L2 Authority - x666 - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Marzec 02, 2010, 10:13:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Genesiss

Witam :)

O hoho widzę spaaam no więc chyba trzeba tutaj odpowiedzieć na parę rzeczy więc...

Ad1. Niektóre osoby mają ze mną kontakt na gg... kontrolują wszystkie aspekty? raczej nie. Te ''osoby'' oszczędzają mi zaspamowania forum i ze swojej dobrej woli piszą mi na gg co jest do poprawy za co im serdecznie dziękuję.
Ad2.Czas RB? jest ustalony. Owszem zdarzało mi się pare razy zespawnować RB z powodu takiego iż się same nie respiły ale zrobiłem to w ten czas kiedy miało to być. Teraz już jest dobrze. Beleth i Baylor mają po 15h :)
Ad3. Atk Spd został ograniczony do 1500
Ad4 . ''wiedząc o tym już przed startem serwera z powodu dobrego kontaktu z Admem '' o.O
Ad5. Nie mam zamiaru zmieniać buffów w bufferze zostaje tak jak jest jednym się podoba a innym nie life is brutal
Ad6. Drop z PK jest . Nigdzie nie pisałem że nie ma ;]

btw. Zmienię ceny w shopie na a/s grade bo rzeczywiście edytowałem jeszcze raz GM Shop i zapomnialem zmienić pare rzeczy.

Podsumowując jednym się serwer podoba innym nie bywa takie życie. To jest mój 1 serwer i zapewniam was że będę robił wszystko żeby grało się jak najlepiej i starał się poprawiać wszystkie błędy. Piszecie że nie polecacie i że Fail rozumiem każdy ma prawo wydać swoją opinię.

Pozdrawiam,

risk88

Cytat: Genesiss w Marzec 08, 2010, 04:18:05 PM
Ad1. Niektóre osoby mają ze mną kontakt na gg... kontrolują wszystkie aspekty? raczej nie. Te ''osoby'' oszczędzają mi zaspamowania forum i ze swojej dobrej woli piszą mi na gg co jest do poprawy za co im serdecznie dziękuję.

Ostatni mój post tutaj, bo niedługo zrównam się z wami poziomem intelektualnym i pokonacie mnie doświadczeniem.

OK piszesz, że osoby które tutaj tak się napinają ile to już serwerów zownili informują Cię na gg o wszelkich bugach, exploitach itp.  OK.

Następnie osoby te wykorzystują / naginają buga ( 2k atk speed ) do farmu rbków z których TY ustawiłeś MEGA IMBA drop ~100 FA ( 100 bilionów dla niewtajemniczonych, z 1 moba leci 50 milionów ) + lsy, codexy i inne ciężko dostępne w inny sposób itemy

Są tacy " PRO " że nie zauważyli jaki mają atk speed ... ACHA

Gratuluję doboru " pro znawców "  i jak ktoś ten serwer zaje.biście określił przed wipe'm

Serwer dla kolesi

Genesiss

zmieniłem p atk spd o ile nie dostrzegłeś tego jak napisałem we wcześniejszym poście proponuję udać się do okulisty. To że tyle leci to jest bardzo dobre i nikt się na to nie skarży. Ciebie boli to że inni mogą się dorobić sprzętu na serwerze bo klanami biją RB a Ty nie, bardzo mi przykro naprawdę

''Serwer dla kolesi'' WTF?  :shock: 

Tyle

mpxx24

Cytat: risk88 w Marzec 08, 2010, 06:26:59 PM
Ostatni mój post tutaj, bo niedługo zrównam się z wami poziomem intelektualnym i pokonacie mnie doświadczeniem.

OK piszesz, że osoby które tutaj tak się napinają ile to już serwerów zownili informują Cię na gg o wszelkich bugach, exploitach itp.  OK.

Następnie osoby te wykorzystują / naginają buga ( 2k atk speed ) do farmu rbków z których TY ustawiłeś MEGA IMBA drop ~100 FA ( 100 bilionów dla niewtajemniczonych, z 1 moba leci 50 milionów ) + lsy, codexy i inne ciężko dostępne w inny sposób itemy

Są tacy " PRO " że nie zauważyli jaki mają atk speed ... ACHA

Gratuluję doboru " pro znawców "  i jak ktoś ten serwer zaje.biście określił przed wipe'm

Serwer dla kolesi

Jak Ci nie pasuje to sobie odpuść granie tutaj i kłopot z głowy. To, że trzeba zapracować na sprzęt to źle ? Poza tym, powiedz mi - czy zabijając ze swoim klanem RB nie oczekiwałbyś jakiegoś lepszego dropu ?

Zgadzam się, że moby na farmach dropią stanowczo za mało adeny, ale to nie powód, żeby wypisywać takie rzeczy.

Poza tym, wydaje mi się, albo Ty też dobrze wiedziałeś o tym bugu (atk. speed) [jeśli się mylę - no to 'sory'...], czemu sam go nie wykorzystywałeś?

Tak swoją drogą: gdybyś poprosił Admina o nr gg/... - w celu zgłaszania błędów/sensownych propozycji - myślę, że by Ci go udostępnił.
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Genesiss

powiem więcej mpxx mój numer jest udostępniony dla każdego na stronie  :D

PuFF

Adenka powinna leciec tak lov-70kk mid-180/220kk+maly %gc  hihg-500kk + maly % fa/gc/mc/ls

mpxx24

Cytat: PuFF w Marzec 08, 2010, 07:43:40 PM
Adenka powinna leciec tak lov-70kk mid-180/220kk+maly %gc  hihg-500kk + maly % fa/gc/mc/ls
imo low-50kk/ mid~150kk / High 500kk-1kkk
skończył by się płacz o sprzęt...

