L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hesser

Albo postawią serwer skrabli! ;D
Btw, co do postu Brianoca - "nie ważne jak się mówi, ważne, żeby się mówiło" ;) Wiele gwiazd tak się promowało, weźmy na to Justina Biebera ;d

perfecT

Przynajmniej jedno dobre rozwiązanie . Nie chcą robić wipe to 2 serwer omg ;D

NoFckingWay

Okej,smiga. Dzieki Liar :)
Wpadne z kolega,do kogo mozna sie odezwac w grze w jakimis pytaniami ?

Hesser

Troche głupio robić nowy serwer 2 miesiące (czy tam 3) po starcie serwera pierwszego ;p

Do mnie, nick ten sam co na forum.

spickler

NoFckingWay jakbyś miał jakieś pytania wal do mnie, postaram się pomóc.

Kondziu

Jestem na tym serwerze kilka dni.
Na pewno wiele rzeczy jeszcze nie mogłem zobaczyć by się wypowiadać ale to co do tej pory widziałem to są prawie same plusy:
1. GMi obecni kilka razy dziennie (znam serwery po 2k+ online gdzie mieli na serwer wywalone byleby zarobić na tym)
2. Nie ma donate (za który sie otrzymuje materialne rzeczy bronie, bos jev etc.). sądzę że to plus  bo taki donate jest tylko dla niby pro graczy. Nie umie grac to kupi broń +20.  większość powie ze to na high rate. Owszem ale z pomocą systemu vit sie expi jak na high rate nie to co w kronikach do interlude. Brak tych broni stawia na umiejętności
3. Póki co nie dopatrzyłem się żadnych bugów jedynie o takich czytałem na forum że były ale są już poprawione co tylko jest na plus dla serwera (kolejny przykład  gdzie GM stara się poprawić jakość gry na serwerze a nie tylko pisze by mu kase przelac na nowy serwer bo ma słabą maszyne)

No i jedyny minus to póki co malo jeszce osób. Ale sie to zmienia, i coraz więcej ich się na serwerze zjawia.

A co do napinaczy na forum. Przestańcie robić antyreklamę serwera kiedy nawet co niektórzy pewnie na ten serwer po naprawach nie weszli a wiedzą lepiej wszystko niż Ci co na nim grają.

Cytat: Haseo w Listopad 20, 2010, 11:39:30 PM
Każdy wyraża swoje zdanie po prostu ;) Nadal uważam, że Assassina ratuje tylko wipe i może nowa nazwa bo ta niedość, że jest mało ambitna to zawiera x2 słowo 'dupa'. Ludzie nie lubią doganiać wyfarmionych postaci bo gdyby tak jak piszecie każdy to robił to nowe serwery by nie powstawały tylko wszyscy trzymali by się stałych i pewnych serwerów.

A tego nie kumam w ogóle. Skoro cięzko tu enchantować broń i wręcz nie ma ich dużo powyżej  +4 to jaki problem wbić tu i sobie wyfarmic zwykle S grade. Właśnie to jest plus bo ludzie ze sprzętem nie odbiegaja, więc tylko liczą się umiejętności.  A kolejny wipe co da? Ze ci co grają odejdą bo nie po to sie gra, by po 2 miesiącach tracić  wszystko na co się chociaż trochę czasu poświęciło, a nawet jak zostaną to co zjawicie sie nagle bo był wipe w 300 osób na serwerze?? Nie ma opcji. Będzie wipe to wtedy inni nie przyjdą bo nie gra się na niestabilnych serwerach gdzie nie wiesz co i kiedy może sie zdarzyć (czyt. Tracisz wszystko na co poświęciłeś czas. BTW raz to już przerabiałem)
Patrzeć trzeba na wszystko. Jak masz jakiś pomysł jak naprawić serwer (czyt: wipe) to zobacz też jaki tego jest minus dla serwera. Bo tak ja moge wymyślać wiele rzeczy w stylu może trzeba np przejść na clienta fraya bo ściągnie to nowych ludzi na serwer ( a jednoczesnie by zrezygnowali po tygodniu ze wzgledu na bugi)

Haseo

Cytat: Liar w Listopad 21, 2010, 12:37:10 PM
Tak,żeby poszła część osób z low ...

Jeśli jest tak jak mówicie to nie powinni uciec z low. I poza tym jeśli ktoś tu widzi jakiś tzw. ''flame'' to musi przetrzeć oczy bo ja po raz pierwszy od 2 miesięcy widzę normalną dyskusję, a nie kto komu więcej nawtyka.

