[x666/High] L2 Certus - Interlude Server PVP/PK/FUN [23/12/2010]

Zaczęty przez Integer, Grudzień 08, 2010, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SnowY

Szczerze to już przegrali ten server. Bo zrobiły sie trzy grupy. a) Tych co mają full +10 + nobless. b) Tych którzy nic nie mają. c) I tych którzy zaczynają mieć bo farmia od rana.

I tak. Grupa A w 50% pewnie by została przy Wipe i pewnie część sobie pójdzie.
Gruba B bardzo sie ucieszy.
Grupa C przy Wipe wkurzy sie najbardziej, bo farmia, tracą nery na enchant, a tu dupa i QQ na server.

Także. Skopali grzyba że nie zrobili od razu Wipe. Co kolwiek nie zrobią i tak im gracze uciekną. Np ja, jak i na pewno sporo osób nawet nie zamierza tam wracać do póki tego nie ogarną.

Pozdrawiam ;D.

Jak by co jestem na TheOnline ;>.

A co do pvp. To nie wiem gdzie wy macie fajne pvp :O. No chyba że 1v1,2v2 albo 5v1 to dla Was epickie zabawy ;D.

M4juS

Cytat: driki w Grudzień 24, 2010, 04:26:29 PM
Cytat: M4juS w Grudzień 24, 2010, 03:32:28 PM
PvP jest dosyć fajne, dopóki nie przyjdzie deska na frenzy/dagger :P
jaki nick?:D bo chyba wpadłeś na mnie;p

Talim

Ja bym wszystkim cofnął noblessy skoro wczoraj był za darmo :P

@SnowY ja za fajne pvp uważam pvp pt vs pt, nie lubię grać na serwerach 3k+ osób bo za duży syf się robi na spotach. Każdy ma swoje gusta

driki

ja mam nick Eleni ;p latam po GaE i pekuje każdego ;p

co do samego servera to nobles to jest kwestia hmm 10 minut? sorka za traina masz okolo 2kkk od tak

ja sobie latam deska i tyram ale server i tak fail;p

M4juS

Nuki czasem nie mogą bić innych, trzymam ctrl i hydroblast a tu "Thats incorrect target" ide do innego i mogę go normalnie bić, albo mogę bić z vortexów a z hydro nie mogę.

Naprawcie to, zróbcie wipe i jedziemy dalej :P

BeZeLek

Nie rozumiem w ogóle dlaczego niektorzy mowia, ze farma jest za mala i jest jej za malo. Przeciez o to tu chodzi, jak najmniej farmy, jak najwiecej pvp. Jakbym chcial farmic to bym poszedl na low. nie ma co narzekac, duzo pvp, o sprzet nie trudno. jedynie co wypadaloby poprawic to troche balans, na razie Dagger OP, OL tez niezle tyra. Ale jezeli ktos umie dana klasa grac, to i tak da rade;]. Dobrze ze jest chociaz kogo zabijac :)

Rickert

Cytat: SnowY w Grudzień 24, 2010, 04:33:52 PM

A co do pvp. To nie wiem gdzie wy macie fajne pvp :O. No chyba że 1v1,2v2 albo 5v1 to dla Was epickie zabawy ;D.
1h pvp na spawnie Cave 1 z 3 clanami(full pt ofc) były ciekawe. :) Online nie spadnie, co najwyżej parę osób walnie quita, ale z tych clanów które się pokazują w pt itp. nikt na razie nie widzi powodu, by przestać grać.. Tak samo u nas. :)

Brakuje paru DD do clanu, więcej na pm rickertZ w grze.

