L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKoks

Cytat: seken w Czerwiec 26, 2010, 04:07:52 PM
Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 26, 2010, 04:05:35 PM
oczywscie masz racje do pewnego stopnia, bo dla takich jak ja wymyslono? dano nam mozliwosc zagrania na wyzszych ratach i dla tego ten server ma x7 a nie x3/4

czysto logicznie myslac 7 osob w pt = server x1?
Teraz zobacz jak szybko zabijasz mooby w teamie, a jak szybko solo? Zacznijcie myslec ludzie, bo to co piszecie to jest porazka...
chyba że w pt jest np. dagger+wc+ol+bd+sws+ee+pp=6boxów, a wierz mi widziałem takiego gościa na adena gate :)

x7 zajrzyj na 1 stronę!

seken

Ja pierdole jacy wy tepi jestescie...Poprostu nie wierze, ze wy z Polski...Moze musze caps lucka uzywac jak cos pisze, zebys zrozumial?
Gandam poco isc do pt gdzie sie wolno mooby ubija i exp mozolnie leci? Zrozumcie, ze x7 z vitem to sa bardzo duze raty.Zawsze jak jestes w pt to mniej expa dostajesz, bo chyba expa musza dostawac WSZYSCY z pt.Gdyby exp pt byl wyzszy niz x1,xxx to poprostu kazdy by bral byle kogo, byle tylko bic mooby, bo exp bylby taki sam jakbym solo bil, na dodatek jestem w pt i szybciej mooby ubijamy.O! Powiem inaczej, niepodobaja Ci sie raty to spierdalaj <--- moze przynajmniej to zrozumieliscie z mojej wypowiedzi.

kochamziolo

Cytat: seken w Czerwiec 26, 2010, 04:19:12 PM
Ja -_-'e jacy wy tepi jestescie...Poprostu nie wierze, ze wy z Polski...Moze musze caps lucka uzywac jak cos pisze, zebys zrozumial?
Gandam poco isc do pt gdzie sie wolno mooby ubija i exp mozolnie leci? Zrozumcie, ze x7 z vitem to sa bardzo duze raty.Zawsze jak jestes w pt to mniej expa dostajesz, bo chyba expa musza dostawac WSZYSCY z pt.Gdyby exp pt byl wyzszy niz x1,xxx to poprostu kazdy by bral byle kogo, byle tylko bic mooby, bo exp bylby taki sam jakbym solo bil, na dodatek jestem w pt i szybciej mooby ubijamy.O! Powiem inaczej, niepodobaja Ci sie raty to -_-'alaj <--- moze przynajmniej to zrozumieliscie z mojej wypowiedzi.

Ale urwal........Co do rate to jakies votowanko powinno byc i bybly spokoj
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

DuzaMirinda2L

-.- nastepny
---
czy to takie trudne zrozumiec ze tworzac serv low rate x6++ juz nie oplaca sie dawac pt expa bo w polaczeniu z vit system zrobi sie mid rate? kurva jak koniowi tlumaczyc

Ryszard

votovanko xD Administracja robi serwer i sama ustala raty itp.
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

DuzaMirinda2L

zrobmy glosowanie czy start od 1lvl, moze na poczatek 61 i jakis mid A grade eq?

Gandam

hahaha hahaha hahaha hahaha wszechwiedzacy sekenie, twa wiedzas i blask nas oniesmiela, jestes tak -_-'isty ze nie wiem czy jestem godzien pisac do ciebie  hahaha hahaha hahaha hahaha
:oops:
przed chwila byla mowa o tym ze frajda jest garnie ze znajomymi, co gdy on gra bishopem? albo EE? powiedziec spier... bo bede wbil wolniej, albo obnizasz mi za bardzo expa?
ty grasz nastawiajac sie tylko i wylacznie na czysty zysk, cisnac na chama do przodu, ok twoja sprawa -_- mnie to obchodzi.
na plikach l2DC mozna powiedziec ze nie ma praktycznie vitality. znika ono duzo szybciej i nabija sie 2x ciezej, nie mowiac o tym ze szczesciem bedzie mozna nazwac fakt ze vit herb wyleci.

