Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryuzaku

Cytat: damoon w Grudzień 02, 2009, 01:15:08 PM
. Wystarczy zobaczyc monument of hero. Posiadaja calkowita przewage we wszystkim lvl/equip/zamki. Zaden szanujący sie klan nie powie, ze ma powazne wojny nie majac tych dwoch z nimi (a juz na pewno nie zalosne LR, ktore flaguje sie nas (Light side - resztka serwera ktora probuje stawic czoła tyranii ;p - zreszta z nami tez sie boja oddac wojne) tylko w momencie kiedy walczymy z Aegis wbijajac nam najczesciej w plecy np. Ryj).

Flaguje sie na was i zabijam, bo daliscie nam wara. Czemu daliscie nam wara? Bo wasze ziomki w FOG za kazdym razem przechodzac szukaja zaczepki, przewaznie wtedy gdy nas jest mniej =). A jak juz dostaja, to zaraz wpada 2gie party. A czemu wam liderzy nie oddali? Nie wiem i nie interesuje mnie to, ale nie mam zamiaru byc po stronie 13 letnich rosjan ktorzy na slowo inne niz rosyjskie reaguja odp: "polska -_-'a". Proba "kontaktu" z lightsidem zakonczyla sie tym ze Arsenal zaatakowal nasza fortece o 23 z 2oma przydupasowatymi klanami i nie mogl jej zdobyc przez 50 minut. A potem moonspell na podstawie jakies fikcyjnej umowy z genkiem  (Ktorego zreszta nie bylo) kazali nam zrobic soe.. A w Aegisach mam przynajmniej ziomkow z ktorymi moge pogadac i pofarmic w jezku angielskim =). Co wcale nie znaczy ze klan jest po stronie Aegisow - JA jestem po stronie aegisow bez zadnych watpliwosci, a nawet dokladniej jestem po stronie przeciwnej do Lightside'u, jaka by to strona nie byla.
LR zas jako klan jest po swojej stronie i mamy -_-'ane na wasze po-_-'one sajdy.

P.S Jedyne party warte uwagi w waszym ally to party Alladiny, reszta to lol.

P.S2 Jak tak bardzo wam wbijamy w plecu misiu, to nastepnym razem jak z bubim sie zflagujemy na waszym 4-5 osobowym party to oddajcie,a nie poddawajcie sie happy farmowi.

Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 12:18:41 PM
Niektórzy chcieliby sie przekonać jak to sie gra na ru offie. Ja grałem troszke wcześniej ale większość jest na offie po raz pierwszy, sami sie pewnie musieli przekonać czy im to pasuje. Nie wiem jakie są wasze wymagania rekrutacyjne ale dołączanie do innego klanu ma ten minus że nie wszystkich musicie przyjąć. Klan nastawiony na przyjemną grę, nigdy tu nikt nie zmuszał nikogo do no-lifu. Z wypowiedzi Ryjka wnioskuje że LR to klan nastawiony na totalne zmiażdżenie serwera, walke z wszystkimi klanami, epiki etc. Wszystko super ale jak po tygodniu zaczniecie ludzi wywalać bo grają tylko 2 czy 3 godziny dziennie albo nie mogą zarwać nocki na kampienie to imo bez sensu.

Nasze wymagania rekrutacyjne? A mamy takie? Z tego co wiem to bierzemy wszystkich polakow, ktorzy przejawiaja tutaj jakas chec grania. (Czesc najbardziej nam potrzebna najwyzej dostaje zapomoge).Czy ich wyrzucamy? Tak , wyrzucamy ludzi ktorzy bez zadnej notyfikacji nie graja od 3-4 tygodni. Nie robimy czestych cleanow bo po co, miejsca w klanie duzo. Jak kogos level idzie w gore, nawet powoli, to jaki sens jest sie go pozbywac? Zaden, gdyz to nie dex gdzie rekrutow bylo na peczki. Czy LR jest nastawiony na totalne zmiadzenie serwa? Nie. Zdajemy sobie sprawe ze nie jestesmy tutaj w stanie czegos takiego dokonac, bo za malo tutaj dochodzi polakow, a jak juz dochodza to maja do wyboru wiecej niz 1 klan. I przewaznie do tego innego chyba ida, czytajac wypowiedzi tego 13latka Donka z forum o nas. W starciu z tysiacami ruskich, ktorzy miloscia do nas nie palaja, jestesmy niczym. Co z tego ze jestesmy w stanie odeprzec atak powiedzmy Noblesow + lol klanow na forcie, jak za 4h przyjda Noblesi + Unt+immo+ally FP? Podobnie z walkami z darksidem. Coz z tego ze zmiazdzymi w pvp o jakies spoty Moonspelli, jak za 10 minut wracaja z Asassinsami na plecach? Troche tu juz gramy i zdajemy sobie sprawe z wlasnych mozliwosci.

