Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kabulek

LR wiec co oznacza ten "dziwny biały komunikat" przy pierwszym uderzeniu RB i wie co oznacza jego brak. Mieliśmy już taką akcję pod golonką w ubiegłym tygodniu i wszyscy którzy byli w roomie zostali wypkowani. Tu zapewne najpierw byłaby prośba o spalenie soe a następnie pk.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

lempartus

Piszecie, że poszliśmy po najmniejszej linii oporu.
Ciekawe stwierdzenie. Zastanawia mnie, czy na moim miejscu też wpakowalibyście się w Wir polityki mając za sobą ludzi w c  i d gratach ? 
Wybraliśmy najkorzystniejsze rozwiązanie dla nas. Umożliwiające nam jak najlepszy rozwój, przy boku osób które też na pierwszym kroku chcą się rozwinąć.
Co to za frajda dostawać wpierdol od kolesi w s gratach w bólach dobijając b graty ? Trochę rozsądku. Nigdzie nie pisałem że przekreślam możliwość połączenia w przyszłości, ale opisana i omówiona przez wszystkich sytuacja z RB upewniła mnie w zdaniu - najpierw w spokoju się wyfarmić bo bardzo szybko niektóre osobuy z nowego klanu poczują się że są już factorami i będą lać innych na prawo i lewo i co mi z tego, że party z klanu przyjdzie i ubije wartagi jak my nie będziemy mogli w spokoju pofarmić dłużej niż 15 min na spocie.
Wg mojego rozeznania ta sama troska kierowała też liderem Tau, który zdaje sobie sprawę że oprócz tego jednego flagowego party ma ludzi dopiero na dorobku.
Dlatego postanowiliśmy stworzyć wspólny sojusz. Razem będziemy siedzieć na naszym (OC)  Ventrilo (mamy swój własny, opłacony serwer z 75 slotami, w najnowszej wersji  i postaramy się zadbać o jak najszybszy wzajemny rozwój.

PS.
Szukamy 2 x dd najlepiej z lvl od 1 do 60
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

endriuu

omg jak czytam posty typu mamy maly lvl musimy sie w spokoju bez warow dofarmic to mnie strzela. Jakos do nas przychodza ludzie co maja 40lvl i im idzie farmienie bez placzu, wiec jak sie chce to mozna, a nie takie pitolenie.

lempartus

Przychodzą i ilu ich zostaje do 70 ?
Jak tak jest jest cudownie farmić z warami to czemu kilka tygodni odwołaliście ich większą część ?
Proszę Cię bez demagogii.
My się wojen nie boimy ale wiemy jak wygląda exp z warami na plecach a jak bez nich i ta druga wersja jest o wiele szybsza
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Tirius

Owszem Lemp czasami ludzie się wykruszają, ale głównie z powodu cyrylicy i exp x1 , bo przychodzą z privów.
A warów  w tej chwili nie mamy żadnych praktycznie, bynajmniej nie takie co siedzą na 5x. Ogólnie sporo osób do nas doszło ostatnimi czasy i expią ładnie nie narzekając na wary.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

damoon

te wary co maja LR to jest tylko przyspiewka. :D nie wiecie co by was czekało jakbyscie mieli wara z Aegis  :D

only the strongest will survive :>

Tirius

Tak jak Ryu wcześniej pisał, te wary są jakby ich nie było.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

damoon

Itherus

heheh true, jak dochodzilem do tego lol clanu, mialem 52 lev i 18 warów. Jakos zyje, do 72 lev miałem wiecej pvp niz po 8 miechów gry na roxy. Bylo ciekawie, przez moment mielismy odwolane wiekszosc wojen szczerze nuda mnie ogarniała...

prawda jest taka ze tau zawsze  mialo swoje pt swoje zabawki swoje podwórko pod głupim pretekstem wyszli z klanu i tak farmia do dzis, zomo chyba tez z tego co wiem przynajmniej wiekszosc graczy ponad wszystko ceniło farm. Na temat oc sie nie wypowiem.

drop z rb to jakas gowniana wymowka nigdy takiego polaczenia nie chcieli co widac w pierwszych wypowiedziach.

Lanthirlaer

Expiąc B grade ciężko spotkać kogoś w S, chyba że na subie, ale już wtedy nie jest w S i można mieć trochę funa dla odmiany od farmy. Zresztą farmer zawsze będzie farmerem i po A gratach jest 3cia profka, S grade, S80, full attri w broni i armorze etc... a do tego co chwila oglądanie się, żeby przypadkiem nie narazić się biorąc niewłaściwą fortę, czy nie spekować nooba z klanu kilka oczek wyżej...
Szczerze mówiąc po odwołaniu kilku warów nudno się zrobiło i ze świeczką trzeba było przemierzać połacie HS, FoD, czy innych cata.

