L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Liar

Spickler już chyba nalicza... to trzeba bu sprawdzić.
Waitin' for : www.l2asylum.com

Hesser

Spam > nie spam.
Btw takie tematy są potrzebne, żeby Haseo mógł napisać pare razy "fanboy" "dead" i coś jeszcze natemat niskiego onlinu ;d

Ryane

Na tym forum do spamowania macie offtop :) Tutaj spam bede usuwal, a jak bedzie go za duzo zaczne stawiac ostrzezenia.

Haseo

A więc na temat. Ile na tym serwerze trwa reuse skilla Steal Divinity i land rate skilla Disarm?? Na początku serwera Gmi kłócili się z graczami, że reuse Steal Divinity to ponad 1 minuta, a obniżony land rate Disarma ten sam GM tłumaczył mniej więcej tak:

CytatTo nie jakiś star wars! Kradzież buffów, ściąganie broni? Co jeszcze?

Jeśli Gmi nie chcieli ''star warsa'' to powinni postawić serwer na Interlude bo ta kronika ma swoich fanów oddanych i jest ich niemało, ale moment! Na stronie widnieją poprawki i dodawanie RB na PI więc o czym tu mówimy? Niech serwer wstanie ponownie na C3 lub Preludium. Gmi/Admini banowali na forum Assassina za opinię na tym forum czyli kolejny 'Grejwland' ... Dużo banów i w administracji baranów. 0 wolności słowa ponieważ nawet dział bugów, który po becie miał być otwarty bez ''akceptacji postów'' nadal jest zamknięty! Na poważne bugi Gmi nie odpowiadali lub byli wielce oburzeni, że ktoś ma większą wiedzę na temat land rate lub działania skilla niż oni. Tłumaczyło się, udowadniało godnymi zaufania danymi z różnych stron i for (najlepszym przykładem jest L2guru), ale nic nie pomagało nadal tłumaczenie, że land rate skilla jest dobry - krótka demonstracja gdzie Gm pokazał jak fear NIE wchodzi (notabene jedna próba!!!) w jego kolegę również o statusie Gma po czym tłumaczenie 

Cytatmusicie mieć więcej m defa, buffy na m def i biżuterię żeby nie wchodziło

I szybka ucieczka w niewidok.

Następna sprawa to sonda na forum miłego oglądania:

Administrator pytający się graczy czy chcą dual box na oli!!! Epic!  hahaha  Dla ułatwienia: jest to zabronione dosłownie wszędzie. Jest to tępione jak boty, Laner i wakacyjne lolserwerki.
Aha i ''logowanie się boksami''... boks = sport, który uprawiał bohater grany przez Sylwestra Stallone czyli Rocky Balboa, box - ang. pudełko lub w L2 logowanie dwóch lub większej ilości postaci przez jednego gracza.

A co się stało z drogim Assassin Team ?

OUR TEAM:
Administratorzy:
[ADM] Jumanji (36 lat) - 10 letnie doświadczenie informatyczne, pracownik dużej fimy hostingowej, 5 lat dośwadczeń z lineage II.
[ADM] Wolfiq (27 lat) - kilkuletnie dośwadczenie w informatyce, developer php, grafik komputerowy, spec od geodaty w Lineage II.

Podczas gdy kiedyś było jeszcze 2 developerów i jeszcze jakieś 2-3 osoby razem koło 6 speców wszyscy powyżej 20 roku życia i każdy student/informatyk znający się na języku programowania java/html/c+... Serwer L2 czy jeden z wydziałów Billa Gates'a, który ma na celu wyprodukować nowego Windowsa? Jak widać reszta nie chciała już pracować z panami Administratorami (zresztą z całej tej gromady na forum i w grze widać było tylko Devouna czy jak mu tam czyli kolejny fail). Stało się to co myślę? Poprawili was w kwestii prowadzenia serwera lub customowych modyfikacji skilli i zostali wydaleni? Czy może sami odeszli uznając Administracją za dwóch nieogarniętych ludzi, którzy mają 10 lat doświadczenia w informatyce, ale w kontaktach międzyludzkich gubią się jak dzikie zwierzątka?