Błędów popełnili w cholerę, ale populacja się szybko nie wykruszy gdyż nie dość, że nie ma aktualnie chyba żadnego lepszego servera interlude, to jednak admini są często online, pvp jest ciągle i co najważniejsze.. Na każdej z farm coś się dzieje.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

Cytat: driki w Grudzień 24, 2010, 04:39:48 PM
ja mam nick Eleni ;p latam po GaE i pekuje każdego ;p

co do samego servera to nobles to jest kwestia hmm 10 minut? sorka za traina masz okolo 2kkk od tak

ja sobie latam deska i tyram ale server i tak fail;p

To z Ciebie mi poleciało Scroll of Recovery S grade na Garden?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

driki

TA XD
uratowalo cie to ze można przez sciany nukowac (lOl) inaczej bys spadl na 2 hity;dd

Ventariel

Gratulujemy adminom, gdy na forum napisalem nieprzychylna opinie o serwerze, moje wlasne odczucia co do tego problemu z enchantem i balansem. Usunieto mi konto, zrobilem drugie ktore usunieto. Usunieto mi 4 konta po czym dano bana. Jutro i tak wroce na to forum tylko zmienie IP  :bump:

Zyzio

Cytat: Ventariel w Grudzień 24, 2010, 10:37:26 PM
Gratulujemy adminom, gdy na forum napisalem nieprzychylna opinie o serwerze, moje wlasne odczucia co do tego problemu z enchantem i balansem. Usunieto mi konto, zrobilem drugie ktore usunieto. Usunieto mi 4 konta po czym dano bana. Jutro i tak wroce na to forum tylko zmienie IP  :bump:
Pewnie chciałeś szanse enchantu 90% i żeby twoja klasa była pro  :D , ale to " Mistrzu" musisz się jeszcze nauczyć grać   :noob:

Ventariel

Akurat nie, bo sam uwielbiam grac AW, ktory tutaj jest OP, ale gra nim i tak nie dawala mi funu. Jedyne co chcialem to cofniecia efektow tego buga z enchantem. Do tego wyrazilem swoja opinie ze dla mnie ten serwer to fail z powodu tego buga, balansu klas. Dodalem tez ze farma jest za mala poniewaz jak sie pojawi mobek to 5 osob sie na niego rzuca. Lecz widac to bylo cos czego admin nie mogl udzwginac i musial dac bana zamiast bronic serwer normalnie. Gl&hf

Fat4lity

Cytat: Ventariel w Grudzień 24, 2010, 10:53:46 PM
Akurat nie, bo sam uwielbiam grac AW, ktory tutaj jest OP, ale gra nim i tak nie dawala mi funu. Jedyne co chcialem to cofniecia efektow tego buga z enchantem. Do tego wyrazilem swoja opinie ze dla mnie ten serwer to fail z powodu tego buga, balansu klas. Dodalem tez ze farma jest za mala poniewaz jak sie pojawi mobek to 5 osob sie na niego rzuca. Lecz widac to bylo cos czego admin nie mogl udzwginac i musial dac bana zamiast bronic serwer normalnie. Gl&hf

I tak właśnie bardzo często niestety bywa. Gdy prawda w oczy kole najlepiej dać bana i dalej brnąć w gó*no...
Na bugu z enchantem graczy nie stracą, bo jednak było ich sporo i na rękę im takie eq, ale jeśli tak dalej pójdzie to prędzej, czy później innych bug ich skosi.

Ventariel

Cytat: Fat4lity w Grudzień 24, 2010, 11:29:41 PM
Cytat: Ventariel w Grudzień 24, 2010, 10:53:46 PM

I tak właśnie bardzo często niestety bywa. Gdy prawda w oczy kole najlepiej dać bana i dalej brnąć w gó*no...
Na bugu z enchantem graczy nie stracą, bo jednak było ich sporo i na rękę im takie eq, ale jeśli tak dalej pójdzie to prędzej, czy później innych bug ich skosi.
Lepiej tak nie pisz bo zostaniesz potraktowany jak dziecko neo. Liczylem na ten serwer bardzo i tak samo bardzo sie zawiodlem. Tym bardziej podejsciem GMow. Wszystkim ktorzy tam jednak graja zycze milej zabawy a ja poczekam na inny serwer warty uwagi.

Rickert

GZ za fajny nerf classy, zamiast obniżyć dmg daggerów zrobił, że blowy siadają 1/10.. brak mi słów. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

SnowY

Cytat: Ventariel w Grudzień 24, 2010, 10:37:26 PM

Hahaha ;D. Przynajmniej mogli by sie do tego przyznać że -_-' fail przez własny błąd i przynajmniej postarali by sie to naprawić, no ale cóż. Kolejny fail nastawiony na donat ? Pewnie tak, ale nie sprawdzałem. Najbardziej rozbawiło mnie gdy typek pisał że ma swoich testerów ;D. Ci testerzy to chyba z innej gry przyszli ;D.