P.S Nie wiem jakim cudem niektorzy odniesli tutaj wrazenie ze chce zarekrutowac Outcastersow do nas. Niektorzy chyba maja z wysoki poziom DonKretynizmu. Moj post byl mowil wyrazal tylko nadzieje, ze Outcastersi maja inne podejscie do sprawy niz mieli na Dexie. Czy w takiej wypowiedzi jest zawarty jakikolwiek flame? Uwazam ze nie. Dlatego to WY przestancie byc zapatrzeni w Siebie i nie doszukujcie sie jakis ukrytych uwag w moich wypowiedziach.

Cytat: lempartus w Grudzień 02, 2009, 01:33:27 PM
Kurde panowie wy tu się ładnie nienawidzicie

Rzeklbym raczej ze stanowczo sie "nie lubimy" z kolega o nicku DonK, ktore ma swoja droga najbardziej kretynskie rozwiniecie na jakie moglby tylko czlowiek wpasc. Wyjasnianie czemu sie nie lubimy zajelo by za duzo czasu. Z reszta klanow typu TauHaveloth czy Zomo mamy stosunki neutralne. Nawet Error team uwazam ze spoko ludzi na poziomie, szczegolnie ten "glowny" czlon , jak Badyl Redharvester etc. Nie wiem czy inni cos do nich maja, mi udalo sie z nimi grac jakies 3h w jednym klanie, gdyz dokladnie wtedy gdy wrocilem - oni wyszli :). ("glowny" - wszystko nie liczac donka). Zas negatywnych odczcuc do tego pana nabylem przez to jakze wspaniale forum.
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

dobra mam nadzieje ze zrozumieliscie przeslanie czyli wypierdalac z propaganda LastRumuns do swojego posta rekrutacyjnego jak nie chcecie zebym i tu z was sie smial
obejrzalem gonna_be_hot nawet mi sie podoba, szczegolnie pare efektow i przede wszystkim duuuuuuzy plus za granie orc babka :D pvp jak pvp razi mnie troche cov na destro79 za to podoba mi sie czesc z luczniczka :P (orczyca z db <3) sound_the_alarm obejrze pozniej a filmu z siege raczej nigdy - srednio lubie, wiekszosc sie niczym nie rozni :P SeenX przechodzi wraz z Wami na ten serwer?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

DonK.

Cytat

Rzeklbym raczej ze stanowczo sie "nie lubimy" z kolega o nicku DonK, blablabla Wyjasnianie czemu sie nie lubimy zajelo by za duzo czasu.blablabla

mnie wyjasnienie tego zajmie chwilke, napisalem ze jestescie zalosnym klanem i przypominam wam to na kazdym kroku - nic innego na mnie nie macie, pozdrawiam :)
Hapszasin

netheril

Cytat: DonK. w Grudzień 02, 2009, 07:10:41 PM
Cytat

Rzeklbym raczej ze stanowczo sie "nie lubimy" z kolega o nicku DonK, blablabla Wyjasnianie czemu sie nie lubimy zajelo by za duzo czasu.blablabla

mnie wyjasnienie tego zajmie chwilke, napisalem ze jestescie zalosnym klanem i przypominam wam to na kazdym kroku - nic innego na mnie nie macie, pozdrawiam :)
rzekl koles ktory jest legenda na serwerze...  :oops:

nie dual postuj Q_Q i skonczcie juz z tym -_-'anym flame bo to spada powoli do poziomu flameu z luny
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Ryuzaku

kto flameuje ten flameuje, ja zas wyrazam swe zdanie!1!!!!  a ty zayl ->>>>ic<--- farmic!1!