Liar, Hesser, ONYX2 trzech assassynów, dumni obrońcy upadłego projektu z niedoświadczoną administracją, która porzuci w końcu serwer i powstanie pod inną nazwą. Brońcie go dalej, ale fakty pozostaną faktami, a niski online zawsze pozostanie tylko niskim online i brakiem fragów :) 

Nie polecam tego serwera. Nieogarnięta administracja, niski online (koło 60 choć spotkałem może 8 żywych osób) i baaaaaardzo niepewna przyszłość, a nie każdy lubi farmić farmić farmić aż po tygodniu doczeka komunikatu ''server closed''. Serwer do zamknięcia.

ONYX2

Panie HASEO,

Dla mnie teraz to dopiero okazałeś się dnem. I nawet splunąć na Ciebie nie będę chciał. A po za tym to co opisujesz to zamierzchłe czasy, które dawno odeszły w nie pamięć.

Sprawdź co teraz się dzieje na serwerze, a nie opisujesz rzeczy które miały miejsce 3 misiące temu.

Zacznę od prostej sprawy, HASEO ma kompleksy widać i udało mam się go troszkę wkużyć w sumie taki miałem zamiar, bo nie lubię dzieci, które się nudzą i niszczą cudzą pracę.

Cytat: Haseo
A więc na temat. Ile na tym serwerze trwa reuse skilla Steal Divinity i land rate skilla Disarm?? Na początku serwera Gmi kłócili się z graczami, że reuse Steal Divinity to ponad 1 minuta, a obniżony land rate Disarma ten sam GM tłumaczył mniej więcej tak:

O ile wiem Panie Haseo te dwa sille zostały poprawione lub zostaną poprawione. ZARZUT FAIL !!!
DEV i dwóch GM, którzy byli na serwerze został usuniętci przez graczy i administrację. ZARZUT FAIL !!!

Jeśli Gmi nie chcieli ''star warsa'' to powinni postawić serwer na Interlude bo ta kronika ma swoich fanów oddanych i jest ich niemało, ale moment! Na stronie widnieją poprawki i dodawanie RB na PI więc o czym tu mówimy? Niech serwer wstanie ponownie na C3 lub Preludium. Gmi/Admini banowali na forum Assassina za opinię na tym forum czyli kolejny 'Grejwland' ... Dużo banów i w administracji baranów. 0 wolności słowa ponieważ nawet dział bugów, który po becie miał być otwarty bez ''akceptacji postów'' nadal jest zamknięty! Na poważne bugi Gmi nie odpowiadali lub byli wielce oburzeni, że ktoś ma większą wiedzę na temat land rate lub działania skilla niż oni. Tłumaczyło się, udowadniało godnymi zaufania danymi z różnych stron i for (najlepszym przykładem jest L2guru), ale nic nie pomagało nadal tłumaczenie, że land rate skilla jest dobry - krótka demonstracja gdzie Gm pokazał jak fear NIE wchodzi (notabene jedna próba!!!) w jego kolegę również o statusie Gma po czym tłumaczenie

Nie wiem, kiedy to było, ale odkąd tu jestem żadna wypowiedź na forum nie została skasowana, nawet ta niesprzyjająca serwerowi. Uważam odpowiedź za kolejny FAIL HASEO, który jest wkurzony  i próbuje dyskwalifikować serwer.

Administrator pytający się graczy czy chcą dual box na oli!!! Epic!  hahaha  Dla ułatwienia: jest to zabronione dosłownie wszędzie. Jest to tępione jak boty, Laner i wakacyjne lolserwerki.
Aha i ''logowanie się boksami''... boks = sport, który uprawiał bohater grany przez Sylwestra Stallone czyli Rocky Balboa, box - ang. pudełko lub w L2 logowanie dwóch lub większej ilości postaci przez jednego gracza.

Dla wyjaśnienia sprawa DUALBOX na Oli została wyjaśniona i jest traktowana BANEM.  Znowu widać jad Pana HASEO, który stara się bić w serwer, ale trzeba mu na to pozwolić bo inaczej dyskusja była by na tym topiku nudna.

