Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Itherus

kup mi taczke zioła wszyscy zapalą i się pokochacie...

RedHarvester

Mam nadzieje ze się wkońcu dogadacie bo kur.wa Innadril na nas czeka.
cashed out

Remster

Cytat: kabulek w Grudzień 08, 2009, 01:41:34 PM
Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 01:27:33 PM
Jeśli jest dobry to czemu pozwala bezkarnie na takie ekscesy ze strony Eldalote?

Prawo dropa to mechanika gry, takie ekscesy to od NCSoftu są a nie od Bubacza.
Pomijam fakt że to dość kretyńskie było, bubacz ma swoje humory, inaczej nie byłby bubaczem. To zagranie nie spotkało się z lawiną oklasków.
LR odpusciło hekatona Tau chociaż było nas tam więcej i mogliśmy zacząć przed nimi, oni nie odpuścili palatanosa i zabili go nawet bez prawa do dropa. Sytuacja patowa, kto ma rację, jeszcze ze 30 takich stron może na ten temat powstać.
Ja bym osobiście tego dropa nie podnosił, za to PK 2 członków LR...Hmmm...Takie sprawy rozwiązuje się pisząc do CLa a nie pkując.

LOL co ty pier.. o hekatonie. jak wy przyszliscie to my juz dawno go bilismy omg. zal mi was sie powoli robi haha

damoon

Cytat: Remster w Grudzień 08, 2009, 02:34:38 PM
Jeśli jest dobry to czemu pozwala bezkarnie na takie ekscesy ze strony Eldalote?

Pomijam fakt że to dość kretyńskie było, bubacz ma swoje humory, inaczej nie byłby bubaczem. To zagranie nie spotkało się z lawiną oklasków.
LR odpusciło hekatona Tau chociaż było nas tam więcej i mogliśmy zacząć przed nimi, oni nie odpuścili palatanosa i zabili go nawet bez prawa do dropa. Sytuacja patowa, kto ma rację, jeszcze ze 30 takich stron może na ten temat powstać.
Ja bym osobiście tego dropa nie podnosił, za to PK 2 członków LR...Hmmm...Takie sprawy rozwiązuje się pisząc do CLa a nie pkując.

LOL co ty pier.. o hekatonie. jak wy przyszliscie to my juz dawno go bilismy omg. zal mi was sie powoli robi haha

mozna tez sprobowac spekowac CL'a, tylko kogo wtedy pmowac?

Ryuzaku

;o... przeszlismy obok was w 2 party jak staliscie jeszcze i poszlismy na brakkiego ;D. Przestan brac to co bierzesz , ziooom :D albo nas tez poczestuj!

Azella

Cytat: damoon w Grudzień 08, 2009, 02:37:53 PM

mozna tez sprobowac spekowac CL'a, tylko kogo wtedy pmowac?

wtedy to już się na wojnę odpowiada :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ryuzaku

Damon , czemu klamiesz w swojej sygnie? Nie mam takiej profki jak Awatag!

Eido

No my czekamy w Arsenalu jak oddacie wojnę, ale chyba się nie doczekamy....:P

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Azella

doczekacie się na bank :) z tych wojen co mamy frapsa nie nakręcisz. Był plan wypowiedzenia wojen "jasnym" ale wyszła propozycja "połączenia"

Ramster akurat ty nie powinieneś się śmiać z wojen lub ich braku :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ryuzaku

Cytat: Eido w Grudzień 08, 2009, 02:49:05 PM
No my czekamy w Arsenalu jak oddacie wojnę, ale chyba się nie doczekamy....:P

To my damy wara outcastersom, jak nam oddadza , to my wam tez :D

mike_gornik

niech ktos zrobi ankiete na temat polaczenia klanow , bo sam takowej nie potrafie zrobic :P , zobaczymy ile osob jest za a ile przeciw , niech decyduje wiekszosc a nie liderzy

ps. jak uda sie polaczyc klany to zapraszam wszsytkoch do Burger Kinga albo McDonalda :D
Lancer:

Van Hotler:

DonK.

Cytat: Azella w Grudzień 08, 2009, 02:50:52 PM
doczekacie się na bank :) z tych wojen co mamy frapsa nie nakręcisz. Był plan wypowiedzenia wojen "jasnym" ale wyszła propozycja "połączenia"

ale pierdolenie, ja mialem plan wbic dzis 85 na zerku
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Lanthirlaer

mike: Obawiam się że ilosć osób na tym forum nie jest zbyt reprezentatywna dla żadnego z klanów...