Ven, a Ty sie nie przejmuj. Widać ze troszke nie ogary, a to co napisałeś to tylko dało do zrozumienia że goście nie stawiają servera żeby "zrobić graczom dobrze" tylko pewnie pod donat, albo poprostu żeby postawić i mieć -_-'.

driki

Kochany GM-ie jeśli to czytasz to wsadz sobie w dupe tego c grade z btb i obróć 7 razy a potem posmaruj sobie tym gownem twarz bo nie skomentuje tego ze zamiast dac soes-a z btb to dali takie -_-' i deska nie moge zbić hp na oly bo mi brakuje tych 3-4%

farmiłem te gb tylko po to żeby iśc na oly i sie pobawic a tutaj -_-' SOES-A NIE MA WIEC WAL SIE!

A co do gry na servie to Ilośc postaci to Masa necro/sps->th->ol i tyle? co do necro to jest ich dosłownie MASA

//Ryane
10% ostrzezenia!

MiilkyChocolate

DMG PR z bowem + 10 + dead eye + VS + 10 w dc roba + 10 wynosi 1.8k zal zal i jeszcze raz zal... pomijam juz fakt ze w typa bez bizu hex + 10 chance nie wszedl mi ani razu na 30 prob : O

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Ventariel

Jakby ktos mial jakis dobry i powaznie podchodzacy do graczy serwer Interlude to prosze dac znac :) Najlepiej rate tak w okolicach x15 ale moze tez byc serwer pvp. Jak najmniej udziwnien w stylu GM shop, NPC buffer. Najlepiej czyste L2 ale najwazniejsza rzecza jest w miare sensowny online. Tylko prosze nie tirael bo tam polakow gra 5-7. A co do certusa... to widze ze naprawde maja pojecie o grze i o tym jak sensownie cos znerfowac^^

BeZeLek

Cytat: Ventariel w Grudzień 25, 2010, 11:14:55 AM
Jakby ktos mial jakis dobry i powaznie podchodzacy do graczy serwer Interlude to prosze dac znac :) Najlepiej rate tak w okolicach x15 ale moze tez byc serwer pvp. Jak najmniej udziwnien w stylu GM shop, NPC buffer. Najlepiej czyste L2 ale najwazniejsza rzecza jest w miare sensowny online. Tylko prosze nie tirael bo tam polakow gra 5-7. A co do certusa... to widze ze naprawde maja pojecie o grze i o tym jak sensownie cos znerfowac^^

Zamknij juz ryj ty pajacu. Wszystko tak krytykujesz, serwer, innych, a sam osiągnąłeś gowno. Potrafisz tylko w polaczkowym stylu wszystko krytykowac, chodz sam nigdy byś nie zrobil tego, co krytykujesz tak zawzięcie. Zrob wlasny serwer, na ktorym bedzie balans, zadna klasa OP - Wtedy pogadamy. na razie, ucisz sie. Cięzko jest zrobic balans klas na serwie. Najwiecej denerwuje mnie to,jak ktos nie umie grac i rozpowiada na prawo i lewo, ze jakas klasa jest op, i na serwerze jest 0 balansu. ZADEN priv nigdy nie bedzie idealny, każdy ma jakies wady, nie ma serwera bez wad. Jezeli szukasz priva bez wad to powodzenia. Ventariel - jestes zerem.
Do widzenia.

//Ryane
10% ostrzezenia!

MiilkyChocolate

Cytat: BeZeLek w Grudzień 25, 2010, 11:58:12 AM

Zamknij juz ryj ty pajacu. Wszystko tak krytykujesz, serwer, innych, a sam osiągnąłeś gowno. Potrafisz tylko w polaczkowym stylu wszystko krytykowac, chodz sam nigdy byś nie zrobil tego, co krytykujesz tak zawzięcie. Zrob wlasny serwer, na ktorym bedzie balans, zadna klasa OP - Wtedy pogadamy. na razie, ucisz sie. Cięzko jest zrobic balans klas na serwie. Najwiecej denerwuje mnie to,jak ktos nie umie grac i rozpowiada na prawo i lewo, ze jakas klasa jest op, i na serwerze jest 0 balansu. ZADEN priv nigdy nie bedzie idealny, każdy ma jakies wady, nie ma serwera bez wad. Jezeli szukasz priva bez wad to powodzenia. Ventariel - jestes zerem.
Do widzenia.