i prosba do ciebie
obrazac to mozesz swoich kolegow o ile ich masz, matke, siostre, rodzine, nie obchodzi mnie jak ich traktujesz, nie obrazilem ciebie, nie obrazaj mnie.
proponuje tez czasem wyjsc na dwor, a nie wyrzywac na forach.
sadzac po tym ze nie umiesz normalnie argumentowac, rozmawiac mysle ze gimanzujm nawet nie skonczyles, albo jestes rozpieszczonym 13latkiem, ktory ma sobie za dobrze, myslac ze ma zawsze racjie.
powiem tobie tez inaczej
lubisz orac miesiacami zeby cos osiagnac? znajdz sobie jakis c4 [x1].

nie chodzi o zadne votowanie, tylko pomyslalem ze skoro administracja rozwaza jeszcze pickup [bo nie padlo ostateczne zdanie] moze i nad tym by sie zastanowili :) pt ex 1.4 = w 2 osoby taki sam exp :)  1.4 byloby idalne, ale to tylko moja subiektywna ocena

EDIT:
jest tez inna opcja najlepsza wedlug mnie: wylaczyc to -_- zwane vitality i zostawic pt exp x1.5 :)
przez co nie bedzie ani za duzy, ani za maly.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

g4ce

Dla mnie pt exp powinien byc chociaz x1.2. Zacheca  to ludzi do montowania pt itp itd.. Gra sie o wiele przyjemniej...
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

x3nomorph

Ja to nie rozumiem dlaczego sie tak podniecacie tym vitality? Toz to spada po kilkunastu mobach....
new future.

DonKoks

od czego są ciastka, co gracze RPG? ;D
Przyzwyczaili się chłopaki ;)

seken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 26, 2010, 04:33:57 PM
hahaha hahaha hahaha hahaha wszechwiedzacy sekenie, twa wiedzas i blask nas oniesmiela, jestes tak -_-'isty ze nie wiem czy jestem godzien pisac do ciebie  hahaha hahaha hahaha hahaha
:oops:
Nie jestes godzien, teraz idz wyczyscic mi buty.

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 26, 2010, 04:33:57 PMprzed chwila byla mowa o tym ze frajda jest garnie ze znajomymi, co gdy on gra bishopem? albo EE? powiedziec spier... bo bede wbil wolniej, albo obnizasz mi za bardzo expa?
ty grasz nastawiajac sie tylko i wylacznie na czysty zysk, cisnac na chama do przodu, ok twoja sprawa -_- mnie to obchodzi.
na plikach l2DC mozna powiedziec ze nie ma praktycznie vitality. znika ono duzo szybciej i nabija sie 2x ciezej, nie mowiac o tym ze szczesciem bedzie mozna nazwac fakt ze vit herb wyleci.

i prosba do ciebie
obrazac to mozesz swoich kolegow o ile ich masz, matke, siostre, rodzine, nie obchodzi mnie jak ich traktujesz, nie obrazilem ciebie, nie obrazaj mnie.
proponuje tez czasem wyjsc na dwor, a nie wyrzywac na forach.
sadzac po tym ze nie umiesz normalnie argumentowac, rozmawiac mysle ze gimanzujm nawet nie skonczyles, albo jestes rozpieszczonym 13latkiem, ktory ma sobie za dobrze, myslac ze ma zawsze racjie.
powiem tobie tez inaczej
lubisz orac miesiacami zeby cos osiagnac? znajdz sobie jakis c4 [x1].

nie chodzi o zadne votowanie, tylko pomyslalem ze skoro administracja rozwaza jeszcze pickup [bo nie padlo ostateczne zdanie] moze i nad tym by sie zastanowili :) pt ex 1.4 = w 2 osoby taki sam exp :)  1.4 byloby idalne, ale to tylko moja subiektywna ocena