netheril

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 02, 2009, 07:36:55 PM
kto flameuje ten flameuje, ja zas wyrazam swe zdanie!1!!!!  a ty zayl ->>>>ic<--- farmic!1!
nie ->>>pujde<--- bo nie :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

TrzymSie

4 ryu
Cytat: Ryuzaku w Grudzień 02, 2009, 06:54:43 PM
P.S Nie wiem jakim cudem niektorzy odniesli tutaj wrazenie ze chce zarekrutowac Outcastersow do nas. Niektorzy chyba maja z wysoki poziom DonKretynizmu. Moj post byl mowil wyrazal tylko nadzieje, ze Outcastersi maja inne podejscie do sprawy niz mieli na Dexie. Czy w takiej wypowiedzi jest zawarty jakikolwiek flame? Uwazam ze nie. Dlatego to WY przestancie byc zapatrzeni w Siebie i nie doszukujcie sie jakis ukrytych uwag w moich wypowiedziach.
Rekrutacja nas to odrębny temat, nie chodziło o Twoje wypowiedzi. Ja sie odniosłem tylko do Twoich pierwszych postów. Tak, to jest (marny bo marny) ale flame na klan, okazujesz na samym wstępie jacy to jesteśmy według Ciebie śmieszni etc swoim "hahaha xDDDDDD". Jakie macie wary, jak sobie radzicie z zergiem ruskich to wasza sprawa, jakbyś nie zauważył to nie ja was o cokolwiek oskarżam. Gdybyś napisał o innym podejściu do sprawy niż na dexie to bym sie nie przyczepił ale zrobiłeś to w tak chamski i dziecinny sposób jakiego sie po tobie nie spodziewałem eot

DonK.

a powinienes, poczytasz wiecej to przywykniesz i przestaniesz zwracac uwage :)
@netheril nigdzie nie pisalem ze jestem legenda, wrecz przeciwnie dumny jestem ze dofarmilem do 74 na x1 - dla mnie jest to wyjebany wyczyn(zarazem strata czasu :P) idac tu bylem pewny ze bedzie emoquit przy 60 i to nie tylko moj, nie musze 85 wbic zeby cos oceniac - nawet nie musze grac tu a info mam i tak na biezaco :P oceniac moge i pisac jak ja to widze, 99% ludzi nie robi po lodzie a jednak nie przeszkadza im to oceniac jak gwiazdy robia po lodzie.
Hapszasin

Ryuzaku

Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 10:03:05 PM
Rekrutacja nas to odrębny temat, nie chodziło o Twoje wypowiedzi. Ja sie odniosłem tylko do Twoich pierwszych postów. Tak, to jest (marny bo marny) ale flame na klan, okazujesz na samym wstępie jacy to jesteśmy według Ciebie śmieszni etc swoim "hahaha xDDDDDD". Jakie macie wary, jak sobie radzicie z zergiem ruskich to wasza sprawa, jakbyś nie zauważył to nie ja was o cokolwiek oskarżam. Gdybyś napisał o innym podejściu do sprawy niż na dexie to bym sie nie przyczepił ale zrobiłeś to w tak chamski i dziecinny sposób jakiego sie po tobie nie spodziewałem eot

Moj post nr 1 w tym temacie odnosil sie do czegos calkowicie innego, niestety, nie bedac w LR nie wiesz o czym mowa xD. Zapytaj DonKa, on Ci wyjasni ze jestesmy zalosnym i slabym klanem , i bedzie elo. :)

DonK.

Hapszasin

damoon

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 02, 2009, 06:54:43 PM
Cytat: damoon w Grudzień 02, 2009, 01:15:08 PM
. Wystarczy zobaczyc monument of hero. Posiadaja calkowita przewage we wszystkim lvl/equip/zamki. Zaden szanujący sie klan nie powie, ze ma powazne wojny nie majac tych dwoch z nimi (a juz na pewno nie zalosne LR, ktore flaguje sie nas (Light side - resztka serwera ktora probuje stawic czoła tyranii ;p - zreszta z nami tez sie boja oddac wojne) tylko w momencie kiedy walczymy z Aegis wbijajac nam najczesciej w plecy np. Ryj).