Administratorzy:
[ADM] Jumanji (36 lat) - 10 letnie doświadczenie informatyczne, pracownik dużej fimy hostingowej, 5 lat dośwadczeń z lineage II.
[ADM] Wolfiq (27 lat) - kilkuletnie dośwadczenie w informatyce, developer php, grafik komputerowy, spec od geodaty w Lineage II. [/b]

Podczas gdy kiedyś było jeszcze 2 developerów i jeszcze jakieś 2-3 osoby razem koło 6 speców wszyscy powyżej 20 roku życia i każdy student/informatyk znający się na języku programowania java/html/c+... Serwer L2 czy jeden z wydziałów Billa Gates'a, który ma na celu wyprodukować nowego Windowsa? Jak widać reszta nie chciała już pracować z panami Administratorami (zresztą z całej tej gromady na forum i w grze widać było tylko Devouna czy jak mu tam czyli kolejny fail). Stało się to co myślę? Poprawili was w kwestii prowadzenia serwera lub customowych modyfikacji skilli i zostali wydaleni? Czy może sami odeszli uznając Administracją za dwóch nieogarniętych ludzi, którzy mają 10 lat doświadczenia w informatyce, ale w kontaktach międzyludzkich gubią się jak dzikie zwierzątka?

Mnie nie interesuje ile ma administracja doświadczenia, ważne, że odpowiadają na wszelkie zlecenia, naprawiają błędy, są codziennie na serwerze, dbają o graczy. Starają się wysłuchać problemów. Na pewno bym nie powiedział, że to nie ogarnięci ludzie, bardzo się mylisz HASEO. Wiedzę, że w obecnej chwili nie orientujesz się co się dzieje na serwerze.

Nie polecam tego serwera. Nieogarnięta administracja, niski online (koło 60 choć spotkałem może 8 żywych osób) i baaaaaardzo niepewna przyszłość, a nie każdy lubi farmić farmić farmić aż po tygodniu doczeka komunikatu ''server closed''. Serwer do zamknięcia.

A ja polecam serwer, ponieważ na wielu serwerach lokacje, które niby mają działać nie działają. Tu jednak działa lokacja Gracia Epilog: (Giant Cave's, Stakato Nest, Primeval Isle, Crypt Of Digrace, Den od Evil, Delusion Chamber - jeszcze poprawki podobno itd...). Po za tym są cały czas prowadzone poprawki

Przyszłość jest pewna – wiadomo, że server zniknie. Administracja oficjalnie podała do wiadomości graczy, że serwer jest opłacony z góry za rok. Po za tym po co kupować nowy serwer, aby zaraz zamknąć serwer. PRZEZ ROK SERWER NA PEWNO BĘDZIE AKTYWNY– pewnie do listopada przyszłego roku.

WIEC NIE KŁAM HASEO !!!

Gdyby administracja nie podchodziła do projektu poważnie dawno by projekt zamknęli.  Tak sądzę, że będzie żadnego ,,SERVER CLOSED". Dlatego szanuje administrację L2Assassin bo to nie są wielbłądy i dzieci i z tego co piszesz to widzę, że wyciągnęli wnioski z poprzednich miesięcy .

Myślę, że to ty jesteś do zamknięcia 

L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

Cytat: Haseo w Listopad 25, 2010, 01:58:24 AM
Liar, Hesser, ONYX2 trzech assassynów, dumni obrońcy upadłego projektu z niedoświadczoną administracją, która porzuci w końcu serwer i powstanie pod inną nazwą. Brońcie go dalej, ale fakty pozostaną faktami, a niski online zawsze pozostanie tylko niskim online i brakiem fragów :)

Widzisz Haseo gdyby nikt nie bronił tego serwera i nie zachęcał do gry ten temat na forum byłby gdzieś na drugiej stronie i nikomu by się nie chciało nawet go sprawdzić. Ja na tym serverze dobrze się bawię. Jest pvp jest oly z graczami nie jest super extra, ale też nie jest tak, że narzekam i nic z tym nie robię .

