Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

treD

Argento ale jakbys nei zauwazyl na h rate nei lata zsie z buff stacja w pt?
padniesz na pvp i zamiast cekac na resa od cardiego to musisz zapierdalac do miasta po buff? hę
NCSoft nie pomyslal ze powstana jakies h rate servery gdzie polowa skilli jest bezuzyteczna lub zupelnei rujnuje gre.
eot neiu bede dyskutowal z idiota

Lunar

juz tutaj zdaje się nie gra 200 ludzi jak na początku,server jak każdy fajny na początku bo coś nowego i każdy równe szanse co do klanu Draconix hmm może i tyrają na pvp ale imho są wiele wiele przefarmieni w porównaniu do innych i tu nie ma o czym mówić.wygrywają pvp ale te ich śmieszne GF po wygranym pvp a maja wiele lepszy sprzęt od ludzi w pozostałych klanach to mogli by sobie darować.

po za tym na servie hero po 1 dniu juz zdeka zenua bo sporo osób nie było/nie miało czasu żeby w weekend siedzieć i nabijać pkt na oly oO a tutaj rozdanie pfff.

co o serverze dobry na pare dni max 2 tygodnie,obecnie szukam jakiegoś godnego serverka żeby w miare był balans i mógłbym pograć sobie sb-kiem bez lol nerfów.

bula

dalej gra te 200 osob

i nie rozumiem co was hero boli? jak tacy stroGn jestescie to teraz macie calutki tydzien, ogarnijcie i bedzie po wszystkim ... a moze to ze pare osob dostalo booki do enchantu skilli tak boli? rzeczywiscie wielki problem

PuFF

Cytat: Lunar w Czerwiec 15, 2010, 07:31:02 PM
juz tutaj zdaje się nie gra 200 ludzi jak na początku,server jak każdy fajny na początku bo coś nowego i każdy równe szanse co do klanu Draconix hmm może i tyrają na pvp ale imho są wiele wiele przefarmieni w porównaniu do innych i tu nie ma o czym mówić.wygrywają pvp ale te ich śmieszne GF po wygranym pvp a maja wiele lepszy sprzęt od ludzi w pozostałych klanach to mogli by sobie darować.

po za tym na servie hero po 1 dniu juz zdeka zenua bo sporo osób nie było/nie miało czasu żeby w weekend siedzieć i nabijać pkt na oly oO a tutaj rozdanie pfff.

co o serverze dobry na pare dni max 2 tygodnie,obecnie szukam jakiegoś godnego serverka żeby w miare był balans i mógłbym pograć sobie sb-kiem bez lol nerfów.
bo bez zjadania buffka nie potrafisz grac?

Kwadrat

lepszy sprzet... do tej pory biegam w ic+3 i swordzie +3 bez ele ;p

treD

DredziQ

Cóż za łotry!
Oni mieli czelność farmić!
I do tego zamiast po wygranym pvp napisać "ale z Was nooby/kretyni/idioci/lamki/leżeć", piszą "gf".
Oh jak ja nienawidzę takiego chamstwa!

Lunar

1. czy ja mówie ze to zle itp ? po prostu mówie ze mogli by sobie darować to:)
2. czelność farmic ?? kk mieli ja też farmilem i uwierz farmilem naprawde dużo moim destro ale widzisz jedni mają farta w enchancie inni nie:)
3.Puff co do ciebie hmm grasz zdaje się tk to graj bez np party ud lub hmm TOL-a czy Touch of Eva,
wiesz kamael nie ma ani najlepszego dmg w grze ani nie jest twardy a to jest jego AS w rękawie i pozwala mu przewazyć szale zwycięstwa,ofc chodzi mi o SB-ka i wiesz już mi nawet nie chodzi o to ze odnawia się na tym srevie 40-50 sekund ale ze nie ma 100% landrate i zabiera 2 buffy to żart xd

PS:po za tym spora ilość ludzi jest zdaje się tak przyzwyczajona  do tego całego "GF" ze pisze to po każdym pvp/pk, ja moge szczerze napisać "GF" bo naprawde dobrym pvp i nawet jak zgine to chociaż wiem ze fajnie bylo.a teraz ludzie to przelatuje party i "GF GF GF GF" zabilismy 2 ale "GF GF GF"