Flaguje sie na was i zabijam, bo daliscie nam wara. Czemu daliscie nam wara? Bo wasze ziomki w FOG za kazdym razem przechodzac szukaja zaczepki, przewaznie wtedy gdy nas jest mniej =). A jak juz dostaja, to zaraz wpada 2gie party. A czemu wam liderzy nie oddali? Nie wiem i nie interesuje mnie to, ale nie mam zamiaru byc po stronie 13 letnich rosjan ktorzy na slowo inne niz rosyjskie reaguja odp: "polska -_-'a". Proba "kontaktu" z lightsidem zakonczyla sie tym ze Arsenal zaatakowal nasza fortece o 23 z 2oma przydupasowatymi klanami i nie mogl jej zdobyc przez 50 minut. A potem moonspell na podstawie jakies fikcyjnej umowy z genkiem  (Ktorego zreszta nie bylo) kazali nam zrobic soe.. A w Aegisach mam przynajmniej ziomkow z ktorymi moge pogadac i pofarmic w jezku angielskim =). Co wcale nie znaczy ze klan jest po stronie Aegisow - JA jestem po stronie aegisow bez zadnych watpliwosci, a nawet dokladniej jestem po stronie przeciwnej do Lightside'u, jaka by to strona nie byla.
LR zas jako klan jest po swojej stronie i mamy -_-'ane na wasze po-_-'one sajdy.

P.S Jedyne party warte uwagi w waszym ally to party Alladiny, reszta to lol.

P.S2 Jak tak bardzo wam wbijamy w plecu misiu, to nastepnym razem jak z bubim sie zflagujemy na waszym 4-5 osobowym party to oddajcie,a nie poddawajcie sie happy farmowi.

Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 12:18:41 PM
Niektórzy chcieliby sie przekonać jak to sie gra na ru offie. Ja grałem troszke wcześniej ale większość jest na offie po raz pierwszy, sami sie pewnie musieli przekonać czy im to pasuje. Nie wiem jakie są wasze wymagania rekrutacyjne ale dołączanie do innego klanu ma ten minus że nie wszystkich musicie przyjąć. Klan nastawiony na przyjemną grę, nigdy tu nikt nie zmuszał nikogo do no-lifu. Z wypowiedzi Ryjka wnioskuje że LR to klan nastawiony na totalne zmiażdżenie serwera, walke z wszystkimi klanami, epiki etc. Wszystko super ale jak po tygodniu zaczniecie ludzi wywalać bo grają tylko 2 czy 3 godziny dziennie albo nie mogą zarwać nocki na kampienie to imo bez sensu.

Nasze wymagania rekrutacyjne? A mamy takie? Z tego co wiem to bierzemy wszystkich polakow, ktorzy przejawiaja tutaj jakas chec grania. (Czesc najbardziej nam potrzebna najwyzej dostaje zapomoge).Czy ich wyrzucamy? Tak , wyrzucamy ludzi ktorzy bez zadnej notyfikacji nie graja od 3-4 tygodni. Nie robimy czestych cleanow bo po co, miejsca w klanie duzo. Jak kogos level idzie w gore, nawet powoli, to jaki sens jest sie go pozbywac? Zaden, gdyz to nie dex gdzie rekrutow bylo na peczki. Czy LR jest nastawiony na totalne zmiadzenie serwa? Nie. Zdajemy sobie sprawe ze nie jestesmy tutaj w stanie czegos takiego dokonac, bo za malo tutaj dochodzi polakow, a jak juz dochodza to maja do wyboru wiecej niz 1 klan. I przewaznie do tego innego chyba ida, czytajac wypowiedzi tego 13latka Donka z forum o nas. W starciu z tysiacami ruskich, ktorzy miloscia do nas nie palaja, jestesmy niczym. Co z tego ze jestesmy w stanie odeprzec atak powiedzmy Noblesow + lol klanow na forcie, jak za 4h przyjda Noblesi + Unt+immo+ally FP? Podobnie z walkami z darksidem. Coz z tego ze zmiazdzymi w pvp o jakies spoty Moonspelli, jak za 10 minut wracaja z Asassinsami na plecach? Troche tu juz gramy i zdajemy sobie sprawe z wlasnych mozliwosci.

