Klany RPG Club x5

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 04:25:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

oho, "koleś który chce iść do lexów", to teraz tak mi doje*ałeś, że chyba skoczę z mostu.

Cytatjeszcze mowi farmazony

Oo

Cytatzmienili polityke klanu niby "stacked pt ma byc

nie wiem misiu czym cie trują w domu, ale spie*dalaj stamtąd jak najprędzej, źle to wróży...

Cytatmurzyni farmiacy dla grupy trzymajacej wladze

mnie to nie dotyczy, powiem więcej, nie ważne pod skrzydła którego clanu moje pt pójdzie grać, będziemy sie farmić w ramach pt, więc  przestań płakać.

Cytatjeszcze mowi farmazony

no to mnie rozje*ało, rly >.> skąd ty mozesz to wiedzieć Oo
nie twierdze ze lexy to factory tudzież nonfactory, czy zerg czy nie zerg, wała mnie to interesuje >.> jeżeli myślisz, że taki jesteś zajebisty, czas wyprowadzić cie z błędu, posłużę się tutaj sygną Bled'a która bardzo trafnie obrazuje co powineneś teraz zrobić:

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Bydlak

Cytat: gustd w Luty 16, 2010, 09:52:20 PM
oho, "koleś który chce iść do lexów", to teraz tak mi doje*ałeś, że chyba skoczę z mostu.
nie wiem misiu czym cie trują w domu, ale spie*dalaj stamtąd jak najprędzej, źle to wróży...
Nie rób tego jak wynika z twojej wypowiedzi to raczej ty potrzebujesz pomocy nie wiem skąd ta agresja ale najwyraźnie opisujesz własna trudna sytuację. Nie martw sie tu ci pomogą masz tu numer Telefon zaufania 0801 199 990

Cytatmnie to nie dotyczy, powiem więcej, nie ważne pod skrzydła którego clanu moje pt pójdzie grać, będziemy sie farmić w ramach pt, więc  przestań płakać.

Oo czyli sam przyznajesz ze ci to rybka byle ty byś na tym dobrze wyszedł bez obrazy ale jesteś jak k u r e w k a która potrzebuje swojego a l f o n s a  typowe dla noobiarskich randomow

Cytat
no to mnie rozje*ało, rly >.> skąd ty mozesz to wiedzieć Oo
nie twierdze ze lexy to factory tudzież nonfactory, czy zerg czy nie zerg, wała mnie to interesuje >.> jeżeli myślisz, że taki jesteś -_-'isty, czas wyprowadzić cie z błędu, posłużę się tutaj sygną Bled'a która bardzo trafnie obrazuje co powineneś teraz zrobić:

Dzięki za gifa miło z twojej strony.
Jeżeli chodzi o to czy jestem czy nie jestem zajebistym to nie mnie to oceniać bo byłbym narcyzem ale również nie tobie bo nic o mnie nie wiesz.
Koniec tematu to nie jest sekcja flame tylko o servei RPG-Club.

PS. Jak dla mnie jesteś aspołeczny stwierdzam to z twojego retardzkiego flamu którym próbujesz mnie obrazić.
Pozdro poćwicz troche.

Saladin

Towarzystwo sie chyba zapomina. Po warnie na odmulenie.
Nie udzielam pomocy przez PM...

pokit

dobrze im tak :<

lasgopwn

przeciez ten kto grał na celesie to widział ze lex jest o klase wyzej niz wq ktorzy na serwerze w ogóle nie istnieli, a lex zerg nie zerg cos grał i walczył z najlepszymi a gdzie byli wq ?? bili moby na EG ??

gustd

dla mnie warn? ja tu nie wyzywam użytkowników od kur*w i dziwek tak? a gifa bled ma sygnie, jakoś jemu warna nie dałeś. qq

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Bydlak

Po prostu nie umiesz się kulturalnie zachować od razu wyzywasz od różnych ludzi tak sie nie robi jeśli chodzi o te na k.... i a.... to było tylko przytoczenie

SRY za spam ale chciałem to wyjaśnić

Bled

Cytat: gustd w Luty 16, 2010, 10:48:32 PM
dla mnie warn? ja tu nie wyzywam użytkowników od kur*w i dziwek tak? a gifa bled ma sygnie, jakoś jemu warna nie dałeś. qq
bo moja sygna jest epic

Grooßer

Cytat: lasgopwn w Luty 16, 2010, 10:40:42 PM
przeciez ten kto grał na celesie to widział ze lex jest o klase wyzej niz wq ktorzy na serwerze w ogóle nie istnieli, a lex zerg nie zerg cos grał i walczył z najlepszymi a gdzie byli wq ?? bili moby na EG ??

A to dobre. Klasę wyżej w czym? W ilości członków oraz robieniu robieniu za dywan to faktycznie, byli o niebo lepsi od nas.

Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

lasgopwn

przynajmniej nei siedzieli w CH

Bydlak

Cytat: lasgopwn w Luty 17, 2010, 12:03:11 AM
nom nie siedzieli w ch ale wracali do ch tak szybko jak z niego wyszli :P powiem tak widzialem na ally chat lf [class]  "only lex members" a potem placz enemy varka enemy IT come kill :P
Ale to to nic pamietam jakna ROXY  mr eutanazja pan hero ze swoim rb pt przyszedl pod RB jak go bilismy w a grade i zaczeli nas lac to dostali wp i przyszedl zerg z panem anym na czele full draco epic i i tak -_-'alismy was polowe w a grade taki jest wasz pozimo nie bylo w ogóle roznicy  widac mimo tego ze zaczelismy 2 miechy pozniej a wy przydupasy ooc mielisci full s i epic

gustd

to oni jednak mieli te boss jewels czy nie, bo juz sie pogubiłem.. ktoś wyżej pisał ze nie farmili epików ;s

Grooßer

Cytat: gustd w Luty 17, 2010, 12:48:00 AM
to oni jednak mieli te boss jewels czy nie, bo juz sie pogubiłem.. ktoś wyżej pisał ze nie farmili epików ;s

Na Roxy z OOC farmili i nawet sporo ich posiadali. Przyssali się do dobrego klanu i czerpali korzyści. Oczywiście żaden "nowy" member epica nie zobaczył, bo najpierw Anymen 5/5 musi mieć, a potem jego pozostali kumple. Ale Roxy to był dziwny serwer był, więc nvm.