Damoon: true. To jest warlista z prawdziwego znaczenia (dla tych co kojarzą):  :P
ordotenebrarum nw nw2 amongmortal wladcysmokow suk mythos Fatalillusion Fatalillusions WTF V3nd3tta TheItalianforce TheItalianForce2 2ENd akeup LeDanceMacabre The Thing TTForever HeavyHussars WingsOfFanelia Wings0fFanelia SaintsKingdom FreeFighters CosaNostra XO HeavensGuard angelsofdeath eternalwings denied
Odkopane na forum <3 klanu ;)

Eido

Wy wszyscy jesteście "głupimi głupkami", począwszy od ludzi którzy zaczeli akcje na RB, skończywszy na pesymistach zrobienie wspólnego klanu!!!! Najlepiej oskarżać inny klan za nie powodzenie, nie było was przy rozmowach a pierdol....Prawda jest taka ze, jak Tau i OC było bardzo na tak. To Gienkowi nie dokońca się to podobało , przynajmniej nie w takiej formie jak planowaliśmy. Chciał żeby to reszta dołączyła do LR, pod jego komenda i zasadami... Ciężko iść na kompromis, oddać władze i klan jeśli tak by trzeba było, ja to rozumiem... Mimo wszystko jak pisałem chęć Tau i OC była do wydarzenia z RB, lecz mimo tego wydarzenia nie wykluczali gry z LR, ale już nie z liderem od was na czele i chcieli założyć zupełnie nowy klan od początku (po cześć mieli trochę racji). Następnie to LR się przekonało do zjednoczenia, ale tej chęci już nie było u Tau i OC.... wiec nie zganiajcie na siebie na wzajem, bo każdy z klanów ma swoje racje i nie. TAu bylo u Was my tez... mieliśmy trochę obaw, ale postanowiliśmy iść w imię dobrej inicjatywy na kompromis, z naszej strony i tau duże poświecenie, najmniej ryzykowali LR klan by został,lider , by został, troszkę by się zasady zmieniły. Teraz zajebisc... ważne pytanie do lr-ów, czy WY bylibyście wstanie się poświecić, iść pod innego lidera do innego klanu? Żeby się zjednoczyć jak to chciała zrobić 2 strona? Obawiam sie że kur... nie, chyba ze się mylę? To postawcie sie teraz na miejscach Arsenalu i Tau, zanim zaczniecie się oskarżać  

Shogal

Cytat: lempartus w Grudzień 08, 2009, 09:07:39 AM
Ciekawe stwierdzenie. Zastanawia mnie, czy na moim miejscu też wpakowalibyście się w Wir polityki mając za sobą ludzi w c  i d gratach ? 
Wybraliśmy najkorzystniejsze rozwiązanie dla nas. Umożliwiające nam jak najlepszy rozwój, przy boku osób które też na pierwszym kroku chcą się rozwinąć.
Co to za frajda dostawać w-_-' od kolesi w s gratach w bólach dobijając b graty ? Trochę rozsądku. Nigdzie nie pisałem że przekreślam możliwość połączenia w przyszłości, ale opisana i omówiona przez wszystkich sytuacja z RB upewniła mnie w zdaniu - najpierw w spokoju się wyfarmić bo bardzo szybko niektóre osobuy z nowego klanu poczują się że są już factorami i będą lać innych na prawo i lewo i co mi z tego, że party z klanu przyjdzie i ubije wartagi jak my nie będziemy mogli w spokoju pofarmić dłużej niż 15 min na spocie.
Wg mojego rozeznania ta sama troska kierowała też liderem Tau, który zdaje sobie sprawę że oprócz tego jednego flagowego party ma ludzi dopiero na dorobku.
Dlatego postanowiliśmy stworzyć wspólny sojusz. Razem będziemy siedzieć na naszym (OC)  Ventrilo (mamy swój własny, opłacony serwer z 75 slotami, w najnowszej wersji  i postaramy się zadbać o jak najszybszy wzajemny rozwój.

PS.

Tak serio to jak czytam tych waszych pomysłach to, myślę że wam sie w głowie popi... i z powodu urazów do pewnych osób w lr, kierując sie tym jak to wam dano klapsa w pupe kiedyś - robicie jakiś dziecinny cyrk.

Btw. Te wasze warunki były idiotyczne i jeszcze się chyba nie zdarzyło w historii by działał klan na takich warunkach jakie daliście i by mniejsze klany wchłonęły większy. Chyba mieliście przerost ambicji nad treścią.