Cytat: lempartus w Grudzień 02, 2009, 01:33:27 PM
Kurde panowie wy tu się ładnie nienawidzicie

Rzeklbym raczej ze stanowczo sie "nie lubimy" z kolega o nicku DonK, ktore ma swoja droga najbardziej kretynskie rozwiniecie na jakie moglby tylko czlowiek wpasc. Wyjasnianie czemu sie nie lubimy zajelo by za duzo czasu. Z reszta klanow typu TauHaveloth czy Zomo mamy stosunki neutralne. Nawet Error team uwazam ze spoko ludzi na poziomie, szczegolnie ten "glowny" czlon , jak Badyl Redharvester etc. Nie wiem czy inni cos do nich maja, mi udalo sie z nimi grac jakies 3h w jednym klanie, gdyz dokladnie wtedy gdy wrocilem - oni wyszli :). ("glowny" - wszystko nie liczac donka). Zas negatywnych odczcuc do tego pana nabylem przez to jakze wspaniale forum.

wow. nawet nie chce mi sie za bardzo tego komentowac. zyjesz we wspanialym swiecie gdzie jestes pepkiem swiata, tylko zyczyc powodzenia i pogratulowac.

Tirius

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 02, 2009, 10:40:16 PM
Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 10:03:05 PM

Moj post nr 1 w tym temacie odnosil sie do czegos calkowicie innego, niestety, nie bedac w LR nie wiesz o czym mowa xD. Zapytaj DonKa, on Ci wyjasni ze jestesmy zalosnym i slabym klanem , i bedzie elo. :)

Ta, a podanie to składał do LR, qq.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Itherus

Ja w sumie do light nigdy nic nie mialem... do czasu, to ze serwer jest one side jest tylko i wyłacznie wina light side i ich podejsciem do tak zwanych lol klanow. Zwroc uwage jak postepuje dark, co z tego ze jest ich wielu? lol klany traktuja raczej dobrze dlatego jest ich tak duzo i zawsze moga liczyc na ich pomoc. Ja bym odwrocil light na dark i odwrotnie.

/ co do outcasters, osobiscie nie znam tego klanu ale uwazam ze jesli ktos chce cos zbudowac na całkowicie ruskim serwerze wymaga ogromnej determinacji, przeszkód jest wiele, czesto jest tak ze tego zapału brakuje ludzie przestaja grac kolo 60 lev bo jest nudno ciezko,wszechobecna cyrylica  prawda jest taka ze zostaja najwytrwalsi. Wojny bedziecie mieć, bedziecie padac jak tylko sie oflagujecie, taki mechanizm gry. Siłą tutaj jest ilosc, mana sie konczy i wszyscy leza. W wiekszej grupie wieksza motywacja, znajomosci, wspolna pomoc na roznych etapach. Damon napisał o polskim klanie z prawdziwego zdarzenia, obawiam sie ze nigdy takowy nie powstanie bo za mało jest zapalenców ktorzy przejda w duzej ilosci z innego prywatnego serwera i o tym powinienes doskonale wiedziec. Tutaj uda sie zbudowac silny klan tylko i wylacznie laczac sily, innego wyjscia nie ma. polish community jest za małe na ruskie serwery, stad chec wspolnej gry. Ale o tym tez sie kiedys przekonacie.

DonK.

ladnie to wyglada jak tak piszesz ale spojrz na ten temat - najpierw smiech potem szopka shogala w miedzyczasie popisy paru mlotkow od was, zacheciloby Cie to do dolaczenia?
polaczenie klanow bylo juz z neme i nie wiem czy to wyszlo na dobre, byly sobie 2 klany teraz jest jeden a postepu nie widze - czesc osob nie doszla do LR a czesci odechcialo sie juz grac bedac w LR i w ten sposob jeden klan zostal rozbity a drugi sie srednio wzmocnil - gdzie w tamtym czasie zdecydowanie neme>lr i brakowalo tylko kogos kto by mial duzo czasu i sie tym zajal
Hapszasin

Ryuzaku

Cytat: damoon w Grudzień 02, 2009, 10:56:04 PM
wow. nawet nie chce mi sie za bardzo tego komentowac. zyjesz we wspanialym swiecie gdzie jestes pepkiem swiata, tylko zyczyc powodzenia i pogratulowac.

