Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

damoon

a jezeli shogal tak bardzo boi sie o jakosc ludzi ( i sprowadzil rozmowe do smiesznie niskiego poziomu), ktorzy maja dojsc to napiszę ze ostatnio sklepalismy cale party Hayabusy.

QQ, cos jeszcze? :oops:

kabulek

dobra skończcie już temat bo niektórzy robią z siebie idiotów, inni poczytują stanowisko jednostek jako stanowisko klanów a jak to zwykle bywa każdy chce udowodnić że jest lepszy od drugiego, a tak naprawdę wszyscy są tak samo beznadziejni.
pogadacie sobie o tym znowu po nowym roku, może zmądrzejecie.

@lempartus pograjcie tu trochę, wbijcie levele a przez ten czas sam się przekonasz jak jest naprawdę. Sensownego info o klanach i sytuacji na serwerze na pewno nie znajdziesz na tym forum wśród tego bełkotu.
GL.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Eido

Nie 2 spotkania nie było, tylko jedno.ale po pierwszym nie było tak złe, były realne szanse by coś stworzyć. Wszyscy mieli dzień na zastanowienie, by się spotka potem znowu, i wtedy wyszła sprawa z RB... i do 2 nie doszło, próbowałem jeszcze jakoś to załagodzić i doprowadzić do 2 spotkania,ale wiecie jak się skończyło...Obwiniać można który klan? Żaden, należny obwinić za to "żal polaczków".... którzy uważają, ze jeśli maja już lvl i sprzęt, to myślą "nikt mi nie będzie pluł w twarz", co tu taki Tau, LR będzie przymnie bił RB,to my tu rządzimy i zaraz to udowodnimy...Shogal to w końcu u Was panuje zasada SS My jesteśmy silniejsi to my decydujemy, czy dołączają do was ludzie którzy tez chcą przyjemnie pograć wieczorem i tak ich należny traktować, no ale skoro Ty im piszesz "zamknac sie, bo jesteście słabi, a My silni, i macie robić co wam się każe" Na takiej zasadzie chciałeś zbudować klan, i tak u was jest obecnie?. Bo z tego co napisałeś tak właśnie jest... 

Azella

Cytat: damoon w Grudzień 08, 2009, 12:05:12 PM
a jezeli shogal tak bardzo boi sie o jakosc ludzi ( i sprowadzil rozmowe do smiesznie niskiego poziomu), ktorzy maja dojsc to napiszę ze ostatnio sklepalismy cale party Hayabusy.

QQ, cos jeszcze? :oops:

wiesz damon nikt nie mówi że jesteście niemotami. Posty shogala należy traktować jak Donka :) pisze bo pisze jak to ładnie napisał dużo miau mało mleka :)

Lemp bym zapomniał: bez fortu/ch nie jest tak wesoło nawet mając const party. Nie ważne czy bufki masz do 75 czy nie. Zanim wykupisz skile klanowe i resztę trochę minie. Robienie TW bez fortu to porażka o co potwierdziło się w zeszłą sobotę. (akurat nam się fort skończył 7 minut przed TW) chyba że wolicie nobla robić w sposób tradycyjny. Nawet wydawanie kasy na głupie commony to idiotyzm. Jeżeli sądzisz że TAU będzie wstanie obronić 2 forty terytorialne to wątpię. Ruskich już poznałem trochę i jak im się nei uda o 20 to przylezą o 4 rano.

Co do zamków to wiecie: w niedziele na inadril było 175 ludzi od flawlesów. polowa padła od jednej bańki nukera. Tam 5 normalnych party z normalnym ograniem ten cały zerg składa dość szybko.

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

kabulek

Z tego co czytam to jedynym sensownym wyjściem było stworzenie nowego klanu, pod nową nazwą i nowym krestem, a CLa i vCLi wybrać w jakimś głosowaniu czy ankiecie (oczywiście najbardziej pracochłonne, wiadomo lvl klanu, CRP). Wtedy wszyscy rezygnują ze wszystkiego i daje to jakąś "namiastkę sprawiedliwości", każde inne wyjście prowadzi do tego co mamy obecnie.
Myślałem że na privach gdzie dopływ ludzi jest nieograniczony są dramy ale tutaj to dopiero się dzieje w takim małym gronie...

Shogal już nawet nie jest vCL więc jego posty są tak samo mało istotne jak moje :)
L2C EU wannabe?

Eido

Przejmujesz Inadril, przychodzą za 2 tygodnie CLF, albo Asasyni.... i co zrobisz?
Do tych co piszą ze są za, zrobieniem jednego klanu , i nie ważne kto będzie cL i jak się nazywał klan... To powiem Wam ze Donk, chce taki stworzyć,właśnie robi 3 lvl klanu, a nazywa się on XXPOlskiePolaczkiPL :D. Teraz zobaczymy ilu z Was dołączy się do próby stworzenia jednego klanu, i nie kłamało pisząc o tym :P....

