L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Liar

Rickert teraz jesteś pro bo grasz na rpg - club. Ale wcześniej też grałeś na lol serwerach i myślę, że kiedyś jeszcze pograsz.  :oops: Fajnie, że są super pliki, ale dla mnie nie na tym opiera się gra. Oczywiście przyjemnie jest jak się nie wpada w tekstury, albo jak quest nie jest zepsuty, ale dla mnie się liczy to jacy ludzie grają. Oczywiście z takim podejściem nie mogę być pro elo wymiataczem techno, który każdego ma na hita. Mi na tym nie zależy. L2 to gra i niech grą pozostanie.
Waitin' for : www.l2asylum.com

Hesser

Zawsze powtarzałem - jak chcesz grać tylko dla tego, żeby mieć super przekoxana postać i w ogóle - to może gry MMO nie są dla Ciebie? ;)
Chyba, że wejdziemy w dziedzine psychologii i próba pokazania się w grze jako super silnego, mocnego tak na prawdę jest ucieczką od problemów prywatnych? :P
Tak czy siak nie chce tu nikogo obrażać ani nic ;)

A co do wszystkich ludzi marudzących na to, że gdy weszli do gry to nikogo nie było. Jakby każdy z ludzi, którzy z tego powodu odeszli, zamiast od razu odchodzic poczekał by 2-3, to zobaczyl by kolejnych ludzi wchodzacych do gry jak oni i zaczelo by to dzialac jak domino.
Zawsze więcej ludzi = jeszcze więcej ludzi ;)

ONYX2

Co tam dużo mówić:

Skoro działają lokalizacje z GE jak:

- Den of Evil
- Stakato Nest
- Crypt of Disagre
- Giant's Cave
- Primeval Isle
- Delusion Chamber

A także:

dungeony w zamkach i fortach oraz działa większość questów, nie mówię już o poprawkach, które zostały wprowadzone to warto tu przyjść. chciażby sprawdzić
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

NoFckingWay

Wiec tak ,ja mam problem techniczny  ;>
Odpalam assassin.bat ,pyta mnie o potwierdzenie admina,ok i pyk ,nie dzieje sie nic . Kompletnie ,po prostu l2 sie nie odpala. edytowałem plik,mam tam ustawione @ECHO OFF
START c:\games\lineage2\system\l2.exe -INI=l2an2.ini -USERINI=l2anuser.ini
EXIT

I w takim rowniez miejscu mam l2.exe. uzywam windows'a 7... Jakiekolwiek pomysły ? ; d

Liar

Na forum jak wejdziesz tam masz system do ściągnięcia już z wsadzonymi plikami l2assassin.bat itp. ściągnij go i odpal z niego to będzie działało.
Waitin' for : www.l2asylum.com

ONYX2

Tu masz link z forum L2AssassiN do systemu:

Dobrze skasować cały system i ten skopiować do katalogu "system"

http://www.megaupload.com/?d=7IK5082X

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Odys

Z tego co ja wiem nie ma tam nawet 70 online. Serwer przywraca postacie offline po kazdym restarcie. Community zostalo wedlug mnie wylaczone poniewaz zbyt duzo osob dochodzilo do tego ze polowa ze 160 online to postacie 1-20 lvl z czasem 56h+ online ktorych nigdzie nie widac dalej kolo 30 craftow z tym samym czasem. Dodajmy do tegp aktywny dualbox, faktyczne offline shopy i wychodzi nam 25-35 online.

Rickert

Cytat: Liar w Listopad 19, 2010, 03:13:58 PM
Rickert teraz jesteś pro bo grasz na rpg - club. Ale wcześniej też grałeś na lol serwerach i myślę, że kiedyś jeszcze pograsz.  :oops:
y0 defender... Nigdzie nie napisałem że to jest lolserver - płaczecie o online, więc o to się odniosłem..
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

NoFckingWay

Nie mógłby ktos tak swoją drogą podrzucić dla administracji pomysłu zrobienia ankeity dot. wipe ? Bo faktycznie tak jest ,ze pliki są dobre,administracja tez bardzo fajna,jest potencjał niby ,ale co z tego jak ten online to 30 jak ktos tam wyzej obliczył ? TO jedynie ankieta,nie oznacza to przeciez,ze od razu bedzie wipe,zobaczymy co ludzie wybiorą. Ja np osobiscie mówie z góry ,ze zagosciłbym gdyby znowu startował ;) Juz nie chodzi o to,ze łatwiej bedzie dogonic ludzi etc,po prostu 30 online to faktycznie,za małooo .