Numeron

Cytat: mpxx24 w Marzec 08, 2010, 07:48:04 PM
Cytat: PuFF w Marzec 08, 2010, 07:43:40 PM
imo low-50kk/ mid~150kk / High 500kk-1kkk
skończył by się płacz o sprzęt...

Za malo, moim zdaniem 99kkk byloby najlepszym rozwiazaniem.....:D

Genesiss

taak zmienić adene na farmach można tylko spójrzcie na to z innej perspektywy... ktoś powie ja gram od początku i nafarmiłem na s84 a ktoś gra godzine i ma s84 i to trochę nie fair prawda?

/edit! DO Mediuma

Znudziła mi się już zabawa w dawanie - minusów Przepraszam, już się nie będę zniżał do twojego poziomu :)

mpxx24

z drugiej strony, lepiej zrobić to teraz niż później...
zresztą... możesz przecież zapytać graczy o Ich opinie na ten temat  :D

jak ktoś się zdołał 'wyfarmić' chwała mu za to, jednak wg. mnie taka ilość 'farmienia' odstrasza większość  nowych graczy  :shock:

PuFF

^+1 dla tego pana, musisz pogadacz graczami bo trudno się teraz wybić.

Juran

Cytat: mpxx24 w Marzec 08, 2010, 08:08:59 PM
z drugiej strony, lepiej zrobić to teraz niż później...
zresztą... możesz przecież zapytać graczy o Ich opinie na ten temat  :D

jak ktoś się zdołał 'wyfarmić' chwała mu za to, jednak wg. mnie taka ilość 'farmienia' odstrasza większość  nowych graczy  :shock:

Święte słowa.

Już nudne robią się HR z mega farmą.
Każdy nowy HR wstaje ma wszystko tak ustawione, że jest masa farmienia. Po miechu zaczyna podupadać i nikt nowy nie przychodzi grać bo i tak nie ma szans nic zdziałać a dla 15 online nie bedzie tracił czasu.

Rickert

Czy Ty uważasz, że hr są half time?  :oops:
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

PuFF

Rickert

Moim zdaniem nie da się utrzymać HR dłużej niż 3miechy? No chyba że jest naprawdę na najwyższym poziomie...

Genesiss

jest poll na forum. głosujcie

/edit

literówka ;d

Juran

Nie ale jak stawiasz serwer HR to go trzeba przemyśleć a wszystkie polskie jakie ostatnio ruszyły wyglądają jak beta.

Wklejam niżej przykład z tego serwera nieprzemyślany początek dla nowych. Z homkiem bije te same moby co ludzie w vesperach bo moby na newbie farmie są od nich mocniejsze i mają gorszy drop.

"Zaczyna się z 25kk adeny niestarczy to nawet na full A eq. Na 80 lvl latałem DC robe i homek. Skoczyłem na newbie farme moby ciężkie i drop słabiutki. Miałem farta dostałem od innego gracza arcana mace, ale bije i jest beznadziejnie kasy nie starczy na nic. Chciałem już przestać grac wiec skoczyłem na normal farmę, gdzie znalazłem słabsze moby z dożo lepszym dropem. "

Dobrym przykładem przemyślanego startu jest serwer na którym gram w tej chwili tam wchodzisz do cruma z 1 lvl i wychodzisz z 85 lvl.

Trzeba mieć jakiś koncept na rozgrywkę od samego początku a nie odpalać live i na żywiole latać dziury które powinny być wyłapane podczas bety. Zaraz ludzie się zniechęcą i będzie 0 online jak na bolcie Podobnie wystartował nie dokończony i mimo, że teraz już jest doszlifowany to nikt nie gra.

Leningrad

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Rickert

!ArO

Cytat: Juran w Marzec 08, 2010, 09:32:08 PM
Nie ale jak stawiasz serwer HR to go trzeba przemyśleć a wszystkie polskie jakie ostatnio ruszyły wyglądają jak beta.
100% agree.. bez wyjątku, a przynajmniej ja nie znam żadnego ;)
Dlatego wydaje mi się iż najlepsze HR to takie gdzie administracja/marqa servera jest już dość znana, ma swój low/mid od dłuższego czasu bez wipe.. i chce postawić koleiny podserver, który ma być właśnie HR ;) na taki server warto poczekać i wbić bo po dniu nie zrobią ci wipa albo po tygodniu mniejsze jest prawdopodobieństwo, że okaże się iż grasz na lol servie i zmarnowałeś tylko swój czas ;)

mpxx24

jak na razie - to wyniki poll'a są chyba jednoznaczne  :o :D

Rickert

Całkowicie za, tylko Party mooby trzeba przykoxać bo spokojnie soluje w 30sec jednego...
Oraz skoro takie zmiany, które popieram(Może będzie konkurencja) to drop z RB też trzeba zwiększyć.

WietrznyRajdowiec

jak tam online itd prosilbym w skrocie

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

BaNNaneK

Ej Genesis co to ma być ten serwer??? Jak tak patrze to ten serwer powstał w ok 2-3 godziny...
On jest jakiś taki nie dokończony w ogóle klimatu nie ma a te ceny są wyrabiste....
/Edit obstawiam ze server nie postoi nawet 1 misiaca...