Eido

Kabulek i myślisz, ze Gienia od tak sobie by zrezygnował z bycia liderem i ludzie którzy maja " dobrze" u jego boku? Jeśli tak? od razu wychodzę z Arsenalu i czekam na inv do nowego klanu

Ryuzaku

Mysle ze Gienia by nie zrezygnowal i ja bym sie na to nie zgodzil,bo uwazam go za bardzo dobrego lidera, ale za to osoby u jego boku aka "shogal i ktos tam" z checia bym wymienil na kogos bardziej ogarniajacego , typu Ty eido , Lemp, czy ktokolwiek ogarniajacy liderowanie z Zomo/Tau. Ale teraz po co ta dyskusja i rozmowa? Po nic. Olaliscie nas za glupote jednej osoby, ktora zreszta tez wiele razy sie nia wykazywala jak byla liderem i tyle. Szczere podziekowania od tej czesci LR, ktore chciala isc na rozne kompromisy i doprowadzic do zjednoczenia.

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:12:03 PM
Przejmujesz Inadril, przychodzą za 2 tygodnie CLF

Znaczy sie pomoc nam? Juz wam pisalem w ktoryms temacie wczesniej, ze jestesmy tym sajdem z ktorego mozemy miec zysk i tak dlugo jak go mozemy miec.
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

kabulek

Nie wiem czy by zrezygnował, to chyba od tego było to całe spotkanie żeby rozważać wszystkie opcje co nie ?
A poza tym jeśli ludziom dobrze pod jego CLowaniem to pewnie i tak zostałby wybrany na CLa, w końcu LR ma najwięcej aktywnych ludzi.
L2C EU wannabe?

Eido

Jeśli jest dobry to czemu pozwala bezkarnie na takie ekscesy ze strony Eldalote? Chyba ze się boi ze wraz z wyrzuceniem go z klanu stracił by jedno dobre party? Czy pozwalanie na robienie czego się chce w swoim klanie komuś innemu, kto psuje go od środka, z obawy na wyjście jeszcze 3-4 osób, które nie są lepsze niż on sam. Nie wiem czy to się nazywa dobre liderowanie czy nie... Pisze to wszystko tylko i wyłącznie teoretycznie, bo naprawdę nie wiem jak jest, wnioskuje tylko tak po tym co piszecie na jego tema, i co mówił sam Gienia

Ryuzaku

Tak w ogole, czysto teoretycznie, moja wizja wygladala mniej wiecej tak:

Lider nr1: Gienia
Lider nr2 : Eido
Lider nr3 : Lemp
Lider nr4 : Spilek
Lider nr5 : Tommaso

Decyzja Gienia +1 lider > decyzja 3.
Decyzja 4 > Gienia.

Ofc, nie dokladnie tak to wygladalo jak nad tym myslalem wczesniej, ale teraz to juz nawet nie pamietam. Byscie mieli swoj wplyw na klan, tak samo jak i my ^__^

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:27:33 PM
Jeśli jest dobry to czemu pozwala bezkarnie na takie ekscesy ze strony Eldalote? Chyba ze się boi ze wraz z wyrzuceniem go z klanu stracił by jedno dobre party? Czy pozwalanie na robienie czego się chce w swoim klanie komuś innemu, kto psuje go od środka, z obawy na wyjście jeszcze 3-4 osób, które nie są lepsze niż on sam. Nie wiem czy to się nazywa dobre liderowanie czy nie... Pisze to wszystko tylko i wyłącznie teoretycznie, bo naprawdę nie wiem jak jest, wnioskuje tylko tak po tym co piszecie na jego tema, i co mówił sam Gienia

Nie wiem Eido, na co Gienia pozwala,a na co nie, to juz jego sie musisz zapytac. Co do samego wywalenia Eldalote - zadne party by sie raczej nie rozsypalo, bo jak juz wspominalem nie mamy consty. To ze generalnie chodzimy w takim,a nie innym skladzie 9 osobym jest podyktowane tym jaka wydajnosc musimy osiagnac do czynnosci X. Tak jak np. na kame 78 nie musimy brac OLa, Wystarczy 2 EE +tank + reszta, tak do fogu musi byc OL +reszta,a na tanka generalnie brak miejsca. No, ale wychodzi na to ze i tak czesto te same osoby chodza. (Najczestsze zmiany chyba w nukach sa.)

Eido

Tak rozwiązać dokładnie to chciałem, jak napisałeś Ryuzaku tak samo to przedstawiałem Tau, OC, jednak po ich stronie obawy istniały, czy w wypadku zatargu kogoś od was np, Eldalote, Owek :P Z kimś z tau, gore u Gienka nie wzięły by stare koneksje i wyszło by ze Eldalote jest ok, reszta beee nawet jeśli ewidentnie wina była by jego?   

GOLAN

ja tam swój klan na dexie poświęciłem i powstał jeden z najmocniejszych klanów na dexie ale pod inna nazwa:P i jakoś tego nie żałujemy, zważywszy ze z CL-lami z LR dogadywaliśmy się super a z czasem czuliśmy się jak u siebie :P
a jak wy sie tam o jakieś lol RB bijeta to jest normalka:D na dexie LR z TO sie często prało o rb z ally się wychodziło ale graja do tej pory razem :P i są najmocniejszym ally w sumie na najlepszym privie jakim znam :P
ps. też tu grałem i możne będę grał, żeby nie było że się wpierdalam między wódkę i zakąskę :D pozdro :P

Azella

gienek to lolkurczak co nie znaczy że nie rozumie podstawowych zasad zarządzania klanem.

