TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: M1ako w Sierpień 10, 2010, 01:38:37 PM
migracja serwerze nie ma to jak QQ ludzie co zmieniają serwer co 1 dzień ....
wreszcie uda wam sie skompletowac const ;p

PingwinekPikPok

TheOnline.ru gra tam ktos z wiary z tgego forum ?

bula

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 10, 2010, 02:03:59 PM
nie, nikt nie gra

Argento

Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

fart200

M1ako masz niestety za duże ego więc nakieruje cię delikatnie.

Narzucanie komus po ile godzinn dziennie ma grac niec nie da pt jest po to by przez okreslony czas grac razem robic pvp farmic, że ty grasz po dziesięc godzin dziennie bo masz jeszcze miesiąc wakacji nie znaczy że wszyscy tyle muszą grać.

Jest to serwer ruski pisze gdybys tego nie zauwazył więc optymalne godziny farmy  zaczynają sie od godziny 21-22, bo Ruski spia i nie wpada na ciebie 3 pt na HB :)

A co do składania setów to słabo wam idzie w ciągu godziny można zarobic na 2 lub nawet 3 sety a greid

Ale nic nie poradze jestes Pro i wiesz co trzeba w tej grze robic więc "GL" &"HF"

bula

Cytat: Argento w Sierpień 10, 2010, 02:23:52 PM
Cytat: bula w Sierpień 10, 2010, 02:16:47 PM
nie, nikt nie gra

Napisal "Moderator" forum
wybacz ale jak ktos jest na tyle GLUPI i SLEPY zeby nie zauwazyc ze temat ma 33(?) strony, do tego istnieje drugi temat(nie chce mi sie sprawdzac, otwarty/zamkniety) to chyba ta sytuacja spelnia wymagania stawiane przed moderatorami podczas uzwania sarkazmu

gustd

Cytat: fart200 w Sierpień 10, 2010, 02:27:37 PM
M1ako masz niestety za duże ego więc nakieruje cię delikatnie.

Narzucanie komus po ile godzinn dziennie ma grac niec nie da pt jest po to by przez okreslony czas grac razem robic pvp farmic, że ty grasz po dziesięc godzin dziennie bo masz jeszcze miesiąc wakacji nie znaczy że wszyscy tyle muszą grać.

Jest to serwer ruski pisze gdybys tego nie zauwazył więc optymalne godziny farmy  zaczynają sie od godziny 21-22, bo Ruski spia i nie wpada na ciebie 3 pt na HB :)

A co do składania setów to słabo wam idzie w ciągu godziny można zarobic na 2 lub nawet 3 sety a greid

Ale nic nie poradze jestes Pro i wiesz co trzeba w tej grze robic więc "GL" &"HF"

nukerami to moze i ta, nożami raczej wątpie :]

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Argento

Cytat: bula w Sierpień 10, 2010, 02:32:43 PM
nie, nikt nie gra

wybacz ale jak ktos jest na tyle GLUPI i SLEPY zeby nie zauwazyc ze temat ma 33(?) strony, do tego istnieje drugi temat(nie chce mi sie sprawdzac, otwarty/zamkniety) to chyba ta sytuacja spelnia wymagania stawiane przed moderatorami podczas uzwania sarkazmu

Zauwaz takze ze wiele osob nie gra na roznych serwerach a i tak tam sie udziela robic flame war itp:p
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

fart200

Gustd w ciagu godziny wyciagam ponad 2kkk adeny czasem więcej solo więc raczej nie amsz racji :)
A jak to robie to juz moja sprawa :)

bazant14

Cytat: M1ako w Sierpień 10, 2010, 03:04:48 PM
Cytat: fart200 w Sierpień 10, 2010, 02:46:05 PM
Gustd w ciagu godziny wyciagam ponad 2kkk adeny czasem więcej solo więc raczej nie amsz racji :)
lol masz wyższy lvl, lepszy sprzęt więc wyrabiasz większa normę ....
lvl 7x styka
b grady stykaja

im wyzsza kroniak tym wieksza alternatywa zarobku :)
Cytat: Tekilla w Sierpień 11, 2010, 11:24:52 PM
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

fart200

lvl wystarczy 66 +wilk + wc i masz all co trzeba :)