A my siedzieliśmy? Skończ.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

fart200

Dajcie sobie siana jak jeden tak drugi server zarobil fail wiec o czym wy mowice doszedlem do randomowego klanu zrobilismy ally z 4 klanow randomow na celesie i nawet lexy nie dawaly rady ze swoim 100+ ally wiec o co kamy a wkorwiacze zaliczyli fail na strarcie z tego co pamietam wasz cl postanowil zrobic sobier urlop wiec o co kaman jedni i drudzy sa załosni lexy bo to randow klan głownie z połową osób randomow.

Przypominaja sie czasy jak sie na celesie kampilo frytke na tsie leciała pierwsza komenda target Anymen :) i juz po cl :)
O lilith nie wspomne bo pojechali nasze ally dopiero za 4 podejsciem :)))

Kazuya

Cytat: fart200 w Luty 17, 2010, 10:29:15 AM
wkorwiacze zaliczyli fail na strarcie z tego co pamietam wasz cl postanowil zrobic sobier urlop wiec o co kaman
Nasz cl grał od początku, więc chyba źle pamiętasz:P
w sumie fail to była nasza taktyka farmienia kasy na ch :P ale i tak w 25 osób udało się uzbierać dosyć dużo
rpg x5 [gh85]

RenifeRx

Najlepiej jakby wkurwiacze zawitali na rpg. Mielibyście okazje udowodnić że całe community ma o was złe zdanie. A ja miałbym free fragi. Więc zamiast pocić się przy pisaniu postów zapraszam na rpg.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Kazuya

hmm może wy wpadniecie na dexa? :shock:
rpg x5 [gh85]

Tirius

Cytat: RenifeRx w Luty 17, 2010, 04:39:01 PM
Najlepiej jakby -_-'iacze zawitali na rpg. Mielibyście okazje udowodnić że całe community ma o was złe zdanie. A ja miałbym free fragi. Więc zamiast pocić się przy pisaniu postów zapraszam na rpg.

To Ty będziesz fragiem!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RenifeRx

Cytat: Kazuya w Luty 17, 2010, 04:42:31 PM
hmm może wy wpadniecie na dexa? :shock:

W wielu tematach można zauważyć że a)  Graliśmy na dexie b) Mamy dosyć dexa i Catalina c) Bug land wychodz z gry. Lepiej Wy przyjdzcie tutaj gdzie skille działają, fortece i TW też. Będzie dużo więcej okazji do pvp.

Kazuya

graliście na dexie czy na roxy ? bo z tego co wiem to nie jest jedno i to samo
rpg x5 [gh85]

Krissen

Cytat: Bydlak w Luty 17, 2010, 12:28:59 AM
nom nie siedzieli w ch ale wracali do ch tak szybko jak z niego wyszli :P powiem tak widzialem na ally chat lf [class]  "only lex members" a potem placz enemy varka enemy IT come kill :P
Ale to to nic pamietam jakna ROXY  mr eutanazja pan hero ze swoim rb pt przyszedl pod RB jak go bilismy w a grade i zaczeli nas lac to dostali wp i przyszedl zerg z panem anym na czele full draco epic i i tak -_-'alismy was polowe w a grade taki jest wasz pozimo nie bylo w ogóle roznicy  widac mimo tego ze zaczelismy 2 miechy pozniej a wy przydupasy ooc mielisci full s i epic

Ze gdzie grales, przypomnij, jakos nie moge sie doszukac !?

Co do Lex members only wybacz, ze wpierw szukamy u siebie w klanie ludzi chetnych do party. Ciekaw tez jestem jak slyszales to na Roxy, gdyz cos takiego bylo, tyle ze na Celesie i wynikalo z racji systemu klanowego rodem z c4 ?

I jak cos to prosba podawajcie nazwy swoich klanow, z danych serwerow :)

Fart200 tak mielismy w klanie za duzo randomow i wiecej tego bledu nie chcialbym popelniac.

Dla Twojej wiadomosci Kazuya Lex gralo i tu i tu.

gustd

Cytatszukamy u siebie w klanie ludzi chetnych do party.

już samo to zdanie jest tak bardzo loltarted, ze nie chce mi się wchodzić dalej w ten flejm :S

btw: LF BISHOP

Rurza

Cytat: gustd w Luty 17, 2010, 06:27:25 PM

już samo to zdanie jest tak bardzo loltarted, ze nie chce mi się wchodzić dalej w ten flejm :S

Lepiej zajmij się swoim lolrandom const pt co zaliczy fail przed wbiciem 40 lvli

Kazuya

Cytat: Rurza w Luty 17, 2010, 06:44:49 PM

Lepiej zajmij się swoim lolrandom const pt co zaliczy fail przed wbiciem 40 lvli
powiedział to gracz lexów
rpg x5 [gh85]

RenifeRx

Cytat: Kazuya w Luty 17, 2010, 06:50:35 PM
Cytat: Rurza w Luty 17, 2010, 06:44:49 PM

powiedział to gracz lexów

powiedział to gracz wkurwiaczy..