Mile widziana pomoc!

Zaczęty przez Kaziu1990, Maj 04, 2010, 05:01:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kaziu1990

Witam.Na forum trafiłem przypadkowo ponieważ mam bardzo ważną sprawe, a wiec przechodze do rzeczy kilka tygodni temu zaczołem grać wraz z moją dziewczyną w lineage 2 i od niedawna mam wrażenie ,że kręci z jakimś innym i pisze w grze, nie bede rozpisywał sie na ten temat więcej a więc przejde do rzeczy a pytanie brzmi: czy jest jakis program który mógł by mi umozliwić podgladanie prywatnych wiadomości w grze l2 nie specjalnie boje się,że dostane bana aktualnie mam ważniejsze sprawy na głowie i proszę mi nie pisać o jakiejś nie uczciwej grze po przez np: stosowanie botow bo nie w tym rzecz. Z góry bardzo dziekuje za wszelkie odpowiedzi na moje pytanie.Pozdrawiam!

serdel

Wyglada mi to na trolla, nie mnie jednak :

Nie ma takiego programu do l2.

Ale istnieje cos takiego jak keylogger.

virisken

Ryane

Jesli to jest na serio i rocznik w nicku jest prawdziwy to chyba moge powiedziec, ze jestes cholernie zazdrosnym idiota jak na swoj wiek:D

serdel

Ryane - nie wiem czy wiesz ale od jakiegos czasu mozna odgrywac fabularne scenki ślubów w L2 - lepiej dmuchac na zimne :)

PuFF

pk'kuj wszystkich wokoło twojej cizi bądź hero i nie daj się.

Kaziu1990

ehh liczyłem na jakąś z bardziej konkretnych odpowiedzi ale widze że niektorzy nie rozumieją mojego problemu  :( a a tak w nawiasie jestem zazdrosny no i niestety taki juz mam harakter nie lubie się szczypać, jestem szczery  :P

serdel

Jestes szczery, ale chcesz po kryjomu czytac rozmowy twojej dziewczyny w grze?

Kamal

Cytat: serdel w Maj 04, 2010, 05:54:24 PM
Jestes szczery, ale chcesz po kryjomu czytac rozmowy twojej dziewczyny w grze?

Zgodzę się, ale wiesz... Kto powiedział, że jak on jest szczery ona też będzie? :P

Kaziu1990

Szczery bardziej w tym sęsie ,że gdy ktoś knuje cos za moimi plecami to potrafie wygarnać a taka odpowiedz jak badź Hero bij wszystkich do okoła mnie nie satysfakcjonuje ponieważ co mi to da jesli ona z nim pisze.I jeszcze takie pytanko,jesli miał bym tego keylogera to niby w czym mógł by mi pomóc ten program?Ale nie odbiegajmy od tematu prosze bo pytanie było o programik. :P

Kamal

Trochę przesadzasz jednak... Ktoś z nią pisze, i? Więcej zaufania. Z tego co wiem raczej kobity są strasznie zazdrosne jak facet gada z innymi. Musisz wyczuć tą delikatną barierę pomiędzy MMO a RL. Moja narzeczona jakoś nie ma z tym większych problemów gdy powiem jej o jakiejś znajomej z L2 :P. Spróbuj porozmawiać ze swoją kobitą.

Maślan

masz kilka drog ...

1. Keylogger - zapisywał by ci wszystko co twoja dziewczyna wpisywala w klawiature - nie chcialo mi sie tego robic...

2. Sniffery - czyli to co ja lubie najbardziej - podsluchujesz pakiety l2 ---> dekodujesz i masz wszystko co ta postac zrobila, napisala i tak dalej...

3. Napisz do admina serwera...

ale i tak najlepszym rozwiazaniem jest poprostu rozmowa z panna ;D

Ryane

Heh maslanna

1. Znajac zycie sciagnie takiego keyloggera, ktory bedzie wyciagal informacje z jego komputera :P
2. Tak tak cool story, zrob takie cos nie majac dostepu do jej komputera i nie bedac w tej samej sieci :P
3. Jesli nic konkretnego dla serwera nie zrobil watpie, ze admin w takim czyms mu pomoze :D
btw zmien ten avatar bo razi w oczy
@kaziu1990
A dalej utrzymuje, ze jestes idiota, zazdrosc o internetowego kolege jest chora

muchosQQ

Cytat: Kaziu1990 w Maj 04, 2010, 05:01:19 PM
Witam.Na forum trafiłem przypadkowo ponieważ mam bardzo ważną sprawe, a wiec przechodze do rzeczy kilka tygodni temu zaczołem grać wraz z moją dziewczyną w lineage 2 i od niedawna mam wrażenie ,że kręci z jakimś innym i pisze w grze, nie bede rozpisywał sie na ten temat więcej a więc przejde do rzeczy a pytanie brzmi: czy jest jakis program który mógł by mi umozliwić podgladanie prywatnych wiadomości w grze l2 nie specjalnie boje się,że dostane bana aktualnie mam ważniejsze sprawy na głowie i proszę mi nie pisać o jakiejś nie uczciwej grze po przez np: stosowanie botow bo nie w tym rzecz. Z góry bardzo dziekuje za wszelkie odpowiedzi na moje pytanie.Pozdrawiam!

jeebnij jej z bani

ryhux

rzuc jej songi/densy i rozkochaj ja w sobie

Tirius

Owal konto by nie grała na tym serwie.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Kaziu1990

Nie ukrywam ,że trochę zaczeły smieszyć mnie nie ktore odpowiedzi forumowiczów ale dzieki za wszystko :P chyba z tym podgladaniem dam sobie spokuj.Temat uważam za zamkniety.Pozdrawiam!

Maślan

Cytat: Ryane w Maj 04, 2010, 06:22:30 PM
Heh maslanna

1. Znajac zycie sciagnie takiego keyloggera, ktory bedzie wyciagal informacje z jego komputera :P
2. Tak tak cool story, zrob takie cos nie majac dostepu do jej komputera i nie bedac w tej samej sieci :P
3. Jesli nic konkretnego dla serwera nie zrobil watpie, ze admin w takim czyms mu pomoze :D
btw zmien ten avatar bo razi w oczy

1. I tak to jest ze sciagajac na windowsa keyloggera sam zalapie w chu* tego syfu...
2. hihi napewno?
3. Wiem, ale spróbować zawsze można.
btw nie zmienie bo mi iz fanboi KDE

micaela

Koszałek Opałek

I to jest podsumowanie calej dyskusji !

Nic nie osiagniez w zadnym zwiazku jezeli nie bedzie w nim zaufania.

Kobiety nie upilnujesz - jezeli ona sama tego nie zrobi, to Ty nie masz szans.

zgodnie z wola zalozyciela - zamykam.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."