Odys

Haseo ma troche racji niestety w wiekszej mierze sie myli. Kiedys byla taka sytuacja ze posty zostawaly usuwane, byly takze idiotyczne wymysly na temat skilli. Najwiekszym problemem byl jednak owczesny gm Deyoun ktorego tak Haseo wychwalales. Robil sobie postacie dodawal im sprzet, statystyki,lvl. Dlatego zostal wydalony z teamu niestety administracja nie doszla do tego tylko gracze. Jezeli chodzi o niepowazne podejscie do serwera to moim zdaniem jest nim community. Nalicza postacie ktorych nigdzie nie ma, mozliwe ze sa ustawiane przez GM w miejscach gdzie gracze jeszcze nie byli lub nie maja dostepu. Nastepna sprawa dlaczego community zostalo wylaczone kiedy wiekszosc dowiedziala sie wlasnie o takich postaciach. Nie lepiej bylo to naprawic ? Wylaczyc programik do przywracania offline shop po restarcie? Bynajmniej ja nie zawitam tam poki sie to nie zmieni, albo administracja nauczy sie ukrywac takie rzeczy lepiej.

Liar

Odysie, licznik został naprawiony, liczy offline shopy i boxy no ale nie ma się co oszukiwać, że online live nie przekracza 100 (jest tak w granicach 70-90) Hm raczej nie sądzę, by Wolfiq, czy Jumanji powstawiali jakieś chary żeby zwiększyć online. Tu się każdy zna przynajmniej na razie, także to by było widać. No, ale kto ich tam wie :)

Odys

Jeszcze jak community bylo wlaczone ze mozna bylo patrzec nicki, czas i lvl postaci z nudow przejrzalem sobie wszystkie. Pozniej przelecialem wszystkie miasta i nigdzie nie bylo wiekszosci postaci na 1 lvl. wowczas naliczylem ich ponad 40.Wiecej o tym liczniku w poscie na poprzednich stronach. Druga rzecz za moich czasow na assassinie  online wlasnie z tymi osoboami wynosil 167 i wachal sie +2 -2 online. Teraz przy wylaczonym podgladzie w community online jest 170+ przy praktycznie kompletnym braku ruchu w miastach. Coz to oznacza? Hmm nadal wala w ch....  :shock:
Co do tych 70-90 online w grze to bylem niedalej jak przedwczoraj ponad 4h po poludniu i spotkalem 8 osob.
Serwer zombie z paroma jeszcze niedobitkami. Mysle ze juz wszystko zostalo powiedziane w tym temacie i starczy nabijania tych bezsensownych postow bo juz nie ma gdzie tej wody przelewac.

Liar

Hm w Giran zazwyczaj siedzi około 3 - 5 osób online, ale czego chcesz się spodziewać przy online 70 ? Myślisz, że wszyscy będą siedzieli i czekali, aż łaskawie wbijesz? No przykro mi, ale każdy musi się wyexpić i w coś się ubrać, a to nie tak hop siup.

ONYX2

Słychaj Odys temat jak temat, ale nie tylko my sie tu wypowiadamy co widać. Cześć graczy też tu stara się zabierać głos. Server naprawdę jest dobry tylko ma problemy z online bo 100 osób to nie jest zachwycajaca liczba. Ludzie robią jednak offtopa bo boją się serwera, który tak naprawdę ma szansę rozwinąć skrzydła. To nie jest lipna informacja, gdyby nie było podłoża do obrony serwera myślę, że w tym temacie nie walczyło by tyle osób. I dlatego temat cały czas jest na TOPie

Z tego co piszesz rozumiem, że jak online zwiekszy to wrócisz na serwer? Widze nutkę sentymentu do servera jak o nim piszesz.

Dlaczego nie wpadniesz i nie pograsz z nami? No chyba, że grasz już gdzie indziej.

