L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Wy to ale macie problemy  :P Ładna pogoda, ze znajomymi na browarka a nie przed komputerem !! Odłożyłem l2, znalazłem lepszą robotę i dzięki temu mam piękny nowy samochód. A jak bym dalej grał tak jak wcześniej to bym stał w miejscu ~~
Co do pt exp rate: ci co mają ale że są retail like, już za bardzo przyzwyczaili się non stop biegać z boxem odpalonym. Dzięki takim ustawieniom nie będziecie mieć 76lvl+ po 3 tyg. To chyba dobrze no nie? Odstraszy to kółko różańcowe graczy, którzy tylko non stop na ułatwieniu by jechali  :)
Ogólnie server ładnie się zapowiada, gl  :)
@seken mam nadzieję że odczytałeś mój pm ;] A co do tego serva może zagram na nim, ale to będzie gra 4fun a nie no life  :) Zobaczymy.

Pozdrawiam

GenesiZ

Cytat: Ulquiora w Czerwiec 26, 2010, 09:29:06 PM
Wy to ale macie problemy  :P Ładna pogoda, ze znajomymi na browarka a nie przed komputerem !! Odłożyłem l2, znalazłem lepszą robotę i dzięki temu mam piękny nowy samochód. A jak bym dalej grał tak jak wcześniej to bym stał w miejscu ~~
Co do pt exp rate: ci co mają ale że są retail like, już za bardzo przyzwyczaili się non stop biegać z boxem odpalonym. Dzięki takim ustawieniom nie będziecie mieć 76lvl+ po 3 tyg. To chyba dobrze no nie? Odstraszy to kółko różańcowe graczy, które tylko non stop na ułatwieniu by jechali  :)
Ogólnie server ładnie się zapowiada, gl  :)
@seken mam nadzieję że odczytałeś mój pm ;] A co do tego serva może zagram na nim, ale to będzie gra 4fun a nie no life  :) Zobaczymy.

Pozdrawiam

no co ty nie graj, szkoda żeby samochód stał nieużywany...
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Ulquiora

Cytat: Foxy w Czerwiec 26, 2010, 09:31:50 PM

Chyba nie zrozumiałeś, to ci uproszczę: te moje małe przemówienie kieruję do osób które non stop napinają na tym forum i nie widzą nic innego poza l2. I każdy z nich ma swój pogląd jaki powinien wyglądać l2 ( tzw. "skrzywienie zawodowe" ich po przejściu parę server'ów), a jak się nie zgadza to zaczyna się drama  :)

Edit: foxy pytanie co do posta wyżej: zazdrość czy jednak nie zrozumienie tego co chciałem powiedzieć? Błotem nikogo nie obrzucam. To samo się tyczy was, gm chce pt exp x1 i basta. Cieszcie się że możecie na nim grać  :) Każdy by tylko narzekał

seken

Cytat: Aza w Czerwiec 26, 2010, 09:17:07 PM
nieraz się grało na ratach x4 bez vitality systemu i praktycznie 90% czasu biegało się full pt (zrobionym z głową oczywiście) po mos/it/fog i nikt nie nakrzekał na exp, tutaj będzie x7 i same problemy, wolę expić w full pt z ogarniętymi ludźmi gdzie nikt nie używa clickera/idzie afk i exp jest lepszy niż solo lub porównywalny

ludziom się w dupach poprzewracało od tych ułatwień i tyle  :P
+1 Niemozna tego inaczej ujac.Heh nawet czasami byly niewiadomo jakie sux pt, bo mialo sie paru kolegow, a czasami poprostu niemozna bylo znalezc danej profy, z takimi kumplami mimo, ze nie potrzebna to pt, to zawsze fun byl na vt/ts czy czyms innym.Przez co czas szybko lecial i duzo expa tak naprawde sie dostawalo.
Ulquiora Tak odczytalem, tyle, ze ja tez skonczylem z l2 ;p.