Bo tak genialnej odpowiedzi mniemam ze 3 linijki dla Ciebie to juz za duzo do przeczytania. Albo tez masz duzy poziom DonKretynizmu :)

Cytat: DonK. w Grudzień 03, 2009, 11:58:28 AM
neme>lr

kiedy ?

Cytat: DonK. w Grudzień 03, 2009, 11:58:28 AM
polaczenie klanow bylo juz z neme i nie wiem czy to wyszlo na dobre, byly sobie 2 klany teraz jest jeden a postepu nie widze - czesc osob nie doszla do LR a czesci odechcialo sie juz grac bedac w LR i w ten sposob jeden klan zostal rozbity a drugi sie srednio wzmocnil

Polaczenie z neme? Nie bylo czegos takiego. Mielismy ally z nemezisami i ZOMO i przez caly czas bylo tak ze w ZOMO, ktore sobie wtedy liczylo jakies 20 osob bylo 3-4x wiecej online niz w Nemezisach. Nie polaczylismy sie z neme, tylko neme sie rozlecialo jak Tokarz czy kto tam byl ich liderem poszedl gdzie indziej. Do nas dolaczyly tylko pozostalosci ktore chcialy nadal grac. I bardzo fajnie , bo sa to -_-'isci ludzie (Iti , pfent :*).

Dobra od tego posta ignore ludzi z zbyt duzym poziomem DonKretynizmu.

___________________________________________________________________________________________________________
Damix - co robisz na ruof?

TrzymSie

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 03, 2009, 01:26:27 PM
___________________________________________________________________________________________________________
Damix - co robisz na ruof?
A gram sobie nowym postem :) teraz przynajmniej mam z kim koxać, solowanie th mnie strasznie zamulało ;p

DonK.

ok skoro schodzimy do twojego poziomu wypowiedzi to
xaxaxkeke jak sam sobie dasz ignore? qq meng elo
:oops: :oops: :oops:
od razu czuje sie mlodszy :D
Hapszasin

DonK.

kiedy name>lr? dokladnie w tych czasach
Cytat: DonK. w Lipiec 21, 2009, 08:59:02 PM
Cytat: Azella w Lipiec 21, 2009, 05:37:52 PM
Szajbus wliczasz sklepy?;)
krotkie porownanie community i aktywnosci obu klanow, po przeczytaniu kolejnych bzdur by GWALR zalogowalem sie jednoczesnie na vt Nemezis oraz mumble LR, wynik? chyba kazdy umie liczyc

Hapszasin

Ryuzaku

Madith

DonK - nie doublepostuj, unikaj wulgarnych slow -> pierwsze ostrzezenie.
Tyczy sie to rowniez wszystkich osob wypowiadajacych sie w tym temacie.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

wulgarnych slow raczej nie uzywam, chyba ze sa akurat potrzebne - juz to kiedys jakis polonista precyzowal :) doubleposty mam 2 na 650+ wiadomosci wiec tu tez bym nie przesadzal - szczegolnie ze ten 2 ma sens, bylaby roznica gdyby w miedzyczasie jak tego szukalem ryjek napisal swoje brednie? warte sa tyle co brak posta wiec czy to tez doublepost ? :P
Hapszasin

lempartus

Chciałbym podziękować Damoon za wczorajszą pomoc.
Dziękuję
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

DonK.

wracajac do tematu, ponawiam pytanie bo zaginelo w tych bredniach: czy SeenX bedzie tu rowniez frapsowac?
Hapszasin

lempartus

Seerix jest słowakioem i perspektywa gry na rosyjskim serwerze na razie go skutecznie odstrasza. Niestety :(
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TrzymSie

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 03, 2009, 02:22:42 PM
Damix - Ale jakim cycq
SoulBreaker

Cytat: DonK. w Grudzień 03, 2009, 03:37:32 PM
wracajac do tematu, ponawiam pytanie bo zaginelo w tych bredniach: czy SeenX bedzie tu rowniez frapsowac?
SeeriX
został na dexie. Ale w końcu i jego sie przekona ;p