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Odys

Napisalem ze jezeli Administracja naprawi licznik i usuna te niewidzialne 1 lewelowce pokazujac realny online na serwerze kazdemu to wtedy byc moze zawitam. I prosze Was przestancie pisac(100,90,70 online) bo polowy tego nie ma na oszustwie nic sie nie zyska. Dlaczego tak pisze? To jest akurat proste. Mimo iz w community pokazuje tylko ilosc online a nie nicki bardzo prosto mozna sprawdzic ile jest osob. mianowicie wchodzimy w zakladke klany i tam mozna zobaczyc ile jest osob w danym klanie bez offline shopow lecz niestety z boxami. Moze screeny dopiero uswiadomia obronca i administracji ze tak sie nie postepuje. A co do liczby osob ktore tu "bronia" serwer to jest ich 4 piszacych na okraglo to samo.

Haseo

Cytat: ONYX2 w Listopad 25, 2010, 01:24:27 PM
Słychaj Odys temat jak temat, ale nie tylko my sie tu wypowiadamy co widać. Cześć graczy też tu stara się zabierać głos. Server naprawdę jest dobry tylko ma problemy z online bo 100 osób to nie jest zachwycajaca liczba.

Online jest nie większy niż 60. Wasze obliczenia nie sprawdzają się w ogóle jeśli się wejdzie na serwer w godzinie szczytu wieje pustką i jest może 60 online lub nieco mniej i jeśli wierzyć niektórym to ok. 50 osób siedzi w ToI i farmi.

Cytat: ONYX2 w Listopad 25, 2010, 01:24:27 PMLudzie robią jednak offtopa bo boją się serwera, który tak naprawdę ma szansę rozwinąć skrzydła. To nie jest lipna informacja, gdyby nie było podłoża do obrony serwera myślę, że w tym temacie nie walczyło by tyle osób. I dlatego temat cały czas jest na TOPie

Co to za figura ''strach przed serwerem'' ? I serwer jest bardzo na Topie z taką opinią i online.

Cytat: ONYX2 w Listopad 25, 2010, 01:24:27 PMZ tego co piszesz rozumiem, że jak online zwiekszy to wrócisz na serwer? Widze nutkę sentymentu do servera jak o nim piszesz.

Jeśli wy widzicie nutki sentymentu czy czegokolwiek w słowach napisanych to już nie mam wątpliwości. Sam kiedyś broniłem upadłego serwera bo grało mi się na nim wyjątkowo dobrze, ale czasem się trzeba poddać jeśli serwer widnieje pod tytułem ''CLOSED''

Cytat: ONYX2 w Listopad 25, 2010, 01:24:27 PMO ile wiem Panie Haseo te dwa sille zostały poprawione lub zostaną poprawione. ZARZUT FAIL !

Poprawienie tych skilli to 2 minuty. Administracja nie ma czasu? Wtedy nie chcieli, a dziwne żeby ludzie się zmieniali tak szybko ;) Z doświadczenia wiem, że ludzi się nie zmieni, a tym dwojgu do rozumu się nie przemówi. 

Cytat: ONYX2 w Listopad 25, 2010, 01:24:27 PMDla wyjaśnienia sprawa DUALBOX na Oli została wyjaśniona i jest traktowana BANEM.

Została przegłosowana, a to jest ogromna różnica. Gdyby Administracja ustawiała sondy co do każdego questa, skilla, eventu to ... no, ale na szczęście lub nieszczęście ustawiają sondy tylko do spraw oczywistych za, które jest ban na oba konta. 

Tak jak powiedział Odys są to wypowiedzi 4 osób, które wciąż piszą to samo i nie potrafią odpowiednio odeprzeć moich argumentów czymś innym niż słowa ''FAIL'', ''nieprawda'', ''to zostało zmienione'' i najlepsze ''serwer jest świetny''.

Ahaa i ONYX2 nie zarzucaj mi kłamstwa. To są przypuszczenia, które w 80% się sprawdzą bo jeśli o serwery nie trudno wywnioskować co będzie za jakiś czas. To nie moje wypowiedzi są FAILami, ale wasz serwer to fail, który ma 60-20 online.

