problem z logowaniem

Zaczęty przez zico1718, Lipiec 31, 2010, 01:31:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zico1718

witam mam nietypowy problem (windows 7) jestem na wyjezdzie po za domem i tu  gdzie mieszkam jest wifi hot spot  wszystko ok polaczylem sie internet dziala ale jak wlaczam gre (gracia epilog) wpisuje haslo login klikam ok i czekam czekam i nic sie niedzieje tak jakby nie wykrywal internetu nie mam pojecia o co chodzi anty wirus wylaczylem tez nic prosze o pomoc z gory dziekuje

br2yd4l

zablokowane porty?
na 90% hotspot ma zablokowane porty poza 443 i 80 i pewnie kilkomainnymi.. ot takie zabezpieczenie przed p2p

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

zico1718

dzieki ze odpowiedziales i czy mozna z tym cos zrobic zeby dzialalo?

br2yd4l

No jak nie masz możliwości wpłynięcia na 'administratora' (flaszka?) to nie.
Po prostu gra się nie połączy, bo nie widzi (administrator hot-spota) serwera i go nie zobaczy. Innym rozwiązaniem mogą być jakieś tunele do innego komputera, ale to strasznie dużo zabawy i raczej Ci nikt tutaj w tym nie pomoże.

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

zico1718

no to trudno ;p mimo wszystko dzieki za pomoc

kolejny problem ;/ wrocilem do domu i wzialem laptopa z vista zainstalowalem sobie interlude  i gdy wlaczam l2.exe wlacza sie  ( chodzi o napis interlude i te sprawy)  i nic sie nie dzieje slysze jeszcze jak wyskakuje  wiadomosc ale nie ma jej na ekranie ( nomalnie kiedys ja widzialem klikalem ok i gra pochwili sie wlaczala teraz jednak jej nie widze i nie moge kliknac ok wiec sie nie wlacza) wie ktos o co chodzi? ps: zgodnosc i te sprawy ustawione

/Tirius: Posty scalone, następnym razem będzie -.

Kamal