Remster

Cytat: Azella w Grudzień 08, 2009, 02:50:52 PM

Hmm wiesz nie musicie sie tak szczycic tym ze macie jakies wojny bo to akurat o niczym nie swiadczy.
A i przepraszam ze osobiscie nie mamy wojen ;/ wybaczysz? czy przez to jestesmy inni?

mike_gornik

Cytat: Lanthirlaer w Grudzień 08, 2009, 02:59:40 PM
mike: Obawiam się że ilosć osób na tym forum nie jest zbyt reprezentatywna dla żadnego z klanów...

przeciez to nie musi byc koniecznie to forum , mozna zalozyc jakas sonde czy cus i rozeslac linki :)

Lancer:

Van Hotler:

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

Stwierdzam, ze glosowanie, które tu sie odbywa w powaznych instytucjach uwazane byloby za niewazne. Sa trzy metody glosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, ze wszyscy glosuja. Druga metoda... Kulkami. Sa kulki czarne i czerwone, które otrzymuje kazdy glosujacy... Yyyy... Przepraszam biale i czarne, które otrzymuje kazdy glosujacy... Czarna za - lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw - biala za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rak. Ta metoda jest najdoskonalsza.

Ryuzaku

Ja na wydziale moge zrobic sonde , czy mamy polaczyc klany, co wy na to?

Cytat: Remster w Grudzień 08, 2009, 02:59:49 PM
Hmm wiesz nie musicie sie tak szczycic tym ze macie jakies wojny bo to akurat o niczym nie swiadczy.
A i przepraszam ze osobiscie nie mamy wojen ;/ wybaczysz? czy przez to jestesmy inni?

Azel sie szczyci a chgw czym , ja ostatnio wara widzialem na siegu, a takto gdzies sie w chyba w norach chowaja xD

No to dawajcie glosowanie metoda 3cia

(\_/)
(^_^)/)

Eldalote

(\_/)
( o_o )/)
Chociaż wolałbym najpierw dostać liste prikazów szto wolno a czego niet :P
Changed forum acc => Bubacz

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Eido

Można było zrobić jeden klan... Warunki jak proponowałem wcześniej reszcie liderów,i pisał o tym Ryuzaku... Gienia liderem + 4 vc-e Arsenal+Tau+OC+zoomo, z czego CL+1> 3, cl=4(wojny,zamki,fortece siege), Warunki do zaakceptowania dla każdego , tak mi się wydaje, system klanowy kto chce zbierać z klanem ten zbiera, kto nie to nie...Rozdzielić obowiązki miedzy VC, żeby odciążyć CL-a. Osobiście chętnie zajął bym się polityka wewnętrzną klanu,znaczy utrzymaniem porządku. Nie mam zatargu ani z ludźmi z TAU, ani LR. Nie jestem po żadnej ze stron,dla mnie debil będzie zawsze debilem nie ważne w jakim klanie był...Wprowadzić zasadę, nie wyzywania się obelgami na klanowym, ventrilo i forum...w takim wypadku taki osobnik , albo 2 w zależności od sytuacji dostają wara... przy 3 lecą na tydzień z klanu i venta pograć sobie samemu i przemyśleć swoje zachowanie... w przypadku powtórzenia się sytuacji leci na zawsze, nie ma co się bawić z ludźmi psujących krew całemu klanowi,mamy się dobrze bawić. teraz sprawa epików,profitów z zamku, RB w przypadku 2 party na RB... nie ma problemu po zabiciu rb, z obu party wychodzi po jednej osobie, losują miedzy sobą drop... wracają do swojego party i znów losują w swoim party, proste prawda? Co do akcji klanowych epiki i zamki (hehehe) hmmm...dropy z takich akcji traktowałbym jako wspólną własność klanu, bez znaczenia czy ktoś z klanem zbiera czy nie, w końcu tacy tez tam byli...tez jest prosta sprawa podzielić klan ( na papierze)  magowie/fighter w zależności jaki drop wypadnie... zrobić następnie podział na punkty suport dajmy na to 10 magowie 9(saport w tym wypadku stal by wyżej)...potem lvl jaki dana osoba ma 80- 10pkt 77-79 to 9 itp,itd ( tylko przykladowao do ustalenia...) następnie ilość bycia online przez ostatni dajmy na to miesiąc, bardzo często 10 pkt mniej 9 pkt... itp, itd. To samo się tyczy wariorów DD(prawdziwy typy tyrant,destro) 10 pkt, tank również 10... kurczaki i te inne odpowiednio mniej... łatwo wyklerowala by się lista do kogo maja trafić w 1 kolejności dropy to wszystko tylko przykład do ustalenia ) Przy zasadzie ze za akcje klanowa bierze się taka w której udział bierze 50% klanu... Inne patrz wyżej przy losowaniu dropa. Sprawiedliwe, bez płaczu,"kolesiostwa", wszystko opierało by sie na lvlu, częstotliwości bycia online, i klasie jaka się gra. Cos takiego chciałem zaproponować lidera klanów na spotkaniu.. jednak ze Tau po częściowym wysłuchaniu mnie było na nie, Gienkowi tego nie przedstawiałem w takim wypadku ponieważ nie było już sensu bez reszty

damoon

No panie nie mozna pana w ogóle zrozumiec no... Niech pan idzie na srodek. I niech pan mówi glosniej no...
No idz pan na srodek.