Hesser

To skoro jest 30 ludzi, to nie ma znaceznia ,to oznacza, że na starcie masz tylko 30 ludzi do dogonienia - what the problem? ;p
rzeczywiscie gra troche wiecej, ale zaczynanie od nowa bylo by gorsze. Tu masz pomoc od kazdego przekoxa, ktory w pare chwil zalatwi Ci odpowiedni lvl, ze sprzetem tez wielkich problemow nie powinno byc ;)

perfecT

no 30 Assasin vs RPG : 10k trochę mało . Tak czy inaczej na polski l2j jest akurat:D

Hesser

dejv, rozumiem, że pozamieniałeś się na mózgi z kookaburą czy jakimś innym buffalo, więc spróbuje wytłumaczyć Ci to inaczej:

n i k t! t u! n i e! p r ó b u j e! p o r ó w n y w a ć! t y c h! s e r v e r ó w!

Btw, 10k online ssie ostro ;)

NoFckingWay

Hesser,przeciec napisałem Tobie ,ze nie chodzi mi o sprzed i to ,ze będzie sie odstawało,bo zaczynasz. Przeczytaj jescze raz,prosze. Napisałem,ze imho lekki bez sens marnować potencjał servera,bo nie mów,ze wolisz grac z tymi już powiedzmy 40 osobami niz nawet z tymi 180 ( o tym servie mówie ) . I tutaj prosba- mozesz poprosic admina o tą ankiete,ew zalozyc taki temat na forum czynie ? ;> ( dot wipe )

Hesser

Ja wiem, że po wipe grać nie będę, więc wole grać z 40 niż nie grać ;D
Wipe nic nie da, przyjdą gracze, któzy odejdą bo nie bedzie im sie podobalo cos, a odejdzie przynajmniej polowa z tej 40 bo nie bedzie im sie chcialo znowu grac od poczatku ;)

perfecT

Jedynym dobrym rozwiązaniem jest wipe

NoFckingWay

Widze,ze masz troche talent proroczy ;) napewno ,gracze ktorzy przyjda zaraz odejda,bo cos im sie nie spodoba,no fakt .
powiedmzy,ze nawet zostanie 20 z 40 graczy ( bo jak powiedziales,polowie nie bedzie chcialo sie grac) to myslisz,ze jakby server startował za jakies 3 tygodnie z 2 tyg reklama ,to nie przyszłoby chociaz 80 nastpenych graczy ? Napewno znalazlo by sie troche osób ktore odeszly z rpg chociazby . zreszta okres wakacyjnych serverów dawno minął. Zreszta ja poprosiłem Cie jedynie o to bys zaproponował adminom zrobienie ankiety,TYLKO I WYŁĄCZNIE ANKIETY . Chyba fajnie by bylo gdyby ludzie mogli dokonac wyboru ,a z tego co widze pare osób chciało juz te wipe napewno . Jezeli jednak nie masz ochoty/nie chcesz wyjsc z taka propozycja to ok,po prostu napisz .
No offence !

Hesser

Nie wydaje mi się - a mówie to obiektywnie, mimo tego, że wipe nie chce ;)
NoFckingWay - ale ja nie widze problemu, moge zglosic takie cos, nie powiedzialem, że nie - napisałem tylko, że moim zdaniem to kiepski pomysł ;)

NoFckingWay

To dziękuje bardzo Hesser ;)  Tak jak mówiłem - będzie to jedynie ankieta i okaże sie jak jest. Jeśli będzie więcej osób z Twoim podejsciem to po prostu dalej będziecie tak jak gracie i bawic sie pytam,prawda ? Jesli jednak wiecej osob będzie wolało te wipe no to zobaczymy jak to wyjdzie;) Z góry dziękuje Hesser i prosze zebys informował nas co odpisał admin ,etc  ;)

Hesser

Nie ma sprawy.
Dla mnie wipe oznaczałby koniec z l2, ale jakoś to przeżyje ; D server jest wart tego ;)
tak czy siak miło by było, gdyby i bez wipe przyszło to więcej ludzi ;)

btw. Jumanji sam często tutaj zagląda więc pewnie sam przeczyta Twoją prośbe o tą ankietę ;p

ONYX2

A ja myślę, że po co tu gadać głupoty wbijajcie zacznijcie grać i bedzie online :). A wy dyskusje to czy jest 100 czy 40 osób, jak będziecie więcej gadać a nie robić to nic się nie zmieni.