Ulquiora

To spróbuj przełamać się może w Aion'a pograć?  :P Jak wyjdzie jakoś w sierpniu 2.5 patch do niego to gra nabierze ogromnego tempa  :)
http://www.youtube.com/watch?v=LRBSf5CCtqY  -obecne pvp, a jak będzie 2.5 to z 100 razy lepsze  :P
Wtedy zamrożone konto znowu ruszy =] Popatrz sobie na private servach, może ci się spodoba  :P

Co do gm'a Cerberus'a odnośnie pt expa: +1  :) Na pewno zawitam i zobaczę jak to z wami będzie ;]

kochamziolo

Cytat: Ulquiora w Czerwiec 26, 2010, 09:36:44 PM
Cytat: Foxy w Czerwiec 26, 2010, 09:31:50 PM

Chyba nie zrozumiałeś, to ci uproszczę: te moje małe przemówienie kieruję do osób które non stop napinają na tym forum i nie widzą nic innego poza l2. I każdy z nich ma swój pogląd jaki powinien wyglądać l2 ( tzw. "skrzywienie zawodowe" ich po przejściu parę server'ów), a jak się nie zgadza to zaczyna się drama  :)

Edit: foxy pytanie co do posta wyżej: zazdrość czy jednak nie zrozumienie tego co chciałem powiedzieć? Błotem nikogo nie obrzucam. To samo się tyczy was, gm chce pt exp x1 i basta. Cieszcie się że możecie na nim grać  :) Każdy by tylko narzekał

Wedlug ciebie tak ciezko polaczyc zycie zawodowe ,l2, znajomych ,etc?
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

seken

Cytat: Ulquiora w Czerwiec 26, 2010, 09:57:24 PM
To spróbuj przełamać się może w Aion'a pograć?  :P Jak wyjdzie jakoś w sierpniu 2.5 patch do niego to gra nabierze ogromnego tempa  :)
http://www.youtube.com/watch?v=LRBSf5CCtqY  -obecne pvp, a jak będzie 2.5 to z 100 razy lepsze  :P
Wtedy zamrożone konto znowu ruszy =] Popatrz sobie na private servach, może ci się spodoba  :P

Co do gm'a Cerberus'a odnośnie pt expa: +1  :) Na pewno zawitam i zobaczę jak to z wami będzie ;]
Pogralem chwile na inifity aion, ale jednak to nie to samo, w tych pvp czegos mi brakowalo.Sam sposob nabijania lvli mi sie podobal pod wzgledem questow.Niestety musze skonczyc z MMORPG poprostu zobaczylem, ze to zle na mnie dziala.Wole isc z kolegami tu i tam, posiedziec na GG czy skype.Tak to 4fun pykam w LoL'a.
No zeby nie bylo offtopu jak dla mnie exp pt x1 czy x1,2 nie robi az tak wielkiej roznicy, ale na x1,2 trzeba liczyc sie z tym, ze szybciej nabija 80+, a wtedy GM bedzie musial te wszystkie gracie nie gracie poprawiac.

GenesiZ

Cytat: seken w Czerwiec 26, 2010, 10:05:17 PM
Cytat: Ulquiora w Czerwiec 26, 2010, 09:57:24 PM

Pogralem chwile na inifity aion, ale jednak to nie to samo, w tych pvp czegos mi brakowalo.Sam sposob nabijania lvli mi sie podobal pod wzgledem questow.Niestety musze skonczyc z MMORPG poprostu zobaczylem, ze to zle na mnie dziala.Wole isc z kolegami tu i tam, posiedziec na GG czy skype.Tak to 4fun pykam w LoL'a.
No zeby nie bylo offtopu jak dla mnie exp pt x1 czy x1,2 nie robi az tak wielkiej roznicy, ale na x1,2 trzeba liczyc sie z tym, ze szybciej nabija 80+, a wtedy GM bedzie musial te wszystkie gracie nie gracie poprawiac.

jakbym mógł dałbym Ci plusa bo dobrze piszesz :D

Ulquiora

Cytat: kochamziolo w Czerwiec 26, 2010, 10:03:13 PM
Wedlug ciebie tak ciezko polaczyc życie zawodowe ,l2, znajomych ,etc?
Czasem się siedziało z 3h dziennie, a czasem i z 8h+ dziennie. Już zapomniałem jaki ty miałeś nick na bfdj... nvm ( tu kazua), też sporo grałeś więc wiesz jak to jest. (nie będę się rozpisywał) Koniec offtopu. Dziękuję, Dobranoc  :)

InsOmnia-

Kilka newsów przed jutrzejszym startem:

najnowszy changelog:
http://l2cerberus.eu/2010/06/28/l2c-beta-update-r4195-to-r4812/

nie mam czasu tłumaczyć, poza tym Stakato Nest zostało updated do GE.

W dniu dzisiejszym zostaliśmy zmuszeni do zmiany hostingu strony, aktualny provider nas "wyrzucił" z powodu zbyt dużego obciążenia, 200,000 odwiedzin dziennie. Jesteśmy w trakcie przenoszenia hostingu. Na serwerze trwają końcowe przygotowania, jeszcze jutro będzie ostatni update.

