L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

czyli expisz sam z x7 ratami albo expisz w pt to raty spadaja do 3.5 .... :PPPPPPP

przestal mi sie podobac ten pomysl :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Dexter69

Mnie się też kompletnie nie podoba brak pt expa, na każdym serwerze na jakim dłużej gościłem był on w wersjach 1,3 do nawet 2 i było bardzo fajnie...
DB musi być, dlatego reasumując pomysł -_-'owy.
Zresztą co za różnica czy supp live czy box jak i tak exp w duo będzie z dupy.

Ryane

Cytat: Rival w Czerwiec 25, 2010, 11:29:04 PM
powiedział, że TOPowe party...
ludzie, to jest gracia =| ... 10 dni i nawet nubki i randomy powinny w S gr biegać.
oczywiście nie ci casual_like playerzy którzy poswiecaja L2 2h co 2 dni.

Taa jasne, wiec poslij mi 10 dni po starcie screena z Twoja postacia biegajaca w S.

Tez mi sie ten pomysl z pt expem przestal podobac :)

muchosQQ

g4ce

Cytat: InsOmnia- w Czerwiec 26, 2010, 10:47:10 AM
Cytat: DonKoks w Czerwiec 26, 2010, 10:17:26 AM
@InsOmnia-z ciekawości spytam:
1.start będzie tak jak planowano?1 lipca?
2.Jaki on-line przewidywany?

1. tak
2. trudno powiedzieć, zainteresowanie mogę powiedzieć jest bardzo duże, nie mi jest snuć takie spekulacje, gracze na naszym forum piszą 1k+

Cytat: g4ce w Czerwiec 26, 2010, 10:20:07 AM
"# Xp = 7x
# Sp = 7x
# Party Xp = 7x (w stosunku do Xp - 1x)
# Party Sp = 7x (w stosunku do Sp - 1x)"

Czy to oznacza ze pt exp bedzie x1 ?

tak, jak na retailu, ma to też za zadanie zniechęcić graczy do dualboxa.

A na retailu pt exp nie jest 1.2??

Moim zdaniem pt exp x 1 to beznadziejny problem. Powinien byc ten 1.2 lub nawet 1.4... x1 to jakas masakra
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

sithera

Moze i pt exp x1 odstraszy czesc graczy od uzywania db, ale to samo bedzie z aktywnym supportem. Taki support bedzie mial o wiele ciezej ze znalezieniem pt.

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Aza

Cytat: NightBird w Czerwiec 26, 2010, 12:38:08 PM
Cytat: muchosQQ w Czerwiec 26, 2010, 12:18:39 PM
Cytat: NightBird w Czerwiec 26, 2010, 10:44:34 AMCo oferujemy:
- Ventrilo (25slotow prywatne)

Bedziesz dla mnie rapowal?

a bedziesz mi robil laske ?

no jeszcze pedalstwa nam w tym temacie brakowało  :shock:

raiderek

Jezeli teraz administracja ulegnie placzom o pt xp to GF.
A ja wciąż nie otrzymałem odpowiedzi co z Keucereus Base :D A przydało by sie takie info planujac przyszla profke..
Wasting time since 2004
Ru off.

DuzaMirinda2L

Nie srajcie juz o pt exp 1.xx, po to sa raty wyzsze niz zwykle na low ratach zeby zajac sie pvp, siege itd a nie martwic sie o stracony % po 2 godzinach ostrej walki

Dexter69

Cytat: raiderek w Czerwiec 26, 2010, 02:09:17 PM
Jezeli teraz administracja ulegnie placzom o pt xp to GF.
A ja wciąż nie otrzymałem odpowiedzi co z Keucereus Base :D A przydało by sie takie info planujac przyszla profke..
Po to jest forum, żeby z administracją pogadać i jestem pewny, że większość graczy się zgodzi o lepszości pt xp 1.3+, a już na pewno że x1 to dno ;)

Aza

Cytat: Dexter69 w Czerwiec 26, 2010, 02:33:00 PM
lepszości

omg co za neologizmy

jak ktoś grał na interlude, hellbound lub jeszcze starszych kronikach (a jest to chyba znaczna cześć tego forum, mam w każdym razie taką nadzieję...) to wie co to jest prawdziwy "bół expienia" typu 1% na pół godziny itp. więc jak w epilogu i tak masz vitality system, który na max daje x3 expa, to nawet jak masz tego za-_-'nego duala i udaje Ci się utrzymywać vit lvl4 to faktycznie expisz jak na ratach x21 a nie x7, więc o co te wszystkie oburzenia typu "dno" itd.

raty są i tak na tyle wysokie, więc Ci którzy narzekają "olaboga pt x1.3-4 plix plox" to dla mnie zwykłe płaczki i nieogary

l2 teraz w porównaniu z tym co było kiedyś to piaskownica a niektórym i tak nie dogodzisz, żałosne...

x3nomorph

new future.

Dexter69

Cytat: Aza w Czerwiec 26, 2010, 02:46:13 PM
omg co za neologizmy

jak ktoś grał na interlude, hellbound lub jeszcze starszych kronikach (a jest to chyba znaczna cześć tego forum, mam w każdym razie taką nadzieję...) to wie co to jest prawdziwy "bół expienia" typu 1% na pół godziny itp. więc jak w epilogu i tak masz vitality system, który na max daje x3 expa, to nawet jak masz tego za-_-'nego duala i udaje Ci się utrzymywać vit lvl4 to faktycznie expisz jak na ratach x21 a nie x7, więc o co te wszystkie oburzenia typu "dno" itd.

raty są i tak na tyle wysokie, więc Ci którzy narzekają "olaboga pt x1.3-4 plix plox" to dla mnie zwykłe płaczki i nieogary

l2 teraz w porównaniu z tym co było kiedyś to piaskownica a niektórym i tak nie dogodzisz, żałosne...
Po emotce widać, że poprzednią wiadomość pisałem z przymrużeniem oka...