@Bula hmm ludzią może chodzi o to ze to był weekend ? nie każdy noł lajfil 24 godziny na oly pkt bo się spodziewaliśmy hero za tydzien/dwa a co do samego hero sry ale wiesz dobrze ze Hero teraż maja skille na ++++ :) i naprawde lepiej w weekend ten czas wykorzystać na piwku z kumplami/wyjście z dziewczyna/impreza/itp

Rickert

Mhm, dzisiejsze pvp o fryte... 1 pt od nas vs 2 pt hooligans i 2 pt just4fun... Efekt? Pickneli jedną fryte, jedną my + nabiłem jakieś 20 pvp. :)

Czekamy aż oddadzą wary bo nofun poza rb gdzie trzeba ich pkować by zaczęli bić i wypatrywać czy jakiś noob się przypadkiem flagnie(Zazwyczaj wtedy rozpoczyna się pvp bo bish rzuci massówke i potem już all na fladze).

Na serwer zapraszam, w poniedziałek/dzisiaj online w granicach 155 raz doszło do 194~~ gladów z palcem w dupie kładę(No ta laffiel tylko czeka na Silenta bo jak nie ma to nie walczy) z tyrków tylko Brendar jest w stanie mnie pojechać, chociaż na oly mi się udało raz Go pokonać.

Btw. jak można nie napisać GF, jak się ma 1 pt przeciwko około 3/4 pt przeciwników, w tym hooligansi którzy mają więcej Epic rb od nas, bo nam pickują albo ubijają Rb kiedy nas nie ma, do tego mają równy eq, i tak przegrywają?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Argento

Ja jak stawiam shop to wbijam na ten HR zeby sie nie nudzic:
http://www.lineage2thegame.com/connect.php
600-700 online.
Atrybuty 300
x500
Przy wbiciu na serwer wybierasz jezyk chatu i pozniej po wyborze na Polski widzisz co Polacy pisza i mozna takze z nimi pisac przez Shift+6=^ text.
Fajna sprawa,wtedy wiadomo czy graja Polacy.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Gandam

nom fajny serer, tylko ze tam jest jeszcze wiecej orania niz tutaj :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Cytat: Lunar w Czerwiec 15, 2010, 09:14:46 PM
@Bula hmm ludzią może chodzi o to ze to był weekend ? nie każdy noł lajfil 24 godziny na oly pkt bo się spodziewaliśmy hero za tydzien/dwa a co do samego hero sry ale wiesz dobrze ze Hero teraż maja skille na ++++ :) i naprawde lepiej w weekend ten czas wykorzystać na piwku z kumplami/wyjście z dziewczyna/impreza/itp
ja tez nie walczylem na oly bo nie mialem w weekend czasu i z tego powodu nie placze

treD

Cytat: bula w Czerwiec 15, 2010, 11:25:52 PM
Cytat: Lunar w Czerwiec 15, 2010, 09:14:46 PM
ja tez nie walczylem na oly bo nie mialem w weekend czasu i z tego powodu nie placze
ja trochem chlipalem w nocy ale pogodzilem sie z tym

bula

nukerzy strong ;d 170 ele, 8k m.atk vs s80 HE -> 625 dmg z promi

RazielIII

lol ;p tyle to mnie ten hero sr bije (ic set+6/7 100+ resistu na kazdy ele, 3.4k p.defa + wszystkie bajery na tanku )
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

bula

well, gdyby nie to ze nie dziala pet buffer to bym karal kotem a tak musze sie zadowolic czyms innym

Scorpion

Cytat625 dmg z promi
Na bank odpalilo sie prot, mnie zecior po 4k ze sluga smyra na gladzie w s 80 +3 xD
...

Rickert

Hmm ja z zeciorem mam problemy tylko kiedy się drainuje, a i dziwi mnie skąd on ma takie OE skille.

Blitz

on botuje, juz nie raz widzialem, dziwne ze tyle osob zlapano tylko nie jego

PuFF

Cytat: Blitz w Czerwiec 16, 2010, 03:26:44 PM
on botuje, juz nie raz widzialem, dziwne ze tyle osob zlapano tylko nie jego
to fajnie :D

Rickert

Heh, a uj mu w cyce jak w 3 pt nie mogą nasze 1 złożyć. :o

treD

nie rozumie co to za przyjemnosc z gry skoro botuje