EDIT:
jest tez inna opcja najlepsza wedlug mnie: wylaczyc to -_- zwane vitality i zostawic pt exp x1.5 :)
przez co nie bedzie ani za duzy, ani za maly.
Jak masz kolege ee to chyba logiczne, ze go wezniesz do pt, bo jak jestes takim berkiem czy kim innym to mozesz miec problemy  z mp albo problemy z hp.Ty nie rozumiesz co ja napisalem, co do wieku to sie mylisz, za to ja zapytam Ciebie ile Ty masz lat, bo robisz takie bledy ortograficzne, ze szkoda patrzec, no rozumiem pomylisz od razu, nie wiem itp itd.No ale zle napisac wyzywac?Jesli masz problem z expem w pt jest x1 to potnij sie...Co do tego co pogrubilem za to jesli Ty chcesz cos szybko osiagnac to idz na mid rate...To jest low rate server (na ktorym i tak sie szybko expi), moze od razu dajmy wam 85lv s84 full epic jewel?

kochamziolo

Cytat: DuzaMirinda2L w Czerwiec 26, 2010, 04:29:09 PM
-.- nastepny
---
czy to takie trudne zrozumiec ze tworzac serv low rate x6++ juz nie oplaca sie dawac pt expa bo w polaczeniu z vit system zrobi sie mid rate? kurva jak koniowi tlumaczyc

Co ty pierdolisz za przeproszeniem...vit spada jak pojebany a tu ty gadasz o mid rate..ogarnij sie
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Argento

Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Cathal

No mi też szczerze powiedziawszy to pt exp x1 się nie podoba. O wiele bardziej wolałbym x1,2.
Nie widzi mi się exp w full pt na takim ustawieniu. Takie coś nie tylko zniechęca do boxowania, ale w ogolę do gry w liczniejszym pt. Dodatkowo na l2dc vit spada dosyć szybko...
I tak sobie tu zagram :P

DuzaMirinda2L

Cytat: Cathal w Czerwiec 26, 2010, 06:28:02 PMI tak sobie tu zagram
dlatego nie -_-'cie glupot o pt exp zwiekszonym i vitality bo wspolna gra moze skonczyc sie po 3-4 miesiacach kiedy wszyscy wbija 80++++, bo wtedy najzwyczajniej w swiecie wiekszosci gra sie znudzi
---
uprzedzam fakty ze wyjedzie tu zaraz, o pod tymi literami, typek kwestionujacy istnienie serwa przez 4miechy -.-

roli

Cytat: x3nomorph w Czerwiec 26, 2010, 05:16:22 PM
Ja to nie rozumiem dlaczego sie tak podniecacie tym vitality? Toz to spada po kilkunastu mobach....
na plikach offowuch może i szybko, ale zagraj na jakimkolwiek l2j/dc i zobaczysz co to znaczy długie vitality :P

DuzaMirinda2L

wiem ze jest kilka-nascie bugow na zablokowanie vita poprzez bicie niebieskich mobow i dropienie herbow, branie skila z 1 profki w gildii na 20min i inne ale mam nadzieje ze gm będzie czuwał nad tym

InsOmnia-

Cytat: DuzaMirinda2L w Czerwiec 26, 2010, 06:42:33 PM
wiem ze jest kilka-nascie bugow na zablokowanie vita poprzez bicie niebieskich mobow i dropienie herbow, branie skila z 1 profki w gildii na 20min i inne ale mam nadzieje ze gm będzie czuwał nad tym

Na L2DC vit herb:

-nie leci z moba o 9 lvli niższego od gracza
-bicie moba o 9 lvli niższego z vit herbem daje stałą wartość, 5vita (max to 20000)

Podsumowując:
Nie ma bugów za nabijaniem vita.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Kwadrat

wg mnie lepiej zostawic pt exp x1, bo po kilku miesiacach polowa graczy bedzie miala 8x/75/75/75

seken

Cytat: Kwadrat w Czerwiec 26, 2010, 07:25:42 PM
wg mnie lepiej zostawic pt exp x1, bo po kilku tygodniach 3/4 graczy bedzie miala 8x/75/75/75
/fixed