ONYX2

I tak serwer przetrwa mylisz się, online niewątpliwie dzieki temu, że tu piszemy wzrasta, nie jest prawdą, że maleje :). Niestety rekalma i pokazywanie sie na forum wpływa dobrze na serwer, nie ważne co piszecie i tak to jest "na plus SERVER".

Tak więc im cześciej tu piszesz tym lepiej. Każdy weryfikuje to indywidualnie :).

I będę się tu wypowiadał dopóki mogę pomóc w reklamie serwera :) i sciąganiem graczy na serwer.

NEW ENGINE.

Hesser

Jaka zawiść przez Was przemawia, masakra. Zanim napiszesz posta zapal coś, bo strasznie agresywnie do tego podchodzisz Haseo ;)
(a może te "Twoje" dopalacze Tobie tak na prawde coś w mózgu wyżarły, a nie temu komuś komu to ileśtam postów temu wypominałeś ;D)

Btw, jedna sprawa mi sięstrasznie w oczy rzuciła:
To źle, że bugi są zakryte? Lepiej, żeby każdy kto wejdzie na forum zobaczył jaki jest bug i używał go ile można? Bo przypomnę, że nie każdy bug to "to nie działa" czasami są też bugi z ogromnymi korzyściami. ;) Ale ok, nie musisz urażać swojej dumy i przyznawać mi racji - i tak wiem, że ją mam :D

Myśle, że tylko 3 osoby nie walczyły by o server dla 2 czy 5 innych.
Co do online 'rzeczywistego' to myślę, że to jednak jest to 80 jak nic ;)

/btw nie pisze tylko nasza trójka ;)

ONYX2

Czas napisać parę rzeczy o serwerze, bo nasz kochany HASEO coś czkawki dziś dostał, a już tęsknię za nim. ,,Nie płacz kiedy odjadę ...... tralala......"

No dobra Panowie nie słuchajcie gościa, który nie gra na tym serwerze (co on może wiedzieć teraz) po za tym zwiał wyciągając na inny serwer ludzi . Podobno nawet nie dawał rady innym klanom szczególnie Thalionom. O kim mowa a no właśnie kochanym HASEO.

Posłuchacie teraz:

Po pierwsze może się powtórzę, ale na serwerze działa Garacia Epilog powiedzmy w 85% nie znam serwera gdzie by wszystko działało. Reszty jeszcze nie sprawdziłem, ale to udało mi się sprawdzić to:

- Giant Cave's
- Primeval Isle
- Den of Evil
- Crypt of Disagre
- Stakato Nest

TO JEST WIELKI PLUS ! PIERWSZY

Kwestia kolejnych zarzutów odnośnie serwera. Panowie,  jeżeli serwer został opłacony na cały rok to jaki jest sens mówić ze serwer upadnie. Ja raczej widzę w tym dużą stabilność serwera i wiem, że sobie pogram tu co najmniej przez rok. Gry pytałem Jumanji i Wolfiq'a do kiedy opłacony jest serwer przekazali informację, ze do końca Października 2011 roku. 

TO JEST WIELKI PLUS ! DRUGI

Idziemy dalej, codziennie widzę administrację na Team Speaku. Codziennie widzę ich na serwerze, jak o coś zapytam to dostaje normalną odpowiedź na swoje pytanie.  Nigdy nie zdarzyło mi się, aby ktoś z administracji mi nie odpowiedział.  Zaznaczam, że jestem upierdliwym graczem i lubię jak mi wszystko działa myślę, że czasami mnie mają dość, ale jednak odpowiadają na moje pytania i zgłoszenia, irytacje czasami. Ja nie lubię być olewany mnie to najbardziej irytuje.

TO DLA MNIE KOLEJNY PLUS ! TRZECI

Panowie działają wreszcie normalnie na  serwerze DUNGEONY z ZAMKÓW i FORTEC, ktoś się przyłożył. Więc warto na serwerze iść sobie zdobyć taki torcik mały.

Co dalej udało mi się sprawdzić to działające PAILAKI  pierwsza  i druga (sam sprawdziłem) trzecia podobno też działa ale ja tego nie sprawdzałem.

