LINEAGE II ENIGMA [live start]

Zaczęty przez Michoros, Marzec 07, 2010, 03:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TreeHill

Cytat: althalus w Marzec 15, 2010, 04:14:01 PM
Wystarczy wejść i zobaczyć a nie spekulować. Bo robicie antyreklame serwera.

nie spekuluje, stwierdzam fakt bo bylem na chwile i pytalem sie goscia jak sprawa stoi ktory ma tam juz 78 lvl ;] , takze sry bb;]
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

koza1

online ponownie 100+ sporo zagranicznych graczy

sithera

Cytat: TreeHill w Marzec 15, 2010, 10:29:02 PM

nie spekuluje, stwierdzam fakt bo bylem na chwile i pytalem sie goscia jak sprawa stoi ktory ma tam juz 78 lvl ;] , takze sry bb;]

Haha, teraz to mnie rozbawiles. Wczoraj 2 osoby mialy 78, w tym ja ( Yenn ), a druga osoba to moj kumpel z klasy i jakos nic nie mowil ze do niego pisales, a tym bardziej ze zle sie wypowiadal o tym serwie. Idz pospamuj gdzie indziej, a nie probojesz robic antyreklame. Online serwera bardzo szybko rosnie wiec zapraszam

Laner

Widzisz mały haterze jak się wpakowałeś? Jak już chcesz kręcić to chociaż z głową co?
Jestem drugą osobą z 78 lvlem i nie rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju, zatem nie przedstawiaj tutaj takich bzdurnych informacji.

10 online? 30 online? Na problemy z czytaniem nic nie poradzę, szkoła jest na to najlepszym rozwiązaniem.
Wczoraj o 2:00 w nocy było 88 online.

Nazywacie ten server high ratem? Z jakiego względu? Zdajecie sobie sprawę że trzeba robić q na 3 profe oraz na sube?
Geodeta jest wyśmienita, od startu ani razu nie wpadłem w żadną dziurę, box automatycznie omija ściany. Również miałem opory przed startem tego servera, ale no bez przesady, zanim zaczniecie pisać na temat servera sprawdźcie go.
btw.Wczoraj wbił hiszpański klan, online znacząco podskoczył.
Dzięki znakomitemu zarządzaniu serverem jest on otwarty na zagranicznych graczy.

PuFF

koza1

lol polaczek ma ostra fantazje

Blitz

Ja przepraszam bardzo, ale cudowni admini również robili antyreklamę praktycznie każdego serwera.
"Jak ty komu, tak on tobie"

Po za tym Enigma chowa się przy rpg-club - Ta same kronika, ale:
tam działa wszystko, tu nie
tam jest(x5) 5k online, tu jakieś 100, 150
tam jest miło i przyjemnie, tutaj nie ;S
tam się nie zanosi na faila, tutaj tak
i w końcu - tam grają porządne klany, tutaj pewnie jakieś randomy

Laner

Hmmm zastanawiam się ilu z tych komentatorów wystawiających negatywne recenzje zajrzało chociaż na server?
Chyba że zaglądacie jak pewien użytkownik który rzekomo rozmawia z kolesiem mającym 78 lvl, podczas gdy jedyne 2 osoby go mające wypowiadają się na tym forum w samych superlatywach na temat servera...

Cytat: Blitz w Marzec 16, 2010, 10:07:22 PM

Ja przepraszam bardzo, ale cudowni admini również robili antyreklamę praktycznie każdego serwera.
"Jak ty komu, tak on tobie"

Po za tym Enigma chowa się przy rpg-club - Ta same kronika, ale:
tam działa wszystko, tu nie
tam jest(x5) 5k online, tu jakieś 100, 150
tam jest miło i przyjemnie, tutaj nie ;S
tam się nie zanosi na faila, tutaj tak
i w końcu - tam grają porządne klany, tutaj pewnie jakieś randomy

1)Ktoś Ci broni grać na RPG-clubie?
2)Czy ktokolwiek mówił że ten server jest lepszy od RPG? Nie, ale żaden inny l2j nie ma takich plików jak ten server. Ktoś chce to podważyć? OK poproszę w takiej sytuacji o link do servera z lepszą geo niż na L2 Enigma.

sithera

Task ale nie kazdy lubi 5k+ online na rpg, nie kazdy lubi spam botow i ruskich, ktorych nie mozna zrozumiec. Niektorzy nie no-life chca miec szanse na hero. Zgodze sie nie jest ten serwer lepszy od rpg, ale jest napewno lepszy od wszystkich l2j ze wzgledu na pliki. Tutaj nawet dzialaja poprwanie 7s, nei da sie bugowac festivalu, i jezeli dusk wygra, to w tygodniu zwyciestwa nie ma w kata/necro mobow typu lilim itp. Online wzrosl do ~100 + doszedl jeden hiszpanski klan. Zobaczymy co potrafia ;]

