Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rexl

Cytat: SIEKACZBIG w Sierpień 27, 2010, 04:51:55 PM
nie wiem jak to jest ale coś skill cripple słabo wchodzi a to na moby a to na ludzi

... Słabo ? , przecież mi on wchodzi prawie za każdym razem ;f

Polopiryn

InsOomnia powiem w prost, zróbcie coś z tymi crashami/dawnami/restartami bo to paranoja dziś już chyba 4-6 downów było. Z tego 2 na update....

Rozumiem, że nie wszystko da się zrobić, ale proszę chociaż o stabilność.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

sakaszli

Cytat: Polopiryn w Sierpień 27, 2010, 09:05:21 PM
InsOomnia powiem w prost, zróbcie coś z tymi crashami/dawnami/restartami bo to paranoja dziś już chyba 4-6 downów było. Z tego 2 na update....

Rozumiem, że nie wszystko da się zrobić, ale proszę chociaż o stabilność.

sry...postawiłeś w życiu chociaż 1 serwer na javie??? Nie...?? Zresztą jak kiedyś było napisane...jeśli nie podoba ci się gra za darmo to wy**** na offa.
tyle z mojej strony

Polopiryn

Sakaszli, czy napisałem, że serwer mi się nie podoba? Ja tylko napisałem, że proszę o stabilność. Nie, pisałem o tego w złym stosunku, to po prostu lekka prośba. Bo wcześniej crashy nie było, ale ostatnie 2 dni ;/.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

Serwer na javie , to wiecznie była niestabilność ^^ , jednak czasem udaje się doprowadzić serwer , myślisz że admini specjalnie to robią i downują serwery .... , też nei chcąciągle tam grzebać więc daj spokój

Drah

Cytat: Polopiryn w Sierpień 27, 2010, 01:11:00 AM
Pailaka 61 nie wykonalna dla wojów, prócz dagger on może se da rade jakoś. No chyba że jestem głupi i czegoś nie wiem na temat ostatniego bossa.

To followery atakują? oO

One tylko stoją i rzucają spellforce na main bossa którymi go leczą...

Inny bug... śmieszny ale jednak. Newbie bizu d grade od npc powinna być shadow a nie normalna

sakaszli

Drah

Zrobić ci screena że nie powinna być?

sakaszli

Z offa?? Nie mówie o rpg.
Jak masz to daj.

Drah

Z ruoffa pójdą kumple wbije do gry i zrobię

SIEKACZBIG

Cytat: rexl w Sierpień 27, 2010, 08:26:36 PM
Cytat: SIEKACZBIG w Sierpień 27, 2010, 04:51:55 PM
nie wiem jak to jest ale coś skill cripple słabo wchodzi a to na moby a to na ludzi

... Słabo ? , przecież mi on wchodzi prawie za każdym razem ;f

ciekawe ile ty razy cripple dostales na servie :P

Slomek

Wyjdzcie na dwór a nie o crashach piszecie...
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Polopiryn

^Jak spojrzysz na zegarek, puknij się 3 razy w głowę i pomyśl czy twój post ma sens.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Slomek

No sry o 23 nie wychodze na dwór, moge być jedynie na imprezie... wiem piątek a ja przed kompem...
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kokiruka

Jest możliwe coś takiego, że debuff z Den of Evil wchodzi na mastery? Dostałem Kasha's Betrayal, w jego opisie jest napisane, że trawa on 15 minut a byłem 30minut pod jego działaniem  :|

DonKoks

pamiętam(albo nie), że gdzieś pisałeś że jak ktoś wpadnie pod textury to trzeba wpisać /loc i screen ;)

No więc spoilowałem sobie w apostate, a mój box walnął głową w kolumnę i spadł głęboooooko :)

Polopiryn

@oo noobek który każdego lał w apo hehe.

To nie wina geo, że twój box się wtopił, tylko twojego kompa chyba. W l2 odznacz Hide Backroung Perfomance czy coś takiego.
(Oczywiście mogę się mylić:)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ryane

To zdecydowanie jest wina geodaty. Wina komputera mozesz takie cos nazwac:

Insomnia jestes pewien, ze nie chcesz tutaj odpowiedniego dzialu z bugami? Lekki balagan tu sie robi. A ludzie i tak tutaj beda to wypisywac, niz na Waszym forum gdzie trzeba uzywac angielskiego.

InsOmnia-

Cytat: Ryane w Sierpień 28, 2010, 10:18:45 PM
To zdecydowanie jest wina geodaty. Wina komputera mozesz takie cos nazwac:

Insomnia jestes pewien, ze nie chcesz tutaj odpowiedniego dzialu z bugami? Lekki balagan tu sie robi. A ludzie i tak tutaj beda to wypisywac, niz na Waszym forum gdzie trzeba uzywac angielskiego.

Nie bo wszystkie bugi stąd i tak już przeważnie są na forum l2c. Ten bug to chodzi Ci o to wyświetlanie? Że widać tylko linie?
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Ryane

Nie, chcialem tylko pokazac roznice miedzy problemem z komputerem, a geodata. Ja takie cos mialem przez granie na systemie poskladanym z kilku :)

InsOmnia-

Takie coś można włączyć :) jest 5 trybów. Różne wyświetlania. Musiał być w tym systemie włączony inny niż domyślny.

Ryane

Nie sadze :) Takie cos mi sie czasem robilo po zmianie lokacji (logowanie, tp, soe, itp) i musialem robic reloga :) A tak z ciekawosci, jak te tryby zmieniac? :D

x3nomorph

Przeciez to jest wbudowany wallhack, odblokowywany srodkowym przyciskiem myszy w wiekszosci zmodyfikowanych systemow (np ten z theonline).
new future.

InsOmnia-