Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

!ArO

No i co się zmieni? odpowiedz prosta.. nic  :? Zomo już przecież od jakiegoś czasu miało ally z Tau "Dogscośtam", a dojdzie do nich jeszcze ponad jedno pt outcasters gdzie 100% jeszcze pewnie przed 60 i nie wiadomo ilu utrzyma się na ru.. największym rezultatem tego będzie to iż drugi PL klan znajdzie się na stronie l2on.ru w top 50  :?

a była nadzieja, że PL klan będzie miał realne szanse robienia mrówy i pójścia na siege z realną szansą przejęcia zamku.. ale przede wszystkim byśmy się dużo bardziej liczyli na servie  :cry: no ale skoro ludzie traktują tą grę w ten sposób, że nawet spróbować ciężko no to cóż..
Osobiście jestem bardzo zawiedziony  :x i mam nadzieje, że może jeszcze się karta w tej sprawie odwróci..

netheril

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 07, 2009, 09:17:15 PM
No i co z tego ze polska? :p
w kazdej grze to sie konczy tak samo :) aion na spatalosie polacy zamiast sie polaczyc to graja w 15 roznych klanach i ruski dominuja serwem, age of conan (polska vs rosja) polska ma 10 gildii  ruski 1 polaczona z wielu na czas eventu (kto pierwszy rozbuduje miasto) - kolejna porazka polakow (po wygraniu eventu ruski rozsypaly gildie i sie podzielily na klany) dalej mi sie przykladow niechce szukac bo zawsze tak samo sie konczy a wszystko przez to ze kazdy liczy na "prestiz", ktorym bedzie sie mogl poszczycic gdy cos osiagnie  ^_^;
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

mike_gornik

Teraz mozecie byc pewni , ze nic nie osiagniecie na lancerze w tych swoich lol klanikach po 30 osob , nawet nie ma zabawy w tak malym klanie. Nawet nie sprobowaliscie sie polaczyc , naprawde szkoda bo moglobyc fajnie.
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

netheril

Cytat: mike_gornik w Grudzień 07, 2009, 09:24:00 PM
Teraz mozecie byc pewni , ze nic nie osiagniecie na lancerze w tych swoich lol klanikach po 30 osob , nawet nie ma zabawy w tak malym klanie. Nawet nie sprobowaliscie sie polaczyc , naprawde szkoda bo moglobyc fajnie.
sad but true  :(

Eido

Ja się starałem... ale wyszło jak wyszło, wszystko było na dobrej drodze do momentu incydentu z RB... a może mały sabotaż ze strony co niektórych na pomysł jednego klanu :P? Bo jak być Polakiem to już na całego.....

Tirius

Cytat: !ArO w Grudzień 07, 2009, 09:18:57 PM
No i co się zmieni? odpowiedz prosta.. nic  :? Zomo już przecież od jakiegoś czasu miało ally z Tau "Dogscośtam", a dojdzie do nich jeszcze ponad jedno pt outcasters gdzie 100% jeszcze pewnie przed 60 i nie wiadomo ilu utrzyma się na ru.. największym rezultatem tego będzie to iż drugi PL klan znajdzie się na stronie l2on.ru w top 50  :?

a była nadzieja, że PL klan będzie miał realne szanse robienia mrówy i pójścia na siege z realną szansą przejęcia zamku.. ale przede wszystkim byśmy się dużo bardziej liczyli na servie  :cry: no ale skoro ludzie traktują tą grę w ten sposób, że nawet spróbować ciężko no to cóż..
Osobiście jestem bardzo zawiedziony  :x i mam nadzieje, że może jeszcze się karta w tej sprawie odwróci..

Byś zaczął expić a nie się produkujesz wypracowaniami na forum!

cóż polak to polak ^^
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

!ArO

Tirius PA mi się skończyło jakiś czas temu O_o new PA i wbijam 76 xD
Cytat: Eido w Grudzień 07, 2009, 09:26:33 PM
Ja się starałem... ale wyszło jak wyszło, wszystko było na dobrej drodze do momentu incydentu z RB... a może mały sabotaż ze strony co niektórych na pomysł jednego klanu :P? Bo jak być Polakiem to już na całego.....
nie wiem jak to tam było z tym RB ale wczoraj na hasło, że Tau ktoś forte chce odebrać w ciągu 1,5min. nasze ponad 2 pt były już na najbliższym spawnie do ich forty ;) chęci były..

