzej mozesz mi polizac malego ku.rwa... paluszka u nogi.

Kolejny pier.dolony lex random

Pozdro elo.

Azure x7
Ja wam lidera nie wybirealem, nie obchodzi mnie czy to byl/czy nie byl nieogar, w kazdym razie byliscie tam banda randomow rekrutujacych innych randomowych randomow :)

Frintezza x10
co ty w ogole pier.dolisz ? kogo to obchodzi kto gral w ap ?
ch.uj mnie obchodzi jakis ostatni baium albo ile epikow mieliscie  :shock: w OOWW tez graja osoby z HC i nawet niezle sobie radza.. a ty pier.dolisz jacy to jestescie pro pff

ps. nie jestem z lexow :) nie gralem nawet na takim lolserwerze jak lol tezza

pozdro :)

a i jeszcze jedno :) ap sie wybiera na ten server jak miewam :)
ej kurwa chlopie dowiedzialem sie paru rzeczy o tobie i serio ty w ogóle nie powinienes sie tu wypowiadac... core member of elder templars clan WTF IS THAT pierwszy raz slysze o tym klanie reszta to:
BnB - nie pamietam już dawno to było
epi- Elder Templars
abyss x5 - Elder Templars
roxy - fail wiec nie będę się rozpisywał.
l2 earth - monster inc
celes - Elder Templars

wow no i 2 hero na epi jestem pod wrazeniem respekta!

nawrot

z Tego co zaobserwowałem jakei PL klany będą grać na Avalonie to tak :

- Paradox
- Fuck The System
- Archeon
- NO Name
- Best Friends 4 Ever
- Lawiranci
- Imperium
- GuardsOfFreedom 
- Tsunenori
- Stealth Sword ??????  ( nie jestem pewien ale wydawało mi się że ktoś coś od nich pisał na forum avalona)

xBlooDy

Cytat: alite w Grudzień 17, 2009, 10:27:27 AM
a jednak sie nie rozpadl

@kaganpwnz

piszesz ze HC zaliczylo faila na celesie ? gdy "core" ludzie odeszli z tego klanu po tygodniu od startu serva... bo ? za wiele bylo randomow z nanaki + lol leader "-_-'czek" czy tam "siarczek" xD poje.bany idiota.

Frintezza x10
z HC tam gralem ja, alite, noname... nikt wiecej, gralismy w klanie Animal Planet.
Powiedz mi co my tam failowalismy posiadajac w klanie 5-6 baiumow, 6-7 antharasow(wszystkie nasze od startu serwa) + 2 valakasy jako jedyny klan na serverze.
naszego faila mogles ogladac na ostatnim baiumie przed mass quitem z servera gdzie w 3party z supportem na boxie -_-'alismy lexow+ooww+grotesQ+3kings i avalonow ogolnie ponad 100 osob...

Kolego puknij sie w czerep zanim cos napiszesz nastepnym razem, w L2 liczy sie zgranie... jezeli nie masz party ktore "ogarnia" jestes po prostu je.banym randomem i co najwyzej mozesz mi polizac malego ku.rwa... paluszka u nogi.

Pozdro elo.

Azure x7
Ja wam lidera nie wybirealem, nie obchodzi mnie czy to byl/czy nie byl nieogar, w kazdym razie byliscie tam banda randomow rekrutujacych innych randomowych randomow :)

Frintezza x10
ch.uj mnie obchodzi jakis ostatni baium albo ile epikow mieliscie  :shock: w OOWW tez graja osoby z HC i nawet niezle sobie radza.. a ty pier.dolisz jacy to jestescie pro pff

ej -_-'a chlopie dowiedzialem sie paru rzeczy o tobie i serio ty w ogóle nie powinienes sie tu wypowiadac... core member of elder templars clan WTF IS THAT pierwszy raz slysze o tym klanie reszta to:
epi- Elder Templars
l2 earth - monster inc
celes - Elder Templars

AHAHAHAHAHA
Jestem pod wrazeniem :D:D
Spodziewalem sie , ze to bedzie ktos z BRACTWA MROKU ... a tu ... popatrz ... ELDER TEMPLARS :D:D

L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

kaganpwnz

Cytat: alite w Grudzień 17, 2009, 10:27:27 AM
a jednak sie nie rozpadl

@kaganpwnz

Frintezza x10

Pozdro elo.