Gandam

@Roli
widac ze nie grales na serverach l2dc :)
@Inso
dzieki za info
@seken
przeczytaj moj nick ze 2-3x potem zacznij liczyc :) nie chce osiagnac w 1-2 miesiace sie wyfarmic :) bo wiem co to oznacza, mialem to na polskich midach, gdzie lajtowo bylo utrzymac vitality :)
nie mniej jednak moim zdaniem raty x7 nie oznaczaj tego ze przy 7 osobowym pt bedziemy zmuszeni do grania na ratach x1. Gdyby server od poczatku mial ustalone raty na poziomie 1-4, nie marudzilbym teraz :) zaluje ze 3 miesiace temu na to uwagi nie zwrocilem, tak jak ktos pisal wyzej, zniecheca to do brania pt w ogole, a nie do nie posiadania boxa. Szkoda ze nie lubie grac magami :)
Co do ortografii i slowa "wyzywac" na chlopski rozum musiala byc to literowka, bo "ż" czy "rz" nie ma tam zadnego :) jak staram sie cos napisac jak najszybciej [a przy tym poscie spieszylo mi sie] zdarzaja mi sie glupie wstawienia literek do roznych wyrazow, sam nie wiem czemu :/
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

Cytat: seken w Czerwiec 26, 2010, 04:19:12 PM
Ja -_-'e jacy wy tepi jestescie...Poprostu nie wierze, ze wy z Polski...

przeciez jedno drugiego nie wyklucza, a wrecz przeciwnie, czesto lacza sie ze soba ;p

najlepiej by bylo x1,2 - nie za duzo, a bardziej bedzie sie oplacalo grac w pt

seken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 26, 2010, 08:28:37 PM
@Roli
widac ze nie grales na serverach l2dc :)
@Inso
dzieki za info
@seken
przeczytaj moj nick ze 2-3x potem zacznij liczyc :) nie chce osiagnac w 1-2 miesiace sie wyfarmic :) bo wiem co to oznacza, mialem to na polskich midach, gdzie lajtowo bylo utrzymac vitality :)
nie mniej jednak moim zdaniem raty x7 nie oznaczaj tego ze przy 7 osobowym pt bedziemy zmuszeni do grania na ratach x1. Gdyby server od poczatku mial ustalone raty na poziomie 1-4, nie marudzilbym teraz :) zaluje ze 3 miesiace temu na to uwagi nie zwrocilem, tak jak ktos pisal wyzej, zniecheca to do brania pt w ogole, a nie do nie posiadania boxa. Szkoda ze nie lubie grac magami :)
Co do ortografii i slowa "wyzywac" na chlopski rozum musiala byc to literowka, bo "ż" czy "rz" nie ma tam zadnego :) jak staram sie cos napisac jak najszybciej [a przy tym poscie spieszylo mi sie] zdarzaja mi sie glupie wstawienia literek do roznych wyrazow, sam nie wiem czemu :/
Ja was nierozumiem, ZAWSZE jak masz raty zalozmy x10, to expa w pt przeciez nie bedziesz dostawal jak na x10, a wy tak chcecie.Z reszta juz nie wazne, bo chyba nie rozumiesz o co mi chodzi...
Btw. Ja tez czesto popelniam bledy, ale mylic "rz" z "z" to juz...
edit: No 1,2 jeszcze by moglo byc.

Aza

nieraz się grało na ratach x4 bez vitality systemu i praktycznie 90% czasu biegało się full pt (zrobionym z głową oczywiście) po mos/it/fog i nikt nie nakrzekał na exp, tutaj będzie x7 i same problemy, wolę expić w full pt z ogarniętymi ludźmi gdzie nikt nie używa clickera/idzie afk i exp jest lepszy niż solo lub porównywalny

ludziom się w dupach poprzewracało od tych ułatwień i tyle  :P

x3nomorph

I tak preferuje 2osobowe pt z deska z supportem OOP :p
new future.