Bluzg

Cytat: M1ako w Sierpień 10, 2010, 06:24:09 AM
O nas : Gramy ze sobą od jakiegoś czasu, 5 osób z party gra ze sobą już od jakiegoś czasu, jednakże rotacja jest dosyć duża czasem z powodu braku czasu, a czasem w wyniku braku chęci gry z "GRACZAMI", np. 1 dagger dostał quita bo uparcie twierdził, że to on expi biszopa (gdzie na lokacjach typu MOS/FOG/IT/HB jest walka o spot) potrzebuje pierwszy SET ... n/c

Wracając do tematu, następuje rotacja staramy się dobrać jak najlepiej względem naszego online, ludzi. Na chwilę obecną zajmujemy się czystą farmą, składaniem sprzętu planuję wdrążyć system trzymający się tego schematu, ale dopiero po osięgnieciu podstaw( S weps/TTSy/Sety A)

1. Kamaoloka 78/81 codziennie,
2. Farma HB/Gracia Kontynent,
3. Forteca,
4. PvP
+ Farmienie RB ustalone w klanie/Siege/TW itp.

Wymagania Constant Party :

- Wiek 16+, preferuję ludzi dorosłych i wiekiem jak i umysłem (20lat w górę),
- Gra codziennie w godzinach 19:30 - 2 w nocy +/- do ustalenia godziny grania (poprawię to za parę dni jak zobaczę jak realnie gramy sami),
- Chęć gry swoją postacią, grania w grupie, brak emo fochów,
- Podstawy z zakresu Nobless'a, Questów na epicki, End game Farm oraz PvP party/swojej postaci, jak największe doświadczenie jest dużym +
- TS 3 + mikrofon

Co oferujemy :
- TeamSpeak III
- Wspólna farmę o tych samych stałych godzinach,
- Dobrą zabawę i PvP
- Party Craft system,
- Polski klan(TW/Siege/PvP/Tiat[?])

Party LIST :
WC
SWS
BD
BP
EE

Tank [?] - nie wiadomo
AW (Ja) 

Rekrutuacja : Możliwa kandydatura Tanka/WC/Soulbreakera

*Podania zostaną rozpatrzone w Czwartek/Piątek 12-13 sierpnia
*Brak na chwilę obecną aktywnego : Soulbreakera, nie wiem jak z tankiem oraz możliwy exchange (za osobę grającą WC bardzo aktywnie 16-2)
*Proszę o PM z godzinami gry, doświadczeniem, screenami swoich postaci, opisem swojej osoby oraz czy spełniacie warunku + GG

ONLINE PARTY :

PON         20:00 - 3:00
WT          18:00 -  2:00
ŚR           20:00 -  3:00
CZWART  18:00 - 2:00
PT       -    20:00 -  3:00
SOB    - 12:00 -  24:00
NIEDZ - 12:00 -  24:00

*Chodzi nam o stały Online 6-10h ~~ wiadomo, jak nie możesz siedzieć do 3:00 a np. do 1:00 to lognij sie troche wczesniej, 8h/day w tyg srednio
Status rekrutacyjny party : Open/Closed

It's so sad ....

- Podstawy z zakresu Nobless'a, Questów na epicki

Lululul  Ładne mi podstawy, grubo ;)

Bluzg

Cytat: fart200 w Sierpień 10, 2010, 02:46:05 PM

Z uznaniem i powazaniem, pozyczywszy sposoby robie tyle samo +3kkk w ciagu dnia trzymajac rece w kieszeniach ;D

M1ako

Party jest na wakacjach, a po idą do przedszkola ...

