RuOff Lancer [Mj10] Just Paul Treasure Hunter

Zaczęty przez Argento, Sierpień 27, 2010, 08:14:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Argento

Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Solar

nie ma to jak filmiki z "ownowania" daggerem XD szkoda, że głównie robe userów i nie wyfarmionych przeciwników XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Yoker

w HD nawet da sie ogladac :)
a ze walki sa w 100% propaganda i ownuje sie duzo slabszych od siebie to calkiem normalne we frapsach z L2 :)
mnie natomiast zastanowilo, ze koles majac raptem 81lvl i S grade jest hero na TH a ten fraps wyszedl troszke czasu odkad serwer ruszyl - jest juz epilog.

Argento

Ale zauwazcie ze np sa gracze z lepszym gear ktorzy sa lata swietlne co do ogarniecia targetow od tego gracza,wiec tu by nawet u niektorych gear duzo nie pomogl ,a fraguje skutecznie i szybko,efektowna gra daggerem.
A w niektorych momentach enemy bylo 2x wiecej:p

A fakt filmik nie jest najnowszy:p

Tutaj takze stary jak jeszcze w mj latal
http://www.youtube.com/watch?v=OM4Ba6eN8Tc
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Solar

Cytat: Argento w Sierpień 27, 2010, 12:03:58 PM
Ale zauwazcie ze np sa gracze z lepszym gear ktorzy sa lata swietlne co do ogarniecia targetow od tego gracza,wiec tu by nawet u niektorych gear duzo nie pomogl ,a fraguje skutecznie i szybko,efektowna gra daggerem.
A w niektorych momentach enemy bylo 2x wiecej:p

Tak i większość tych  graczy z lepszym gear pada na 2/3 hity (robe userzy ) To po prostu kolejny nudy filmik jak  przy braku balansu w l2 można "ownować" całą resztę. Ten filmik to by było coś jak by na nim rozkładał uber koks hero tanka albo jak by karał BH :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alejandro12

Vamos TodosPrzepraszam za bledy w j polskim ale wyjechalem z Poloni gdy osiagnalem wiek 10  dni
i nie mialem tiempo by wystarczajaco sie naumieć

Drah

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Apocalyptik

Na forum lancera sa, a przynajmniej 1 sciagnalem. Nawet fajny, chociaz te zoomy sa meczacze. Co ciekawe on w ogole nie uzywa cp potow jakby mial palce przyklejone do kilku przyciskow, a 2 reke do myszki :D

https://forum.4game.ru/showthread.php?t=96845

We ride together, we die together.

Alarion

Ostatni jego filmik "Just a Movie" jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie niejednokrotnie bijąc się z 2 party jednocześnie. Nie ma tam praktycznie A grade jako przeciwników, ale i on sam jest na tym filmiku 83/84. Jego party jest jednym z lepiej ogarniętych constów i na pewno mu skilla odmówić nie można jako daggerowi.  Zerknijcie, a weźcie też pod uwagę, że 2 poprzednei frapsy są nakręcone dużo wczesniej, kiedy i lvle i sytuacja polityczna były inne na serwerze. Różnica między 1 filmikiem a 3 to chyba ponad rok.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Apocalyptik

Tez mi sie podobal, malo face stabow, dobrze kontroluje target. Czasem zapomina o focus power, szczegolnie ze bije prawie zawsze w plecy. Brak bota, muzyka w wiekszosc fajna, pokazany kursor za co +++. Minus to zoomy(przynajmniej dla mnie), a no i przydalaby sie 3 reka do cp potow :P Imo duzo lepszy od daggerow powszechnie uznawanych za dobrych.

Rickert

Apocalyptik

Nie umiesz wlaczyc :D

http://files.mail.ru/QU9K1D

Poczekaj az sie zaladuje pare sekund i pojawi sie скачать <- to kliknij.

Chyba, ze o inne linki chodzilo.

Edit. 2 link rzeczywiscie nie dziala.

Rickert

Misieq z tej strony dziennie ściągam 4 frapsy więc umiem. :P

Anyway już działa, d/l...