Jeżeli chodzi o działające questy to większość działa bynajmniej te, które mnie interesowały, a jeżeli nie działały to już poprawione, bo męczyłem administrację albo zgłaszałem do nich Bugi. Dlatego nie kochają mnie pewnie, ale wdzięczny jestem ze poprawili.

Żeby nie słodzić temu serwerowi to ma niedociągnięcia, jak każdy inny serwer, ale o nich nie będę pisał bo lepiej żebyście sami weszli i sprawdzili, ja mówię, ze to co jest naprawdę może spokojnie dać zadowolenie graczowi.

W sumie mógłbym tak wymieniać, co działa na serwerze, ale generalnie nie ma do czego się przyczepić. 

Generalnie powinniście pytać na forum co działa a co nie, a wtedy ja czy ktoś z kolegów odpowie na Wasze pytania. A najlepiej wbić na serwer i zapytać nas.

NEW ENGINE.

Odys

Hmm godzina 18:12 community pokazuje 180 online. Po przejrzeniu Clan Community 23 online :oops:

Provvokator

Te rzeczy działają od dawna na większości l2j które maja klika razy większy online od tego , wiec nie widzę wielkich powodów do podniecania się takimi rzeczami

spickler

Odys Twój pomysł na sprawdzenie prawdziwego online jest dobry, ale nie uwzględnia ludzi bez klanu, a są tacy. Niestety z nimi wychodzi ledwo ponad 30 graczy. Po przeszukaniu większości expowisk, miast itp. nie znalazłem 180 graczy wyświetlanych w zakładce community. Nawet uwzględniając offline shopy wychodzi znacznie mniejsza liczba. Świadczy to o tym, że online w zakładce community jest nabijany.

Widać, że ktoś gra nieczysto, ale nie zmienia to faktu, że serwer jest warty dania mu szansy. Na serwerze jest mikroskopijny online i zdarzają się bugi. Nie zgadzam się jednak z tym, że administracja jest zła i nie interesuje się graczami.

Mam też jedną prośbę: nie walczcie na wyzwiska, ale na argumenty ! Bo czytając cały temat często da  się zauważyć niepotrzebne przepychanki, zamiast racjonalnej argumentacji. A trzeba przyznać, że to przeciwnicy starają się teraz udowodnić swoje zdanie, a zwolennicy tylko zaprzeczyć słowom rywala (zamiast naprawdę sprawdzić jak to jest).

Nie ma co robić z tego serwera 8 cudu świata, bo nim nie jest. Jest masa lepszych serwerów, ale i ogromna ilość gorszych. L2 AssassiN może stanowić alternatywę dla ludzi, którzy nie chcą/ znudziła im się gra na serwerach większych, bo na małym serwerze łatwiej coś osiągnąć. Co do argumentu, że nie ma co zaczynać gry, bo serwer zaraz upadnie, to administracja zawsze mówi, że opłaciła serwer na rok z góry i tyle ma minimum stać. Skoro oni prowadzą projekt, to raczej wiedzą co mówią.

Liar

Odyn rzeczywiście miałeś rację, sprawdziłem online twoim sposobem  :oops: mój błąd.

Brianoc

Jak ostatnio tu bylem widzialem 4 strony a teraz 10 bezsensownego spamu. Odpowiedzcie prosze na pytanie: skoro tu nie gracie, to po co spamujecie?
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Liar

Spamują, bo nie widzieli flame w tej prezentacji.
Wracając do tematu serwera:
Denerwują mnie już zwroty, których używają inni przy zachęcaniu gry na serwerach.
Wolfiq, Jumanji, Memoreid, chciałbym wam podziękować za to, że cały czas się angażujecie w serwer całym sercem pomimo widocznego, lecz niewielkiego wzrostu online. Wiecie ludzie, fajnie się gra na serwerze 1000+ live, ale oprócz stworzenia dobrego serwera( którym w moich oczach l2Assassin jest), trzeba umieć stworzyć dobry klimat, który dzięki graczom i adminom zagościł na tym serwerze.