Scorpion

CytatOnline wzrosl do ~100 +
Co daje nam 50 live players max.
...

koza1

Dodaj bo kolejny polski klan sie zapowiedzial na enigmie  :D

Gapiszon

Cytat: koza1 w Marzec 17, 2010, 02:27:27 AM
"polaczek ma fantazję"
;>

Już widzę, jak dobre klany walą drzwiami i oknami na ten serwer.
Ktoś napisał, że Polacy dla zasady oplują i będą niszczyć takie inicjatywy.
To nie jest prawda.
Wystarczy przyjrzeć postępowaniu tzw. "teamu" serwera:
1. plucie w ogłoszeniach na l2j, samemu nie podając skąd wzięli te "zajebiste w c**j pliki", chociaż jak wół widać, że to też napisane w javie a admin nie radzi sobie nawet z konfiguracją Debiana. (Head Developer-LOL)
2.ewidentne błędy w ustawieniach serwera na starcie, jak choćby ilości exp za questy
3.5000 slotów dla graczy? na łączu 100MB? Widzę świetną znajomość realiów prowadzenia takiego serwera :>
4. po kilku dniach na nowym serwerze, nawet na tych ratach, biegają już postaci na 78 lvlu? grax, serwer bez ekonomii, kraśków, wysokolewelowych znajomych, bufferów etc, goście chyba w D grade na WOA wbijali ten swój 78 lewel solując mobki

Hetzner nie jest aż taki tani, za 3-6 miesięcy słuch o tym serwerze zaginie, kolejny fail

Ryane

Ad 1 true
ad 2 to sie czesto zdarza, ale jeszcze nie bylo tak, ze byl zbyt wysoki ;] zazwyczaj na lol serwerach bylo x1;p
ad 3 nie wiem po co to pisali, jak nie wiadomo co by zrobii to i tak nie beda miec te 500 online. No chyba, ze zas podkreca licznik
ad 4 To jest mozliwe. Gralem chwile z lanerem i moge powiedziec, ze to straszny no life :D

koza1

120+ i rosnie ^^ serwerek palce lizac zaprasza a emo polaczkow oraz haterow zegna  8)

Lmao

Cytat: Gapiszon w Marzec 18, 2010, 02:04:29 PM
Cytat: koza1 w Marzec 17, 2010, 02:27:27 AM
"polaczek ma fantazję"
;>

Już widzę, jak dobre klany walą drzwiami i oknami na ten serwer.
Ktoś napisał, że Polacy dla zasady oplują i będą niszczyć takie inicjatywy.
To nie jest prawda.
Wystarczy przyjrzeć postępowaniu tzw. "teamu" serwera:
1. plucie w ogłoszeniach na l2j, samemu nie podając skąd wzięli te -_-'iste w c**j pliki", chociaż jak wół widać, że to też napisane w javie a admin nie radzi sobie nawet z konfiguracją Debiana. (Head Developer-LOL)
2.ewidentne błędy w ustawieniach serwera na starcie, jak choćby ilości exp za questy
3.5000 slotów dla graczy? na łączu 100MB? Widzę świetną znajomość realiów prowadzenia takiego serwera :>
4. po kilku dniach na nowym serwerze, nawet na tych ratach, biegają już postaci na 78 lvlu? grax, serwer bez ekonomii, kraśków, wysokolewelowych znajomych, bufferów etc, goście chyba w D grade na WOA wbijali ten swój 78 lewel solując mobki

Hetzner nie jest aż taki tani, za 3-6 miesięcy słuch o tym serwerze zaginie, kolejny fail
A co mozna powiedziec o l2j? dobrej jakosci emulator? no chyba nie xD Jak wol widac ze to w javie? xD gdzies to zobaczysz? w geodacie czy w ai? a moze w questach? xD Ciekawe czy ty bys tak szybciutko naprawil zwalonego crona w debianie nie restartujac serwera ;) Plakusiaj dalej, niezly ubaw jest z takich ludzi jak ty

Solar

Reklamy takich privów powinny być zabronione bo tylko stawianie i istnienie tego serwera powoduje wzrost co2........... Serwer jakich masa bez płciowy bez sensowny. Mam takie dziwne wrażenie że ludzie stawiający takie cuda są jacyś niedowartościowani albo oderwani od rzeczywistości l2 wiejcej priów w czasach gdy jest  rpg i darmowy ruoff XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Gapiszon