Itherus

Widzisz Eido przesadzasz, padło hasło od lidera zacząć rb z prawem do dropa, pt wykonało rozkaz chodziło o zdobycie czasu dla reszty. POJAWIŁ SIE -_-'ISCIE WIELKI NAPIS NA ŚRODKU ekranu, odpuściliśmy rb ludzie zrobili soe ale ktos był mądry lub nie i wykorzystał mechanikę gry, wielki dramat, nawet nie chce myslec ile jeszcze takich lub większych dramatów spotkałoby nas po połączeniu i co wtedy? emo quit ktos jest ble wychodzimy? Eldalote mogł sie powstrzymać ale tego nie zrobił jestem ciekaw co zrobilibyście wy? będąc w podobnej sytuacji? jesli juz o porownanie chodzi.

Mi jest w tym momencie obojetne pod jakim sztandarem bede gral, a czy wy na miejscu gienka zrezygnowalibyście z przeszlo 80 osobowego klanu? i roku czasu poświęconego na jego budowe? chielismy połączenia i nadal go chcemy ale jakies smierdzace rb stało sie wyznacznikiem historii polskich klanow na ruoff. puknijcie sie w głowe drogie dzieci.

damoon

Cytat: Shogal w Grudzień 08, 2009, 10:42:31 AM
Cytat: lempartus w Grudzień 08, 2009, 09:07:39 AM
Co to za frajda dostawać w-_-' od kolesi w s gratach w bólach dobijając b graty ? Trochę rozsądku. Nigdzie nie pisałem że przekreślam możliwość połączenia w przyszłości, ale opisana i omówiona przez wszystkich sytuacja z RB upewniła mnie w zdaniu - najpierw w spokoju się wyfarmić bo bardzo szybko niektóre osobuy z nowego klanu poczują się że są już factorami i będą lać innych na prawo i lewo i co mi z tego, że party z klanu przyjdzie i ubije wartagi jak my nie będziemy mogli w spokoju pofarmić dłużej niż 15 min na spocie.

PS.

Tak serio to jak czytam tych waszych pomysłach to, myślę że wam sie w głowie popi... i z powodu urazów do pewnych osób w lr, kierując sie tym jak to wam dano klapsa w pupe kiedyś - robicie jakiś dziecinny cyrk.

Btw. Te wasze warunki były idiotyczne i jeszcze się chyba nie zdarzyło w historii by działał klan na takich warunkach jakie daliście i by mniejsze klany wchłonęły większy. Chyba mieliście przerost ambicji nad treścią.

golemow nie oddamy!!!

Eido

Nie Shogal wydaje mi się ze to LR, zawsze miała i będzie mieć zapędy imperialistyczne, nawet jeśli nie macie do tego warunków... Nie ważne ze was w LR jest 80, a reszta która by doszła to 60 osób... ważne jest to ze te 60 osób , na czele ze Spilkiem, była wstanie zrezygnować z klanu i bycia CL. A co dawała w zamian strona LR? nic bo teoretycznie tylko byście na tym zyskali. Ja się w takiej sytuacji nie dziwie obawa Tau, ze przy nagłym dopływie ludzi, wasza wiara w siły drastycznie by się nie zwiększyła, i nagle nie wpadlibyście na pomysł pójścia zabić baiuma, antarasa,lub zamek, i walczyć jednocześnie z clfamii asaynami. Bo tak naprawdę nic by się nie zmieniło, nadal gienia ze swoim starym lr, decydowala by za resztę czy to jest madre czy nie? a Tau i my chcieliśmy po prostu zasadę "nic o nas bez nas". Po waszych wypowiedziach wnioskuje ze chcieliście po prostu mięsa armatniego....Dlatego powtórzę pytanie co Wy byliście wstanie dać w zamian? przy poświeceniu reszty i zrezygnowaniu ze swoich klanów?   

Remster

Hehe teraz wychodza brudy gg. Widac ze i tak by to dlugo nie potrwalo.
A i gz akcji z 1 LR :D widac ze nie potraficie odpuscic gg

Shogal

60 osób liczbowo z czego nie wiadomo czy połowa gra te 4 godzinny. To co zaproponowaliście to nie był kompromis tylko coś w stylu - słuchaj gienek my ci damy dużo ludzi, ale za to ty z swoim klanem będziecie mieli tyle do powiedzienie co my. Jeśli to ma być kompromis to chyba lepiej sie dogadują gimnazjaliści.