Naprawdę widziałem już kilka WIPE  i  nigdy nic dobrego nie przyniósł to głupota, że ludzie przyjda na server bo ktoś go odpali od nowa. Też dyskusja bawi mnie, ze jak od nowa to przyjedę na server a jak nie od nowa to nie przyjede (ŚMIECH). To ja tu sobie pogram a wy dyskutujcie dalej :).

NEW ENGINE.

NoFckingWay

Jasne ,ja tez wolałbym zeby więcej osób doszło na server,wtedy nawet ja bym zagoscił bardzo chętnie :) + była by ta pewna 40 ( czyt. Wy :D)
No,ale sam widzisz ,ze aktualnie ta sytuacja mimo,ze minimalnie się poprawiła to nie wygląda na to by jakos stanowczo wzrosło,prawda? Zresztą nie ma sensu spekulować,poczekajmy na ankiete ,która mam nadzieje admin zrobi.Jeszce raz wielkie dzięki Hesser:)

ONYX2

No i co wtedy jak zrobi ta ankiete? Jakie kryteria przyjmiesz ze decyzja  ma być za WIPE? Ilość głosów? To, że ktoś coś napisał :) Zastanawialiscie się?

Co ta ankieta ma udowodnić? Jaki ma miec FOCUS?

Ile juz WIPE przeżyłeś? Albo na ilu serverach juz grałes? Ja kilka i wiem czym to pachnie.

NEW ENGINE.

NoFckingWay

Człowieku - widze ,ze bardzo się spinasz,spokojnie ; o
na czym ma polegac ankieta ? chyba oczywiste,na podstawie głosów . Ofc wygrywa opcja z przewagą jakiś 10-15 % np .
Pare osób pisało,ze wipe by się przydało takze moze własciwie trzeba sie zastanowic nad tym ?
Po prostu dlaczego by nie spróbowac ? Nastawiacie sie od razu jakby faktycznie zrobienie takiej ankiety i danie możliwosci wyboru aktualnym i potencjalnym graczom od razu oznaczała WIPE. nie wiadomo jakie będa wyniki przeciez. Mam nadzieje,ze Hesser faktycznie wyjdzie z taką propozycją i po prostu poczeka sie na odpowiedz adminów.
To tyle ;)

ONYX2

Posłuchaj ja nie neguje tego, żeby zrobić ankietę. Po prostu wiem, ze i tak to nic nie da. No może przyjedzie paredzisiąd osób wiecej, no i co z tego. Jak teraz też może ta sama ilość przyjść na serwer. Widzicie jakieś przeciwskazania różnice bo ja nie.

Po co wyłączać serwer skoro działa i można sobie pograć. WIPE wiąże się z wyłączeniem serwera dla graczy na 2 tygodnie, reklama pierdoły i tak dalej a tym sposobem pojde sobie gdzie idziej pograć i myśle że te tam 100 osób zrobi to samo bo mnie interesuje zabawa a nie czekanie na zabawę. Wiec ja po prostu podziekuje i tyle.

Nie wróciłęm zeby teraz czekaż aż ruszy serwer. INa serwerze rozwijam postać i cieszy mnie fakt ze duzo się poprawiło ale nie będę tolerancyjny gdy  za dwa tygodnie będę musiał zaczynać od nowa.

NEW ENGINE.

Legion007

Uwazem, ze vipe nic nie zmieni po 1 ci co graja przestana grac po 2 nowych setek nie bedzie :) wiec sugeruje przestac jeczec ze wipe i marudzic ze to zle tamto nie dobrze i poprostu sprobowac pograc i zobaczyc co sie stanie....