Pozdrawiam.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

slonecznypatrol

lf bishop for const pt , wiecej informacji na PM. Online 7h+

Gandam

ciekawostka na temat klanow o ktorych posiadam wiedze ze zmierzaja na Cerberusa :)

Suma:
Polskich - 23
Miedzynarodowych - 16
Reszta - 9

dodac do tego nom clan, kalny nie zdeklarowane ciekawe czy server ustoi :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

GenesiZ

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 30, 2010, 04:10:29 AM
ciekawostka na temat klanow o ktorych posiadam wiedze ze zmierzaja na Cerberusa :)

Suma:
Polskich - 23
Miedzynarodowych - 16
Reszta - 9

na pewno ustoi, myślę że się na to przygotowali

Argento

Nie chce mi sie wyszukiwac.
Start 1 Lipca o godzinie 20:00 czy moze innej?
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

InsOmnia-

Cytat: Argento w Czerwiec 30, 2010, 08:10:40 AM
Nie chce mi sie wyszukiwac.
Start 1 Lipca o godzinie 20:00 czy moze innej?

tak, na stronie jest odliczanie :)

PS: serwery DNS jeszcze nie zaktualizowały adresu na nowego providera w Polsce.

g4ce

Siege beda 4lipca tak jak pisze na stronie ??

XXXXXFELKIXXXXXXX ida na cerberus ??
confirm ?
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

Materid

Cytat: Foxy w Czerwiec 30, 2010, 07:25:32 AM
Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 30, 2010, 04:10:29 AM

Suma:
Polskich - 23
Miedzynarodowych - 16
Reszta - 9

na pewno ustoi, myślę że się na to przygotowali

Całkiem sporo klanow jak na start
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Salamistra

Tak felki będą na cerebrusie, ale będą też BMF, i tenebre z tego co wiem

InsOmnia-

Cytat: g4ce w Czerwiec 30, 2010, 08:41:15 AM

confirm ?

na stronie pisze:
Siege Date = Sun, 11 Jul 2010 20:00 (Sun Jul 11 20:00:00 CEST 2010)

PS: na forum udostępniony został do wglądu dla wszystkich dział z closed beta, możecie przeglądnąć co zostało zrobione.

GenesiZ

jesteście przygotowani w 100% na start czy mogą być jakieś opóźnienia?

Linthar

Ogólnie te prawie 12k ip, które odwiedziło stronkę robi wrażenie, a coś czuję, że do 13k może dobić ;) Brzydko mówiąc, przypuszczam, że na starcie lekkim gnojem będzie 2k ludzi. Z początku myślałem, że ludzie wbili na stronkę, naliczyło ip i już nie wejdą, a tu zonk , bowiem wczoraj odwiedziło stronkę ponad 10k ludzi (w tym 1k nowych), więc robi się ciekawie :D Imo sądzę, że z boxami może być i 4k online :F
Mam nadzieję, że się wyrobią ^^
Pozdrawiam

g4ce

Cytat: InsOmnia- w Czerwiec 30, 2010, 09:03:57 AM
Cytat: g4ce w Czerwiec 30, 2010, 08:41:15 AM

confirm ?

na stronie pisze:
Siege Date = Sun, 11 Jul 2010 20:00 (Sun Jul 11 20:00:00 CEST 2010)

PS: na forum udostępniony został do wglądu dla wszystkich dział z closed beta, możecie przeglądnąć co zostało zrobione.

Jeszcze do wczoraj byla data 4.07.2010
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

Gandam

Cytat: Foxy w Czerwiec 30, 2010, 10:19:04 AM

przeciez tego nie da sie przewidziec :P

dopisal sie kolejny miedzynarodowy klan :)

@Salamistra
Fielki to ?^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

seken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 30, 2010, 11:18:49 AM
Cytat: Foxy w Czerwiec 30, 2010, 10:19:04 AM

przecierz tego nie da sie przewidziec :P

dopisal sie kolejny miedzynarodowy klan :)

@Salamistra
Fielki to ?^^
Chlopie Ty sie naucz polskiego...

Fabienne

Cytat
Fielki to ?^^

Felki to hellguards gdzie cl zazwyczaj używał nicku xxxXxxxxxxxxxxxxXxxFelekxxxXxxxxXxxxxxxxxxx teraz gra jako M1rla