Azure x7

Frintezza x10

ej -_-'a chlopie dowiedzialem sie paru rzeczy o tobie i serio ty w ogóle nie powinienes sie tu wypowiadac... core member of elder templars clan WTF IS THAT pierwszy raz slysze o tym klanie reszta to:
epi- Elder Templars
l2 earth - monster inc
celes - Elder Templars

o_o
koles ty masz jakies problemy ze soba czy co ? jakie elder temelpar ? w takim klanie byl user Wizz, a nie ja :) wiec na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem bo widze ze w szkole cie tego nie za bardzo nie nauczyli ;)
no wiec :
BnB - to byl pierwszy server na ktorym gral moj brat (to byl c1 albo c2 nie pamietam juz) i to na pewno nie byl pl klan
epi - nigdy nie slyszalem o tym servie oO
abys x5 - tam gral wizz z jakims lobuzem, niestety ja gralem na x7 =)
roxy - ten server az sypal sie od bugow, paru moich kumpli tam gralo, ale NIE JA
l2 earth - gralem tam WC bylem w klanie AxxiShadow i troche wam brakuje zeby im dorownac :)
celes - gralem tam chwile... w klanie Genocide. od poczatku bylo wiadome ze geno>all

wiec nubie jak nic nie wiesz, to lepiej nic nie pisz, bo osmieszasz tylko siebie =) taka mala rada na przyszlosc :)

pozdrawiam

alite

to jaki miales nick na celesie? bo tak sie sklada ze mam tam troche znajomych ktorzy tez chcieli by sie tego dowiedziec, btw tak just for ur info ap z ktorego sie tak nabijales to w 70% ludzie z genocide =DDDDDDD
btw dziwny zbieg okolicznosci ze tamten koles tez posiadal nick kaganpwnz =D

Aasimar

ze koles jest fanboyem to widac od razu
To ja juz nie wiem jak to jest ze typ gral w Geno , a teoretycznie all polacy ktorzy tam grali to byl NonSense (Defi,Onen,Bonq,Wojnar itp + Bobol) nie znaja typa ;p
hmmm chyba ze to jest ten pr0 krzykacz aka Bossq ktory owni all ;x chociaz nie pasuje to ze nie gral na Roxxy a tamtem byl w kazdym klanie na tym servie ;/

alite

Cytat: Aasimar w Grudzień 17, 2009, 01:21:08 PM
ze koles jest fanboyem to widac od razu
To ja juz nie wiem jak to jest ze typ gral w Geno , a teoretycznie all polacy ktorzy tam grali to byl NonSense (Defi,Onen,Bonq,Wojnar itp + Bobol) nie znaja typa ;p
hmmm chyba ze to jest ten pr0 krzykacz aka Bossq ktory owni all ;x chociaz nie pasuje to ze nie gral na Roxxy a tamtem byl w kazdym klanie na tym servie ;/
ta nonsensy+danonek! nie zapominaj o lord mustafie.

bns

dzieci, przestancie sie wyklocac kto jest lepszy, to nie prowadzi do niczego.

ktos raczy odp kiedy serwer wstaje?

SpeedyGonzales

No wlasnie, tez nie moge tego nigdzie znalesc. Kiedy jest start serwa?

Damascinos

Cytat: bns w Grudzień 17, 2009, 01:17:38 AM
hm... nie doszukałem się konkretnej informacji, na stronie serwa - login on, game off.
kiedy wstaje ten serwer?

no i jezeli bedzie tam grala jakas zgrana ogarnieta ekipa chetnie dolacze, moj clan raczej nie zmieni l2ex, skoro owni tam wszystkich, mi z kolei troche sie to znudzilo juz..

Powiedz mi jak się nazywa ten twój klan co wszystkich owni :) tak się składa że gram tam praktycznie od początku servera

Damascinos

BMF to No lify , i teraz ownia na x5..

na x10 rządzi już kto inny , więc może kolega jest z tego samego klanu co ja

PloomBoom

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 17, 2009, 02:55:58 PM
No wlasnie, tez nie moge tego nigdzie znalesc. Kiedy jest start serwa?
CytatWe still don't know the exact date of a new start but it is coming!
GL & HF

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 17, 2009, 03:22:18 PM
BMF zapewne
too odpowiesz jaki miales nick na celesie? skoro byles polakiem w geno to musialem cie znac tak for your info wiec albo cos sciemniasz i jestes wielkim fanboiem geno albo sam nie wiem co :DD

Rickert

Ale się zrobiło... niestety ja teraz nie mam czasu, będę dopiero na święta aktywniejszy - Mam nadzieje że nie zrobicie mi aż tak dużo roboty :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bns

ArsMoriende + cala paczka ;] gf keepersi xd