Remster

yyy a po co przyszliscie tak w ogóle? sry nie chce byc swinia ale nikt nie prosil o pomoc. a teraz wypominacie ze pomogliscie

!ArO

lul nikt nic nie wypomina, a przyszliśmy bo chcieliśmy pomóc..

Badyl

Ja pierd.... i znowu wszytko się skur... nie po prostu siły opadają, to co widzę kurde sory, ale z tego co mi się wydaje to lr chciało(chyba) iść na ugodę to samo z tau strony wszystko fajnie rozmowa miała być umówiona ,a tu za plecami tau mówi nie i łączy się z oc. Nie żebym był zły ale ku... byłby 1 polski klan. Wydaje mi się, ze akcje przeciwko ruska sprawiłyby ,że jakieś stare kłótnie poszłyby w zapomnienie. Klan by się szybko wyfarmił ,cl by się znalazł, ustrój w klanie by się ustawił, ci z eu offa i z privów zobaczyli by ze na ru offie jeden zajebisty polski klan napierdala wszystko co się rusza to by się zaczeli schodzić, tylko kur.. nie ma chęci. Szczerze to poszło o jakieś pierdoły ludzie no przestańcie się na siebie wkurzać z 1 strony trochę się dziwie tau ze tak mocno nienawidzą Lr przecież to jest tylko gra, zabawa nie ma służyć kłótnią. A tak powstaną 2 klany, będą się biły przez co coraz trudniej będzie o ugodę nic się nie ruszy ruski będą nas biły i będzie Lr i tau ,które będzie walczyć o ch i fortece i nic nie będzie znaczyć w dużej polityce serwera .I dlatego niektórzy zostaną w ruskich dużych klanach żeby odizolować się od tak głupiego pojedynku 2 polskich klanów, a zająć się biciem innych ruskich.... Nawet nie spróbowaliśmy ,a i tak mówimy nie ...

Tau , ZOMO i OC przemyślcie swoje decyzje jeszcze raz bo inaczej tak czy siak nic tym ruska dupy nie ugryziemy, a wielu z nas ominie dobra zabawa jaka ma być L2 w polskim klanie.

L3wy

Nie wiem, kto zaczął na tym całym RB, mam to v pici, ale coś mi się wydaje, że LR na Dexie, a LR tutaj niczym się nie różnią. Nie chce dołączać do klanu, w którym gracze nie będą potrafili się między sobą dogadać nawet w najprostszych kwestiach. Nie chce mi się więcej pisać :P

Ryuzaku

tez was pozdrawiamy =p, najwyzej sami bedziemy musieli wypracowac sobie odp sile zeby przebic sie przez zerg na innadril ;d

Badyl

Cytat: L3wy w Grudzień 07, 2009, 11:19:28 PM
coś mi się wydaje, że LR na Dexie, a LR tutaj niczym się nie różnią

tu nie chodzilo o dolaczenie do LR!! Eido kuń to mowil !! chodzi o stworzenie klanu pod nazwa lr wszystko inne ma sie zmienic. Nie no kurde chyba Eido piszesz w języku chińskim mi sie wydaje. A do klanu lr poniewaz maja ch najwiecej crp i skilli klanowych co wystarczyloby do szybkiego rozwiniecia klanu. Mozna tak brzydko powiedziec ze klan last resort bylby wykorzystany chociaz chodzilyby tu o stworzenie polskiego klanu no ale przeciez jestesmy lol polaczkami z RU offa i wsumie ruscy nas slusznie oceniaja

Ryuzaku

Daruj se badyl, my jestesmy w.g tau bee i tyle, niczym ich nie przekonasz :P.

