AdenaGate

Zaczęty przez AdenaGate, Listopad 28, 2009, 12:42:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Cytat: Argento w Czerwiec 07, 2010, 06:44:17 PM
1208 players
Zalezy ile boxow ale mysle ze aktywnych graczy jest wiecej niz 600+ moze cos okolo 700-800 bo duzo ludzi pisze ze potrzebuje supportu na xp etc.

Haha nie opowiadaj takich bzdur. Skoro jest dozwolony MULTIBOX niemozliwe jest, by bylo tyle graczy :)

Rickert

Wiesz, on ledwo skończył gre na Gl'u potem na Avadon, i teraz jest od kilku godzin na AdenGate, ale już wie all...

Ktoś już go ktoś tam skomentował, nie będę się powtarzał.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Argento

Rickert i mowisz to wlasnie TY?
Byles na Avadonie i to lamiles,teraz czekasz na Vervade ,a nie wspomne juz o innych serwerach z ktorych zapewne uciekles po tygodniu.

Na GL wbilem ,stworzylem klan i nie bylo kogo bic bo wszyscy grzali pz gdzie nie wychodzilismy wiec po co nam tam siedziec.

Wiec sie juz tak nie spinaj pionku bo i tak nic nie potrafisz jak komentowac innych i skakac z HR na HR ,ze ja sobie wbilem i po tygodniu zobaczylem jakie tam jest low Community [wlacznie z Toba] to sie nie dziw ze juz HR mowie nie,tak wiem tam wszyscy sa pro.

Wiec sie juz tak nie spinaj pionku bo i tak nic nie potrafisz jak komentowac innych i skakac z HR na HR ,ze ja sobie wbilem i po tygodniu zobaczylem jakie tam jest low Community [wlacznie z Toba] to sie nie dziw ze juz HR mowie nie,tak wiem tam wszyscy sa pro.

Ryane ,uwierz mi ze nie kazdy lata na multiboxie,nie da sie znalezc idealnego prywatnego serwera.

Ja tam nie narzekam gralem na L2EX i jak sprzedalem full epik za adene wyciagnalem za to 1000zl z postacia=]
Jak mi sie znudzi nie bedzie problemu.
http://www.allegro.pl/item1018165238_1018165238.html
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Ryane

Bez boxow graja tylko Ci ktorym na to komputer nie pozwala, a takich osob jest malutko :)
Jak ja gralem jeszcze na l2ex to 100kk = 7zl :) Troszke inne ceny byly, ale i tak ok 700zl sie zarobilo.

Argento

Ta,adena z ex schodzi jak cieple buleczki:D

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Rickert

Pioneczkiem yup yup, 1k dmg from glad for the win!

Chodź na vervade, zbierz swój pro clan, w którym rekrutujesz tylko ogarów, zbierz tak z 1 pt i pokaż co potraficie, lub po prostu gdzieś dołącz, to ci pokaże skilla.

Argento

Cytat: Rickert w Czerwiec 07, 2010, 09:27:16 PM

Chodź na vervade, zbierz swój pro clan, w którym rekrutujesz tylko ogarów, zbierz tak z 1 pt i pokaż co potraficie, lub po prostu gdzieś dołącz, to ci pokaże skilla.
Rzeczywiscie bede tracic czas na jakis gowniany HR.
1 k z z lapy-nie jest zle.
Idz ukladac klocki lego bo to gra wyjadla Ci Twoj "musk".

Rickert

Come on, 2min na Avalona, ztestujemy twój dmg miszczu.

Btw. No tak, daj znać jak stąd quitnesz i znowu zaczniesz rekrutować Ogarów z Gl'a.

Argento

Te ogary napewno sa lepsze i bardziej dojrzalsze niz Ty.
Nie kazdy traktuje ta gre jak Ty-jako swoje cale zycie.
Jak dojrzejesz to mozemy porozmawiac.
A teraz taki news dla Ciebie bo chyba jestes jedyna osoba na tym forum ktora nic o tym nie wie:
Wiesz ze juz jest lato i slonce ladnie przygrzewa za okienkiem?