Hesser

Flamu trochę było przedtem ;P i niekoniecznie mowa tu o Tobie.

btw. zna ktos jakies zagraniczne dość popularne forum l2? ;>

Haseo

System assassina jest nieco 'zapieprzony'. Chętnie uzyskam słowną pomoc w temacie 'jak otworzyć inventory' bo żadnym ze znanych sposobów nie udało mi się go otworzyć jeszcze :P alt+v, TAB etc. przy systemie serwera nie działają...tzn. działają, ale inventory pojawia się gdzieś poza moim monitorem. :(

Liar

GZ !!! Wchodzisz w options bierzesz zakładkę Audio/system i klikasz initialize. To nie wina systemu L2 Assassin tylko podmienania systemów. Na większości serwerów to mam.
Waitin' for : www.l2asylum.com

Haseo

A ja po raz drugi :P zawsze alt+v pomagało xD

Liar

Kondzio ma rację, z resztą wszystko fajnie, ale o kasę jest na prawdę trudno. Zwłaszcza, że adena x4, nie przeraźcie się więc widokiem cen rynkowych (nie jest w jakimś tragicznym stanie, ale też nie jest świetnie)

ONYX2

Jak troszkę połazisz i porobisz parę quescików to recki, adenka oraz itemki same wpadną. Raczej bym powiedział, że ceny są zaniżone na rynku, ale to tylko na plus :), a w porównaniu np cen do innych serverów to tu jest taniocha :).
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

Nie taka taniocha :P armory A stoją podobnie jak na reszcie serwerów. Może troche mniej, ale masz też mniej w kieszeni.

YASB

Online na serverze sporo podskoczył . Jakby doszło jescze jakies 25 osób chociaz ( powiedzmy taki jeden,randomowy clan ) to byłoby swietnie nawet :) Online to jakies 185,niby mało ,ale rywalizacji miedzy klanami troche jest. Wiec w sumie fajna opcja dla randomowych klanów,spokojne mogą zawojować:D

Haseo

Ubił ktoś Antosia lub Valdka?

Jumanji

Update Server:

ADD: Sailren AI
ADD: Frintezza AI
ADD: Tyranozaur AI
ADD: RaidBoss in Primeval Isle
fix: item for qests on Primeval Isle
ADD: Raid Boss in Giant Cave's
ADD: drop list in RB Giant Cave's
ADD: 4 AI for low level mobs/quest mob
Change GrandBossTeleporter
Fix: quest War with Varka/Ketra
ADD: drop Commerative Mark in Primeval Isle
ADD: 3 quests in Primeval Isle
Change stats 4 RaidBoss
Add: drop and spawn for 4 RaidBoss
Fix: more html

Więcej informacji:
MoreInfo
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Liar

Yyy nie powiesz mi Jumanji, że teraz do Gran Bossów jest zwykły tp i nie trzeba robic q...?

Drah

Cytat: Haseo w Listopad 22, 2010, 10:09:44 PM

Thalion pewnie farmił Antka/Valdka od razu po respie ale już tam nie grają :P

Liar

Drah Thaliony nie grają na L2Assassin ? :D to nowość  hahaha Część z nich odeszła, ale zadeklarowali się, że jak online wzrośnie to wrócą. Teraz w Thalionach gra chyba ze 25 osób.
Dzięki Russe GL too. Wpadnij z klanem na serwer. BTW grałem u Paksiego w klanie na L2net wy chyba byliście w naszym ally nie ? (nick MaybeNot, ale pewnie nie pamietasz)

Drah

Mówię co słyszałem kiedyś sporo z nimi grałem ;p

Eligos

a to gdzie teraz robin i spółka sie wynieśli??
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

ONYX2

Z tego co wiem to ROBIN z Thalionami gra na L2AssassiN. Jest ich nawet sporo z tego co widać. Wczoraj po updacie w GC zmietli nam RBki z przed nosa :(.

Cytat: Haseo w Listopad 22, 2010, 10:09:44 PM

Tu są fotosy jaki Thalioni bili RB: http://pl-pl.facebook.com/pages/L2AssassiN/118448871543248
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

Drah jakbyś gadał z Robinem to byś wiedział, że zostali :P

Drah

gadałem tydzień temu i mówił że tylko on gra i kilka osób :P