!ArO

Badyl nie słuchaj przecież to są jakieś lol argumenty.. LR dziś to na pewno ponad 50% osób, którzy nie grali w LR na Dexie.. klan liczy 70+ osób (online wieczorami ostatnio przekraczał 40), a moje pytanie brzmi ile z tych osób jest im znane? Ostatnio sporo osób doszło np. z Franza (mamy też Francuza), grają u nas byli członkowie Neme, a tu pewne osoby wszystkich na jedno kopyto..

hmm nie wiem jak to tam wyglądało to dogadywanie się za plecami.. jeżeli jednak to Tau ma najwięcej przeciwko nazwie LR.. To ja sobie pozwolę tak jawnie napomknąć.. LR + chłopaki z Arsenalu + Zomo + Outcasters.. a reszt może się opamięta  :roll:

mike_gornik

hmmm to jest mysl , Badyl zbierajmy chlopakow z Arsenalu i dolaczmy do LR  moze inne klany pojda za naszym przykladme , zawsze warto sprobowac :)
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Nervoson

Juz predzej sie OC polaczy z ZOMO niz TAU zrobi z kims fuzje po prostu poslzi po najmniejszej lini oporu bo oni klanu nie beda zmnieniac...

Dokladnie niech ludzie z Arsenalu przychodza zrobi sie troche wiecej online + nowe zasady moze byc ciekawie.

W ogole nie wiem dlaczego pozniej gadaliscie z TAU, ktore od poczatku bylo na wielkie NIE!

A cod o RB to nie chcialbym miec takich lolkow w klanie co nie wiedza co to prawo do dropa :P

DonK.

loled ktos z was jest na tyle uposledzony ze sie dziwi Tau? zebrali reszte polskich klanow+chyba gadali tez o tym z Eido a was poprostu olali QQ byla tabula rasa to udowodniliscie ze core LastRumuns to banda dzieci wiec do kogo te pretensje teraz?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

po zastanowieniu się skąd się wzieły te ideologiczne siły integracyjne i można zauważyć, że pochodzą one głównie od LR i "Arsenalowców" czyli od ludzi, którzy praktycznie osiągneli już high end. Czyli według mnie pozostałe klany potrzebują jeszcze czasu aby "dorosnąć" do takiego rozwiązania. Przeciez farmą człowiek nie moze zyc caly czas.

DonK.

pierdolenie afaik na serwie sa 3 pt 79+ errora, mage lr i wlasnie Tau
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

kabulek

To tylko udowadnia że jak to zwykle bywa Tau żyje przeszłością i osobiste urazy wynosi ponad wszystko.
A porównywanie LR z ru offa do LR z dexa to jedna wielka pomyłka bo owszem założycielami był trzon LR ale obecnie chyba więcej aktywnych ludzi jest z Arana Raiders (i sojuszników) tak więc ktoś się czepił jakiegoś LR z dexa (nie wiem za wiele jaki to był klan i nie za bardzo mnie to interesuje) i wyciąga to co chwile a tak naprawdę gówno wie o obecnym LR.

Gdyby zapytać każdego z osobna w poszczególnych klanach jestem pewny że większość byłaby za próbą stworzenia jednego klanu ale niestety decyzja o takim posunięciu należy do osób które ciągną za sobą smród ze wcześniejszych serwerów i do niczego takiego nie dojdzie. To samo widziałem w HC, te same wojny na kolejnych serwerach mimo tego że skład zmieniał się czasem w 70-80%, kilka osób decydowało że lejemy tych od 1lvl bo oni są "zjebani".

Jestem ciekawy jakie będą stosunki między nowym tworem a LR bo coraz częściej zaczynamy sobie wchodzić w drogę a skoro po dobroci jak widać się nie da to...
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Haakon

Cytat: Nervoson w Grudzień 08, 2009, 03:15:59 AM
Juz predzej sie OC polaczy z ZOMO niz TAU zrobi z kims fuzje po prostu poslzi po najmniejszej lini oporu bo oni klanu nie beda zmnieniac...

Dokladnie niech ludzie z Arsenalu przychodza zrobi sie troche wiecej online + nowe zasady moze byc ciekawie.

W ogole nie wiem dlaczego pozniej gadaliscie z TAU, ktore od poczatku bylo na wielkie NIE!

A cod o RB to nie chcialbym miec takich lolkow w klanie co nie wiedza co to prawo do dropa :P

Zastanawiam się co by było gdyby sytuacja byłaby odwortna tzn: Tau kradnie dropy z RB LR ... hehehe drama, złodzieje, polskie sprzedawczyki itd. POZDRO dla was chłopcy.