Vit na takich ratach, jakie ma mieć ten serwer spadnie przy 76+ w max 5 minut.

Druga sprawa, że właśnie w takim kierunku rozwinęło się L2, by było łatwo i przyjemnie, więc to całkiem uzasadnione, że chcemy "jakiś" pt exp.

NightBird

Cytat: muchosQQ w Czerwiec 26, 2010, 12:48:16 PM
Cytat: NightBird w Czerwiec 26, 2010, 12:38:08 PM
Cytat: muchosQQ w Czerwiec 26, 2010, 12:18:39 PM
Cytat: NightBird w Czerwiec 26, 2010, 10:44:34 AMCo oferujemy:
- Ventrilo (25slotow prywatne)

Bedziesz dla mnie rapowal?

a bedziesz mi robil laske ?

Fajna?

fajna ale twoj poziom intelektualny stoi na niskim poziomie z takimi tekstami i ortografią
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Gandam

@Aza
pewnie nie grales na plikach l2dc co? to nie jest zwykly l2j ze utrzymanie 4vita, lub nabicie sobie do fula to 20 min pod dion.
to Ty raczej powinienes isc na inny server, bo raty x7 nie oznaczaj tyrania... a 3.5 i to tylko przy 2 osobach w pt oznacza tyranie.
i jeszcze 1 rada, tesknisz za tym? masz sporo serverow stojacych na starych kronikach GL i HF tam

mam nadzieje ze Gm zrobi porzadek z tymi od lasek...

Aeore Healer 97 Lilith

DuzaMirinda2L

1. Przypominam ze glownym zalozeniem L2 jest granie na ratach x1 dlatego wymyslono vitality system
2. L2 to nie tylko napierdzielanie sie, banda na bande czy klan - klan. lineage to tez wspolny exp, spoil czegos, pomoc w questach, dropienie itemow, spoilowanie, organizacja pt czy poprostu @chat
3. jesli uwazasz ze granie bez bonusu pt expa jest nudne(szczegolnie mowiac o rate x7) to proponuje Ci wrocic do pkt nr1 i zastanow sie czy poprostu nie znudziles sie juz graniem w te gre

Ryszard

Cytat: DuzaMirinda2L w Czerwiec 26, 2010, 03:42:21 PM
1. Przypominam ze glownym zalozeniem L2 jest granie na ratach x1 dlatego wymyslono vitality system
2. L2 to nie tylko -_-'zielanie sie, banda na bande czy klan - klan. lineage to tez wspolny exp, spoil czegos, pomoc w questach, dropienie itemow, spoilowanie, organizacja pt czy poprostu @chat
3. jesli uwazasz ze granie bez bonusu pt expa jest nudne(szczegolnie mowiac o rate x7) to proponuje Ci wrocic do pkt nr1 i zastanow sie czy poprostu nie znudziles sie juz graniem w te gre

Good Point

poza tym dobrze jest czasem miec mala odskocznie od expienia przez 5h i powybijac pary enemy.
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

x3nomorph

2. L2 to nie tylko -_-'zielanie sie, banda na bande czy klan - klan. lineage to tez wspolny exp, spoil czegos, pomoc w questach, dropienie itemow, spoilowanie, organizacja pt czy poprostu @chat

Raczej to, ze pierdolniesz bot traina z ktorego wyciagasz postac ktora idziesz na pvp  :)
new future.

Dexter69

Cytat: x3nomorph w Czerwiec 26, 2010, 03:52:51 PM

Raczej to, ze -_-'niesz bot traina z ktorego wyciagasz postac ktora idziesz na pvp  :)
Jeżeli mowa o idei L2 i ratach x1, to x3nomorph ma całkowitą rację, mój znajomy z offa powtarza mi to za każdym razem, dlatego tam nie gram, bo nie bawi mnie kilkumiesięczne botowanie.

Gandam

oczywscie masz racje do pewnego stopnia, bo dla takich jak ja wymyslono? dano nam mozliwosc zagrania na wyzszych ratach i dla tego ten server ma x7 a nie x3/4

czysto logicznie myslac 7 osob w pt = server x1?

ale zwroc tez uwage na to co napisala osoba wyzej "nie bawi mnie botowanie kilkumiesieczne" bardzo malo osob takie cos cieszy, bawi. Ciekaw jestem jakie wziecie mialby ten server gdyby mial z miejsca raty 2-3 :)

Aeore Healer 97 Lilith

seken

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 26, 2010, 04:05:35 PM
oczywscie masz racje do pewnego stopnia, bo dla takich jak ja wymyslono? dano nam mozliwosc zagrania na wyzszych ratach i dla tego ten server ma x7 a nie x3/4

czysto logicznie myslac 7 osob w pt = server x1?
Teraz zobacz jak szybko zabijasz mooby w teamie, a jak szybko solo? Zacznijcie myslec ludzie, bo to co piszecie to jest porazka...

Gandam

Cytat: seken w Czerwiec 26, 2010, 04:07:52 PM
Teraz zobacz jak szybko zabijasz mooby w teamie, a jak szybko solo? Zacznijcie myslec ludzie, bo to co piszecie to jest porazka...

tu akurat wszystko sprowadza sie do tego jakie masz pt.
trzeba umiec sie dobrac?
nie zawsze jest taka mozliwosc.

pytam ponownie, to server x7 czy x1?

Aeore Healer 97 Lilith