Ok łaczmy się, ale zastanówcie się czy nie przesadzacie z roszczeniami.
Możecie sobie działać tymi klanikami, ale lr jest w tym momencie najsilniejszym polskim klanem na serwie i to raczej my powinniśmy dyktować warunki a nie 40 osób z czego połowa na 60+

Itherus

to tez właśnie sobie uzmysłowiłem Ramster

co bysmy dali? to samo co wy, ludzi, wiedze, pomoc, zabawe, drame..

Wy i Tau zaraz to wszystko przerodzi sie w nowe obozy, ja uwazam ze jesli mialby dojsc do połaczenia juz by to nastąpiło. Zawsze bedzie ktos kto nie bedzie chciał i tak od malego incydentu  20 stron bzdur ktore spełzna na niczym nic nie tracicie przepiszcie klany na alty, dajcie sobie 2 tygodnie na wspolna gre, do tego odrobine checi... moim zdaniem nie ma dyskusji bo im wiecej tego tym wiecej gowna wyplywa... polaczcie sie zagrajcie. Przekonacie sie czy jest zle czy dobrze, jak wam nie podpasi wyjdziecie wrocicie do swoich starych nawykow.

Remster

wiesz szkoda ze wczesniej tego nie pisaliście o łaczeniu sie klanówi waszych warunkach, nie bylo by tych 20 stron

Eido

Z taki podejściem Shogal to Ty możesz zbudować sobie co najwyżej zamek w piaskownicy... wiesz jakie w ogóle były żądania? w sumie żadnych bo do tego nie doszliśmy, powiedzieliśmy tylko ze gienia zostaje liderem, ale wspólnie tworzymy nowe zasady dla klanu, by lepiej funkcjonował... najwięcej maja do powiedzenia Ci którzy nic nie wiedza i przy rozmowach ich nie było.  

lempartus

Każdy kolejny post utwierdza mnie, że dobrze wybraliśmy.
Nie chcę oceniać postawy całego klanu LR, na podstawie wypowiedzi  kilku osób ale przesłanie jest:
My jestemy pro
my jesteśmy najwięksi
wy jesteście nic nie znaczący, więc najlepiej się nie odzywajcie.

Zgadzaliśmy się zrezygnować- jak to nazywacie z naszych śmiesznych klaników- w zamian chcieliśmy tylko mieć jakikolwiek wpływ na politykę nowego klanu, widać to zbyt wiele i tak jak tu ktoś ocenił mieliśmy porąbane roszczenia.
Na bycie bezmózgowym mięsem armatnim się nie zgadzamy. Proponuję w tym celu spamowanie Aden, będzie to przynosiło lepszy skutek
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

damoon

Cytat: Shogal w Grudzień 08, 2009, 11:32:52 AM
60 osób liczbowo z czego nie wiadomo czy połowa gra te 4 godzinny. To co zaproponowaliście to nie był kompromis tylko coś w stylu - słuchaj gienek my ci damy dużo ludzi, ale za to ty z swoim klanem będziecie mieli tyle do powiedzienie co my. Jeśli to ma być kompromis to chyba lepiej sie dogadują gimnazjaliści.

Ok łaczmy się, ale zastanówcie się czy nie przesadzacie z roszczeniami.
Możecie sobie działać tymi klanikami, ale lr jest w tym momencie najsilniejszym polskim klanem na serwie i to raczej my powinniśmy dyktować warunki a nie 40 osób z czego połowa na 60+

jestes taki pewien, ze macie samych aktywnych graczy w klanie?  :D:D:D

Azella

Ramster ale ty na początku tej dyskusji napisałeś że to nie ma sensu (ty czy ktoś od was).

Co do postów shogala hm... ja już dawno przestałem to czytać.

Moje wątpliwości dotyczyły pozostawienia części ludzi w klanie w sytuacji: ok my mamy swoje ty się martw i składaj od początku.

Lemp: robicie co uważacie za słuszne. ale kolejny farm klan 25 osobowy jest chorym wyjściem.
mamy c i potem będziemy mieć a i b ale wy już wojny będziecie mieć z s. Ok mamy s ale wy macie wojny z s80. ok mamy s 80 ale wy macie wojny z s84 itd itd.

Częściej mi się zdarza sklepać nonfactorów bo mi spota zajmują niż jakiś klan....
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Itherus

hehe masakra coraz ciekawiej.

zapytam sie Eido czy spotkanie liderow odbylo wczoraj? bo z tego co wlasnie napisales wywnioskowalem ze cos tam rozmawialiscie 2 dni temu ale nie bylo zadnych warunkow? a juz wszystko lezy na ziemi zdeptane :)