Proszę o kasowanie bezsensownego offtopu.

Haseo

No, a to znaczy, że online wcale nie rośnie tylko spada. Zastanawiam się jaki jest sens w podbijaniu online i okłamywaniu nowych graczy skoro i tak przekonają się o tym. Wchodzę na serwer przynajmniej raz na 2 dni i sprawdzam online oraz ruch na najważniejszych spotach (byłem w ToI niemal pod Kernonem i puuuustka!). Na serwerze działa mniej niż na innych L2j z wyższym online - paczka z MaxCheaters by była dobrą alternatywą dla plików L2assassin.
Zadam proste pytanie: jaki jest sens w ciągnięciu i opłacaniu takiego 'cmentarza' z kilkoma undeadami typu ONYX2, który już po raz 4 chyba wciska mi kit, który tym razem brzmi:

CytatPodobno nawet nie dawał rady innym klanom szczególnie Thalionom.

Moje drugie pytanie: co to za klanik w ogóle? Ktoś ich zna? Ubiją RB? TS/VT? Bo ja nie kojarzę pcheł.

O jakiej atmosferze mówicie skoro administracja ma w dupie gracza, a sami gracze jak widać to fanboye, którzy podbijają online kłamiąc w żywe oczy ? O jakiej atmosferze mówicie skoro na serwerze nie ma z kim rozmawiać? Jeśli piszecie o serwerze piszcie prawdę, a nie nakręcany online z nakręcanymi opowiastkami co to nie działa na polskim L2j. Sam poza argumentami przeciw Gmom, którzy chcieli zrobić drugi Dragon Network i poza kiepskim online + kiepskimi plikami nie wiele dopowiem choć jak przegrzebię forum to znajdzie się nie jedno, ale jak w każdej wiadomości przekażę osobom, które są zainteresowane tym serwerem: L2assassin to martwy serwer o kiepskiej administracji i znikomym online.

Hesser

Haseo: jesteś człowiekiem o kiepskim sposobie prowokowania i znikomym IQ ;)
Pokaż i który GM ma tutaj w dupie gracza, znajdziesz chociaż jednego to dam sobie odciąć 3/4 palca ;>
Jaki klimat? Taki, że jak jestem wgrze zawsze mam z kim gadać i są to przynajmniej normalni ludzie.
Mówiłem jużcośo "fanbojowaniu" znajdź w słowniku jakiś wyraz który nie brzmi tak pedalsko ;>
Kiepskimi pikami? Gz.
Szukajac ludzi w ToI? gz jeszcze bardziej ;o ostatnie miejsce gdzie szukałbym ludzi o.O

Po tym poście widać, że niezależy Ci na wydaniu jakiejkolwiek obiektywnej opinii, chcesz po prostu napisać jak najgorzej o serverze nie zważając na to, że 3/4 z tego co piszesz to gówno prawda.
Przykro mi, że serwer dał Ci po dupie i że musisz tak się na nim mścić. Zastanów się czy to wina serwera czy Twoich niekompetencji? ;)

Przykro mi, że ludzi takich jak Ty w Polsce jest zbyt dużo, przez co wiele krajów ma o nas fatalne zdanie.
Pozdrawiam ; *

Liar

Haseo kto Ci powiedział, że administracja ma graczy w dupie ?... super fajny jesteś grasz na pewno w elicie polskich klanów. To prawda serwer jak już ktoś mówił (chyba z 10 osób mówiło w tym spickler i hesser ), że serwer się tli, co nie zmienia faktu, że jest dobry. Haseo co 2 post piszesz to samo i nie rozumiem po co dalej ciągniesz temat. Jeśli tak bardzo chcesz, żeby serwer padł to przestań bumpować temat. Nikt nie będzie za Tobą tęsknił. Nic dziwnego, że człowiek jak Ty nie ma z kim rozmawiasz. Siedzi pewnie w wiosce startowej i czekasz aż ktoś przyjdzie... tak tak fajnie, że mnie hejtujesz.