LF Active Constant Party,
Język urzędowy w party angielski lub polski.
Aktywne, PM me ing "MrParker lub tutaj na PM

/znalezione zobaczymy jak będzie nam szła współpraca.
Lineage ][ M1ako
----------------------------------------------------------------------
Status Online
Theonline.ru раз сто <<торнадо>> ::: ад охранников :::

MrParker ::: Призрачный Охотник  79  - подкласс в прогресс
M1ako ::: что-то в прогресс

xXxFelekxXx

HellGuards Rekrutuje 1-2 mage party pm Felek ingame

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Kazuya

rpg x5 [gh85]

bula

Cytat: Kazuya w Sierpień 11, 2010, 12:06:50 AM
archer pt > mage  :D
wlasnie trickster/soulhound/hero SR/hero PR na valorze/hero UDkach z cancelstickami dostali od naszych dwoch meele pt(bez windstorma bo farma wyzera mozg i nie chcialo mi sie z boxa rzucac)

M1ako

:) ++++ za PvP/klimat na serwerze o itemy łatwo gorzej z community :D
Lineage ][ M1ako
Status Online
Theonline.ru раз сто <<торнадо>> ::: ад охранников :::

MrParker ::: Призрачный Охотник  79  - подкласс в прогресс
M1ako ::: что-то в прогресс

fart200

Potrzebuje bisha oraz aktywnego wc do constant  zainteresowanych pisac na priv lub w grze f4rt

seken

Cytat: gustd w Sierpień 12, 2010, 07:20:37 PM
:noob:  minusy rozdaje tylko naito za byle gowna
A mi daja za 2 posty i to nie jest Naito...  :(

/Naito -- @gustd: minusa na tym forum wręczyłem może 2 razy, więc jeśli nie wiesz to nie opowiadaj bzdur !

Bluzg

nie, nikt nie gra

usun podpis, prawa autorskie do screena zastrzezone

bossman

chcialem zapytac czy na x13 gra duzo polakow? jakis klan polski czy cos ? :)
a i jaki jest party xp? nie znalazelm nigdzie tego info  , chyba ze przeoczylem jak tak to przepraszam  :D
Lineage only in the weekend

PingwinekPikPok

Taaa sa pt na x13  wagony box-ow po 7-8 , nie wspominajac o l2walker ktory dziala od conajmniej 2-3 miechow jak nie od samego poczatku tego serwera. Niczym off polowa postow na spotach to boty . Nie wspominajac ile matow z manora nastukali ludzie . W pewnym momencie chyba skapowali ze masa osob jedzie na skryptach i wywalli na rynku od 2k do 8k matsow typu M.Alloy , S.cokes , DMP itd itd.... Spoile po nocnym dymaniu na lw2 na rynku 1-2-3k sop-a  teraz niby zablokowali skrypt manora ale co to daje ? nic skoro sa klany ktore maja matow na xxx S-ek

Bula - glupi to ty chyba jestes baranie -_-'any : pytam czy ktos gra a ten -_-'i o 33 postach i co mi to daje ?
pytam czy ktos gra jak grasz podaj nick , klan czy cokolwiek czy przyjmujecie czy nie itd. SLEPY nie jestem ile jest postow tyle ze posty mozna se pisac a grac tam moze nie wiem -_-'a 5 osob i wtedy -_-' mnie interere taki serwer qmasz czy masz za daleko do lba ?

/Obraza innych + wulgaryzmy dostajesz 2 minusy oraz 15% do tego masz jeszcze opcje edytuj
Materid

bazant14

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 15, 2010, 02:32:42 PM
Bula - glupi to ty chyba jestes baranie -_-'any : pytam czy ktos gra a ten -_-'i o 33 postach i co mi to daje ?
pytam czy ktos gra jak grasz podaj nick , klan czy cokolwiek czy przyjmujecie czy nie itd. SLEPY nie jestem ile jest postow tyle ze posty mozna se pisac a grac tam moze nie wiem -_-'a 5 osob i wtedy -_-' mnie interere taki serwer qmasz czy masz za daleko do lba ?
ktos wie co to pies?
Cytat: Tekilla w Sierpień 11, 2010, 11:24:52 PM
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

Rowenka

Cytat: PingwinekPikPok w Sierpień 15, 2010, 02:32:42 PM

Naucz się używać przecinka, bo tego się czytać nie da. A jak jesteś taki żądny wiedzy na temat tego serwera to przecztaj sobie pare stron tego topicu. Czy za ciężko?
Puszek [ * ]

Bonek [ * ]