Twoich Quitow nie da sie policzyc,po co mam grac tam gdzie graja takie osoby jak Ty?
Rozumiem iz bierzesz te porazki z L2 za bardzo do siebie.

Nie bede robic spamu w tym temacie,ide sie wyspac Tobie tez by sie przydalo w koncu wiec odpocznij sobie bo przesiedzisz cale wakacje na tej Vervadzie.
Acha i nie zapomnij o higienie osobistej,chyba ze Ci ta dupa juz do krzesla przyrosla od flamowania na forum.

seken

Cytat: Rickert w Czerwiec 07, 2010, 09:27:16 PM

Powah fr0m pr0pLhiGhTlOlRateSeRveR idzcie na normalny server i tam rozwiazcie swoj problem.
Btw weak flame panowie ;f
Chociaz Ty Argento i tak jestes idiota.  :shock:
a wlasnie jak tam twoja siostra qq?

Argento

Seken pomyliles mnie z innym Argento chyba bo ja nie mam siostry a gdzies tutaj nie dawno jakis gosc plakal ze mial taki nick [a ma go wiele osob]
Ja ten nick mialem jako h@ w jednej z sieci serwerow Cs 1.6 i tak pozostalo.

seken

Cytat: Argento w Czerwiec 08, 2010, 06:12:41 AM
Seken pomyliles mnie z innym Argento chyba bo ja nie mam siostry a gdzies tutaj nie dawno jakis gosc plakal ze mial taki nick [a ma go wiele osob]
Napewno nie pomylilem, pamietam jak na glu x666 grales...

Argento

Cytat: seken w Czerwiec 08, 2010, 10:35:19 AM
Cytat: Argento w Czerwiec 08, 2010, 06:12:41 AM
Napewno nie pomylilem, pamietam jak na glu x666 grales...
To chyba o tego kolesia Ci chodzi bo ja tam nigdy takiego nicku nie mialem.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,16135.msg412327.html#msg412327
Myslisz ze jest jedna osoba w calym L2 itp o takim nicku?
Wystarczy wpisac w cs gametrack ten nick i jest ludzi od groma.

Spojrz na wypowiedz simplythebest

misiekk

to ile jest tak ogolnie ludzi ?
Lineage is not just a game it's also people .

GenesiZ

Cytat: misiekk w Czerwiec 08, 2010, 04:04:14 PM

z 700 odliczając te boxy
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

misiekk

to i tak ladnie bynajmniej tak mi sie wydaje bo z tego co czytalem to wszyscy jechali po tym serverze ze za miesaic padnie i online max bedzie 100 a tu prosze 700 stalego online bez db i offline szopow ;)

Ryane

Cytat: misiekk w Czerwiec 08, 2010, 08:30:21 PM

to i tak ladnie bynajmniej tak mi sie wydaje bo z tego co czytalem to wszyscy jechali po tym serverze ze za miesaic padnie i online max bedzie 100 a tu prosze 700 stalego online bez db i offline szopow ;)

Bo tak bylo w pewnym momencie ten serwer mial 50 online, a to ze ten serwer sie tak rozwinal to jakas anomalia. I to 700 online nie jest poparte zadnymi dowodami, moim zdaniem bedzie max 500.

Rickert

Cytat: Foxy w Czerwiec 08, 2010, 04:15:33 PM

z 700 odliczając te boxy
Powiedz mi, ile spędziłeś na serwerze. Jaki wbiłeś LvL itp.

Niech zgadnę, nawet nie wbiłeś.

misiekk

Cytat: Rickert w Czerwiec 08, 2010, 09:04:52 PM
Cytat: Foxy w Czerwiec 08, 2010, 04:15:33 PM

z 700 odliczając te boxy
Powiedz mi, ile spędziłeś na serwerze. Jaki wbiłeś LvL itp.