Ryjek zapomniałeś dodać że to musi być "ciemny tank" :D

kabulek

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:27:33 PM
Jeśli jest dobry to czemu pozwala bezkarnie na takie ekscesy ze strony Eldalote?

Prawo dropa to mechanika gry, takie ekscesy to od NCSoftu są a nie od Bubacza.
Pomijam fakt że to dość kretyńskie było, bubacz ma swoje humory, inaczej nie byłby bubaczem. To zagranie nie spotkało się z lawiną oklasków.
LR odpusciło hekatona Tau chociaż było nas tam więcej i mogliśmy zacząć przed nimi, oni nie odpuścili palatanosa i zabili go nawet bez prawa do dropa. Sytuacja patowa, kto ma rację, jeszcze ze 30 takich stron może na ten temat powstać.
Ja bym osobiście tego dropa nie podnosił, za to PK 2 członków LR...Hmmm...Takie sprawy rozwiązuje się pisząc do CLa a nie pkując.
L2C EU wannabe?

Ryuzaku

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:35:17 PM
Tak rozwiązać dokładnie to chciałem, jak napisałeś Ryuzaku tak samo to przedstawiałem Tau, OC, jednak po ich stronie obawy istniały, czy w wypadku zatargu kogoś od was np, Eldalote, Owek :P Z kimś z tau, gore u Gienka nie wzięły by stare koneksje i wyszło by ze Eldalote jest ok, reszta beee nawet jeśli ewidentnie wina była by jego?   

Troche tu za duzo teorii, ale mysle ze nie wzielo by w nim nic, bo Genek staral sie , stara i bedzie starac byc 'uczciwym' CLem dla wszystkich. Nie ma u nas rozgraniczenia na
"Wy jestescie z Neme to ssijcie", "Wy jestescie z Arana Riders, to ciagnijcie pale" , "A wy z core LR to dam wam Baiumy". Bo zdajecie sie zapominac ze mamy tutaj wiecej ludzi niz tylko z core LR, ktorych jest.. hmm 5? 6? 7? Musialbym policzyc a mi sie nie chce :p

Jedyne rozgraniczenie jakie ja akceptuje to "majestic ee" i "niemajestic ee" !

PS. Co wy wszyscy po robotach i uczelniach siedzicie ze tyle nas na tym forum ? :D

DonK.

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:12:03 PM
Do tych co piszą ze są za, zrobieniem jednego klanu , i nie ważne kto będzie cL i jak się nazywał klan... To powiem Wam ze Donk, chce taki stworzyć,właśnie robi 3 lvl klanu, a nazywa się on XXPOlskiePolaczkiPL :D. Teraz zobaczymy ilu z Was dołączy się do próby stworzenia jednego klanu, i nie kłamało pisząc o tym :P....
widzisz zero chetnych, jak tylko kiedys l2 zainstaluje to od razu inv Eldalote (lubie retardedstyle) jako moja prawa reke (bedzie jeszcze czesciej uzywana niz teraz) i Eido jako lewa (bedziesz rownie bezuzyteczny jak teraz) i bedziemy siac i orac w poczatkowych wioskach, czytajac tu wiekszosc zastanawiam sie tylko miedzy XXPOlskiePolaczkiPL a xXxeloeloxXxPL
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryuzaku

Cytat: DonK. w Grudzień 08, 2009, 01:47:24 PM
Eldalote (lubie retardedstyle) jako moja prawa reke (bedzie jeszcze czesciej uzywana niz teraz) i Eido jako lewa (bedziesz rownie bezuzyteczny jak teraz)

O kurwa leze :D

Eido

My byliśmy u was krotko,pod rządami Eldalote, szybko się współpraca zakończyła, nie będę pisał dlaczego bo to chyba oczywiste... Co do Gienka jak już pisałem wcześniej nie znam go, nie wiem jakim jest liderem. jednak ze tau było u Was chyba troszkę dłużej, współpraca zakończyła się jak w naszym przypadku...wiec chyba było coś nie tak z klanem, skoro ludzie opuszczali go masowo, wiec nie dziwcie się na takie, a nie inne reakcje... Jak się oparzycie czymś, to 2 raz tego nie dotkniecie,albo będziecie to robić z nieufnością i bardzo ostrożnie....

Ryuzaku

Tau tez opuscilo za Eldalote jeszcze chyba =p, a nawet napewno bo lider sie zmienil pod koniec wrzesnia

Azella

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Eido

Ryuzaku

Ja poprosze cos do jedzenia ;d, najlepiej w kroplowce zebym nie musial od kompa odchodzic, bo przegapie drame qq

DonK.

ej nie gadacie juz? tylko 10 stron o tym jak to fajnie by bylo? mozna juz sie wyzywac?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/