Cytat: Lmao w Marzec 18, 2010, 08:14:50 PM
A co mozna powiedziec o l2j? dobrej jakosci emulator? no chyba nie xD Jak wol widac ze to w javie? xD gdzies to zobaczysz? w geodacie czy w ai? a moze w questach? xD Ciekawe czy ty bys tak szybciutko naprawil zwalonego crona w debianie nie restartujac serwera ;) Plakusiaj dalej, niezly ubaw jest z takich ludzi jak ty
Uwierz mi, ośmieszasz się z każdą swoją wypowiedzią jako administrator tego serwera.
Najzwyczajniej bijesz pianę, zero konkretów i ustosunkowania się do zarzutów potencjalnych graczy.
Naprawić crona w jakimkolwiek systemie klasy unix bez restartowania maszyny to pikuś - nie potrafiłeś sobie poradzić ze zwykłym demonem?
Chociaż dużo pyszczysz, to jednak nie zaprzeczyłeś, że to jest napisane w javie :) - tego nie ocenia się po geodacie ani ai  tylko po zupełnie czymś innym, nie wiedziałeś? No właśnie, po prostu z każdym swoim postem udowadniasz, że nie masz doświadczenia przy prowadzeniu takiego serwera.
Wróć za 5 miesięcy i pokaż jak wspaniale Ci się udało zrealizować swoją ideę. Obawiam się jedynie, że nikt już nie będzie pamiętał o czym ty właściwie mówisz.

Cytat: koza1 w Marzec 18, 2010, 07:54:34 PM
120+ i rosnie ^^ serwerek palce lizac zaprasza a emo polaczkow oraz haterow zegna  8)
Tak głupiego i beznadziejnego marketingu nigdzie jeszcze nie spotkałem, wypad nubku, nie  obrażaj Polaków i nie ośmieszaj sam siebie.

koza1

zrob sobie jeszcze jedno konto i napisz jeszcze jeden flame hahaha

Lmao

Cytat: Gapiszon w Marzec 18, 2010, 11:30:29 PM
Cytat: Lmao w Marzec 18, 2010, 08:14:50 PM
Uwierz mi, ośmieszasz się z każdą swoją wypowiedzią jako administrator tego serwera.
Najzwyczajniej bijesz pianę, zero konkretów i ustosunkowania się do zarzutów potencjalnych graczy.
Naprawić crona w jakimkolwiek systemie klasy unix bez restartowania maszyny to pikuś - nie potrafiłeś sobie poradzić ze zwykłym demonem?
Chociaż dużo pyszczysz, to jednak nie zaprzeczyłeś, że to jest napisane w javie :) - tego nie ocenia się po geodacie ani ai  tylko po zupełnie czymś innym, nie wiedziałeś? No właśnie, po prostu z każdym swoim postem udowadniasz, że nie masz doświadczenia przy prowadzeniu takiego serwera.
Wróć za 5 miesięcy i pokaż jak wspaniale Ci się udało zrealizować swoją ideę. Obawiam się jedynie, że nikt już nie będzie pamiętał o czym ty właściwie mówisz.

Cytat: koza1 w Marzec 18, 2010, 07:54:34 PM
Tak głupiego i beznadziejnego marketingu nigdzie jeszcze nie spotkałem, wypad nubku, nie  obrażaj Polaków i nie ośmieszaj sam siebie.
Hehe zaprawde bawia mnie tacy ludzie jak ty, dajemy wam serwer o niebo lepszy od wszelkich l2jt l2dc l2jfree l2jxxx  do tego z dotacja na agathiony czapy i inne pierdoly nie stawiajac serwera pod dote, takim ludzia jak ty to i tak kolo tylka lata bo potrafia tylko poplakac. A co do mojego doswiadczenia, moze i nie mam zbytnio wielkiego doswiadczenia w porownaniu z innymi serwerami typu graveland czy existance, ale jest nas dwoch a puniemu akurat doswiadczenia nie brakuje  po 3 latach prowadzenia serwera oraz projektu l2v ;)