Niech zgadnę, nawet nie wbiłeś.

no wiec jaki jest ten online :D ?

roli

na stronie jest napisane 1176, w tym boxy itp, oszacuj sobie mniej więcej, nie bądź, aż taki leniwy ;) tego nikt nie wie.

nawiasem mówiąc na tym serwerze nie wiem co jest z epilogue (może mail system, którego nie testowałem) ale mobów z epiloga na den of evil nie znajdziesz, nie wiem jak wygląda sytuacja w gc, Q na pi czy mm, ale mi nie odpowiadała gra na tym serwerze.

katlin

First of All prosze gmow o usuniecie durnych postow graczy gmow czy innych burakow ktorzy nie wnosza do tematu nic. Postow odnosnie informacji o serwerze jest doslownie pare.

A teraz odemnie. Na AG gram od tygodnia i musze przyznac ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. Rozwijajaca sie gospodarka umozliwia kupno i sprzedaz praktycznie wszystkiego w mig.

Zaangazowanie gmow sprawia ze delikwenci z brakiem kultury sa jej szybko uczeni.

Bardzo spodobala mi sie mnogosc eventow w ktorych kazdy moze wziąć udzial.

Jezeli ktos chce zaczac i potrzebuje jakiejs pomocy zapraszam do zgloszenia sie na priv do Saisto.
Online kreci sie okolo 1k wiec jest kogo lac w morde i z kim zrobic AoE.

Po 2 miesiacach na exie i tygodniu tutaj powiem tak:
AG>>>ex

EvilTwinBrothers pozdrawiaja swoje ofiary ]:-)
Soultaker 82 lv - AL x5

seken

Cytat: katlin w Lipiec 06, 2010, 04:57:59 AM
First of All prosze gmow o usuniecie durnych postow graczy gmow czy innych burakow ktorzy nie wnosza do tematu nic. Postow odnosnie informacji o serwerze jest doslownie pare.

A teraz odemnie. Na AG gram od tygodnia i musze przyznac ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. Rozwijajaca sie gospodarka umozliwia kupno i sprzedaz praktycznie wszystkiego w mig.

Zaangazowanie gmow sprawia ze delikwenci z brakiem kultury sa jej szybko uczeni.

Bardzo spodobala mi sie mnogosc eventow w ktorych kazdy moze wziąć udzial.

Jezeli ktos chce zaczac i potrzebuje jakiejs pomocy zapraszam do zgloszenia sie na priv do Saisto.
Online kreci sie okolo 1k wiec jest kogo lac w morde i z kim zrobic AoE.

Po 2 miesiacach na exie i tygodniu tutaj powiem tak:
AG>>>ex

EvilTwinBrothers pozdrawiaja swoje ofiary ]:-)
No no masz racje po tygodniu grania na servie juz wiesz, ze jest -_-'isty.Po tygodniu grania nawet nie znasz 50% bugow serva...

/Naito -- 100% True ;)

katlin

A jednak wiem gdzie sie lepiej bawie. A skoro postanowilem napisac ta wiadomosc po tygodniu grania to cos znaczy.

Przez tydzien tutaj bawie sie sto razy lepiej niz miesiac tam ;)
Soultaker 82 lv - AL x5

jh0ri

Grasz to chwalisz , nie grasz to jest ci to albo obojętne albo starasz sie coś osiągnąć .
To że podbijasz temat nie znaczy ze przyciagniesz nowych graczy na jakiś tam serverek ...
A ze ci sie fajowsko gra zachowaj to dla siebie.
Тихий!!! Тихий!!!

gustd

Cytat: jh0ri w Lipiec 07, 2010, 01:39:30 AM
Grasz to chwalisz , nie grasz to jest ci to albo obojętne albo starasz sie coś osiągnąć .
To że podbijasz temat nie znaczy ze przyciagniesz nowych graczy na jakiś tam serverek ...
A ze ci sie fajowsko gra zachowaj to dla siebie.

co jak co to po to jest ten temat zeby mowic ze sie fajnie gra, no nie?

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.