Acid

Jaki jest jego najnowszy filmik?
Ma ktoś może jakiegoś linka?  :)

pokit

Koleś gra dobrze, tylko czemu daje frapsy vs A grade  :oops:

Fat4lity

Cytat: pokit w Grudzień 10, 2010, 10:23:38 PM

Ehh... Tak samo pytali o dvp. Weź pod uwagę, że wiele osób nie ma dobrej organizacji lub nie ogarnia co sprawdza się do tego, że S graty zdobędą za hoho i jeszcze trochę czasu. A że oni już je zdobyli to co mają się logować co miesiąc i patrzeć czy ktoś już ma eSki? Nie, po prostu grają dalej.
To samo miałem na Epi C4. Również kozaczyli a jak padali to stwierdzali że ownimy bo dobry gear jest. Dopiero słynny z tamtych czasów kolega Fatality (może go kojarzycie) grający SH zrobił sobie Valhalle + 12 i zmiażdżył A gratowców, piękne czasy, ale to już tak na marginesie... ;)

pokit

Cytat: Fat4lity w Grudzień 28, 2010, 10:39:37 AM

Ehh... Tak samo pytali o dvp. Weź pod uwagę, że wiele osób nie ma dobrej organizacji lub nie ogarnia co sprawdza się do tego, że S graty zdobędą za hoho i jeszcze trochę czasu. A że oni już je zdobyli to co mają się logować co miesiąc i patrzeć czy ktoś już ma eSki? Nie, po prostu grają dalej.
To samo miałem na Epi C4. Również kozaczyli a jak padali to stwierdzali że ownimy bo dobry gear jest. Dopiero słynny z tamtych czasów kolega Fatality (może go kojarzycie) grający SH zrobił sobie Valhalle + 12 i zmiażdżył A gratowców, piękne czasy, ale to już tak na marginesie... ;)

lol

Acid

Cytat: Fat4lity w Grudzień 28, 2010, 10:39:37 AM

Spadłem z krzesła.

@offtop
Co to Fatalka to miał Valaszke +10, a nie +12, którą później spalił. :P

Fat4lity

Cytat: pokit w Grudzień 30, 2010, 06:13:07 AM
lol

Idź płacz dalej, że Cie ludzi w S grade biją.

Cytat: Acid w Grudzień 30, 2010, 08:37:24 AM
Spadłem z krzesła.

@offtop
Co to Fatalka to miał Valaszke +10, a nie +12, którą później spalił. :P

Grałeś wcześniej na starszych serwerach co się cieszysz?
Z tego co pamiętam, to +12.

Acid

Na offie nie ma problemu ze sprzętem stąd twoje tłumaczenie wywołało śmiech.

@offtop
Byłem z Fatalem prawie od poczatku epi w jednym klanie, aż do samego końca, ba... wciąż gramy w jednym CP i valaszke miał na +10. ;] Zresztą jak wejdzie na TS to mu powiem, żeby tu zajrzał. :]

Fat4lity

Cytat: Acid w Grudzień 30, 2010, 10:34:01 AM
Na offie nie ma problemu ze sprzętem stąd twoje tłumaczenie wywołało śmiech.

Na offie NCSoftu był. Teraz jest mnóstwo ludzi w Dynasty, ale są i tacy, którzy nadal w A-S biegają.
Tu w temacie mowa jest o RUOffie. Dla mnie z niego taki Off jak z koziej du*y trąbka.

Cytat: Acid w Grudzień 30, 2010, 10:34:01 AM
@offtop
Byłem z Fatalem prawie od poczatku epi w jednym klanie, aż do samego końca, ba... wciąż gramy w jednym CP i valaszke miał na +10. ;] Zresztą jak wejdzie na TS to mu powiem, żeby tu zajrzał. :]

Być może, nie było opcji z shiftem, broni nigdy nie widziałem.
Pod jakim nickiem grałeś?
O! I ja będę zadowolony ;)

Itherus

Pod takim samym jak na forum....

powiem Ci ze ru jest o wiele ciekawszy niz eu/na bo te juz zdechły,do h5 jeszcze maja pare miesiecy. Ru ma kroniki zaraz po Korei do tego nie ma botów i innych slawnych skryptów. Chyba ze dla Ciebie 3'rd soft jest legit i swiadczy o ogarze gracza? Dodaj sobie do tego online http://l2on.ru/.

Fat4lity

Acid

Pod nickiem Acid Elemental Master, klan omg. Parę razy hero.