Gapiszon

Cytat: Lmao w Marzec 19, 2010, 12:43:59 AM
Hehe zaprawde bawia mnie tacy ludzie jak ty, dajemy wam serwer o niebo lepszy od wszelkich l2jt l2dc l2jfree l2jxxx  do tego z dotacja na agathiony czapy i inne -_-'y nie stawiajac serwera pod dote, takim ludzia jak ty to i tak kolo tylka lata bo potrafia tylko poplakac. A co do mojego doswiadczenia, moze i nie mam zbytnio wielkiego doswiadczenia w porownaniu z innymi serwerami typu graveland czy existance, ale jest nas dwoch a puniemu akurat doswiadczenia nie brakuje  po 3 latach prowadzenia serwera oraz projektu l2v ;)
Kolejny pieniacki post nie wnoszący nic do dyskusji.
Po pierwsze primo - nic nikomu nie dajecie, ani nikt was o nic nie prosił.
Po drugie secundo - jedyną osobą płaczącą tutaj jesteś ty, jak to nikt ciebie/was nie docenia, a wy DAJECIE taki z*jebisty serwer za darmo.
Po trzecie tercjo, porozmawiajmy o faktach:
(Jakby ktoś nie potrafił zinterpretować - stoi sobie Gatekeeper, który za małą opłatą proponuje teleport do innych miast.
Próba jego użycia kończy się wylądowaniem na wyvernie i utratą całkowitej kontroli nad postacią.)

To screeny z waszego bugolandu, nie chciałem więcej robić, ale co zaobserwowałem w przeciągu 15 min gry dark elfem:
błędy animacji typowe dla serwerów w javie, nieprawidłowy reusetime dla skili, co 4-5 skill miałem magic criticala, po zrobieniu 1 questu na 4 lvl dostałem exp który wbił mi 17 lvl (teraz jestem skłonny uwierzyć, żę biegają już tam >78 lewelowe chary.

FAIL FAIL FAIL FAIL, FAIL FAIL FAIL FAIL, FAIL FAIL FAIL FAIL, FAIL FAIL FAIL FAIL, FAIL FAIL FAIL FAIL

Proponuję modowi zbanowanie gościa + konto koza1, które dziwnym trafem pisze posty prawie równolegle z Lmao, a sposób pisania dziwnie przypomina styl Lmao. Nie przez złośliwość, ale dla dobra graczy którzy chcą znaleźć sobie serwer, żeby nawet 5 min nie tracili na ten lamerski serwerek.
Przetestowany, woda po nim spuszczona.

Lmao

-_-'**te testy robisz xD teraz idz na l2j i potestuj co tam nie dziala xD a jak chcesz full wypas 100%  gracia final serwer to idz na retkal. Bugoland XD you make my day, cry more pls

btw ciekawe ile masz lat, bo dorosly czlowiek nie tworzy loginow z slowami jak z rynsztoka xD

" Serwer Przetestowany " XD nie moge  :D

Gapiszon

Cytat: Lmao w Marzec 19, 2010, 01:36:07 AM
-_-'**te testy robisz xD teraz idz na l2j i potestuj co tam nie dziala xD a jak chcesz full wypas 100%  gracia final serwer to idz na retkal. Bugoland XD you make my day, cry more pls

btw ciekawe ile masz lat, bo dorosly czlowiek nie tworzy loginow z slowami jak z rynsztoka xD

" Serwer Przetestowany " XD nie moge  :D

Cytat: Solar w Marzec 18, 2010, 08:30:25 PM
Reklamy takich privów powinny być zabronione bo tylko stawianie i istnienie tego serwera powoduje wzrost co2........... Serwer jakich masa bez płciowy bez sensowny. Mam takie dziwne wrażenie że ludzie stawiający takie cuda są jacyś niedowartościowani albo oderwani od rzeczywistości l2 wiejcej priów w czasach gdy jest  rpg i darmowy ruoff XD

Słowo ode mnie: jaki serwer, takie i loginy.

Naito

@Gapiszon

Questy dajace sporo expa to nie wina tego serwera najwyrazniej tak to ma dzialac, poniewaz to samo jest na rpg-club x5 ktory ma pliki Gracii Final PTS czyli takie jak na offie.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Gapiszon

Cytat: Naito w Marzec 19, 2010, 01:04:39 PM
@Gapiszon

Questy dajace sporo expa to nie wina tego serwera najwyrazniej tak to ma dzialac, poniewaz to samo jest na rpg-club x5 ktory ma pliki Gracii Final PTS czyli takie jak na offie.
To tak nie ma działać.
To bezmyślne ustawienie rate serwera, nie mających pojęcia o grze, o wpływie zmian poszczególnych wartości (exp, sp, adena, spoil, drop, RB, epic, quest items) na samą grę. Robi tak większość pseudo adminów lol-serverów, stąd 99% z nich zalicza faila.

koza1

fachman xD Raty sa dobrze ustawione o to sie nie martw ;) 130 online i rosnie ^^