Priv bez wad? FirePoint no chyba ze za wade wziac praktycznie zerowa ilosc polakow. Kolejny priv bez wad? HR Interlude L2 Refused 3 lata temu. Nastepny? Jak dla mnie L2 Atlantis tez praktycznie wad nie mial. Kolejne? Sieć serwów BFD jeszcze mało? RPG club... Wiec nie mow ze nie ma jak sa : )  A to co Ven pisze to tylko prawda. Idzie wszystko zrobic jak sie chce.

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Integer

Widać że większośc z was na bardzo wysokim poziomie wyraża swoją opinie. Może zacznijmy od Wesołych Świąt....
Co do "nieogarów" aha, czyli do mnie :) Jeżeli macie jakieś wątpliwości co do moich umiejętności to proszę znajdźcie sobie nowy serwer. Pliki off interlude mamy na najwyższym poziomie i nikt mi nie powie że tak nie jest. L2j to dla nas nowe doświadczenie i nowe możliwości rozwoju. Serwer zostanie zbalansowany pod high rate ale nie oczekujcie tego od nas w przeciągu jednego dnia i do tego wigilii.

Jeżeli ktoś macie zamiar obrażać/wyzywać to proszę nie traćmy czasu i zmieńcie serwer.

Co do dotacji :D a to dobre ? Widzi ktoś gdzieś dote ? Bo ja nie zauważyłem... jest ta z low rate na czapki xD
Pewnie wprowadzimy itemy do dotacji ale na pewno nie epiki... serwer trzeba otrzymać a ja jeszcze w totka nie wygrałem.

Z przykrością informuje że postawiliśmy ten serwer dla ludzi NORMALNYCH!

DoD0

Do widzenia.

Masz itemki czy większy enchant rate, że tak ten serw bronisz ? Wynajęli cie ?  :o

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Ventariel

Do widzenia.

//Ryane
10% ostrzezenia!

Ciekawe skad Ty wiesz co ja osiagnalem a czego nie i jak umiem grac. W l2 gram od dlugiego czasu i pojecie o tej grze mam wiec wypowiedziec sie moge.
Cytat: Integer w Grudzień 25, 2010, 12:19:05 PM
Widać że większośc z was na bardzo wysokim poziomie wyraża swoją opinie.

Z przykrością informuje że postawiliśmy ten serwer dla ludzi NORMALNYCH!

Ja w swojej opinii na poczatku bylem spokojny i po prostu mowilem co myslalem. Ale kiedy zamiast bronic serwera po prostu banuje sie kolejne konta na forum to czlowieka szlag trafia i jeszcze bardziej swiadczy o serwerze. Bo pokazuje ze nie tylko serwer jest kiepski ale tez admini ktorzy nie potrafia odbic argumentow. Na serwerze dla ludzi NORMALNYCH jak sam zauwazyles trafnie po spieprzeniu sprawy admini by zrobili wszystko zeby to naprawic a nie uznali "niewiele osob z tego bugu skorzystalo wiec zostaje jak jest". Jesli taka akcja pierwszego dnia serwera miala miejsce to jestem ciekaw co bedzie dalej.
Nastepna sprawa to balans klas... no po prostu bosko. Jesli sie uwaza ze lucznik z boss jewelem jest za mocny to chyba nerfuje sie boss jewel a nie lucznikow? (do wiadomosci, ja lucznikiem nie grywam bo uwazam za char nudny). Nastepny nerf daggerow, nie znerfowany dmg tylko siadanie blowow, naprawde niezle. Jestem ciekaw jakbyscie znerfowali magow? Usuneli czary z 2 profki?

Integer

Na forum nikogo nie zbanowalem, forum zajmuje się Kiefer i na pewno nie zrobił niczego bezpodstawnie.

Co do balance właśnie zostaje przygotowany, proszę o cierpliwość w tej sprawie.